REGNBÅGEPUSSAR

Thai take-away, pussas i regn och glo på regnbågar är mysigt efter att ha lekt packåsna och kånkat runt på matkassar, systemetkassar, väskor, tygpåsar och ett Nelly-paket. Men nu är vi all set för midsommar imorgon. Eller ja, bortsett från att vi inte har någon direkt aning om vad vi ska göra. Men jag känner att grillning på baksidan, dopp i sjön, några kallar cider och kanske en utgång på det kan bli fina bananer. Nu ska jag och babe slänga ihop något ätbart, typ en milkshake och jag ska klia sönder mina myggbett jag fått på röven. Pöss.

TJA LIVET, JAG GILLAR DIG MED

Idag har varit en sån där dag livet inte velat samarbeta på något plan. Jag sov totalt värdelöst och när klockan ringde 6 imorse kände jag mig helt förstörd. Trött, stressad och ledsen. Krälade upp ur sängen, hoppade i kläder som fortfarande var blöta (jag HATAR blöta kläder! Ryser typ av obehag bara av tanken...) och försökte kleta på lite smink så att jag inte så lika förjävlig ut. Det gick lite så där med det. Började gå till bussen i ösregnet i god tid men när det var cirkus 300 meter kvar såg jag hur den dundrade förbi - 5 minuter för tidigt - och nästa gick om en miljard år. Typ. Så jag stod där i regnet, dygnsur och började störtböla mascara över kinderna. Allt sa bara ifrån medan jag brunkade fram några: Jag ooorkar inte. Hetsrökte i brist på annat och kletade ut mitt röda läppstift lite sådär attraktivt runt munnen. Började lunka hemmåt och sms:ade min läskigt grymma chef som sa att det var okej att jag stannade hemma och när jag väl landat innanför dörren kollapsade jag och sov fram till 2. Sen dess har jag bara känt mig tom och inte kunnat sluta smågråta. En kruka har blåst ner och gått sönder, katten vill inte bli klappad, jag har bara en timma kvar på mitt Spotify och jag ser allmänt förjävlig ut. Gött mos! Men nu ska jag snart kila iväg och i sann blogg-anda hämta ut ett paket och sen ska jag sluta sitta här och tycka synd om mig. Det får vara nog för idag. Lite hämtmat och en kall öl och jag är tillbaka.

SUPID SAYS WHAT?

- 05.00 PÅ HÖTORGET NÅGON GÅNG

Stöter då och då på lite bilder från olika håll och kanter som får mig att fundera starkt på om jag blivit tappad i mina yngre dagar. Noah kanske bara langar mercy-ligg. Man vet ju aldrig. Måste ringa pappa och fråga :S

RED LIPS/SMEARED


Foundation: Vitalumiére Aqua, Chanel.
Rouge: Complex, Make Up Store.
Ögonbrynsskugga: Tri Brow Colour, Make Up Store.
Kajal: Contour Khôl, L'oreal.
Ögonskugga: Jubilee, Make Up Store.
Läppstift: #01, YSL.

Jag ville testa ett fin-fint läppstift jag fick när jag fyllde år. 5 kilo svart ögonskugga senare var min hooker-look komplett. You may call me Svetlana. Nej men jag känner att jag borde styra upp sånt här trash-smink lite oftare. Blir ju nästan lite små lesbo på mig själv. Har ni någon sminklook som ni tycker är lite extra pretty?

HURRICANE 2.0


ÅRLIGA KRÄFT-MIDDAGEN

Nu har lag landat i soffan efter livets kanske segaste dag. Inte ens allt kaffe i världen kunde få mig någorlunda speedad. Men jag är glad endå för min löne-spec har precis trillat in och jag hann plocka med mig nya ELLE på vägen till bussen så livet är rätt så gött må jag säga. En dusch på det här och en redig omgång med rakhyveln över terrängen (mina ben) så är man nog människa igen och sen ska jag nog pilla lite i designen.

SMART CHEY_92


Jag sitter på kontoret och känner mig ungefär lika smart som på bilden. Hjärnan går på retard-mood tack vare en skön kokmbination av sömnbrist och lite för mycket att ta in. Jag har nedräkning till kl. 17. Då kan hjärnan checka ut bäst den vill och jag kan åka hem och dö. Är ensam hemma så det blir jag, katten, take away-middag och laptopen i knät. Ska knata runt naken bara för att jag kan och klämma ur det sista ut bag-in-boxen. Men nu blir det lunch med ett stycke kollega, en cigg och kaffe som jag mer än gärna skulle hooka up via dropp. Later!


WHAT UP?

Mood: Rastlös och otroligt utråkad. Mest ovärda måendet ever.
Gör: Leker med nya kameran, skäller ut min uppkoppling och pillar bort nagellack.
Lyssnar på: Escape the Fate är ju alltid mysh-pysh.
Vill ha: Ett par (eller hundra) Henry Kole's, semester och massa hångel.
Senaste köp: Några glas vitt ute, cigg och en Estée Lauder mascara.
Funderar på: Om det verkligen går att onanera sig till söms.

I THINK I FELL IN LOVE WITH A PORN STAR

Just nu sitter jag och klunkar i mig Ramlösa Ananas och gråter av bristen på cigg. Det öser ner utanför men det är fan värt att hoppa in i mina grovt söta röda gummistövlar och glida förbi affären och kirra ett nytt paket. El problema är dock att plattången är ute på äventyr med min lillebror som för närvarande befinner sig i London och mitt hår brukar anta strukturen utav pubes vid minsta hint av luftfuktighet. Inte så jätte-sensuellt va.

Nej men om man skulle ta och skrapa ihop lite duktighetspoäng och slänga ihop matlåda till jobbet imorrn, byta sängkläder och slänga i en tvätt. Fast jag måste nog kompensera ut detta stordåd genom att printa min röv på kopiatorn imorrn eller dylikt. Men tillbaka till det där med matlådan. Fy fa-an vad tråkigt det är! Det är tråkigt att göra den och det är jävligt tråkigt att sitta i fika-rummet och knapra på micro-värmda left overs :(

HOW TO LOOK KADAM

- Vitalumiére Aqua från Chanel.
- Prep + Prime Powder från MAC.
- Photo Finish Primer från Smashbox.

Först ut av alla produkter jag fått i mina ägor på sistonde! Pudret och primern vad en del av min födelsedagspresent från Babe (duktig pojke som någonstans i öronvrån snappat upp vad jag vill ha!) och foundation:en var en present till mig själv från mig själv för att jag varit så duktig. Det har blivit rätt så många såna den här månaden, men kombinerade tillsammans ser man damn finger licking good ut hela dagen.

WEHO WEHO WEHO

Hej hej hallå bloggen. Jag tänkte bara titta in för att för miljonte gången langa ett löfte om att nu jäklar ska det bli lite action här. Jag har blivit med systemkamera med två stycke objektiv så nu kan jag finaly langa någorlunda fin-fina bilder. Jag har en hel vår av gloriösa händelser att berätta för er, typ som den gången jag nästan hamnade i en cat-fight på Sommar eller om varför jag måste sluta handla på Åhléns. Och så en hel del fantastiska tankar om livet, döden, mensflöden och allt där emellan. Vad säger ni? Ska vi köra på igen dårå?

NU JÄVLAR I MIN LILLA LÅDA


Ja om man skulle ta och liva upp det lite här då! Antar att ni är rätt så less på att se MAC-smink blinka varje gång ni klickar in här. Och att ni fortfarande orkar efter 3 veckors tystnad. Ni är ju sjuka. Fast jag tycker om er ändå. En vacker dag ska jag sätta mig ner och slänga upp en bildbomb på saker jag köpt (har blåst typ 8000 på smink och kläder), strandhäng och nakenbilder. Nä nu tog jag i lite kanske. Det är konstigt, för jag har tekniskt sett aldrig haft så mycket att blogga om som nu - men lusten... where you at? Så nu ska jag pimpa klart Noahs syster Alva-Li som ska på skolbal och hjälpa till att fixa lite i la casa de Gustafsson för snart kommer min babe hem från sitt flak och då är det jag som kommer vara stolt hönsmamma. Jag grät till och med på hans utspring. Skyllde självklart på den starka solen som fick det att svida i ögonen, host. Jag ska berätta allt, en vacker dag.