PYSSLAT IDAG


Nej det är ingen dagisgrupp som har varit i farten, bara lilla jag som pimpade en lattemugg med bytbart motiv. från Åhléns. Lite vattenfärg + penna så TADA! En aning skevt vart det men jag tror att latten smakar gott ändå.

GOD MORGON/BARBIE


Idag är jag för ful för att visas in public så istället får ni se mina fina Barbierosa naglar som jag målade igår hos Pillis. Men annars, jag fick i mig nära 3 timmar sömn i natt. Jag fungerar inte som människa utan 10. Vaknade efter 7 för att jag trodde att jag skulle på ett möte men fick reda på att jag tänkt snett och att det var imorrn istället. Så jag har hunnit glo på The Bad Girls Club (Haha ni MÅSTE spana in det!), ätit frukost 2 gånger, druckit kaffe, gått  på långpromenad ute i snön och tagit en morgoncigg - allt innan klockan slog 12. Galet va?

FUNDERINGAR/TANKAR


- Ta tummen ur röva och klippa av svintot som mitt hår består av?
- Rota fram ett minneskort till systemkameran så det kan bli lite propra bilder här?
- ... och därmed bomba med skitjobbiga v-bloggar där jag pillar mig i näsan?
- Starta bloggbråk med Kissie?
- Börja med en "veckans blogg"-kategori där jag tipsar om mina favoriter?

FINT I NECESSÄREN

 

Ögonskugga: Henna, MAC.

Primer: Photo Finish Light, Smashbox.

Läppstift: Alarm, Make Up Store.

Nagellack: #505 Particuliére, Chanel.

Kajal: Kyoto, Nars.


COOL COOL WATER


NÄR BRA ÄR FÖR BRA


Och med denna fagra gif så ville jag bara säga att jag är på 95085309 miljoner bättre humör idag. Jag sitter nysminkad (sånt är bra för humöret. Daska på lite smink på ditt gråa face så blir allt bra. Typ) och dricker kaffe ur en Mumin-kopp. Det känns som att söta koppar också borde vara bra. Chillar i min skinnjacka som varit på äventyr utan mig de senaste månaderna också. Tänker riktigt positivt: Jag är snygg, jag är så jävla bra. Misstänker dock att mitt påklistrade smile kommer fastna i nyllet och att mina tankar kommer gå mig åt huvudet.  Jag kommer ju bli skitjobbig... Hjälp!!! Hur bär alla självkänsle-tipsföljare och Blondinbella sig åt?

ELIZABETH TAYLOR


Så här vill jag se ut idag.

LÄGESSTATUS


Har nog aldrig känt mig så attraktiv som nu. Jag har intagit depp-mode och legat i sängen hela dagen och ägnat mig åt att spana in spännande fläckar på väggen. Noah är dock fin pojkvän och har ordnat med tända ljus, äppelpaj med glass och massage framför en dvd. Jag tror att jag måste gifta mig med honom. Puss på er.

SL, A LOVE STORY


- Totalt orelevant bild på farmors skruttiga lilla kök i England.

Igår beslutade jag och Noah vid 2-tiden att vi skulle bege oss hem i rimlig tid. 2,5 timmar senare ramlade vi innanför dörren med stelfrusna rövar och inte så glatt humör. Nattbussar verkade tydligen inte existera i natt så efter en jakt på bussar som gick över halva stan gav jag upp och köpte en cheeseburgare och vitlöksdipp på Donken för mina sista dinarer. Det kan mycket väl vara det godaste jag någonsin ätit. Fick en foodgasm utan dess like och blidde på lite bättre humör då nattbussjäkeln äntligen slirade in. Och när jag äntligen fick sparka av mig kläderna och krypa ner under frasiga duntäcken så var babe en... babe (?) och hämtade en skål chips till mig. Han vet hur jag ska tas! Totaldäckade på 3 röda och sov tills nu. Dock berövad på en fin timme.

BEER-PONG/UNTZZ


Tshirt: Noahs från WEEKDAY.
Collage-tröja: Gina Tricot,
Leggings: Gina Tricot.
Sockor:
American Apparel.
Smink: Nada.

I skrivandes stund sitter jag i Blackeberg. Jag och Blackan firar nämligen ett år idag. Ett år sen jag träffade mina honor. Ett MF år! Satan vad fort det här året har gått! Så idag firar vi med hemma-fest och beer-pong, därav min collage-outfit ackompanjerat av en pony tail. Nej jag skojja bara. Så genomtänkt var jag faktiskt inte när jag slängde på mig kläder innan vi slirade iväg hit. Men trevlig lördagkväll på er så uppar jag mer imorgon. Puss!

TRUE STORY


- by tumblr.

Igår hände något mystiskt. Något jag aldrig varit med om förut och som troligen aldrig kommer inträffa igen: Jag blev inte oförskämt drunk trots mängden vin jag hinkade i mig hos Pillis innan utgång. Om vi backar några timmar så hämtade Pillis upp mig med bilen efter jobbet och vi untzz untzz untzz:ade iväg till affären/systemet för att införskaffa en låda vitt, sprite och cigg. En rätt så oslagbar fredags-kombination om ni frågar mig.

Väl hemma hos henne droppade vår tredje vapendragare Jessie in och sen så var det bögig tjejförkrök som stod på agendan. Fixa smink, pilla med kläder, gnälla över tuttar som sitter snett och ja... you know the drill. Men tiden rann iväg och det var bara en timma kvar tills vi skulle ta bussen till da club (notera: Jag är fattig atm så det är mucho viktigt att vara där innan 23:00 då det råder gratis inträde och happy hour) Detta betydde att det var hög tid att grunda fint med vin om jag skulle vilja vara det minsta rund om fötterna kvällen till ära.

Så vi spelade lite ölspel, snackade skit och hinkade i oss vinet fort som satan. Sen på vingliga 15 cm-klackar trippade vi iväg till bussen och stegade in på klubben. Inte. Det. Minsta. Drunk. Hur är det ens fysiskt möjligt?! Hade det varit en vanlig kväll hade jag fått ligga och skeda med toan och skrika: Goodbye cruel world! (Jag blir alltid lite överdramatisk på fyllan.) Men icke. Så ja, nu har ni fått ta del av min fjortismentalitet som råder.

SÅ NU VET NI DET


Kläder: Svarta leggings, vitt linne och Noahs jeansskjorta.
Till det: Svart skinnbag från London, svarta Converse och lite bling-bling.
Hår: Har torrshamponerat det utav helvete ut satt upp det.
Smink: Körde på en brun sotning med skuggor från Sephora och Make Up Store.
Ska: Glida iväg till Kista C med ma ladies och shoppa upp Pillis presentkort.

JACK DANIEL'S AND CIGARETTES


Jag glömde bort att jag hade en blogg. Det känns nästan lika hemskt som att glömma sitt barn i shoppingvagnen på Coop's parkering. Om man är en riktigt bloggare det vill säga. Så förlåt bloggen, jag ska aldrig göra om det. Men medan bloggen varit bortglömd så har jag pimplat vin i gott sällskap, gnällt över livet för alla som orkat och inte orkat lyssna, skedat med babe, somnat till Disneyfilmer, varit på möte med min jobb-coach, ätit smågodis i solen på Jakobsbergs Torg, fått mysh-pyshfeelings i magen (Hej våren. Du är efterlängtad) och myst hemma hos Pillis. Hon tog för övrigt körkort idag så vi har glidit runt i hennes bil hela eftermiddagen/kvällen och gång på gång konstaterat hur jävla bra hon är. För det är hon. Men nu ska jag vika in hovarna för idag och klappa ginger-katt. Ville bara hälsa att jag lever och andas relativt fint. Puss på er, xx.

N SYNK, HANSON, LAMBRETTA & DA BUZZ.


- Skev gammal bild på the one and only, som Kissie skulle sagt.

Just nu är livet fett harmoniskt. Hade filmkväll igår hos Noah i gott sällskap och åt mig illamående på chips och godis. Jessie sov över och fick känna på the greatnes som vår säng innebär. Vaknade upp med solsken och att hela Noahs familj åkt iväg på äventyr så jag och min kära hona åt en brakfrukost tillsammans bestående av toast-skagen. Nom! Jag byggde ihop förbannat goda latte's till oss och så blidde det ett par cigg ute i solen.

Nu sitter jag as we speak i Jessies residens och lyssnar på 90-talshits medan hon gör sig proper i duschen. Ska ta en cigg på balkongen och sen försöka tämja mitt hår som är kaos, för alla er som undrade, och sen ikväll bär det iväg till hona numero tres för häng, vinpimpel och bubbelpool. Ack så trevligt det kan bli.


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

- by tumblr.

Idag var sista gången jag tog ett levnadstips från Cosmopolitan. Eller egentligen har jag väl hört om det överallt, att det ska göra vardagen lite glammigare samtidigt som man får ett litet träningspass. Så ja men why not, tänkte jag samtidigt som jag storstädade hela huset (som jag för övrigt gör varje fredag förmiddag) och... drog på mig heelsen. Så med 12 cm klackar dammsög jag, moppade och skurade handfat. WTF?! kanske ni tänker nu. Det är okej, det gjorde jag också. Låt oss säga så här: Det finns inget glammigt med att skruba toaletter. Inte ens iförd Louboutins skulle denna börda blivit mindre nasty. Bajsfläckar är bajsfläckar. Så fuck you Cosmo.

ETT NYTT FÖRSÖK


Ps: Skön freeze-screen.

DAILY WEAR


Tröja: mammas gamla från 80-talet, Gul&Blå.
Mjukisshorts:
upprullade, Zacks.
Nagellack: Välmatchat! Hade verkligen planerat hela veckan att jag skulle sova i den här tröjan idag.
Till det: Sovfläta, fashionabel fågel-tattoo, vatteflaska och ett (notera: ett) orakat lår.

När jag frågade er vad ni ville ha mer av i bloggen så svarades det: Kläder/min stil. Men alltså... jag förstår verkligen inte. Jag klär mig inte mer spännande än någon annan, lodar oftast runt i samma skit i flera dagar och har inte shoppat något nytt på månader. Misstänker att det är standardsvaret i bloggvärlden. Allt kan lösas med lite Dagens. Men ja ja, jag är inte den som är den. For you who be hatin': Blunda och scrolla vidare.


VILL KÖPA TILL RUMMET


HELLO THERE LOVER


Nu är äntligen nya sängen på plats med duntäcken och nya sängkläder. Innan har madrassen varit ihop-klämd mellan soffan och tv:n, alltså mitt i rummet, vilket gjort mig bananas. Men nu står den där den ska vara och jag älskar den. Nej, jag mer än älskar den. Mer än sex. Så hädan efter kommer ni bara få statusrapporter här ifrån. Måste dock tänka ut spännande saker att rappoertera om som man gör i sängen, men jag tänkte bespara er eventuella onani-maraton och mensfläckade lakan. Så lugn, bara lugn: Ni behöver inte oroa er det minsta.

MULTI COLORED NAILS


Svart, vitt, mintgrönt och babyrosa. Skitfult men ändå snyggt på samma gång. Saknar dock ett duvblått, ljusgult och persikofärgat lack i min lilla samling. Har fått dille på pastellfärgade naglar, så nu vet ni det kära läsare.

INTE SOM I HOLLYWOOD


ÖVEREXPONERAT


Kläder: Ser förjävlig ut idag ska ni veta! Noahs linne + kofta, leggings med skinndetaljer.
Till det: Noahs gröna Fjällräven-parkas, svarta converse + svart skinnbag och halsband från London.
Smink: Gårdagens mascara, lite rouge och läppenna i färgen Sunset från Make Up Store.
Gjort: Vaknat smärtsamt tidigt efter noll sömn och varit iväg på möte hos AF.
Kirrat: Chail-latte från Wayne's till frukost + SOLO, ELLE, Bubbleroom och VOUGE UK.
Knaprar på: Kanelyoghurt med müsli och en kopp kaffe som jag spillde ut över tidningarna. Score.
Lyssnar på: Paint it black, Aces high, Fortunate son, Sultans of swing och andra oldies.

HOWDY HOW


Zup! Tänket bjussa på en gammal bild och lite ordbajs så här mitt i natten. Jag har som vanligt lyckats fucka upp min dygnsrytm totalt efter en helg. De senaste dagarna har bjudit på hemmafest, satans evighetslånga promenad hem (1 timma tror jag den gick på. Fuck me, var allt jag hade att säga då), ångest utan dess lite, middag, för mycket ostar och sne sömn. Somnade 6 imorse/igår morse/kalla det vad du vill och vaknade upp lagom till middagen. Jag vet, intresse-klubben dör av informationsover-load.

Men nu sitter jag hemma hos Jessie-honan som har totaldäckat på soffan framför en dålig skräckfilm. Ska ta och bygga ihop ett glas saft och sätta mig ute på balkongen med en cigg. Halv 6 går första bussen och då ska jag åka hem till babe och pussas för kung och fosterland. Misstänker dock att det kanske inte blir så uppskattat från alla håll men det skiter jag i. Är på sånt jäkla kramhumör. Ska spoona som aldrig förr.


VACKER


SKULLE INTE TRO DET VA

Kläder: Slitna jeansshorts, t-shirt från WEEKDAY, hatt från H&M och glatiators.
Till det: Mintgröna naglar, Beyond Retro-bag, berlockhalsband och läderarmband.
Hår: Självtorkat med saltvattenfriss. Jäkligt solblekt i hårbotten också.
Gör: Slåss med barn på Skansen om vem som ska få klappa geten och kattungarna.
Äter: Smält Twister som rinner över fingrarna och jordgubbar. Pissljumen folköl på det.

Nej men istället så har mannen i mitt liv tvingat ut mig på promenad i "den varma vårsolen" (= slask och is-promenad) men det blev bara ett varv runt området på exakt 1087 steg eftersom att jag gnällde för mycket. Inte ens hot och mutor om att få ett paket cigg hjälpte. Vill han att jag ska dö eller? Ingen vettigt funtad människa lämnar huset när det är så här halt ute. Ska ta en dusch istället och fortsätta raka benen. Orkade bara göra ett och ett halvt igår men känner att det det blev lite ojämt med vikt och balans så borde verkligen ta tag i det där.

FUCK WITH THE LIGHTS ON

- by tumblr.

VAD TYCKER NI?

Jag har ångest och jag behöver er hjälp. Jag har nämligen kommit till ett stadium så jag inte har någon aning om vad jag vill göra med den här bloggen. Har ändå haft den i 4 år som en bla bla-blogg men börjar funta på om jag ska dra den åt något speciellt håll. Typ mer smink och shizl/livsstil/musik/ordbajs/videobloggar/allt. Vill bestämma mig för något så jag vet vad jag ska lägga ner energi på för just nu har jag ingen aning så då blir det jäkligt tomt om updates = tråkigt att läsa = inga kommentarer = en sad Emma. Ingen svår ekvatuon det där.

NOM NOM NOM

Jag har ett sånt sug när jag vill berätta en miljard saker för er men inte finner orden. Ska dock försöka beskriva lyckan jag precis kände: Min lillebror befann sig i London över förra veckan hos farmor och med sig hem hade han x-antal bars av Tesco's chocolate. Thai take-away, en semla, några glas vitt och sen en sån bar till efterrätt och jag var in tears. Så jävla vackert, höll jag nästan på att säga. Blev typ våldtagen av sweet-sweet nostalgia.

WHEN YOU'RE ONE UGLY MOTHER FUCKER


NU ÄR POSARN I FARTEN IGEN


Igår var jag ute och ölade på Hellströms Söder med gott sällskap. Det var 90-talskväll, ölen kostade 29 kr och dom delade ut glowsticks. Behöver jag säga något mer? Vaknade dock (haha måste sluta säga dock hela tiden. Börjar låta som Kissie nu igen) rätt sent idag vilket fuckade lite väl med mina dagsplaner. Men papsen hämtar upp mig inom en snar framtid så ska vi slira hemåt så jag kan få äran att storstäda hela huset. Åh, hurra...

CLEAN BRUSHES


Jag tvättade alla mina sminkborstar igår med shampo och balsam och satan i gatan vad lena och fina dom blev. Egentligen ska man väl tvätta sina borstar varje vecka men så hard core är jag inte. Dom brukar väl få sig en omgång i kvartalet men känner nu att jag verkligen borde ta och göra det waaay more often. För min hys skull om inte annat eftersom att jag lånar ut mina borstar hela tiden och låter dom ligga och skräpa överallt.

OM NÅGON VILL DONERA TILL MIG


Blått nagellack, Essie. Läppstift Chicco, Make Up Store. Läppbalsam, Burt's Bees. Contouring powder, Chanel.

KIDD/VILL HA


Spana in hennes tutorials här.

MUMINKOPPAR OCH CRÊPES


Jag har vaknat på ett oförskämt bra humör. Helt galet vad glad och harmonisk jag är. Sällskapet i form av Jessie + balkong igår satt fint. Men hur som: Har precis tagit en låång dusch och nu sitter jag och äter en, enligt mig, förbaskat fin frukost/lunch (frunch?) bestående av: Räkcrêpes, lax/spenat/fetaostcrêpes som babe lagade igår, en kopp kaffe, jordgubbsjuice och en apelsin. Kommer typ bara av tanken av att äta denna grymma måltid.

GRATTIS BLOGGEN!


Söndagsbio med babe, shopping, kvällsfika på Noahs mammes jobb, 4 timmar solpromenad med 2 vovvar, mighty läckande skor, lunch i solen, arbetsförmedlningen, naps och semmel-bak. GRATTIS BLOGGEN 4 MF ÅR!

LIVET


Igår var jag glad och full. Idag är jag bakis. Återkommer när livsviljan återvänt.

ABOUT/ME

1. Hur gammal är du om fem år? 23, snart 24. 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Babe, Zack, Douglas, honorna osv. Det blidde nämligen sleep-over här. 3. Hur lång är du? 172, men vem räknar? 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Långavsnitt från senaste säsongen av Family Guy/Sanctum på bio. 5. Vem ringde du senast? Pappa. 6. Vem ringde dig senast? Babe. 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Ingen aning. Den är avstängd atm. 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Inget, om katten själv får välja. Har telefonfobi. 9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda sen jag var liten bebbe. 10. När såg du senast din mamma? Julafton. 11. Vilken ögonfärg har du? Grå/blå/gröna beroende på ljus och vad jag har på mig. 12. När vaknade du i dag? Runt 12 av en modig Pillis som stack in huvudet och frågade om jag ville ha pizza. 13. Vilken är din favoritjulsång? Haha men nej... 14. Vilken är din favoritplats? Sängen (skojar inte. Vill gifta mig med den. Kan mycket väl bli ett fett spännande reportage på Outsiders!), London på våren eller baksidan här hos Noah på natten under sensommaren. Man hör alla fåglar och solen går aldrig ner så ligger man bara och hänger i hängmattan. Fett logiskt att man gör det dock. 15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan alternativt busshållsplats i ösregn/snöstorm. SL och jag går ju inte ihop.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Vaken i min säng med en snarkande karl bredvid mig i min nya villa som jag har feta avbetalningar på och jag äter ångest till frukost/liten stuga i något varm land med en snygg brud sovandes bredvid mig. Man vet ju aldrig. 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker och andar. Gör det iof fortfarande.  18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Alla mina sköna kompisar och den här bloggen. Snälla säg att hon skojar. 19. Hur stor är din säng? 160 cm hos Noah och 90 cm hemma. 20. Har du stationär eller bärbar dator? Ingen men brukar sno brorsans eller Babes laptop. 21. Sover du med eller utan kläder på dig? But naked. 22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 hemma och en halv miljard här. 23. Hur många landskap har du bott i? 1. 24. Vilka städer har du bott i? Stockholm. 25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota ELLER ett par brutalt snygga heels. 26. Är du social? Oja. 27. Vilken är din favoritglass? Har en liten hatkärlek till glass eftersom att jag är laktosintolerant. Åh Ben & Jerry's, why do you hate me...? 28. Vilken är din favoritefterrätt? Vad som helst eller en sliskig drink. 29. Tycker du om kinamat? Ja men saknar dock en gallblåsa att smälta allt fett med så det kan sluta lite halvjobbigt. 30. Tycker du om kaffe? Kommer låta jättefancy nu, men det beror helt på kaffet. 31. Vad dricker du till frukost? Juice av alla dess sorter. 32. Sover du på någon särskild sida? Vänster sida, ihoprullad till en boll med allt täcke. 33. Kan du spela poker? Jup. 34. Tycker du om att mysa/kela? Om jag får ta initiativet.

35. Är du en beroendemänniska?
Ja. Kan bli beroende av allt: Kärlek, cigg, alkohol, sömntabletter, sex, chips osv. 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope. 37. Vill du ha barn? Ja nån gång. Brukar dock skrämma Noah med att skrika "Nu kittlar det i äggstockarna!" när jag ser ett gulligt barn. Skitroligt. 38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och en teeny weeny aning spanska. 39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp, totalt 5 omgångar tror jag varav en var privatplan till Stockholm från Norrland när jag var liten. Jet Set:are redan då vet ni. 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Om det är manet-fritt, så havet. 41. Vad spenderar du helst pengar på? Fina saker till rummet/utgångar/saker till mig och Babe. 42. Äger du dyrbara smycken? Jo några har jag. 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Typ ALLA komedier plus Top Model. 44. Kan du rulla med tungan? Haha men va? Ska leta upp någon lesbisk referens och återkomma. 45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina honor i kombination är farliga om man har pee on the go. 46. Sover du med gosedjur? Nej men med tjockiskatter. 47. Vad har du för ringsignal? DEN BÄSTA! 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej jag hatar att spara på massa onödigt och rensar flera gånger per år. 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Räknas ginger-kissen? 50. Flirtar du mycket? Ja, jag och Noah gör det hela tiden. Bra för självförtroende och roligt för andra. Win-win.

MINA KÄNSLOR FÖR BLOGG.SE


Det har blivit lite segt med uppdateringen eftersom att blogg.se's underbara portal som vanligt är lika effektiv som en sked bajs. Typ så. Måste kolla lite på hur mycket egna domän kostar eller om jag bara ska byta portal. Blir tokig på att det aldrig riktigt funkar. Men hur som haver, nu har vi lite gäster över som vi ska wine and dine och sen blir det spel. Har fina förväntningar på den här kvällen så det kan ju inte bli annat än super. Tuudiluu.