LIGGA PÅ NATTBUSSEN

Ikväll har jag pimplat vin och klämt på tuttar hos Lisa från jobbet och så har jag svängt mina ludna på ACE,. Vacker kväll. Nu är det el nattbuss som gäller och kanske tjata till sig ett sympatiligg. Har ni haft en bra lördag?


SECRETARY AT YOUR SERVICE!

Hemmakväll vs. 3 timmar på ersättningsbuss mot stan. Hemmakvällen vann, inte helt otippat. Har istället skalat av mig jeansen och dragit på mig mina mjukisar från Primark som är soft as a baby's behind. Orgasmfaktorn är inte att leka med. 3 pund! Förstår ni hur jävla värt det är? Ja det är lite hål efter cigg i dom och ja, dom håller på att falla isär, men vissa saker kan helt enkelt inte slängas av sentimentala skäl. Lite som den där skabbiga nallen man hade när man var liten som luktade kattbajs men som man vägrade låta mamma ge en omgång i tvättmaskinen. Den var äckligare än en nerpissad uteliggare men man älskade den ändå. Typ.

Lite thai-take away och en virrepirre eller två har slunkit ner under kvällens timmar. Ska sätta mig på solstolen på baksidan med levande ljus och en cigg (jag jag är så här jättpoetisk irl) och njuta av mig mig mig. Ska dock inte onanera. Hate to disappoint you :( Älskar bara att chilla med mig själv ibland när andan faller på.

STUCK IN TRAFFIC

 

Så jävla standard. Har beställt hämt-mat men den lär vara så där lagom varm när jag kommer hem, bubu. Så nu kan jag istället förpesta den här fabulösa bloggen med generella tankar här i bilkön. Så som:

- Hur många köttbullar kan man egentligen få in i munnen?
- Hur stor är chansen att jag får ligga ikväll?
- Undra vad effekten blir om jag moonar bilkön?
- ... Eller får jag i så fall bara ett trevligt but print på rutan?

 

 


HO HO HO!

Ja det är ju något svårt att uppa när man blir så sjukt jävla motarbetad hela tiden. Alla datorer jag har i min närvaro har gett upp och dragit sina sista andetag för att bege sig till datorhimlen och blogg.se's app till iPhone har bara bråkat. Så var det med det. Jag har inte glömt er helt enkelt *även om det ekar läskigt tyst här* Fast jag ska få ärva pappsens 10 år gamla röda Ferrari-dator som vrålar när man startar den så det kan ju bli spännande. Nej måste fan ta tummen ur och köpa en ny. Men det är ju så dyrt. Onödigt dyrt. Och drygt.

I skrivandes stund är jag hur som haver på kontoret. Dagens mission har varit att byta skrivbort och riva halva inredningen till allas mer eller mindre lycka. Köpt en chokladboll och kissat 3 gånger har jag också ägnat mig åt. Så ni slipper ligga sömnlösa på nätterna liksom. Nej men 20 minuter kvar här och sen är det helg för mig!


VILL HA SWET SWEET LOVE MED RÖSTEN

Jag är så jävla jobbig att jag vill klippa till mig själv när det kommer till att knarka musik. Jag kan lyssna på samma låt om och om och om igen (osv) i flera dagar utan att lessna det minsta. Notera att ingen annan låt lyssnas på under tiden. Noah håller på att få hjärnblödning efter alla gånger jag skrålat med i en låt på repeat. Can't help it. Vissa låtar förtjänar inget mindre än att nötas sönder så att skivan blir repig, eller i dagens läge: Spotify säger app, app! Nu har du lyssnat för mycket. Det finns inget annat värdigt sätt liksom. Det här är alltså en sån låt som jag kan lyssna på en miljard gånger. Det är nånting med den här vackra b-ruden som gör att jag bara vill krypa in i hennes blonda lockar så hon med sin ljuva stämma kan sjunga mig till söms.

Andra sönderlyssnarlåtar är: den här, den här och den här.

WHAT UP?

Kläder: Boring as hell. Svarta jeans, vitt linne, korshalsband och leo-poncho.
Till det: Svart kappa från Top Shop, svarta ballerinas och grön Whyred-väska.
Smink: Påkladdat på bussen på väg till jobbet imorse. Lite skevt alltså.
Hår: Uppsatt i panikbollen på 3 sekunder. Fast jag har klippt av längderna (!)
Äter: Mitt försök till Vapianos tomat-pasta. Gick väl lite sådär.
Undrar: Varför jag envisas med dom här skitonödiga uppdaterinarna.

ÅH MÅNDAG, WHY YOU BE HATIN?

- img. src unk.

Haha jag fick väl sådär måttligt bra respons på inlägget under, men men. Misstänker att jag måste smöra lite först. Hur som, jag har i skrivandes stund precis landat hemma. Satt på kontoret och kände hur jag sakta började avlida med en feber på g. Så jag tänkte passa på att ägna mig åt spännande saker så som: noppa ögonbrynen, pilla mig i naveln, dammsuga upp intrampade chips ur mattan, bygga ihop föda och b-logga.

INDIAN-PUSSAR FRÅN KONTORET


- Mongo gif. från arkivet.

Har tänkt knåpa ihop ett inlägg i flera dagar nu men har bara fått prestationsångest och glömt skiten. Men nu kände jag att det var dags att dra ur tummen ur röven och författa en fabulös text. Har saknat det rätt så mycket faktiskt och fått massa kli i fingrarna efter att dela med mig av mina mer eller mindre kloka funderingar.

Hur som! I skrivandes stund sitter jag på kontoret med en is-chai från Espresso House som ligger på andra sidan torget här i Kista Science City (låter fancy, huh?). Nu kan vi snacka om nedräkning. Tre kvart kvar till helg. Älskar faktumet att jag prick kl 17 varje dag klickar ner datorn fort som satan och galloperar ut genom porten innan någon hinner stoppa mig. Hög arbetsmoral var det här! Närå, jag är skitduktig på jobbet. Faktiskt. Det går framåt och jag har lärt mig sjukt mycket, men jag tänker inte tråka ut er med jobbsnack, för sånt är boring.

Men för att få igång skrivandet så behöver jag lite inspo från er. Vi har ju inte hörts på hela sommaren så vad vill ni läsa om? Jag är ju inte den som är den, så langa en kommentar eller fjorton om några önskemål så ska jag se till att styra upp det. Jag har så mycket på kläm men vet bara inte hur jag ska få ner allt i skrift.


HO HO! ÄR NI FORTFARANDE KVAR?


Tar ni tillbaka mig? *orolig*