fredag kväll

och så var det åter helg... var med natta och sandra på eftermiddan. vi gick på en promis till willys, och sen gick vi och hämtade vårat flak i viksjö. och jäkla krigare vi är som lyckades konka med oss allt. höhö.
nu sitter jag här hos paps och tråkar. hela familjen var trätt och gick och la sig tidigt. jag försökte vara lite aktiv och köra dansmatta, men den började sepa sig så jag fick panik och stängde av teven.
rob, freaket från england försöker övertala mig att komma över till han och hälsa på en snabbis, och jag är så uttråkad att jag faktiskt överväger att göra det. men ska nog ta med mig pepparspray eller något, för vem fan vet vad han får för sig. eller så kan ja äta lite mer av curryn vi åt till middag, och ge fan i att borsta tänderna. då tror ja att ja håller honom på lite halvt lagom avstånd. det låter faktiskt som en jäkligt najs plan. ska rapa honom i ansiktet så fort han försöker något.

okej, nu bestämde vi att jag ska komma över om en kvart. kommer med lite update om vad som hände. men nu måste jag ner och lensa kylskåpet på curry och salsasås.

update: han var fulare än vad jag mindes! hehe, han försökte typ supa ner mig, och erbjöd mig xantal öl, men jag känner mej själv och vet att jag har noll självkontrol, och tackade nej. när han öppnade dörren var jag 3 centimeter från att skrika. han var verkligen butt ugly! så vi satt väll och kallpratade sisådär en halvtimma innan jag sa att jag skulle natta min lillebror, och sprang hem. gah! och nu sitter han på msn och försöker övertala mig till att träffa honom igen imorgon innan jag ska till stan. eeh, no way josé. mardröm.



Postat av: natta

strongt av dig att kunna tacka nej till ölen! Du är värd ett plus i kanten av mig ;D

2007-04-13 23:46:41

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback