oh yeah! Ive got her hook, line, and sinker!


Dagens låt: Alesana - Ambriosa 

God morgon! Jag har nyss utsett Natta till att bli min rykande heta och fräscha Mr. July. Bilder kommer innom kort, hoppas jag! OBS! Humor.

Igår var det för första gången på evigheter lite halvbra väder, så jag, Natta, Kourosh, Tom och Ludde åkte iväg till Lövsta-klipporna och badade. Sara och Kajsa svängde förbi ett tag, dom med. Så nu behöver jag inte hata denhär sommaren allt för mycket, eftersom att jag i alla fall fått en baddag.

Jag har förövrigt börjat få skitskumma drömmar. Igår så drömde jag att jag blev gravid och födde barnet, fast jag egentligen var tvungen att fly för mitt liv av någon anledning. Men jag var världens sämsta mamma och glömde att mata mitt barn på 3 dagar, orkade inte komma på något bra namn och tappade det hela tiden. Sen märkte jag att mitt barn var ett solrosfrö...
Ja... Jag gillar somsagt inte barn.

Och när jag ändå är i farten så kan jag passa på att rekomendera en grym bok, som jag håller på att läsa för tredje gången: Nattens barn av Traci Lords. Hon beskriver ocensurerat om hennes störda uppväxt där hon blev våldtagen av hennes bästa kompis som 10 åring, och om hur hon nästan tvingades in i porrbranschen (hur det nu stavas). Läs!




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback