pics från London

KLICKA FÖR FÖRSTORING!

  
Från vänster: På flygplatsen. Jag gayade mig på flygplanstoan. Flyplatsen i Stansted var så stor så man var tvungen att åka tåg mellan terminalerna.

  
Från vänster: Vi utanför Harrods. Paus på någon random bänk. Middag på the Diner.

  
Från vänster: Jag utanför Starbucks ♥. Jag gillade somsagt The Diner's lack & läder toaletter.

   
Från vänster: Innan utgång på fredagen. Inne på Tap 'n' Tin. Vi på någon klubb vars namn jag inte minns.


Det regnade ganska mycket, så man fick tvinga fram sitt happyface.




Postat av: Mariah

Underbara bilder som får en att vilja resa, nej (!) FLYTTA till London! Jag måste säga att jag rent ut sagt AVGUDAR din frisyr! Den är såå snygg! Jag undrar bara om man har en sådan frisyr måste man då ha mittbena eller kan man ha sibena?? Jag ser inte på någon av dina foton vad för slags bena du har nämligen?? :D

2007-07-04 22:48:06
Postat av: kat

hey för det första kanske jag frågar en helt onödig fråga och den kanske låter extremfjortis ! men jag kan inte hjälpa det xD det är så att jag å mina kompisar ska dra till england om några dar å undrar om det är svråt att få tag i sprit (fjortis varning jag vet) du skrev i din blogg att ni gick ut å köpte bacardi å lala vad menar du med gick ut ? asså som typ gick ni till englands "ica" å köpte lr vadå :P snälla svara tack :)
kat

2007-07-05 10:52:39
Postat av: emma

Mariah: Nej men gud, tack! Vad glad jag blir :D Och för att svara på din fråga: Jag har en liten mittbena, men eftersom att min lugg börjar ganska långt upp, så märks den inte så mycket. Och eftersom att mitt hår har så jäkla mycket självfall så måste jag styla det ganska mycket. Men har du hyggligt rakt hår så blir det mycket lättare.
Kat: Vi gick bara in i butiker som var "off license", alltså dom tillhörde inte någon kedja. Alltså var dom inte lika hårda på ålder. Men gör som jag gjorde; gå in och se självsäker ut och tveka inte det minsta. Le mot kassören och var allmänt trevlig så kan du utan problem komma tillbaka en annan dag också :)
(fjortis svar)

2007-07-05 11:36:17
http://holdens.webblogg.se
Postat av: kat

haha ahh typ spela lite flirty girl då xD
men men tack så mkt för informationen :)
kat

2007-07-05 14:36:56
Postat av: Anna

Vad fint hår du har! Vad färgar du det med för toning eller färg eller har du din naturliga hårfärg, himla fin färg ialla fall, skulle vilja ha likadant!

2007-07-05 23:51:49
Postat av: Blondie

Fan vad snygga kläder du har. Och du leker ju inte ens modeblogg och skryter med det. Impad. Och jag tycker också att du har fint hår :P

2007-07-06 00:50:04
Postat av: emma

Kat: Haha, precis! You go girl ;D
Anna: Tackar :) Jag har egentligen cendre färgar hår, och fick för mig att färga det mörkt redan förra hösten. Tyckte det blev snyggt, och fortsatte. Jag brukar ta en ganska mörk färg, tror att den kommer från Garnier, men det kan jag alltid kolla upp, men nu har den blekts otroligt mycket.
Blondie: Tack, vad snäll du är :) Nej jag HAAAATAR wanna-be modebloggar. Spyr på dem ;D

2007-07-06 11:35:26
http://holdens.webblogg.se
Postat av: Anna

Åh, det vore jätteshysst om du ville kolla upp vad den heter och vilken färg det är.. Det är precis sån jag vill ha nämligen!

2007-07-06 18:56:46
Postat av: får du inte veta xD

i like blondies

2007-07-07 14:49:03

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback