historien om: mina naglar

okej, nu har jag knarkar 2 kartor av ett kosttillskott under lite mer än en månad för att få starka och långa naglar, (mina har en underbar tendens att hata mig, och enbart för att jävlas så brukar dom ta självmord och gå av hela tiden.) men jag känner knappt av någon större skillnad. ett tag var alla skitlånga och fina och jag var så jäkla happy. otroligt vad lite porr-naglar kan göra, men sen efter valborg pajjade alla och jaaa... mina händer ser ungefär lika kvinliga ut som en plumbers. så säääxy.
nej, ska äta klart dom sista kartorna som jag payat för och funkar det inte så ska jag gå och fixa mina naglar. dethär börjar ju bara bli allmänt larvigt.

jag kommer ihåg när jag var en liten knodd och var i england över en sommar. jag var i lekparken med min låssas mamma, och så var det några brudar med världens längsta naglar (målade i mörkblått glitterlack. behöver jag säga mer? men hey, det var ju the 90's) och jag tyckte att dom var SÅÅÅ coola. och ja, ungefär sen dess har jag velat ha långa naglar. men inte fan ser dom bättre ut nu, än vad dom gjorde för 10 år sen.

så nu vet ni allt om mina naglar. vad intresant och lärorikt det måste har varit.
otroligt vad mycket det fanns att berätta om mina naglar.




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback