Ghdhtfn... asfkha.

Ooh så mysigt det ska bli med en heldags jobb på Lek Palatset idag. Ännu mysigare blir det eftersom att jag inte kom hem förns 3, och somnade vid 4. Mamma är dock snäll och skjutsar mig.

Igår var vi och firade Ullis, men det slutade med att jag och Alex batlade Guitar Hero. Syskon kärlek typ... Sen så joinade jag Natta och Daniella på Willys där dom hade köpt glass till mig. Den var skitäcklig. Men glitterpinnarna var roliga och vi spred mycket glädje omkring oss.
På kvällen så åkte jag och Natta till Arvid där jag ensamkrökade och vi kollade på KSE-dvdn och The hills have eyes innan vi gick ut och rökte vattenpipa i nattens brutala kyla. Men det var mysigt och vi spred massa warmth till varandra. Tillsist så skjutsade Natta mig till Adam och jag var med Tom (logiskt) i någon timma. Det var underbart, för Nattas moppe lyckades bara stanna 3 gånger på vägen. Men med hot om våld och kommande zombiesar så var han igång igen.

Jag ska försöka bli lite roligare innom en snar framtid, så räkna med ett inlägg ikväll där jag skriver att jag luktar pommes och gör en guide över hur man lättast och mest brutalt bitchslapar en 4-åring som bajsat i klätterställningen.



Postat av: Emelie

Uh, the hills have eyes är så äcklig...

2008-04-20 18:29:51
http://emlu.webblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback