Day1, och jag lever!

Resan hit gick verkligen skitbra. Hamnade bredvid en sjukt trevlig individ vid namn Andreas som hela tiden paminde mig om att jag skulle vara tacksam over att just han satte sig dar, och inte den dar svettiga tjockisen som man annars alltid har turen att fa som chair-mate. Hur som helst sa fick han mig att skratta sa jag nastan kissade ner mig konstant i 2 timmar.

Nar vi kom fram sa blev det: KFC!!! Asnajs eftersom att jag inte hade atit pa hela dagen. Men det kompenserade jag ut med en promenad sen. Jaklar vilket ego-boost det ar att ga har. Alla tutar och ropar efter en, hehe.

Nu har jag precis gatt upp och hunnit kolla igenom satelit tv'n, och jag maste saga att det finns en hel del mystiska kanaler... Minst 30 tv-shops kanaler, lika manga "ring in till din favorit gay"-kanaler, orakneligt manga porr kanaler och sen ett par dar man far ringa in till nan random tjej som ligger i en soffa och leker sexig. Asbra!

Mitt har ser ut som ett sepe eftersom att jag inte far min plattang forens imorrn nar pappa kommer. Jag far val forsoka bygga ihop nan sorts boll satt jag inte skrammer nagon har. Ska nog kirra piercing i helgen ocksa for dom har bara 16 ars grans, wihu!



Postat av: Hampus Nilsson

I sverige är det 15 års gräns med medtagen förälder :)

2008-07-03 16:35:06
http://hhampus.blogg.se/
Postat av: Emma

Hampus: No shit ;)

2008-07-03 19:30:19
http://holdens.webblogg.se/
Postat av: Hampus Nilsson

Yes shit ;)

På EAST STREET PIERCING så har dom såhär:

"För övriga piercingar gäller 15 år med förälder.

Även här ska både du och din förälder ha giltig legitimation."

2008-07-04 00:46:07
http://hhampus.blogg.se/
Postat av: Emma

Hampus: Haha, JAG VET :P ja hade ju piercing forut o vet hur allt gar till. dt ja menade innan va att dt ar awsome att det ar 16 ar har eftersom att ja inte ens behover fraga mina foraldrar da ;)

2008-07-04 14:31:20
http://holdens.webblogg.se/
Postat av: Hampus Nilsson

ja men du menar så (A)

det är ju najs :D

2008-07-04 14:40:45
http://hhampus.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback