Ett jäkligt random inlägg.

Jag försöker verkligen komma på något bra att skriva men... det går inte. Fingrarna galloperar helt enkelt inte över tangenterna som vanligt. Samma sak är det med kameran. Jag har inte tagit ett seriöst foto på veckor. Det bara ligger där och dammar och ger mig skuldkänslor för att min hjärna inte är kreativ någon stans atm.

What to do? Skriva om hur fantastiskt det känns att promenera runt bland mysiga små fik i Vasastan hand i hand med Babe och älska varje sekund av det? Hur mycket jag kommer sakna att kunna sitta på gräset i en park och känna solen hetta mot ryggen och ångra att jag tog den där jackan istället för tunna koftan på morgonen? Eller kanske om att jag för första gången på... nej jag vet inte hur länge, som jag faktiskt ärligt talat känner mig så sjukt jävla snygg? För jag är verkligen skitsnygg just nu. Fast sminket är borta, nagellacket flagnar och håret hänger lite som det vill så är jag fin. Fast hush,hush - sånt får man inte tycka om sig själv.

EDIT: Having that said, så såg jag precis att på 30 inlägg så finns det inte en enda seriös bild på mig som kan bekräfta det jag precis skrev. Att jag är fett snygg alltså. Så ni får väl bara ta mig på orden helt enkelt.



Postat av: Nathalie

Jag håller med dig. Om att du är fett snygg alltså!

2009-08-27 21:00:44
http://flourtanten.blogg.se/
Postat av: EMMA

NATHALIE: Men gulle då, tack!

2009-08-28 10:09:43
http://holdens.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback