The answers.



Tycker du har snygg stil, var brukar du köpa kläder oftast och har du nån stilikon? Ingen modeblogg I know, haha, men jag måste bara fråga: Höhöh tack! Alltså om jag ska vara ärlig så är jag rätt schizo när det kommer till vad jag har på mig men oftast så är det lite mer åt "metal"-hållet. WEEKDAY och H&M är väl där jag handlar mest (sorry, det blir inte mer spännande än så). Men nästan alla mina skor, smycken och väskor har jag shoppat på mig under mina London-visiter hos släkten. Och det där med stilikon...  SVÅRT! Jag brukar mest glutta runt på lookbook.nu och andra "inspirations-sajter".


Hur kommer dig sig att du och Blondinbella var kompisar? Umgås du fortfarande med henne?: Bellas mamma bor bara ett par hus från mig så vi har lekt tillsammans sen vi var små. Under mellanstadiet så klickade det bara mellan oss så vi umgicks rätt så ofta i flera år tills vänskapen rann ut i sanden. Men hon är verkligen världens goaste tjej så jag är grymt glad och stolt för att hon blivit så framgångsrik *hönsmamma*.

 



Är du fortfarande kompis med Blondinbella?: Det är ju inte så att vi pratar i telefon 14 gånger per dag men vi hörs lite halvt sporadiskt då och då. Men nja, jag skulle inte säga att vi är så jäkla tajta.


När förlorade du oskulden? Berätta om hur det gick till?: Hahah jag visste att den skulle komma! Men ja.. mamma du kan sluta läsa nu. Jag var hade precis fyllt 14 och börjat 8:an om jag minns rätt och det var med min dåvarande pojkvän som jag hade haft i ett halvår. Jag minns att vi hade planerat allt, hahahah, så en fredagskväll körde vi till hans käre mors fasa på (hon hade strikta regler om att sånt fuffens icke fick ske) i hans rum och det var väl typ det sämsta jag varit med om. Båda var sjukt nervösa och det varade väl i typ 4 sekunder.


Hur kommer det sig att du är så bra?: Men gud... TACK :$




Vad tycker du är viktiga egenskaper hos killar? och hur kommer du över en kille? Lovin' ur blogg!: Tack för credsen :) Förutom det uppenbara: snäll, trogen, förstående och bla bla bla så tycker jag att det är grymt viktigt med en kille som har koll på läget och kan diskutera vettiga saker och inte bara om hur många öl man drog förra helgen, utan typ berätta om något han läst i Illustrerad Vetenskap (?). Jag gillar lite nördiga killar helt enkelt. Dessutom så är det skitviktigt att han kan säga vad han tycker och ryta ifrån när jag blir för jobbig och krävande. Inga tofflar alltså. Och hur man kommer över en kille... Har tyvärr inget grymt svar på den förutom att kapa kontakten direkt. Inga små sms när man känner sig ensam, inte skriva hej på msn eller stalka hans facebook. Man gör sig mer harm än good. Man kommer känna sig jäkligt ensam ett tag men man går vidare så jäkla mycket fortare. Sen är ju hämd ganska najs också ;)


HUR fick du jobbet på sexsidan?: Du menar lustjakt.se? Dom har ett värvningsprogram så att alla som handlar via ens länk ger en en viss provision på allt dem köper som man sedan kan få ut. Jag kan dessutom komma hem till folk och demonstrera varorna men det känns lite väl att fladdra dunt med massa dildos till folk jag inte känner...




Hur mår du? rent generellt, liksom: Det där måste vara den finaste frågan jag någonsin fått typ. Hahah ja jag är lite mobbad. Nej men just nu mår jag faktiskt fantastiskt. Det gör inget att skolan är ett helvete och att det är omöjligt att gå upp åp morgonen för jag är för första gången på lääänge nöjd med mitt liv. Jag är nöjd med mig själv, min pojkvän, familj och mina vänner. Jag är så jäkla KÄR i livet helt enkelt. Så long story short: Jag mår grymt!


Varför förföljer du mig?: Ja du Melws, måste vara för att du är så jäkla k00l ;)
Ska du till blog fuck me awards?: Nej då hade du nog fått läsa om värsta klänningshysterin här också.
Vilken är din favoritserie på tv?: Scrubs, Family Guy, alla Top Modell repriser och så vidare.
Varför tar du ut dina piercingar gång på gång kvinna?: Haha blir också lite fundersam på den... Den första tog jag ut för två år sen på julavslutningen för att jag skulla sjunga och av någon anledning inte ville ha den då. Den växte igen direkt :( Den andra var jag tvungen att ta ut i våras när jag opererades och sen var jag så nerdrogad på morfin i ett par dag så jag tänkte inte ens tanken på att sätta in den så den växte också igen. Sad but true.
Vad ska du göra för tatueringar?: Har velat lite fram och tillbaka med två svalor på mina högra ribs blir det nog.
Vad jobbar du med, på den där sex webben?: Kolla vad jag svarade där uppe.


Hur många läsare har du?: Runt 150-sträcket. Det är ingen stor blogg ni läser.




Hur blir man kompis med dig? ;p: Var allmänt skön och bjud på dig själv. Om du dessutom har grym musiksmak och är lika störd som jag så är ju det bara ett plus ;)


Vad är din favort sexställning?:): Än en gång, blunda mamma! Alltså det beror verkligen på. Vill jag ha sweet sweet love så är väl typ missionären rätt så najs men om det ska vara lite mer hardcore så är väl typ bakifrån eller från sängkanten något att hurra för. Tänker inte gå in på detaljer eftersom att Noahs familj typ läser här så ehm, sorry :s




Postat av: lina

jaag gillar muppbilden

2009-10-23 08:38:07
Postat av: EMMA

LINA: Ja den var lite extra fin :)

2009-10-23 09:15:10
http://holdens.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback