Hur man upptäcker en sån där.


Bristande hygien: Har personen ifråga inte kommit i kontakt med tvål och vatten på 4 dagar? Har håret samma mysiga konsistens som ett paket bregott, är benen och punanin  lika med ogenomträngbar terräng och doftar armhålorna  lite lätt av solvarm kattlåda eller något annat lätt exotiskt? Existerar en tandborste här ens?

Kläderna: Är det dom urtvättade mammatrosorna med gamla mensfläckar man anar? Samma tshirt som för flera dagar sen med infrätna pit-stains? Mjukisar? Pojkvännens favorittshirt som man snorat ner? (Uppskattas icke)

Allmänt utseende: Smink? HAHAHHA jo tjena. Avskavt nagellack är ett ständigt återkommande fenomen och räkna med onoppade ögonbryn och en och annan gullig liten finne på hakan. Sexappeal = en obefintlig myt.

Sysselsättning: Sova, sova, sova. Helst 15 timmar i sträck alternativt glo på den där spännande fläcken på väggen som man redan iaktagit i tre dygn. Gråta och berätta sina problem för katten förekommer också.

Matintag: Ingenting alls alternativt 14 kilo chips och läsk. Kedjerökning är ett måste, om personen i fråga nu röker (även om det är vanligt att icke-rökande tar till en liten Marlboro när ångesten kommer krypande.)

Jag har ägnat mig åt dessa studier mycket ingående den senaste veckan och har en 100% säker källa (moí) Och vet ni vad? Imorrn ska jag till skolan. Hu-fucking-ray! Uppehåll sedan november förra året var det ja...



Postat av: Tova

Ville bara skriva lycka till imorgon! Vet inte varför men ja, har alltid tänkt att skriva något i din blogg, men har aldrig blivit. Men bättre sent än aldrig. :)

2010-08-17 00:19:49
http://tovarisheden.blogg.se/
Postat av: Pillis

Honan du är underbar! haha svara på fb eller ring mig:(

2010-08-17 11:14:25

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback