In your head they're dying

image365
Bild: En  very foxy Ellis, från hennes blogg.

Stressigt som fan är det. Men jag är mitt uppe i världens mysdag! Jag och Natta har ju somsagt vår tjejmiddag ikväll, så imorse åkte vi och handlade all mat och sen åkte vi in till La Stada där vi mötte Ellis, Hanna, Sandra och Ruben - som för övrigt var ett mycket trevligt gossebarn. Jag och Natta passade på att köpa varandras presenter, och eftersom att vi är så jävla dåliga på sånt så fick hon välja vad hon ville ha och tvärtom. Everybody wins, typ...
Sen så mötte vi upp resten av vårt kompani och satte oss i Kungsan och solade och fikade i någon timme och det var så skönt att jag tror jag fick en orgasm. Något annat som jag fick var en jättefin Eva Longoria kalender. Ååh.. tack!

Sen så chipplade jag och Natta iväg och köpte något att ha på oss ikväll innan vi drog hem. Nu har jag precis gjort världen en stor tjänst och duschat. Natta kommer snart så jag måste fixa mig och sen så ska vi duka och leka housewifes dom kommande timmarna.  Ja, för tjejmiddag var det ju somsagt. Rocktema! Skitnajs. Det ska bli grymt kul att se mina fellow hip-hopar kompisar i lacktights, nitar och läder.
Det lutar mot efterfest hemma hos Varro sen. har jag hört.



Postat av: Denice

Svar: Jo jag vet :P

Hoppas du får det trevligt i kväll ;)

2008-05-10 23:02:37
http://idt.blogg.se/
Postat av: dj-yella

hiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphophiphop

2008-05-11 00:07:38

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback