Lägesstatus.


Överste Honan, Kapten Penis, Löjtnant Katt och Comandör Eagle. Now it's serious Nintendo:ing.


Hej och hejdå.


Nu ska jag snöra på mig kängorna och sen ska jag och min oroväckande klyfta (vart kom den ifrån?) dra iväg till Jessi som langar tv-spelskväll i gött sällskap. Så kvällens planer är att whoopa alla ass's och köra på balkongmys med mina honor. Eller hörde jag krogen? Nej det gjorde jag inte, men det hade varit rätt awseome.

Överexponerad tjej.


I helgen har vi skålat för Jessi (U-u-u-nderbart rolig kväll! Slutade dock med matförgiftning, tack Donken!) myst med godis, chips & dipp och en Franco framför hyrfilm och gått på soliga höstpromenader. Bloggen kommer liksom lite i kläm när det är mycket på gång. Men stå ut mina kära, så ska vi få bukt med den här pinsamt dåliga uppdateringen. Men nu ska jag slänga på mig lite bling-bling för Jessi langar taco-kväll och jag är pepp.

Bloggtips.


- by Tereze Kirch.

Jag är så glad att världens skönaste fröken Kirch är tillbaka. Jag har följt den här damen i ur och skur år efter år och med risk att låta lite väl corny så är hon den första bloggerskan jag verkligen blev hooked på. En skön blandning av mode, foto, musik och oprytt snack blandas med alltid lika sköna designer. Lätt värt att spana in.

Min design kommer se lite konstig ut tills jag orkar mig på fanskapet igen. Jag känner att jag suttit tillräckligt idag så nu vill jag bara MYSPYS:a med min bf och sova (Ni The Sims:are där ute vet vad jag menar, aiiight?) xx

Köpa min bokhylla?För ett tag sen fick jag värsta snillen om att jag skulle sälja min bokhylla, så jag rensade ur allt, packade ner i lådor, la in lite (lite?) i garderoben och slängde resten. El problemo är dock att hela proccessen stannade där och bokyllan står fortfarande kvar - 2 månader senare. Rätt så tom i och för sig - men ändå där. Så är det någon som vill ge min bokhylla ett nytt hem för 500 kr (nypris 995) så att jag kan få ordning på mitt rum som är i kaos?

För sen blir det ommålning av mina väggar (vitt ska det bli!) och införskaffning av lite nya möbler. Jag har alltid velat ha en walk in-closet (nej för det vill ju verkligen ingen annan bloggare ha) så det ska upp massa hyllor på väggarna så att mina skor och sånt kommer ut i dagsljuset för almän beundran, främst från min sida hehe.

Mysfaktor x 87429.


Jag och babe har precis tagit ett oändligt bubbelbad med en chokladbubbelbit och chockladtvål från LUSH, ett glas rött var och myslistan på Spotify. Gött må jag säga! Luktar osgasmiskt och är så harmoniskt avslappnad. Men nu blir det kvällscigg och kanel-te framför tv:n innan jag tackar för mig och drar med mig karl'n till sängs.

Ps: Hundra grattis till min fina hona Jessi som fyller 19!

Oppep tjej.


Känner mig err... konstig. Är på gränsen till att börja störtböla, ryggen krånlgar, magen hänger ut åt alla håll och kanter (kan mycket väl ha att göra med den där pizzan och all fika), jag har bara 2 cigg kvar och mina ögon har totalballat ur så nu är jag praktiskt taget blind och dom svider som satan (ska berätta hela den spännande historien om mina ögonproblem en annan gång. Bare the excitement!) Och imorrn är det tänkt att jag ska på en plåtning. Hurra! Känner mig något opepp. Satans jävla liv som inte vill samarbeta. Men så, nu har jag fått ventilera  gnället så nu är det bara att ta tag i skiten och göra det bästa av saken. *Låter onödigt hurtig, förlåt*

Lindsey Wixson.


I bet you look good on the dance floor.


Kosmiska händer och ordblaj.I somras brände jag mig på handen med plattången och jag har fortfarande kvar ett hjärtformat brännmärke sen dess. Det blev ett till ärr till min redan rätt så impressive samling. En dag ska jag leka macho och visa er alla min gamla krigsskador. Angående bild två så känns det som att jag blev mönstervåldtagen i vintras, men jag älskar leggingsen som jag fyndade för 50 kr på Monki för hundra år sen. Så sjukt jäkla fula och underbara ♥

Nu ska jag lyssna klart på min favoritspellista (MYS!) för tillfället, ta en cigg och pussa lite på kattbäbisar.

Spännande va?

- src_unk.

Glömde visst bort att jag hade en blogg där ett tag. My bad! Har varit lite för busy med diverse saker: Maskerad hos Varro som fyllde 18! (Jag var Laura Croft, Noah en fransman och Franco var Aladin. Hilarious! Bilder slipper ni dock eftersom att jag inte var så vacker efter ett par glas vin, eller 1467576... Men det var för övrigt en grymtjävlakul kväll. Jag skrattade så mycket när vi skulle gå hem att jag ramlade konstant. En sjukt lyckad kväll helt enkelt.) Franco har varit inneboende hela helgen och så har jag städat - big ass time. Nu är rummet inte längre en hälsorisk. Det var illa när disken attackerade. Och där har vi den obligatoriska summeringen kirrad.

(Okej då, så här såg jag ut och så här såg mina karlar ut. Älskar Mackan på min bild!)

Make Up Store.Alva-Li blev galet snygg i en enkel dag-make (och ja, visst vill man typ slå nere henne och sno hennes hår. Nej kanske inte riktigt - men jag är ruggigt avis!) och fick med sig en påse smink hem. Jag vill osså! Jag mer än älskar Make Up Store. Annars så har jag precis färgat utväxten och sitter nu i sängen och trycker i mig lax/ost-paj. Är helt amazed över att jag lyckats hålla mig vaken och på en relativt lugn och harmonisk nivå hela dagen. Ska dock snart ta och sätta mig ute på trappen för kvällens sista cigg och sen ska jag nog tacka för mig.

Ps: Jag är fett besviken (Klick.) What's up med synth-overloaden och tjej-lala'ndet? Inte ok BMTH, inte ok.

Efter kaffe och ett lager smink blev man nästan människa igen. Nästan.


Nu glider vi iväg till Make Up Store med Alva-Li som ska på sminkkurs (vår 15 års-present till henne). xx

+++

Jag kan i vanligt ordning inte sova utan sitter vaken med laptopen & web-tv och lyssnar på Noah som ligger och snarkar. Det lutar mot att dygna så att jag kan få en normal sömnrytm och inte en mellan 04:00 - 16:00 (avis va...?) Så nu jag ska fortsätta nöta Den unga överklassen på kanal5-play och sen om ett tag gå upp med Noah och kanske ta en morgonpromenad eller något. Okej, det kanske blev lite väl hurtigt för min del nu men i alla fall någonting för att hålla igång. Jag anar att espressomaskinen kommer vara min bff de kommande timmarna...

Edit: Just nu går jag på kaffe med 5 sockerbitar per kopp, cigg och ren viljekraft. Att tillsätta en överdos koffein i min lilla ADD-kropp är kanske inte det smartaste men jag ska klara det! *klapp på låret* Jag vill spy. Och sova.

Up.


Jag är upptagen med livet atm. Återkommer snart.

Snygga under.


Cellophan-bruden.


Igår blidde det hemmafest i gott sällskap hos Linnea på Söder. Landade hemma hos babe efter 4 -spiknykter. Så jäkla skönt att slippa vakna snorbakis och schleten (Jag har som sagt grova talanger för sånt). Nu har vi precis varit på 2 års-kalas och proppat i oss tårta och bullar till frukost. Jag tar laktosmage till en helt ny värld as we speak. Är rätt imponerad om jag får säga det själv. Men nog med ordbajs for now, jag återkommer. Puss.