Ändrade planer.

Ibland blir inte allt som har tänkt sig så nu blir det film på 3an och kattmys i soffan istället.

Utgångar.


För en vecka sedan kunde jag se ut så här.

Kom precis ut ur badet och sitter med en handduk i håret. Igår slutade allt hos Carro som bor ett krälavstånd ifrån mig så vid 3 tiden kunde jag stupa i säng. Ikväll vankas det mer utgång. Gissa någon som inte kommer vara så lite sliten imorrn... Jag är som vanligt mitt uppe i mitt vad-fan-ska-jag-slänga-på-mig-dilemma som brukar lösas 3 minuter innan bussen går. Naglarna är en historia för sig och jag har ett fint jack i min tumme från igår. Det kan inte bli annat än bra. Jag är grym på att göra illa mig själv på lyran.

Men nu är det verkligen dags att föna håret och leta från något att ha på mig. Hoppas ni får en grym kväll!

Coheed and Cambria - Blood red summer.


Fiskmåsigt.



Friday.

Jag har inte skämt bort er med blogginlägg det här lovet, jag vet. Skärpning utlovas! Men nu är det utgång hos min kära Nathalie som gäller så fort jag lyckats tämja mitt crazy hair. Klä på sig kanske också är något man borde göra? Lyckades skära mig i tummen också så ett Maria-plåster får pryda min tumme. Pretty... PUSS.

Update.

Jag lever.

Red hair.


Lookbook.

Håret! Det är helt fantastiskt. Nu blev jag inte lite sugen på att bättra på min egna färg så att det faktiskt blir rött.

Check it out.

Jag har ett nytt jobb. Min coach ringde imorse och langade all info så snart drar allt igång. Berättar vad allt handlar om inom en snar framtid men jag kan i alla fall avslöja att glädjestavar, glidmedel och piskor kommer bli mina framtida arbetskamrater. Spännande va?


Tulipaner.



Den här kvällen har jag ägnat åt Marilyn Manson, timlånga telefonsamtal och chokladpudding.

The most exiting day ever.

Vaknade: 16:00
Gick upp: 20:00
Åt: Pepparkakor
Drack: 1 liter juice
Gjorde: Bedrev en koma och stirrade in i väggen.


The night.

Tjejmiddagen igår ledde till en spontanutgång på en lokalfest i närheten av mitt hus som resulterade i en efterfest i Västra Jakobsberg.

Vad har vi lärt oss? Att vara 16 år i 20åringars sällskap gör att man automatiskt kommer betraktas som lammkött. Detta kommer i sin tur leda till oönskade inviter av diverse karlar. Ska man där emot se positivt på saken så sitter ju gratisdrinkar aldrig fel och att gå hem ifrån nattbussen halv 6 på morgonen i snöstorm är inte det ultimata om man är iklädd strumpbyxor, kortkort och skinnjacka. Det var i alla fall en lyckad kväll.

Curly Sue.


Håret är ett kaos av lockar och i akutbehov av en klippning men jag tycker ändå att det blev rätt najs. Det blidde Weekdays-kjolen med dragkedja, ett grande linne och svart bh. And I must say I'm looking pretty damn sharp, även om jag kanske inte är det mest fotogeniska flickebarnet här i världen. Sne näsa men vad ska man göra?

Nu ska jag alldeles strax springa ut och möta Daniella och Natta. Någonting säger mig att transparenta leggings och skinnjacka kanske inte är det ultimata när det är minusgrader. Klär mig i och för sig aldrig varmt.

What to wear?

Ikväll är jag bjuden på middag hos bästaste Linnéa och dagens dilemma blir alltså: Vad ska jag ha på mig? Jag är nämligen inne i en sån där ful-fas. Är less på mina kläder, hatar mitt hår och känner mig bara allmänt risig. Detta blir alltså inte bättre med tanke på att alla mina tjejkompisar är så otroligt jävla KADAM!-snygga.

Jag har i alla fall 2 och en halv timma på mig att tänka ut något och på 2 och en halv timma borde jag kunna göra some magic tycker jag. Köpte nya ögonskuggor igår på rea som antagligen får invigas. Biler och sån shiz kommer troligen senare om min Tibia-nördande bror inte lägger beslag på datorn. Han är bra på sånt han...

UPDATE: Men bra att mina lackleggings, trashade leggings OCH leopardleggings är på rymmen :(


Le Love.


VIDEOBLOGG: Drunken Singstar.



Slutsats: Låt inte mina brorsor sjunga efter ett tequila-race.

Un update.


I brist på annat. Jag med hatten.

Syftet med en blogg är väl att man ska orka skriva i den lite då och då men jag har verkligen noll lust. Igår var jag nämligen tvungen att lämna tillbaka my precious dator. Ja, det är helt sant. Det var inte långt ifrån att jag började gråta när jag sträckte över min lille älskling och klappade på honom för sista gången. Det kan mycket väl ha och göra med sömnbristen jag fick efter att ha spenderat halva natten med att ladda över alla filer till den stationära datorn. Efter mycket svordomar, mutor, hotelser och sexuella inviter så gick det tillslut.

Passade också på att hälsa på gamla klassen igår när jag var förbi min förra skola för att lämna av allt. Jag tror inte att jag hade insett hur mycket jag saknat dem på en månad. Dom är galet underbara. Klämde till med en lunch på Lustgården också (asroligt namn på en restaurang, jag vet) innan jag mötte upp Sandra vid Centralen. Hon skulle nämligen langa över en All that Remains(?)-tröja till nån från Götlaborg som var på besök en snabbis. Sen blidde det choklad och pendeln hem.

Datanörd sökes.

Vet någon hur man gör om man ska skicka en mapp på 2.6 GB inom nätverket till en annan dator? Alltså jag ska lägga över alla mina filer på den stationära datorn och mitt tekniska tänkande är ytterst begränsat.

UPDATE: Ingenting samarbetar med mig men nu är jag äntligen klar i alla fall. Musiken sket jag i helt enkelt, tar för lång tid att skicka. Och det är fabulöst att alla USB-minnen är på rymmen så att flytta över alla filer har varit ett äventyr - minst sagt. Nu ska jag öeta böcker och sen är det sängen. PUSS!

Fotat Untold.

Har precis kommit hem från en fotorunda. Untold fick bli dagens offer så nu har jag ett par hundra bilder att redigera. Lite fail är det dock att jag måste lämna tillbaka min dator imorrn så jag måste ladda över all musik och alla bilder på den stationera typ... nu. Och jag som är så galet trött och bara vill sova. Måste försöka hitta alla böcker också som ska lämnas in. Rummet är dessutom en historia för sig och jag skulle också vilja hinna med ett bad.  Det är ju great att man tar tag i sånt här när man för en gångs skull ville ta en tidig kväll.

Wordless.

Jag har absolut ingenting att skriva om.
Tänkte bara säga det. Over and out.

R o s a.



Jag börjar misstänka att jag har en thing för rosa hårvårdsprodukter, hur nu det går ihop med tanke på att jag har extremt svårt för rosa. Men dom är grymma i alla fall så det är synd att klaga. Allt kostar runt 100-lappen :)

VIDEOBLOGG: Kittylovin'


The day.


Jag hade sovmorgon till 11:45 så jag hade tid att gå (notera: go) till skolan. Men bara för att få reda på att jag lika gärna kunde gå hem och plugga till Naturkunskapsprovet. Så det blidde till att sätta mig på bussen hem igen. Trollade ihop lite nudlar och ett glas juice, läste en stund i solen på baksidan och sen blev den sängen i någon timma. Livet är hårt... Nu ska jag dra på mig lite varmare kläder och gå ut med iPoden. Lyckades få ner The Shins album Oh, Inverted World och Chuts too Narrow och dom är fantastiska. Blir så jäkla taggad på vår!

I'm falling inlove with your favorite song.



Ja jag har ju crazy sovmorgon imorrn så jag tyckte att det absolut var värt att fira. Jag har alltid haft en thing för rosa drinkar och denna skapelse smakar hallon. Är på ett sånt jäkla partyhumör nu vilket är så passande nu.

Lyssnar på Places to go och undrar när dom har nästa spenling. Jag och Sandra såg dem för första gången på Emergeza-festivalen på Fryshuset -07 (tror jag att det var) och blev helt hooked. Dom var fantastiska.

Nu när jag tänker efter så har jag bara laddat upp bilder på mat och dricka de senaste dagarna. Sorry lorry, men det är väl vad jag har ägnat mig åt, hah. Ostbågar och thé. Och choklad.

Vad jag vill.

Jag vill inte ha vinter, nej jag vill ha sommar och ligga i gräset och höra humlorna tillsammans med mina vänner och prata strunt i timmar och dricka cider i solen och känna varm asfalt mot mina barfota-fötter under mina kvällspromenader som luktar blommor och bo i jeansshorts och mina Ray Ban's och trängas på spelningar med massa underbara och svettiga mäniskor som blir mina bästa vänner för en kväll och se vackra män med gitarrer som spelar underbar musik in i juli-natten och lyssna på Håkan Hellström, The Shins och Tiger Lou på min veranda med tända ljus efter att solen gått ner och dricka kanel-thé tillsammans med mina älsklingar och kedjeröka över massa skitsnack tills det blir morgon och det enda som hörs är fåglarna och det är den vackraste musiken av allt och att få pussas i sanden och känna hjärtat slå lite för fort. Åh, jag vill.

Nyttigt.



Natta och jag har flyttat in i min säng med en varsin kopp thé och massa (och då menar jag massa) delicatobollar, mazariner, mintchoklad och dumle. Det är nästan så att jag måste ut och springa sen men nja, det kanske var lite att ta i. Jag - springa? Nej det blir Samhällskunskapsplugg sen för en gångs skull efter att jag följt med Natta en bit hem.

Mando Diao - Dance with somebody.


Musica por favor.

Sitter och laddar ner Limewire till datorn så jag kan tanka musik. Vår stationära dator har sin vana trogen fått ännu en omgång damp så den vågar jag inte ens röra fast det är den jag vanligtvis brukar ladda ner från. Mando Diao's Give me Fire och Håkan Hellström's Försent för Edelweiss är vad som ska tankas.

Så feel free att langa musiktips när jag ändå är i farten. Gärna om ni sitter på något mysigt litet band :)

The skirt.


Haha fråga inte. Nu fick ni en sneek-a-peek på nya kjolen från Weekdays i alla fall. Den är helt underbar: trycker in alla lovehandles och gör magen platt. What not to love? T-shirten är förövrigt därifrån också och kan mycket väl vara den skönaste t-shirten jag någsonsin ägt. Kjolen gick på 250 kr och t-shirten 180 kr.

A good morning.



Jag lyckades försova mig som vanligt imorse vilket troligvis kan ha varit det bästa jag gjort på länge eftersom att matten ändå var inställd. Sen hade jag bara Samhällskunskap innan jag slutade. Bilden var nämligen också inställd och Engelska A behöver jag ju inte gå på. Gud vilket jobbig dag, hö hö.

Så nu sitter jag hemma med diverse drycker och zappar på tv'n. Ska nog offra mig och moppa golvet efter rörmokarna som var här i morse. Ja det var så kul att komma ut topless från duschen när det stod en plumber och väntade utanför 8 på morgonen. Och varför kan dom aldrig ta av sig skorna? Min ofrivilliga flashning där på morgonkvisten har jag inget emot, men det suger att städa. Speciellt när det inte är jag som stökat ner.


Words.

Nu har jag lyckats peta ihop 1647 ord på en timma, men vem räknar? Något jag däremot måste sluta upp med är att svulla zoo-klubbor vid den här tiden när jag egentligen borde ta och sova. Dålig Emma.


Jag levde en sekund.


Ligger i sängen och pimplar grönt thé och fullkomligt älskar livet. Min helg har varit åt helvette rent ut sagt, men nu ni gott folk, nu börjar allt falla på plats. Och nej, det har inte att göra med den där sockerkicken jag fått av att trycka i mig ett halvt kilos godis, tro det eller ej. Jag är bara lycklig helt enkelt. Halleluja.

Jag har satt tv-förbud på mig själv för den här kvällen, annars kommer jag aldrig lyckas somna. Har ett litet skrivsug så det blir väl till att komponera ihop några texter egentligen nu när jag ändå är inne i min skriv-fas. Den här veckan kommer bli rätt så skön: massa lektioner går bort, sovmorgonar, iv-val och sen sportlov. Never mind att vi har prov i naturkunskap för var man ett matte-no barn i 9an så kan man redan allt, höhö. Att det där emot gick fullkomligt åt helvette på matteprovet i fredags ska vi inte tala om. Bra att jag haft IG rakt igenom på alla prov. Matte är inte the love of my life.

När jag blir ledsen skriver jag.


The day.

Var som sagt med Sandra idag ett par timmar. Det blidde promenad i den framtida vårsolen, inköp av godis, lunch och skitsnack framför Youtube. En dusch på det och allt var prima ballerina. Dusch är najs.

Men nu sitter jag med nyfönat hår och funderar på kvällens planer. Jag blev bjuden på en fest i Sollentuna men det ligger långt åt helvette och jag missade taxin så jag är inte så sugen på att pendla dit ensam. Har lite andra småplaner men allt verkar gå åt helvete så jag funderar på att gömma mig under täcket.

Planer.

NU: Promenad i solen med Sandra till affären.
SEN: Tjocka i mig godis och evighetsduscha.


Alla ♥-dag.



Jag vaknade nyss och så här planerar jag att spendera de kommande timmarna. Lyckades få ett par timmars sömn så idag känner jag mig i alla fall relativt pigg för en gångs skull. Sen ikväll lutar det mot en eventuell singelträff med tjejerna och en fet godispåse. Kanske lyxar till det med en dusch också om dom har tur. Eller ta bort det röda nagellacket som jag haft på mina tår i ett halvår. Om dom har lite tur.

Frajdej.

Glad - hysteriskt ledsen - glad. Jag hängde inte riktigt med idag helt enkelt. Har precis kommit hem från Sandras överaskningsfest som hostades hos Ellis och ska bege mig mot sängen direkt. Sover aldrig mer än ett par timmar om nätterna längre av någon anledning så jag är helt slut. Ser inte så lite risig ut på dagarna... Jag berättar mer om kvällen och allt imorrn efter en förhoppningsvis oändlig sovmorgon. PUSS.


Raymond & Maria - Nej



Jag är som sagt inne i en nostalgifas. Kommer ni ihåg? Det skriker ju bara sommar, strandfest på Böda Sand, grillkvällar och cider i sanden. ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA. Jag misstänket att jag börjar bli besatt...

The miracle worker.



Det här kan mycket väl vara världens bästa hårinpackning, speciellt för mig som färgar, fönar och plattar håret i tid och otid (hela tiden). Satt i badet med en klick sånt i håret och Vinyl på radion i en halvtimma efter skolan idag, och hot damn vad mitt hår är shiny nu. Gott luktar det också vilket sällan är helt fel.

Mornin'.

Det kan mycket väl ha och göra med dom där 8 timmarnas sömn jag inte fick i natt eller min fantastiska huvudvärk som kommit på besök, men visst fan känns det lite vårigt att gå upp när det är ljust ute? Idag vankas det matteprov och en lång dag följt av spanska-plugg. Jag ska inte ljuga och säga att jag längtar...

Men jag ska i alla fall få skjuts av mamma så jag slipper så och frysa och vänta på bussen. Sicken lyx. Undrar om magen kommer strula idag med. Igår spenderade jag nämligen dagen i vilorummet hos sjuksyster och led. Jag hatar min mage ganska så mycket just nu. Men hej och hå vad jag svamlar. Borde dra mig nu.

I don't do plugg.


Just nu gör jag verkligen allt för att inte behöva plugga. Jag har matteprov imorrn och spanskaprov på fredag. Och som vanligt så har absolut noll gått in i mitt huvud så det lutar mot en uppesittarnatt. Ska nog svänga förbi affären och infärskaffa lite nödprovianter i form av Pucko, naturgodis och smågodis. Har ett sug efter hallonkolor...

Men om vi känner mig rätt så kommer det bli 5 minuters pluggande, 100 timmars bloggläsning och en mystisk "influensa" som drabbar mig från ingenstans lagom till imorgonbitti. Så knasigt det kan bli ibland ;)

DU + JAG = SANT.





Demonstration av "nya" håret (som man verkligen ser jättemycket av) och kattmys. Allt för att slippa plugga.

Hurtig morgon.

Var uppe och hoppade redan halv 9 imorse fast jag inte börjar förens 11:15. Har till och med klämt till med en liten promenad. Bravo Emma. Men nu blir det till att tämja mitt hår som är helt crazy och leta fram ett stycke skor som är på rymmen. Sen är det skola och plugg till matteprovet imorrn som gäller.

I'm having problem with regrets.



Börjar må lite knas igen. Magen har krånglat hela dagen så det har ju inte underlättat. Men nu har jag i alla fall fått en tid på röntken (minnes-fail, hur stavas det egentligen?), så i början av mars ska jag tillbaka till Danderyd och ta massa tester. Gallproblem är det sista jag vill ha just nu. Tro mig, det är inte skönt nån stans. Jag var förbi skolsyster idag också som rekomenderade mig att stämma (?!) akuten på Danderyd eftersom att dom gjorde något fel när odm tog mitt blodprov för två veckor sen så att jag fortfarande inte kan stödja på min arm plus att den har varit täckt med lite finfina blåmärken. Gratis cash är fint.

Nu ska jag dra på mig lite varmare kläder och bege mig ut på en promenad med iPoden. Jag har varit så smidig och glömt att ladda den i flera dagar men nu är han i alla fall fulltankad och ready to go.

Om design och hår.


Bild: ? Har inte kameran i mina ägor atm.

Det ni skådar ovan är ännu en av mina tillfälliga headers. Jag ska ju inte ljuga och säga att jag lyckades där, men ingen kan briljera på Paint på 3 minuter. Någon gång i framtiden ska jag faktiskt ta tummen ur röven och peta ihop något acceptabelt. Mañana.

Nu är det slagsmålsklubben och la ducha som gäller. Håret börjar bli katastrof så det är hårinpackning för kung och fosterland som gäller. Borde kanske sluta upp med att platta burret 13 gånger per dag, men njaa... Krull is not my thing och krull är precis vad jag får om jag går utanför dörren i 5 minuter. Låt oss tacka min fars brittiska gener för det.

I extrem brist av kamera, bilder och inspiration.

Lyssnar på: The Knife - Heartbeats
Har på mig: Detta och en stor halsduk
Läser: Pappersväggar av J. Lindqvist
Ska: Få full närvaro i skolan framöver
Längtar till: London och Kreta <3
Fattar inte: Varför jag gör den här listan

Familjen - Det snurrar i min skalle.


Klejdkäjka.


Bild: Endast till för utfyllnadssyfte, och för att den har lite med kaka att göra...

Aldrig för har världen skådat en så fabulös kladdkaka som den som skapades idag. Ful som stryk var den, men det är tanken som räknas. God var han i alla fall, även om konsistensen var oroväckande lik - ja ni vet.

The Weekend.

SL-strul. Fika med Matilda och her boyfriend i Gamla stan. Weekdays-kjolen jag dregglat över i en halv evighet på Söder. Lantchips och biomys framför Valkyria. Sushi i City. Blöta skor. The Shins. Evighets sömn. Snälla ord. Och tillsist: Livsfarliga promenader ute när slasken fryst på. Tro mig, det var helt galet.

Nu ska jag sluta knapra chips och bege mig till sängs. Men först: 1 liter Pucko!

Alltid för lite sömn.

Jag fattar inte varför jag aldrig kan somna innan 06:00 på helgerna. Nu ser jag lika sliten ut som fjorton utgångar, men det är bara att bita ihop och kleta på lite smink i stället. Ska nämligen in till stan idag. Kameran hänger med för det rycktas om att någon fick ännu ett impulsryck och klippte lugg igår... Spännande. Vi hörs när jag kommer hem! :)

Garderobsröj.


It's a fucking mirakel! Jag äntligen lyckats rensa ur garderoben och rada upp allt relativt logiskt och lättillgängligt. Har tre par shorts (ljusa jeans, blåa jeans och ett stycke vita) som jag ska donera bort om det är någon sugen. Storlek 24/25. Annars så har jag kommit fram till att jag då inte har någon brist av vita eller svarta skor. Där emot så skulle inte mer skoutrymme sitta helt fel.

Vi har köpt tulpaner.



Det är för tidigt



Att gå upp så här tidigt svider verkligen när man bara har haft grymma sovmorgonar hittills. Och inte fan blir det lättare att ta sig upp när man vet att första lektionen är Läsprojekt. Ni vet sånt där man hade i mellanstadiet för att få alla att läsa i alla fall en 70-sidig bok med 3 cm radavstånd? Och inte får man något betyg i det heller. Hejja vad kul. Men nu kurrar magen så det är dags att tvinga i sig något att äta. I don't do frukost vanligtvis.

PS: Designen ser fortfarande knas ut.

Ombyggnad av bloggen

Sitter och lyssnar på electromusik och klappar på nya skorna. Det sista jag egentligen behövde var ett till par vita skor, men men.  Nu ska jag sätta mig ner än en gång och försöka ta tag i min förjävliga design.

UPDATE: Jag är mycket väl medveten om att allt ser lite fucked-up ut men som vanligt så är det här saker som tar ett jäkla tag eftersom att jag aldrig orkar avsluta något. Så vi kan ju hålla tummarna för att jag orkar göra klart den innan månaden är slut.

The new lovers



129 kr gick dom loss på på H&M. En liten förebyggande present innan jag gick till tandläkaren idag helt enkelt. Och det är en jäkla tur att jag har så små fötter att jag kommer in i barnstorlekarna. Jag som verkligen (inte) behöver fler par skor... Men fina var dom i alla fall : )

Optimistisk morgon

God morgon. Nu har jag lyckats kravla mig upp ur sängen, slängt på mig en halv outfit och dragit igång Vinyl på radion. Och det är banne mig helt sjukt, men jag har vårkänslor (!). Det gör ingenting att jag har fått en mindre välkommen kompis på kinden eller att det är 7 minusgrader för solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag älskar det.

Om en timma ska jag trippa ut och ta bussen så jag har massa tid på mig att bara ta det lugnt för en gångs skull. Annars brukar jag vakna en kvart innan bussen går och bara slänga på mig något och komma galet försent. Men icke idag. Idag ska bli en bra dag.

I feel bad, I feel bad, I feel better

Gatukonst.se

Sovmorgon till 11:45 imorgon känns inte allt för fel så nu ska jag sätta mig ner och skriva (varför skriver man alltid bäst på nätterna?) och lyssna på gamla indie-favoriter. Känner mig lite smått kreativ för en gångs skull. Skönt. Förhoppningsvis så är jag inte allt för död imorgon så jag kommer upp lite halvt tidigt och hinner med en långdusch, för jag är grym på långduschar. Det är en jävla tur att vi har obergänsat med varmvatten i alla fall. Jag är en riktig miljövän, jag.

UPDATE: Jäklar vad mycket jag har hunnit skriva på en och en halv timma. Crazy är vad det är. Men nu är det dags för sängen. Jag har en bra bok på G och en ny spellista i iTunes så det blir prima ballerina.

Natta-patta-lie


Kvällen spenderades med Natta. Tanken var att vi skulle ta en promenad men det var så jävla kallt att vi gav upp efter 10 minuter och satte oss på Gården någon timma istället innan vi svängde förbi hos mig. Starkt jobbat! Vi hade inte setts sen nyår så det var inte lite skönt att prata igenom allt som har hänt. För mycket har hänt. Så vi har legat på mitt rum och lyssnat på Håkan och pratat, pratat, pratat. Pretty damn nice.

Kär i kärleken


Glömt bildkälla.

Jag har märkt en sak: Jag är kär i kärleken. I timmar kan jag sitta och läsa texter om kärlek och om personer som sitter uppe nätterna igenom och kedjeröker över ett glas och hatar att dom älskar. Jag har hatat att älska - många gånger. Jag har också varit en av dem som suttit i sitt fönster med ett glas och en cigg i handen och lyssnat på fantastiska/hemska kärlekslåtar och kännst mig så otroligt ensam och tom. Jag har hatat att aldrig själv fått bestämma hur något ska sluta eller aldrig fått min vilja igenom. Men jag har tagit mig igenom allt gång på gång även fast det aldrig har varit lätt.

För nu kan jag andas lungt igen och bara släppa allt. Jag är nöjd nu. Nästan rentav lycklig och det känns helt jävla underbart. Och det, det kära bloggläsare, är en känsla jag saknat.

Tiger Lou - You can't say no to me, otroligt sönderlyssnad men ändå så fantastisk i sånna här lägen.

Kommentarsstrul

Jag har strul med kommentarerna:
Era kommer tydligen inte fram om dom som nu gör det publiceras inte sen.

Frikking billigt


Update

Den här helgen har jag bosatt mig i soffan och inte gått utanför dörren en enda gång i princip. Har mått lite sådär helt enkelt och jag misstänker att jag börjar bli sjuk igen. Mamma firades hur som helst av familjen igår och av mig och min käre bror ska hon få en middag och ett stycke bio-visit tillsammans med oss. Mysigt, mysigt.

Annars så har jag lyssnat på Tiger Lou och bott i mysiga tjocktröjor som luktar mys. Mys, massa mys. En hel del kakor har jag också lyckats få i mig.

Men nu ska jag dra en fashionabel power-nap och sen ta tag i lite saker.