Sexigare blir det inte.


Hoffmaestro - Desperado.


Stripy stripes.


Sitter och myser i favvotröjan och favvojeansen hos min favoritman. Lyssnar på Adele och Hoffmaestro och väntar på middan men borde väl egentligen sätta igång med allt plugg som ligger och trycker. Jag är så sjukt efter med allt i skolan *HELLO ÅNGEST* så det är väl bara att bita ihop och göra skiten. Men el problemo är att jag är på årets fotohumör och kameran ligger liksom och skriker på mig. Ofta jag kan motstå min lille babe.

Darling your head's not right.


Idag har jag och Noah-babe gått på julmarknad tillsammans och fikat med hans familj. Jag jobbar stenhårt på att trycka in julkänslan i magen men det går lite sådär med det. Det kan mycket väl ha att göra med mina och mammas små raseriutbrott på diverse adventsstjärnor som vägrar samarbeta och att dom har spelat nån Britney Spears-jullåt på radion konstant som får det att klia i huden. Nu: städning av rummet för fulla muggar!

When you wasn't famous.


Mitt hår är en historia för sig idag så det åkte upp i en boll. Känner mig dock ovanligt snygg för att vara bakis. Det gillas starkt. Sitter atm i soffan hos Noah och kollar på Lilla Melodifestivalen (Sverige vinner i skrivandes stund) med hans lillasyster. Ska gå på en food-spree i hans kyl strax. Jag BEHÖVER chips och nudlar. Nom nom.

Bakisfilosofi.

- Fick ni också hem en prenumerationsinbjudan (långt ord det där) igår från Veckorevyn? Undrade ni också vad den där lilla tepåsen som ramlade ur kuvertet hade med någonting att göra? Jag kan inte dra kopplningen - ska en tepåse lyckas muta mig att börja prenumerera på Veckorevyn? Eller vet dom om att jag är engelsk? Skickar dom med en klick tzatsiki till greker då?

- Varför trycker folk på stopp-knappen på bussen när det är slutstation? Blir helt tokig och vill klippa till alla små tanter som trycker och trycker. Bussen KOMMER stanna - även om ni inte trycker. Ni behöver inte oroa er.

- Varför får jag alltid för mig att jag kommer fram till några breaking news så fort alkoholen börjar rinna ur kroppen? Jag menar, är det verkligen nödvändigt för mig att först komma på skiten, formulera den i ord och sen publicera det? Antagligen inte, men har väl inte så mycket bättre för mig så jag gör det ändå.

Piercing numero tres.


Bilden är från mars i år. Jag är ruggigt taggad för piercing nummer tre. Två i läppen har jag hunnit med men nu lutar det mot en i tungan. Eller medusa (mellan näsan och överläppen, i mitten) men jag vette fan. Hjälp!

Vad tycker ni om piercings? Har ni några?
Personligen tycker jag att det är SEXIGT SOM FAN. Tror jag föll lite extra för Noah eftersom att han hade i ögonbrynet när vi blev tillsammans, heheheh. Han blev lixom lite brotal då.

Du får sitta längst fram i taxin.



Myskväll var det ju tänkt att vi skulle ha ja igår ja, men det gick lite sådär med det. Det blev istället liiite för mycket av det goda, och ett fyllt minneskort på kameran med en hel del oroväckande bilder. Ramlade innanför dörren med Noah efter 4 (älskar att Varro bor så nära att man kan krypa hem.för tro mig, det behövdes då) och däckade i sängen på 3 sekunder via en halvliter cola och två Alvedon.

Idag, efter att ha legat i fosterställning på badrumsgolvet och bakisfilosiferar (Varför dricker jag? Det är så DUMT! Jag ska aaaaldrig dricka mer) i två timmar så insåg jag att det där tequila-racet på slutet kanske inte var fullt så nödvändigt men att jag har grymt sköna kompisar och att Svamp Bob-maraton på MTV all day äger.

Ps: Varför tror man alltid att man är så jävla HET på fyllan? Kolla bilden liksom, hahah langar värsta porrblicken men har fett risigt smink och hår och ser mest ut som att jag ska döda någon. Very hot. Ds.

These old shoes.


Ikväll ska jag myselimysa hos min Varro. Ska bara jäsa middan först. När man är hos Varro har man nämligen en tendens att öka 3 pannor så där mystiskt på en kväll. Tur att det är krälavstånd hem i alla fall. Puss på er.

Äckel-päckel läsare.

You filthy, filthy readers! I'm on to you ska ni veta. Snuskon, det är vad ni är.

Har taffasat på kjolen i evigheter. Dags att slå till?

Tyllkjol, H&M. Döskallering, farfetch.com.

Protest the hero - Blindfolds aside.



I said what, what in da but, nej bag.



Väskan är min babe och är köpt för ett par somras sen på Harrod's. I denne lille kalvskinnsbag hittar man då:

Slemgrön iPod-nano och WeSC-hörlurar, en übergrön plånbok från Primark för 30 kr som jag älskar för att den är så ful, ganomskinligt nagellack, fickspegel från WEEKDAY, läppgrejor bland annat lypsyl med mintsmak och knallrosa läppstift från Make Up Store, tuggummin, glasögon från Ray Ban som jag alltid tappar bort, skräp (tar med plats i väskan än allat annat), terminskort, elevkort, Alvedon, snodd, engelska mynt (?) och en öppnare!

Hahaha okej fan, det var inte så hemskt som jag trodde. Inga tamponger, nersmulade cigg eller halvöppna kondompaket. Jag kanske egentligen är en pryd bloggare på insidan *orolig* Får bli lite nasty helt enkelt.

Måste sluta langa poserna.


FREDAG! Är fett mycket gladare än vad jag ser ut att vara på bilden dock. Fattar inte varför jag alltid langar värsta pose-minerna nu förtiden. Leker sexy girl_92 eller nåt... Hur som helst, slutade halv 10 (staaackars mig) och nu sitter jag hemma och pillar runt lite i datorn. Tänkte göra årets bloggigaste "utmaning". Den är så bloggig att jag nästan skäms, men gör den för att visa att jag egenligen inte är så jäkla mode-bloggspryd.

(Egentligen så älskar jag alla listor och utmaningar men har tillräckligt med spån bakom pannbenet för att fatta att ni tycker att det är skittråkigt att läsa om sånt men jag gör ett undantag nu, okej? Hata mig inte :( )

Sminksnack.





Lite nytt på sminkfronten: Necessären från Make Up Store har jag spanat på i ages men 385kr har känt lite saftigt att punga ut bara sådär, men nu ni! På Åhléns rear dom ut dem för hundra riksdaler styck. Den är (sätt in valfritt mode-bloggsord: fabulous, to die for, ger seriösa cravings etc.) eftersom att man utan våld och vaselin kan få ner alla borstar och shiz plus att den har genomskinliga fack. *älskar necessären* Skynda fynda!

Nytt smink är det också. Mamma kom hemsläpande med ett start-kit från i.d. Testade att måla på lite på fejjan idag och DAMN! vad bra det var! Trodde bara att det var överhypat hokus-pokus men det var verkligen bra skit.

Känsliga läsare varnas

Bilden är tagen i Rimini i somras och efter en dag på playan i 35 grader med mallorca-acne och antagligen oborstade tänder så kan ni också bli lika sexiga, ni med. Så till alla er som skriver att jag är fett snygg osv, JO TACK, HÅLLER VERKLIGEN MED ER. Måste ju visa mitt riktiga jag så jag inte kör på någon vilseledande reklam.

(Här, här och här har ni fler GRR-bilder! Wanna battle me? ;))

&#(/"=!.


Noah-älskling ville göra mig på bättre humör så det blev thailänskt till middag och New moon i en princip tom bio-sallong. Tänkte bespara er skitsnacket om hur filmen var - det kan ni nog läsa om i alla andra bloggar. Men ruskigt bra var den hur som helst. Uppar väl mer imorrn eller nåt om humöret har vänt. Puss på er.

Ny dag och noll nya tag.


Sitter påklädd och klar att gå ut genom dörren. Det gjorde jag för två timmar sen också. Men jag kommer inte längre än så här. Lägger handen på handtaget och... ja vadå? Väntar på att någon ska öppna den? Ingen kommer öppna dörrjäveln åt mig, det vet jag. Men det spelar ingen roll att Noah tjatar om att bussen går nu eller att vi börjar om 45 minuter, 15 minuter, nu, nyss. För jag kommer helt enkelt inte gå och så är det med det.

Något ni inte vet är att jag har extrem skolångest, och nu menar jag inte lite "hmm, jag tror inte jag orkar gå till skolan just idag"-ångest. Nej, jag får panikattacker och börjar gråta vissa dagar fast jag egentligen VILL gå till skolan. Det är verkligen inget fel på min skola eller min klass, men ibland går det helt enkelt bara inte. Så jag tänker fortsätta sitta här och förhoppningsvis går det över snart så jag i alla fall kan gå en stund.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.




Noah-boi fotade mig på vägen till honom. Nu sitter jag framför laptopen med en tandborste i munnen och chai-thé i magen. Ska se om vi kan sparka liv i hans gamla VHS-spelare så jag får se Törnrosa ikväll *fett peppad*. Men nu är det slut på ord så jag ska väl tacka för mig. Känner att jag har pepprat inlägg idag.

Ps: Ni har blivit fett dåliga på att kommentera. Skärpning läsare :(

Idag har jag fläta i luggen.




Är på världens höstdepp-humör atm. Går bara runt och tjurar och hittar fel på allting. Känner mig fett ful också. Snacka om onödigaste humöret ever. Nej men serious, det här håller inte. Lite kärlek skulle inte sitta så fel nu så jag ska försöka få tag i min Babe *booty call*. Men först blir det kaffe och pepparkakor med mamsen.

Nytt i skosamlingen.


Dessa snyggingar fick följa med hem från London. Svart mocka plus guldklack/platå. När jag såg dom var det verkligen come-to-moma vid första ögonkastet. 20 pund tror jag dom gick för på New Look om jag inte minns fel.

Dom är osköna som fan men så god damn pretty att det kvittar. Ska man vara fin får man lida pin, right? Noah blir typ cräjzy när jag drar på sig dem så liggfaktorn är hög, mina damer! Vad är det med killar och klackar...?

30 seconds to mars - This is war.


Colaburken har väckt min long time crush på Jared Leto igen. 10 mars spelar dom här i Sthlm btw.

En update!




P1. Miriam var school girl, jag katt och Jasmine var också en kissekatt. P2. Noah var bara allmänt läskig men skulle egentligen vara Marilyn Manson. Daniel var ninja. P3. Några av oss i soffan. Mer pic's på fb.

Några bilder, som lovat. Synd att jag inte fotade oss innan vi åkte dit för jag var verkligen KADAM! snygg tills det duggade på mitt hår. *snyft, rip håret* Men vi hade askul i alla fall och mina milkshake-drinkar var läskigt goda. Det slutade hur som helst med klädpoker (alla förlorade, najs najs), häng på balkongen (jag såg ut som ett lyxluder i underkläder, killer heels, handskar och pälsväst och Noah blev kallad bög av balkonggrannarna. Han såg ju lite gay ut så jag förstår dem dock.) och sen däckade vi på Jasmines soffa.

Dagen efter blev det bakispizza med allihopa i Trekanten innan jag åkte hem och fortsatte på sista Twilight-boken(!). Fick låna den av Varro och började natten till lördag och blev klar igår. Så jäkla bra. Synd bara att det var lite väääl mycket nutti-nuss för min del. Typ "och så stämde alla in i ett gemensamt skratt som klingade genom hela huset. The end." Mår ju illa av sånt, blä.

Sunday.

Jag lever. En utgång satte bara sina spår. Bilder och updates kommer imorrn. Puss.

Klädsvammel.



Typ så lär jag väl se ut imorrn, om jag inte är Dita Von Teese det vill säga. Plus kattöron och halsband också. Vet dock inte riktigt om jag vågar gå all in med morrhåren. Är lite rädd för fjortiseffekten som kan uppstå. Skorna jag ska ha ser i alla fall ut nästan exakt ut som dem på bilden, fast platån är guldig och yada yada.

Sushi makin'.



Wawawiwa! Dissade plattången idag som ni kanske noterade så nu är håret lockigt värre. Har flängt runt i stan idag med Babe på vita linser-jakt och införskaffning av sushiatteraljer. Hittade dock bara sistnämnda. Fett ovärt med tanke på att vi gick runt i timmar. Någon som kan langa vita linser till min käre bf?

Och just nu puttrar sushi-riset på spisen för ikväll mina vänner, ikväll blir det hemmagjord sushi(!). Jag vet att alla säger att dom älskar sushi, men jag älskar inte sushi, jag DÖR för sushi. Vill typ dumpa Noah för sushi och göra sweet sweet love med det. Typ lite me love you long time över det hela. Ja ni fattar? Hoppas det blir gott!

På lördag! På lördag!


På lördag smäller det! En efterlängtad maskerad slash födelsedagsfest står på schemat men jag är fortfarande lite kluven över vad jag ska vara. Kissekatt eller matcha Noah som ska vara Marilyn Manson med att vara Dita Von Teese? Kattoutfiten är redan kirrad, annars blir det till att gå på korsettjakt imorrn. Lite hjälp tack!

Normal konversation när vi är ute och Noah är bajsnödig.



Noah:
Men skynda dig då! Det kommer ju!
Jag: Hahaha nej men håll in det.
Noah: Nej det kommer NU! *vänder sig om med byxorna nere och visar att han trycker ihop skinkorna*
Jag: *dör*

Läsarfråga.



Glömde visst svara på en läsarfråga från Frågestunden så jag kan ju ta den nu. Jag läser sjukt många bloggar, men ska försöka samanfatta dom lite. Struntar i att ta med storbloggarna för dom vet ni redan.

ÄCKLIGT SNYGGA TJEJER.
Rika Uteliggare. Heygia. Lisa Place. Amanda Berg. Anna Kubel. Fashion Toast. Signe S. Michaela Forni.

KREATIVA/FOTOBLOGGAR.
Fji. Nevnarien. Maria Ulmefors.

ALLMÄNT SKÖNA BRUDAR.
Tereze Kirch. Paulina Levo. No Scarlett. Malin Melws.

PEOPLE I KNOW OR SORT OF KNOW.
Gabriella. Matilda. Sara. Mikaela. Melinda.

Det är en vig bloggerska som skriver här.


God morgon världen! Ensam hemma = Spotify-dunkadunk. En tvätt av håret blir det också. Tog att bad igår med Noah-ponken och la mig direkt efteråt UTAN att torka håret först. Big BIG misstake! Det ser ut som att jag har en hög med pubishår på huvudet nu. Really hot hot hot. Men först blir det att bygga ihop frukost. Later.

Ps:
Hittade bilden nyss och ba: Ehh...? Haha vad fan GÖR jag? Ett försök till Kamasutra maybe? Vem vet?

Handicap victim.



Jag är handikappad - på riktigt! Efter middagen åkte mamma och handlade och jag slängde mig i hennes säng för att brottas lite med fettokissen och PANG! så låste nacken sig. Lyckades kravla mig till telefonen bredvid sängen för att ringa mamma men nej, hon hade inte mobilen med sig och Noah kunde inte komma heller. Min låtsasbrorsa var iof hemma men han hade sitt head-set på sig så det hjälpte inte. Så jag låg där i en timma.

Big lips problem.



Kollade igenom mitt Picasa-arkiv nyss och ba WHOOOT?! Eeh vart fan kom dom där läpparna ifrån? Kubbade till spegeln och konstaterade att jaha, dom har... blivit större? Kollade igenom lite fler bilder och ja, dom har fan blivit större. Mystiskt. Varför kan jag inte uppleva samma fenomen med mina boobs? VARFÖR? :(

(Nej jag kör inte Dessie-plutet)

En quicky på en häst slutade illa.


Snodd från Jasmine's fb.

Efter en snabb 8 timmars visit på akuten så kan vi konstatera att jag INTE har brutut något i nacken men där emot har en feting hjärnskakning och x-antal muskelbristninhar och spänningar i nacken. Wehej! Så går det när man ska vara kaxig och mosha på en stackats pålle när man inte suttit på en häst på 5 år.

Nu har jag tv-läs-och datorförbud plus skol-och-idrottsförbud (ÅÅÅÅH NEEEEJ...). Fast det första suger rätt så hårt i och för sig. Inte för att jag ens kan läsa nu. Illamående, bitchighet, trötthet och koncentrationssvårigheter ska jag tydkligen också känna av. Min egen personlighet med andra ord? ;). Och till dig Mikaela: NEJ det gör ingenting! Tack för lånet av pållen och hoppas att du/ni inte har för mycket ångest.

Lägesupdate.

Kläder och smink: Samma från igår.
Hår: Jordigt, risigt i en boll på huvudet.
Luktar: Häst och något annat funky.

Så vad har jag gjort? Jo, spenderat mitt senaste dygn hos Mikaela i Norrtälje, ridit (det var AWSOME!), blivit avslängd (mindre awsome, men vad ska man göra?), blivit invalid efter det, fikat, blivit bjuden på middag och sen trapped. Det är typ omöjligt att ta sig hem där ifrån och jag var inte så pepp på en 2 timmars resväg så jag crashade där. 06:30 ikte vi hemifrån henne imorse med 1 timma sömn i bagaget. Idag är jag inte kaxig.

Untold - De mörkaste färgerna.


Om du vill se grabbarna rokka loss i Örebro och Erik från Körslaget misshandla en tamburin.

Inget bloggflow idag so I'll keep it short.

Det blidde Saw VI igår med Mikaela och hennes bf. JAG DOG! Varför ser jag på såna här filmer frivilligt? Men bortsett från filmen så var det en asmysig kväll. Joinade dom för middag i Kungshallarna följt av fika innan the movie innan vi sällskapade till tunnelbanan. Så jäkla sköna människor dom där.

Idag har jag... sovit sovit sovit. Vid två-tiden fick Noah nog och tvingade ut mig på en 90 minuterspromenad. Dock med mutor om pickninck och massage. Hell to the no att jag går ut frivilligt annars.

Posing in the bathroom.



Diggar min fingret-på-underläppen-samtidigt-som-jag-försöker-se-svår-ut-pose. Den ni! Hur som helst, det blev lite change of planes så det blir bio med Noah, Mikaela och hennes kille istället. Försöker komma in på sf.se men sidan verkar ha crashat? Lutar mot 2012 hur som helst om vi nu får platser men det blir säkert super.

Saturday.

Hallo! Har vaknat bredvid min Babe, gluttat på London Inc och nu har vi precis ätit brunch framför Emil i Lönneberga. Sen ska jag bege mig till Mikaela i Norrtälje och klappa på henens pållar. Kanske kan flörta till mig en liten ride med dom om jag har tur. Jag har inte suttit på en häst på evigheter så det skulle vara awsome!

Sen ikväll blir det inflyttningsfest i Norrtälje. Kameran hänger med och så hörs vi kanske senare om jag får access till Mikaelas dator. Puss puss på er så länge så får ni ha en fiinfin dag!

Ps: Vi har gått och blivit med lantställe! Ett liten (eller inte så liten iof) stuga i Huddunge - inte Huddinge. ASFIN! Enorm tomt plus en liten bäck, nyrenoverat och yada yada. Är fett glad hur som helst hahah.

Amy Winehouse - Tears dry on their own.


Ny header.

Hoho! Här var det ny header och här var det naket! Den är bara tillfällig eftersom att jag tröttnade på min gamla och förövrigt också tillfälliga header som fick sitta uppe i ett halvår. Och JA jag är medveten om att det fattas en tröja, NEJ jag anser inte att det är ett utvik, JA jag vet att det finns en hel del speciella individer där ute som runkar till små flickebarn och tillsist: JA jag är damn fine så nu har vi rett ut det. Om ni tycker att den är allt för hemsk så är det ju rätt så smärtfritt att skrolla ner eller trycka på lilla krysset i hörnet ;)

Här händer det grejer.




Så här såg man ut idag då. Tänkte showa min nya kappa/poncho jag kirrade i London och ett par verkligenjätteäktajojaglovar(not)-UGG's. Jeansen är från Cheap Monday och väskan är av kalvskinn och köpt för ett par somrar sen på Harrod's. Ringarna köpte jag för 1,5 pund styck på Primark där dom praktiskt taget ger bort kläderna. Och ett par röda läppar på det också, jo jag tackar ja! Där var min "dagens"-kvot fylld.

Idag har jag trippat runt med min Matilda i City efter skolan. Efter diverse klädinköp för hennes del mötte vi upp Noah-babe och hans käre mor på panoramafiket i Kulturhuset, och kulturell som jag är *host* så gluttade jag lite på en utställning också. Nu är det matlagning och fotoredigering som står på schemat. Over and out!

Jag och Noah diskuterar fjortismjukisdressen.

Noah: Men dom är ju så jävla fula!
Jag: Mjaa, fast dom verkar ju i och för sig vara grymt sköna.
Noah: Nej, NEJ! Jag skulle typ dumpa dig på direkten om du köpte en sån!
Jag: Jag ska typ göra det om du någonsin är otrogen mot mig. Det är min hämd. Och då vet du att jag vet Noah. DÅ VET JAG!!! *hyter med näven*
Noah: ...

Pissed off.



Jag är på riktigt jäkla biatch-humör. Hade tydligen lovat att skriva nån jäkla engelska-uppsats till Noah som skulle vara inne imorrn så det var bara att sätta sig ner och komponera ihop ett A4 med vackra skönlitterära ord. Och inte blev det bättre av att jag råkade spilla ut ett glas jordgubbsjuice igår över hans tangentbord (inte för att smaken spelade någon roll, men det luktar rätt gott i alla fall - eller nåt.) så att hälften av alla tangenter har ballat ur. PENIS! Nu ska jag brusha tänderna, skrapa bort sminket och kräva sympatimassage och massamassa happy times. Jag är värd det känner jag. Imorrn är det en ny dag. 05:45 ringer min klocka. Avis?

Lösningen till alla problem.

Noah var sur på mig av någon anledning jag nyss förträngt. Så här löste jag det:

Jag: *trycker upp tuttarna och drar ner linnet.
Noah: *är sur och försöker motstå*
Jag: *trycker upp ännu mer och langar sängkammar blickar.
Noah: MEN VARFÖR GÖR DU SÅ?!  *kastar sig fram och klämmer*
Jag: Heheheh.

The Used - blue and yellow.


Sitter på Digital Bild atm men ska strax hem och plugga. Ligger efter i snuskigt mycket just nu och det är no good. Ska joina mamma för lunch i City först. Sen ska jag försöka posa loss i my new gear (hahahha förlåt var tvungen) och visa vad jag köpte i London. Kanske passa på att uppa lite för en gångs skull? Aja, to be continued.

Svamel svamel svamel.



Hallooo. Det var riktigt svinigt att behöva gå upp imorse I tell you. Fast att sluta innan 12, luncha med girlsen i klassen, dra en fika, flänga runt på stan och landa på Hurry Curry en snabbis med Linnea och Love innan vi skulle hem kompenserade ut det rätt så mycket. Sen däckade jag på tre röda när jag landade innanför dörren hemma. Stackars Noah som var fett pepp på att get jiggy. Rolig flickvän som bara sover.

Typ som i lördags när jag kom hem från London. Vi hade ju inte setts på typ 4 dagar (Oh. My. God. Tänker ni. Jag vet) så jag var fett taggad på lite reunion-mys men totalt sömnbrist ledde kort och gott till att jag däckade lagom till att vi krigade av mina Cheap Mondays. Som sagt: Rolig flickvän som bara sover.

Ps: Vet att jag alltid säger "vi", and by that så menar jag för det mesta jag och min bitch - Noah. Så nu har vi rett ut det. Antar att ni legat sömnlösa hela nätterna och ba: VAD MENAR HON?! Och jag diggar min gröna näsa. Ds.

Sunday.


we_heart_it.

God morgon/eftermiddag världen! Jag är på strålande humör. Det kan mycket väl ha att göra med att jag äntligen fick squiza ner mig i min egen lilla säng igår tillsammans med Noah och brottas om täcket, eller att jag precis tryckt i mig spagettiringar på burk till frukost (ÄLSKA!). Vem vet?

Nu ska jag hur som helst slänga på mig lite kläder och bege mig på promenad med Babe. Om turen är med oss  kan jag kanske flörta till mig lite smågodis också (med andra ord: under pistolhot kräva alternativt hota med bitchhumör under den kommande veckan. Nej så skulle väl nån aaaldrig göra?). Nej idag ska jag vara snäll.

Tjaaa.


Saosin - Time after time.


Yummie.








Ja jag märker att man blev lite lätt matskadad med tanke på att över hälften av mina bilder var på mat/godis/dricka. Jag kommer aldrig mer vilja se en doodle. Inte på länge i alla fall. Har typ mardrömmar om junk food nu. Jag skojar inte när jag säger att jag lyckades gå upp 4 kilo på 3 dagar. Det, mina vänner, är bra jobbat.

El London.




P1. I väntan på att få ut vår rental på Stansted. P2. På begravningen. Att duvorna släptes symboliserade frigörelsen av själen. Fett fint tyckte jag. Grymt fin begravning btw. P3. Hahah ser fett nöjd och harmonisk ut.

Okej, jag var verkligen sämst på att fota den här gången. Blev typ inga bilder alls. Men jag lever och mår bra i alla fall. Nej nu ljög jag. Jag mår skit. Jag har inte sovit sen jag gick upp klockan 9 igår morse, ätit nada och krökat från 9 till 11 på morgonen. Min kropp hatar mig just nu. Men snart blir det sängen. Egentligen var det planerat att jag skulle åka på fest hos Jasmine i Trekanten (hahahahhahaha! Vem DÖPER ett ställe till det? Eller är det bara jag som är mentalt retarderad?) men det är hell to the no att jag pallar det efter det här.

Men en mozarella-pizza har slunkit ner och en halvliter Cola. Nom nom. Väntar på att Noah-ponken ska komma hem från Örebro så jag får pussas. Saknar honom sjuuuuuuuuuuuukt jävla mycket!

Update from London.



Hola my little readers. Sitter nyduschad med en handduk i haret och knaprar pa resterna fran dagens fish n' chips. Idag har jag och storebror plojt igenom vara high streets och dragit en fika pa BB's. Starbucks kan dra at helvete! Nej nu var jag dum, men typ. Men pa tal om duschen: Jag blev sjukt besviken! Kletade in Herbal Essance(?)-shampot i haret och vantade pa spant pa min spontana orgasm men... icke. Falsk marknadsforing, jo tack.

Hur som helst, ikvall blir det utgang och vi ska mota upp Luc och Leah som var och halsade pa oss i somras. Sko-dillemat ar ett faktum for ja - mina skor har forokat sig som jag misstankte. Det lar bli en lang natt eftersom att vi aker har ifran 3 pa morgonen och det ar inte direkt nagan ide att lagga sig innan dess. Lar val landa innanfor dorren hos mamma pa formiddagen nagan gang sa vi hors da kara ni. In i dimman med er.

PUSS!


GREATINGS FROM ENGLAND.

Hahah mest mobbade titeln ever. Men hallooo i alla fall. Jag lever och mar prima ballerina. Minst sagt. Har precis tryckt i mig min andra kfc-meal och ar inte sa lite matt i magen. Efter alla sub's, Jack Daniel's, choklad och lask sa kanner jag hur mitt kolesterol skriker. Hej 7 pannor!

Vadret ar fabulous: 10 grader och shinig bright sun. Har varit pa ett par promenader med vovvarna i parken och verkligen sugit in solen. Horde att det snoar hemma, heheh. Shoppat har jag ocksa gjort (WEHEJ!) sa bilder pa det lar val dyka upp nar jag kommer hem. Uggs, heels, ringar, en kappa and so on. Very nice. Men jag saknar min Noah-boi sa det ska anda bli skont att komma hem igen. Bloggar mer inom en snar framtid, PUSS!


Hejdå Sverige! Vi hörs på lördag.



The Mamas and the Papas - California Dreamin'.


It's alive.


flickr.

Okej okej okej, jag VET att jag inte har uppat på ages men så kan det bli. Just nu är det nämligen full planering inför min England-tripp som går av stapeln ikväll. Men innan dess så har jag hunnit med att besöka en porr-butik (hahah det var awesome! Har aldrig sett så stora rumppluggar. Hur är det ens fysiskt möjligt?) blivit halvt våldtagen med läppstift hos Dior NK, fikat på Bellmans med Noah-babe och dylikt.

Men åter till att jag åker ikväll; Hur packar man ner kläder för 4 dagar inklusive skor, smink och sån shiz i ETT handbagage? GÅR det ens? Ja den som lever får se. Den stora utmaningen kommer antagligen vara att få med skiten tillbaka eftersom att min skor har en förmåga att föröka sig till 8 par efter ett par dagar i London. Väldigt fishy det där, hehehehe... Men blogga lär jag väl göra så mycket jag hinner med och orkar.

Lite försenade bilder från helgen.