These old shoes.

- gammal photobooth-bild.

Jag har precis gett mig själv en totalt nödvändig groomin. Ni vet, raka bort pälsen, scrubba, smörja in, föna, måla naglarna, noppa ögonbrynen (dom såg ut som någon exotisk tarantella som placerat sig på min panna) och ja, you get the picture. Nu ska jag bara försöka bygga ihop något ätbart eftersom att Emma + alkohol på tom mage... well, been there done that. Har en frågestund på gång också *oh, bare the excitement!*

Glorious day.

God morgon världen! Jag vaknade av att Noah ringde och väckte mig och lyckades hålla tungan rätt i munnen och INTE skrika diverse könsord till honom (jag har en tendens att göra sånt när någon väcker mig). Improvements. Idag är det f-f-f-fredag och det betyder v-v-v-valborg och det betyder p-p-p-party! Hahah där gick det för långt. Jag har hur som helst rotat fram en klänning jag glömt bort och dammat av ett par favvo-klackar.

Smygreklam.

- Fredric Johansson.

Ett tips om min buddy, Fji's fotoblogg för er som som också har lessnat på "fotobloggar" med bilder på blommor och frostiga grenar. Han har bland annat fotat Bring me the horizon och Adept (liiiite coolt i alla fall va?) och är dessutom en awsome gitarrist i Surviving the Charade, så spana in! (Fji, får jag mina pengar nu?)

Skulle sitta mer än fint.


hattifnatt


Kinda random.

Plastglas, drinkparaplyer, sockerdricka, mojito-mix, turkisk peppar-smak (lakritsshotar, whoop whopp!), strawberry daiquiri-mix och lime-frukter. Allt som saknar är jordgubbar. Vadå, är det valborg imorrn hehe? ;) Jag ÄLSKAR valborg! Det kan mycket väl vara lilla fjortisen i mig som kommer fram, men det är synd att klaga.

Annars så har jag ägnat dagen åt att bygga ihop en spellista, noppa ögonbrynen och blossa på baksidan i solen. Actionspäckad vardag eller vadå? Jag är så äckligt jäkla förkyld så jag håller tumamrna för att hostmedicinen som jag sitter och pimplar ska kicka in snart, väldigt snart. Snacka om party-pooper annars.

How to.

- tumblr.
Dunderförkyld. Hostat bort rösten och snorar så där lagom sexigt. Skit. Kul. Speciellt med tanke på att det är Valborg om två dagar. Jag som är döende (hehe jo då) blandat med kort-kort, heels, en halvt dödligt promillehalt i blodet och ett lagom tropiskt sista april-väder kan inte bli annat än grymt. Håller tummarna.

Rörigt.

Sitter hemma hos babe med dagens första kopp kaffe och ser smart ut. Eller inte. Haha all kärlek till photobooth-bilder. Försökte  få en bild på mig i mina nya jeans och det är god damn OMÖJLIGT om man inte vill se ut som en wanna be-Slitz brud med fingret i käften som putar med arslet, så jag skippade den. Nej men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen sätta mig ute i solen med en cigg och en bok. Jag är på helt fantastiskt humör! Tänk vad lite sol, grönt nagellack, shopping, bra musik och världens bästaste kille kan göra. Puss på er.

Fji-posen.

Det har varit full rulle på mig hela dagen. Morgonpromenad med babe ute på landet, brunch med familjen, hälsa på mamma, shopping och fika med lillebror och nu bär det av till Noahs farbor för middag. Smarta jag har precis målat naglarna mintgröna och vi ska gå om sisådär 5 minuter så vi ska se hur bra det kommer gå. Bloggar senare people, när jag kommit tillbaka, och så ska jag showa er det jag köpt (good for you...) PUSS!

Rub-a-dub-dub.

En visit på akuten blidde det inatt tills nu. Och clowner kom in i väntrummet! Skit. Kul. Jag var inte trippin' heller - promise. Asläskiga var dom. Men man fick godis hehe... Ikväll blir det en mysipysipyskväll hemma take away-pizza, hyrfilm, chips & dipp, godis, fanta och hela baletten. En nykter fredag kommer inte sitta fel. PUSS!

Healthyness.

Att modell-industrin skulle ha osund påverkan på tjejer måste vara total bullshit. Jag är aldrig så hälsosam som innan en casting: Äter bara nyttigt, använder inte smink på flera dagar och tvättar ansiktet morgon och kväll, kletar in hårpackningr i burret och låter det självtorka. Jag struntar till och med i chipsen idag! Istället sitter jag och trycker i mig gojibär som tydligen ska vara skitnyttiga. Hoppas verkligen det, för dom smakar piss.

Naked girls.

- Daily Fix, We heart it.

When I grow up I want to be nothing at all.

God morgon, höll jag nästan på att säga men det var ju lite fel. Håret är för övrigt ett resultat av att somna med blött hår. Fett groovy. Hello volym liksom! Kom för övrigt precis på att jag har en casting hos Zap Models imorrn. Hade totalt glömt bort det. Och nästa vecka bär det av till ELITE om jag inte minns helt fel. Håll tummarna jävligt hårt! Men nu ska jag slänga på mig kläder och försöka tämja håret och bege mig hem till Kungsängen.

Traitors never play hang-man.

- ffffound.

Alltså jävla HTML! Det är verkligen grymt bra om man vill få 847593 psykbryt i timmen. Rekomenderas starkt i sånna fall. Nej men nu ger jag upp för dagen. Ska kleta på lite smink istället, dricka upp min smoothie som jag trollade ihop av kiwi, hallon och apelsin (nom nom) och ta in sängkläderna som jag så smidigt nog hängde ut på vädring en nanosekund innan det började regna/snöa. Smartarsel-Holden. Sen blir det IKEA med la familia.

This is where the action is.

Jag är så brutalt uttråkad men har verkligen noll ork till att hitta på något. Mest ovärda känslan ever. Glider runt i babes kalsoner och myströja, boll mitt på huvudet och utan ett endste teeny-weeny spår av smink. Glamour bor inte här. Och jag är så ruggigt röksugen med orkar jag gå till affären och kirra nya? Hell to the no.

EDIT: Gör om lite i designen så det kan se lite wierd ut ett tag.

Kärlek till ord.

Vad ska jag skriva om? Och vem skriver jag för: Mig eller er? För vill ni verkligen veta hur det EGENTLIGEN är att vara deprimerad? Det är inte äta glass direkt ur burken, dricka ett glass vin och gråta lite lagom gulligt  då och då. Det är att ligga paralyzerad i sängen i timmar, skrika tills rösten inte orkar mer, rivas och dricka upp det som är kvar i flaskan för att sedan hämta en till. Trycka ut tabletter ut kartan för att sedan ta några till, "för säkerhets skull". Det är att hata sig själv och tycka att man är fulast i hela jävla världen, totalt värdelös.

Fast det låter ju inte så charmigt. Visst låter det SÅ mycket bättre om man är klädsamt deprimerad. Ni vet - sitta där mitt i natten i sitt fönster i underkläder och ett glas i handen, blossa på cigg efter cigg och titta ut över gatan. Klottra ner något risigt men vackert på ett papper, göra en kopp thé och dricka den på golvet. Kanske gråta lite. Fast inte så att det låter. Inte så att man hulkar och skriker i alla fall. Det är inte så fint. Att vara deprimerad ÄR inte något vackert. Men ord är. Och det är ju det som är så fantastiskt. Glöm inte det.

When the sun goes down.

Goder afton mina vänner. Jag har släckt ner, tänt ljus över hela rummet, kletat på ansiktmask som luktar vit choklad (smakade dock inte lika gott. Skitäckligt fakitskt.) och preppat med ett glas vitt. Hoppas på att bli sleepy inom en snar framtid och gosa ner med babe som sover som ett nerklubbat barn, annars så blir det uppesittarkväll med Two and a half men på dvd. Är turen med oss (haha oss?) så kan jag få lite lovin'. Annars så kan jag ju alltid bara ta och våldta honom...? Undrar om han klagar då? Tål att funderas på, helt klart. Puss.

HJÄLP!


1 & 2, Top Shop. 3, Iska via nelly.com. 4, French Connection.

Jag ska iväg till England i mitten av maj för ett bröllop som hålls ute på landet. Temat är färgglatt och lantigt och stövlar rekomenderas starkt. Har ni något tips på sidor eller affärer med blommiga fodral? Gärna billiga, heh.


Good morning star shine.

Försöker komma på något halvvettigt att skriva, men det går lite sådär med det. Istället så ska jag slänga på mig lite kläder, kladda på mascara och grabba tag i babe som begravt sig i plugg och dra en promenad.

Ja, en sån där... ni vet.

När grät du senast? Nån dag förra veckan. Jag var helt förstörd och grät hela kvällen/natten. Har du lätt för att bli kär? Grymt lätt faktiskt. Är du snål eller generös? Övergenerös fast ekonomin oftast inte tillåter. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbakadragen? Alltså, jag måste nog vara den mest öppna människan som finns. Jag berättar verkligen ALLT för alla - från sjukaste sexställningarna som resulterat i sträckta ljumskar och mensflöden till osköna ragg och senaste karatefyllan som slutade i en dumpster. Dagens humör? Prima ballerina. Har du ett bra självförtroende? OM jag har? Om du fick vara kvinna/man för en dag, vad var det första du skulle göra då? Men dummaste frågan! Klart som fan att man skulle springa runt naken och pilla på sig själv? Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? Också dum fråga som kräver standardsvaret om att vara sig själv och yada yada. Nej men annars så gillar jag lite knäppa människor. När drack du alkohol senast? Eeh as we speak? Sitter med ett glas vitt. Vilka länder har du besökt? Finland, Estland, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike, England, Spanien, Grekland, Italien, Turkiet, Förenade Arabemiraten (what?) och Thailand. Hur många förhållanden har du haft? 3 seriösa, fast det där lät ju i och för sig väldigt oseriöst. Har du haft sex? Nej jag är oskuld och tänker spara mig. Tror ja ska bli nunna. Fast inte. Är du i någon form av förhållande just nu, dejtar, kk, tillsammans? Jo, Noah är mitt booty-call mitt i natten. Hur många konserter har du varit på? Tror att jag har sett cirkus 30 mer eller mindre kända band. Något du inte kan leva utan? Pussar, skön musik, sömn, dålig humor och en skål chips i sängen innan jag går och lägger mig. Hur länge varade ditt längsta förhållande? Jag och Noah are still going strong. Vilken är din favorit genre i filmer? Jag ÄLSKAR zombie-filmer!!! Vilken kändis har du fått höra att du är lik? Katy Perry, Angelina Jolie och Megan Fox. Man tackar och bockar.


När jag åkte moppe, drack billig vodka och trodde jag var stor.

Tänk om man skulle börja varje vecka med att äta glass och pimpla vin ute i solen följt av Jack Daniel's med sin lovah-lovah i sängen. Herre jävlar vilka bra veckor man skulle få! Jag ligger atm i sängen och försöker lära mig ett nytt bildredigeringsprogram fast jag är ungefär lika teknisk som en tesked så det tar sin lilla tid, heheh.

Annars så har jag klämt ihop en nostalgi-spellista till er med musiken jag dunkadunkade när jag var 15 år, indieguzz och gled runt med moppegänget. Jag bodde i Converse, hängde på spelningar, smygrökte bakom skolan och blev "sååå fuuull" varje helg. Hahah cool man var. Men musiken hängde alltid med och jag har fortfarande kvar samma gamla slemgröna iPod-nano som jag fick i julklapp för hundra år sen. Jag älskar den.

5 x random.

- glömt bildkälla.

+ När jag "blir stor" vill jag skriva. Eller bli radiopratare. Jag skulle vara grym på det.
+ Jag är, och har alltid varit, helt såld på klassiska musikaler och kan alla låtar. HAIR är min favvo.
+ För ett par år sedan hade jag svart hår med vita slingor i och piercings i läppen.
+ Jag dricker helst Jack Daniels, sliskiga cider eller rosévin.
+ Äta är något jag är riktigt dålig på att göra. Det kan gå någon dag utan att jag ens blir hungrig.

Origin of love.

Myspyslåt från Hedwig and the angry inch. Rekomenderar att ni lyssnar och ser filmen ahora.

Ho ho! 15 timmars sömn blidde det bara sådär. Jag äter, som ni kanske minns, tabletter för att kunna somna men får inte ta dem varje dag efter som att kroppen vänjer sig och yada yada. Igår var hur som helst en sån kväll när jag inte skulle ta dem så jag grundade med ett långbad, nybäddat i sängen tända ljus och en kopp chai-the och TADA! Koma. Vaknade av att solen svet i ögonen och att katten hade dregglat ner mina fötter.

De senaste dagarna har jag.

- Fönat mina leggings torra (Jag HATAR blöta kläder! Alltså seriöst, jag ryser bara jag tänker på't.)
- Myst i solen. Alltså asrandom bild egentligen, fattar inte varför den åkte upp.
- Fyndat min babe (kjolen) för 50 kr på H&M och dansat på borden med gamla vänner i fredags.
- Snott mammas gamla Gul&Blå-tröja som är dryga 30 år gammal.

Jag skrev ett fett awsome inlägg precis men den här otrrrroligt fantastiska datorn la ner så ja... jag ger upp. Ska försöka bli bättre på att uppa i alla fall nu när nätvärket tydligen samarbetar. Nu blir det till att trycka i mig något ätbart och sen dö i badet. Om vi säger så här: Att börja festa runt klockan 1 mitt i natten, inte kicka ass på ölspelet och sen få 3-4 timmars sömn med 4 personer i samma säng är inte så amazing för piggheten.

Heja Sverige!

Igår tog jag och paps en runda med motorcykeln för att senare landa på MälarPaviljongen för årets första utefika i solen. Chai-latte, rosa lemonad och mentholcigg. Det var vi och fiskmåsarna. Så STÖRT skönt. Att sitta i solen och höra vattnet klucka, inte måsskiten alltså. Fick en lagom snygg bränna på högra armen också.

Idag står ett salongbesök på schemat. Nu jäklar ska håret klippas av! Okej här överdriver vi. Det lär bli en rejäl toppning i alla fall och jag är så mother fucking nervös. Jag HATAR att klippa mig! Jag har blivit nöjd efter en klippning EN gång och det var 3 år sen. Alltså jag har seriös frisör-ångest och brukar drömma mardrömmar om att dom fönar in mina toppar med den där jävla rundborsten och garvar elakt. Men... det här ska nog gå bra(?).

Innehåller en del obehagliga bilder. Känsliga läsare varnas.

Idag var det första varma dagen på ages och jag skulle banne mig sola! Så jag drog fram solstolen, lite tidningar och så blidde det på med bikinin och ett par brillor (hur sköna?). Och det var väl så där lagom najs i typ... 3 sekunder? Alla barn i området sprang runt i mössor och vantar och så låg jag där - blekfet - i bikini med en Noah bredvid mig som suckade och låtsades som om att inte kände mig och jag bara råkade vara någon random psykopat som låg och chillade i solen. Dessutom så var jag jäkligt ful så jag tror jag förstår honom.

Ps: HELLOOO självkritik! Tror ni att det var lätt att uppa en bikinibild och flasha mina ärr, ben fulla med blåmärken (om någon har någon aning om hur dom hamnade där så hör gärna av er) och tiny boobs. Men å andra sidan: vem fan har kick ass-abs och en grym tan efter ha legat i ide hela vintern? Inte jag i alla fall.

Hittade precis den här snyggingen i frysen.


FRÅGA: Vad använder du för smink?


GRUND: Consealer (?) + Borste M.U.S, Foundation, T.B.S, Mineralfoundation + Borste, i.d.

ROUGE: Brun-rosa, DEBORAH, Crémerouge från M.U.S och big time-trasigt från M.U.S.

ÖGON: Eyeliner, RIMMEL, Kajal, LANCÔME och Mascara från Maybelline.

ÖGONSKUGGOR: Grön och Rosa, M.U.S, Mörkgrön, FACE och svarta toner från IsaDora.

LÄPPAR: Knallrosa lättstift, M.U.S, Transparent rosa, LANCÔME, Läppbalsam, CARMEX.

Okej årets rörigaste inlägg och normalt sett så brukar jag HATA såna här inlägg, men jag är inte den som är den. Ni frågar - jag svarar. Simple as that. Och låt oss ignorera dom otroligt proffsiga bilderna och fina pilarna.

I alla fall, när det kommer till märken så kör jag mest på MAKE UP STORE för deras kick ass-utbud men annars när det gäller nagellack, läppglans och ögonfransböjare och yada yada så duger H&M mer än fint. Stilmässigt så tycker jag att det är läskigt snyggt med sotiga ögon tillsammans med ljusrosa läppar (innom rimliga gränser dock - inga Dessie-mängder här inte!) eller en eyelinerlinje och röda läppar *blir lite lesbo vid blotta tanken*


Vad jag har gjort de senaste dagarna.

Gått på "mysiga" promenader med babe och påminnt honom om varför han borde skämmas över mig.
Festat och kramats i princip varje dag.
Sett Malice in Wonderland på youtube i ett inte allt för nyktert tillstånd. HJÄLP!
Hängt i en överfull replokal...
... och lyssnat på Surviving the Charade's rep.

Dessutom har vi hunnit med årets första utegrillning i regnet (Vi SKULLE grilla helt enkelt), ägt på beer-pong (eller inte...), hängt med nya sköna människor, dansat, brottats, lekt CS irl med mr. Muscle som vapen, fyllt minneskortet 2 gånger och spenderat alla pengar på vitt vin och menthol-cigaretter. Bra vecka helt enkelt.

Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord.

Den här kvällen spenderar jag med mig själv. Jag har inte varit ensam en enda sekund på... 2 månader? I alla fall inte sen mitt psykbryt då det var "mycket viktigt att jag inte lämnades ensam" och yada yada. Så snacka om att jag njuter big time nu. Familjen åkte precis iväg och musiken åkte på. Jag har massa bilder och inlägg att bomba er med och så ska jag langa iväg lite svar på frågor som ni ställt i kommentarerna de senaste veckorna.

Krystat, hej hej!

Skrev ett pisslångt inlägg men lyckades radera det. HURRAY! Uppar imorrn med mer bilder. Nu ska jag vika in hovarna och mysa ner mig med min babe som jag äntligen har fått tillbaka från Skåne-helvetet. PUSS!

GLAD PÅSK. (Är det idag?)


- pic från i fredags som jag hittade på kameran. Anteckna nu hurrni: Tequila = illa.

Idag blidde det påskmiddag och jag är så sjukt stuffed. Sitter på golvet i köket och laddar upp helgens bilder på Facebook med ett glas vitt bredvid mig. Mitt fantastiiska minneskort strular som varning men sen så ska jag slänga upp bilder på lite nya grejjer jag har kirrat (hurra säger ni...!). Nej men lite uttfyllnad blir bra.

Sen så blir det till att kleta på en ansiktsmask och parkera mig i telefonen med Noah som befinner sig i Höganäs, det svinet. Haha nej men jag saknar honom crazy mycket så ikväll ska jag dränka mina sorger i gott vin och gammal musik på Ipod-högtalaren. Det låter ju bra... Kolla på gamla Disney-filmer blir det också.

Så stört jävla... stört bra.


Polkagrisar, tequila och stubbiga hakor. Makes so sense.






- pic's från tumblr, ffffound, we heart it, flickr & okänd.

Sea legs.


+ Pussa på mjuka kattassar i sängen.
+ Snälla taxichaufförer som låter en röka i bilen.
+ The Knife, HOFFMAESTRO & The Shins.
+ Vara vaken och se solen gå upp.

- Total sexabstinens eftersom att babe lämnade mig för Skåne över helgen.
- Bli väckt av kattjäkeln efter två timmars sömn. Tack.
- Lyckats pajja/tappa bort 3 av mina favoritringar på en vecka :(
- Blåmärken över hela kroppen. Noll minne om varför.

Och ute luktar det vår.


- the girl who tamed the tiger.

Men vilket grymt jäkla väder hörrni! Och vilket grymt jäkla töntigt sätt att börja ett inlägg på. Inte för att det går att börja "vackert". Igår var det hur som helst påskfirande hos mig sen vidare till Blackeberg, en sjuk hemresa, mellanlanda hos Varro och äta frukost och sen ramla in hemma klockan 8 imorse och dö några timmar.

Sen har jag spenderat min dag hittills med att skrubba bort rödvinsfläckar från mitt badrum och samla ihop påskfjädrar som ligger över halva mitt hus men det är mysigt. Speciellt om man gör det endast iförd nyinköpta underkläder och har vidöppna fönster (mina grannar måste älska mig big time) och med gårdagens påskkärringprickar utsmetat över kinderna. Nu ska jag in i köket och bygga ihop något förhoppningsvis ätbart.

Pigg och glad. Jo tjena.

Holy mother fucker vad jag mår skit. Igår befann vi oss hos Fji igen och vi kan ju säga så här: Det var inte en fräsh Emma som spatserade till tunnelbanan nyss med smink ner till knäna, boll på huvudet, snorhöga klackar och solglajjorna på fast det regnade. Det verkligen SKREK dagen efter om mig. En gratis juice fick jag på 7-Eleven i alla fall, "bara för att jag var så söt". Den människan måste haft seriösa synrubbningar. Jag var FUL.

Nu ligger jag i Noahs soffa hur som helst och han ligger totaldäckad bredvid mig. Stackarn var tvungen att kräla iväg till skolan imorse. Jag ska försöka få lite liv i gossebarnet snart så vi kan slänga på oss lite kläder och gå till affären. Meanwhile så ska jag försöka komma underfund med om det är groggvirke för ikväll som åker ner i shoppingkorgen eller om det blir en lugn kväll för oss med chips och dipp. Det skulle iof vara jäkligt skönt.