UNTIL WE BLEED/HIDE AND SEEK

- Rebecca Simonsson by Café.

Hon ligger för övrigt högt upp på listan över chicks I'd totaly do. Men hur som haver: Jag ligger i skrivandes stund i sängen med laptopen i knät och lyssnar i vanlig ordning på min mysa pysa-lista som jag gör varje natt. Städat på rummet och tagit tvätten har jag också gjort och tvättat bort sminket och dragit en omgång med tandborsten så nu kan jag nästan somna med gott samvete. Ett tänt ljus som ser ut som en liten fluffig latte som jag fick i julklapp och mysfaktorn här inne är inte att leka med. Så nu ska jag krypa mer med en bok och hoppas på en relativt tidig sömn för min del. Jag och sova ensam går ju inte riktigt ihop. Kanske kan onanera mig till en koma om inte annat. Går det? Det tål i alla fall att funderas på... Men nog med ordbajs! Godnatt. xx

PINK LIPS/DARK HAIR

- arkivbild från juli.

Kombinationen mörkt hår till blek hy och rosa läppar är jäkligt snyggt om jag får säga det själv. När bilden togs hade jag precis fått mina ögonbryn plockade och färgade och fransarna med vilket var en bra tidsinvestering eftersom att jag slapp kladda med mascara och fylla i brynen hela tiden. Eftersom att jag egentligen är le blonde har jag rätt så ljusa bryn men det är ingenting som inte Tri Brow Color från Make Up Stor och deras sneställda borste kan kirra. Har tjatat om den flera gånger i bloggen - men det är verkligen den enda sminkprodukten som jag inte lämnar huset utan att ha fått en omgång av. Feta bryn är ju bra hot tamale.

Ps: Läppstiftet heter Summer och kommer också från Make Up Store.

TAGGAD/HELLUGG

- img src unk.

GOD JUL


Önskar en schleten chey. Sitter för närvarande hemma hos Noah och hans familj och har en grymt jävla awesome jul. Fina paket, massa massa mat (men jag var förberedd med leggings och skjorta!) godis, glögg och ja - hela balletten ni vet. Men det goda fortsätter för imorrn bär det av till pappsen för engelsk jul. Bilder på allt grymt jag har fått/gett bort langar jag när jag har tid över. Ber för övrigt om ursäkt för alla krystade och bajsnödiga inlägg jag klämt ur mig på senaste - tiden har helt enkelt inte funnits till. Men god jul på er. xx

JULSTÄMNING = PANIKÅNGEST?


Long time no see. Jag har varit ultra busy (skönaste ordet! Ultra...) med diverse sysselsättningar. Mest att få mentala sammanbrott av julstress och alla MF julklappar som ska fixas. Skönt för julstämningen antar jag. Jag satt uppe hela natten igår med Viktor för att pyssla ihop lite grejer. Allt såg ut som skit - bokstavligt talat. Jag skrattade så jag grät. och kanske kissade på mig. Neej då. Or did I? Och idag har jag suttit och pysslat och pillat och skrivit och bränt (jup) och ja... Ni får se det hela imorrn men jag är might nöjd med mina julklappar atm.

Återkommer med bilder från senaste veckan och mer skitsnack en annan gång. Nu ska jag duscha och göra mig propa inför julafton imorrn, slå in det sista och rådäcka i sängen. Imorrn är det jul (oh really) och vi hörs då!

FUCK ME TO SLEEP

Varför kan man inte vakna till solsken och fågelkvitter varje dag? Idag skulle det behövts big time. Är på asdeppigt humör efter att ha drömt svinjobbiga drömmar om att Noah och alla mina vänner var riktigt pissed off på mig och sa upp kontakten. Bubu. Men nu ska jag göra en kopp chai-thé och gå ut och ta en cigg. Mmm, snöstorm. Precis vad jag vill ha idag! Lite mens och en finne på hakan också och min dag skulle bli perfect.

XXX


I DON'T WANT TO DIE WITHOUT A FEW SCARS

Jag har suttit i flera dagar för att bestämma sig för ett ögonblick i mitt liv - men det går inte hörrni. Det är så många små episoder som spelat roll. Men ett viktigt är första gången jag insåg att jag älskade Noah. Vi hade precis haft sex. Ni vet - precis som det är i början av ett förhållande, när allt var nytt. Jag hade inte vant mig vid hans doft än och jag kunde knappt gå på toa hos honom av rädsla för at han skulle höra mig kissa (LAME!) Men hur som helst: Vi låg där, svettiga och helt slut. Jag med huvudet på hans bröst som fortfarande hävde sig i 894382 km i timmen och han med sin arm runt mig. Och precis då så PANG! slog det mig: Jag älskade honom.

Men så finns det ögonblick som jag aldrig vill se tillbaka på. Ögonblick då jag har sårat och sett personer jag älskat gå sönder framför mig. Gjort slut, ljugit, glömt, struntat. Men även ögonblick där jag inte velat leva längre (eller you know me - det var inte ögonblick, det var evigheter) och ögonblick då jag stått vid en tågräls/tyckt ut piller ur kartor för att sedan skölja ner dem med vin direkt ur flaskan. Jag vill inte glömma dom ögonblicken för dom har format mig och fått mig att uppskatta alla andra så mycket mer. Men jag vill inte lägga ner energi på dom heller. Fast tro mig - Jag lever. Jag passar på, vågar hoppa och vågar göra ett till magplask.

I'VE GROWN.

Snart har jag varit här hos pappa i en hel vecka. Så mycket tid på rak har jag inte spenderat här på... Snart ett år. Men den här veckan har varit så skön. Jag har hunnit mysa med fettokissen, catcha up med lillebror och umgåtts med mina föräldrar. Jag har glömt bort hur mycket jag behöver sånt här i mitt liv för att funka bra. Är alltid på vift och sover på olika ställen så att somna i min egen säng i mitt eget rum natt efter natt är ren lyx. Sovit ensam har jag också gjort för det mesta. Progress! Jag vet inte, men jag tror att jag har vuxit 3 meter nu.

Men förutom förutom att mysa hemma så har jag idag ägnat mig åt att hänga med pappa på jobbet, äta pizza med familjen (varför, varför tror jag att jag kan trycka i mig en hel och sen må prima efteråt. Det är ju bara ren madness!) och whoopat Viktor på tv-spel hemma hos mig, hehe! Gentleman som jag är följde jag med honom till bussen och fick typ frostskadade nipples på köpet. Nu ska jag skriva lite och sen tacka för mig idag. xx

MORNING/TRUCK

Jag vaknade på ett sånt strålande humör idag av en blyg pappa som ringde och tackade för bilden jag ritade igår (jag lämnade en post-it på den och skrev att den var till honom) och frågade om jag ville följa med honom på jobbet som jag brukade när jag var liten. Nuttepappa då!!! Så nu ska jag bara ge tänderna en omgång med tandborsten och sen trippa ner och möta honom med lastbilen. Leggings, Nike-linnet och Uggs. Hoho, mysigt!

Och juste, vad tycker ni om nya designen? Jag tycker att den blev awesome så den får ni nog dras med ett tag.

LOST IN THE WOODS/OUT OF MY MIND



Skakig som få tog jag precis upp pennan och ritade för första gången på hundra år. Och jag som är världens största pefektionist blev faktiskt helt okej-nöjd. Den ni! Kan dock bero på bristen av glasögon och syn hehe. Slänger upp en bild imorrn hur som helst så får ni se mina mad skills. Nu blir det lakrits-thé och en kvällscigg!

NIKE/GRAY


Zack donerade det här otroligt sköna Nike-linnet till mig. Man tackar och bockar. Grym kombo med leggings.

PS: Jag gör om i stilmallarna så allt kanske ser lite wierd ut atm. Håll ut!

IDAG ÄR ALLT SKEVT

Hallååå, inspiritationen - where you at?! Har suttit i flera timmar och försökt skriva nånting men icke... Det går bara inte. Så nu blir det här årets mest krystade inlägg. Igår hängde jag med my man Viktor. Blev bjuden på middag av hans familj, fick pisk på tv-spel (so un-cool), åkte iväg och kollade på våra kompisars lucia-tåg (jäkla estet-smetare att vara så duktiga!) och sen blidde det en öl efteråt. Världens mys-lucia helt enkelt.

Men just nu är jag så rastlös att jag seriöst avlider. Har bara parkerat röva i soffan och dunkat den här låten som jag hittade hos finaste Signe. Behöver lite nya och inspirerande bloggar att läsa. Help me out dudes! xx

CELLOPHANE/BOOTS/FOAM



God natt.

LILY DONALDSON/HARPER'S BAZAAR


WE RAN OUT OF CD SPACE.

Kläder: Jeans från JC, svart tshirt från Monki och gammal äppelhalsband från London.
Hår: I ett enormt behov av en tvätt. Självfall med lite tovor hit och dit.
Smink: Mineralsmink från i.d., eyeliner från Make Up Store och läppjox från Sephora.
Luktar: J'adore från Dior och Toni and Guy-lukten i håret. Luktar med andra ord awesome!
Ska: Gå och möta babe som kommer med bussen och ta en cigg.

MIN FAVORITPLATS

Exakt här har jag suttit många timmar. Oftast på nätterna med fönstret öppet och lyssnat på sommarnätterna eller sett vintersnön virvla runt i trädtopparna utanför. Suttit på fönsterkarmen med en cigarett och försökt att inte tänka en enda tanke. Bara leva. Ensam med ett glasvin och natten. Precis som jag vill ha det. Andra gånger har jag bunkrat upp med kuddar mot min sänggavel och bläddrat i glossiga magasin som jag spenderat mina sista pengar på, tittat på alla hundratals bilder som ligger i burken med lock och skrattat/gråtit/känt ingenting/känt för mycket av alla minnen. Men jag tycker om att ha bilderna där, så nära att jag kan ta fram dom när jag vill. Jag tittar på dom varje dag. Och jag älskar min vita hörna fast den skriker IKEA och ångest.

CHANEL-FRIES

- by tumblr.

Det har varit usel uppdatering från mitt håll, men jag har varit hemma och passat på att umgås med familjen. Filmmys, promenader, sova ut i min egen säng och klappa fettokissen. SÅ SKÖNT! Ikväll blir det sunday dinner (stek, ungstekt potatis, gravy, och ett speciellt bröd.) som äts i England varje söndag. Nom nom nom.

Övriga breaking news är att jag har fått igång min mobil igen. Jag har varit mobillös och fri i över en månad och det har varit så jäkla underbart. Men nu är det dags att vara nåbar och social igen. Min telefonfobi jublar. Men nu ska jag hoppa ur mjukisarna och in i något normalt och blir lite propa för middagen. På återseende!

Svaren x 10.


Ska du skaffa någon till tatto? Jajemen! Hundra! Haha, nej men jag ska göra två old school- svalor över revbenen, en fjäder på insidan av överarmen och på andra armen ska jag bygga på en sleeve. Där i ska jag klämma in en uggla, ett hjärta (alltså ett riktigt hjärta, fast old school) en tecknad robot och sen har jag inte kommit så mycket längre. Men många lär det nog bli eftersom att jag tycker att det är så grymt jävla snyggt helt enkelt.

Vilken bloggdesign är det du har i grund och botten? Det är rätt många som har frågat om det så jag tar det en gång för alla: Jag har Fashion-stilmallen (den som har randig bakgrund) men har som synes gjort en hel del ändringar själv (bytt sida på menyn t.ex.) Har alltid använt mig av den då jag tycker att den är snyggast.


Vad är grejen med modellandet egentligen? Ja du, när jag sökte seriöst i vintras var jag 2 cm för kort - haha jo true story - men Gud verkar finnas för sen dess har jag växt 2 cm så nu är det bara att tuta och köra igen så fort min hy har kommit i balans igen och sluta cepa sig av den torra vinterluften. Men annars så har jag varit lite amatör-modell hit och dit när vänner och babe behövt någon att plåta.

Hur gjorde du dina leopardnaglar? Antar att du menar dom här? Det är faktiskt bara ett vitt underlack och sedan Graffiti-nails över. Men antar att det kan bli leopard om man har guldlack med mörkbrunt graffiti-lack över.

Har du hittat något jobb, och var är det för sorts du tänkt söka? Nej inte för tillfället, jag är mellan två jobb som det så fint heter. Just nu håller jag på att söka till shop assistant på en tatuerings-studio så det håller jag tummarna för, men annars så är jag inte så petig. Skulle vara kul att få jobba med foto eller musik i alla fall.


Vad vill du bli när du blir stor?(he he) Jag vill bli allt! Författare, lärare, krönikör, modell, art director, fotograf, skådespelare eller radio-pratare. Sistnämnda skulle jag vara grym på enligt babe, haha.

Vilket är ditt verkliga favoritband, den musiken som betyder allra mest, berätta om det! Jag har massa musik som jag skrattat och gråtit till genom åren. Bleed the dream, My Chemical Romance, The Shins. Nej alltså det skulle ta 14 A4:an att nämna alla så här är bara en spellista. Musiken på den listan är ovärderlig för mig. Alla kopplade till minnen. The Shins t.ex. lyssnade jag på en vårnatt när jag och min första pojkvän gick hem från en kväll på Lövsta-klipporna i 8:an och solen höll på att gå ner och sommaren var på väg ♥

Hur är det med psyket nowadays? Det rullar på, tackar som frågar. Panikångest-attackerna är så gott som borta (får väl någon i månaden. Förut var det dagligen), jag har blivit så mycket bättre på att hantera stress och dåliga besked, jag har slutat sova bort mina dagar och jag är allmänt gladare. Inget mer bup-samtal eller terapi och inga fler anti-depressiva eller sömntabletter. Det enda jag äter nu är Concerta för min ADD och Atarax när jag t.ex. ska in till stan eller andra folktäta platser eftersom att jag fortfarande tycker att såna situationer är skitjobbiga. För mycket folk, ljus och ljud ger mig psykbryt.


Är du släkt med blondinbella? Haha nej det är vi inte. Förstår inte riktigt hur den kopplingen skulle vara faktiskt ;) Vi är gamla barndomsvänner och umgicks väldigt mycket i mellanstadiet/högstadiet då vi bland annat reste till London och skakade rumpa med britterna. Men numera har vi tyvärr ingen kontakt. Hon är sjukt cool.

Varför har du inga töjar längre? :( Jag saknar dom som satan! Men mina öron var oerhört osamarbetsvilliga så det gick inte att töja mer än 8 mm utan att dom typ sprack (mumma!) och 8 mm tyckte jag såg lite mesigt ut så då kunde jag ju lika gärna skita i det och kirra snygga örhängen istället och hålen växte igen snabbt.

ÖNSKELISTA/ll


Lägesstatus.


Ni vill inte vara mig just nu.

17:34 Edit: MEN DET TAR JU FAN ALDRIG SLUT!

091210.


- arkivbild från en uteservering i somras.

Jag ägnar mig för tillfället åt brutalt tråkiga saker: Byta mail-adress, noppa ögonbrynen och städa. Jag dör av boredome men a man's gotta do what a man's gotta do, eller nåt. Ögonbrynen såg ut som två roadkills så det var ju mer än dags att plöja igenom dom i alla fall. Annars så väntar jag på att babe ska komma hem från skolan/läkaren så han kan ta "polaroids" på mig så jag kan skicka ut lite nya bilder till agenturerna. Tuudles!

You'd be like OMG.


Kläder: Jag leker smygnaturist till Noahs totala glädje and i must say I'm looking damn sharp.
Smink: None what so ever. Jag har rengjort och skrubbat och smort in och ja... you get it.
Hår: Nyfönat och lockigt. Men jag måste fan ta tummen ur och klippa det.
Musik: Psychostick - We ran out of CD space.
Planer: Dra på mig en jacka och ta en kvällscigg, sen kolla på film i sängen med babe.

Edit: Nu blev han sur för att jag smygbloggade när vi skulle mysa. Man kan ju inte få allt...

Naken chey.


Hola guapas! Det har varit lite snålt med updates från min sida. Jag har bara haft en miljon saker i huvudet så igår smet jag till mina honor för att deep-talka på balkongen över ett par cigg, lite rosé-pimpel och en sleep-over. Idag vaknade jag som en ny människa. Mötte upp babe för att kolal på julklappar och blev bjuden på fika i form av laktosfri smoothie och focaccia. Nu ligger jag nyduschad och au naturell och ska mysa. Puss!

Ps: Svaren på frågestunden dröjer lite eftersom att jag inte har alla bilder jag vill visa er. Men stay tuned.

En kväll hos Babe.







Zack och Franco kommer döda mig för sista bilden, men jag har haft en grym vecka med mina karlar. Tattoo's (min på grapefrukten ägde ju har jag hört), skitsnack, skratta tills magen krampar, fota massa, en utgång med barndomsvänner och 8947293 liter cola har det blivit. Allt som saknats har varit bästaste och finaste honorna.

Ps: Visst  blev Zack's blogg pretty damn sharp?

Angels.


Check it out.

Refill with ink.


Hallå Sverige! (Haha älska foxy bingo-reklamen!) Sitter i skrivandes stund i vanlig ordning hos Noah med Zack och spelar tv-spel/julbakar/snackar skit/bygger blogg/äter smågodis. Men nu blir det ifyllning av min tatuering. Aj aj aj. Jag ska be babe redigera lite bilder från veckan så jag kan slänga upp några här. Brb, xx.

Here we go again.


Det var ett tag sen sist så vi kör på igen tycker jag. Jag täntke att ni får helgen på er och så väljer jag ut 10 frågor på söndag kväll och svarar. Fråga på allt om smink och kläder, musik och live-spelningar, sex och kärlek, piercins, töj's och tattoo's och ja - ni fattar. Spana in tidigare frågestunder för att slippa dubbelfrågor. xx

Ps: Alltså angående redigeringen - SHAME! Jag vet, haha! Men jag lär mig.

Life is good.


DAGENS KLÄDSEL: För tillfället Maiden-tee, Kofta från Zara i Milano & mjukisarna från London.
DAGENS SMINK: Typ nada. Gamla vanliga med eyeliner-randen och rosiga kinder/läppar.
DAGENS DRICKA: Cola på glasflaska. Behöver jag säga mer?
DAGENS PLANER: Var att flänga runt och fixa ärenden med Zack, tatuera och pilla på en bild i paint.
DAGENS KÖP: Err, en cheese-burgare på Burker King för att jag var så sjukt jävla hungrig.

Mayday Parade.


Tatueringskvällarna fortsätter. Idag var det Mikaels tur att gadda 2 rosor på över-armen. Mucho schnyggt blidde det! Själv så har jag bunkrat upp med chips & dipp, godis och massa massa läsk. Så nu blir det mys och photo shoot till Noahs foto A-uppgift. Han ska fota röda tråden i en bildserie och jag bidrog med ett par röda läppar.

Någon som vill bli gaddad?