GREATINGS FROM ENGLAND.


Well hello there! I can't be bothered writing in swedish when I'm missing 786548 letters on this keyboard so you'll just have to put up with my WAWSOME english (or not). I'm having a frikkin blast over here. I've been shopping (err, my lugage is soo over-weight atm), gone for walks and hang-outs in the park and been to the most amazing wedding ever (it was out on the country in a barn and totally non tradisional. Got lots af photos to show you. It was a blast) oh, some people just arived so I should probably go and pretend to be sociable. xx


Adios!

Så, nu glider jag iväg till London ett par dagar för bröllop, pub-besök och seriös spendering av pengar. Lär slänga iväg ett par inlägg därifrån, om ni nu klarar er utan å, ä och ö (Jag personligen hatar såna inlägg. Uäk!) Men nu ska jag packa det sista och sen pussa sönder min karl som jag inte kommer att se på ages eftersom att han åker till Grekland i helgen. Helvete, måste hitta iPoden. Hörlurarna - where you at? Hungrig också. Fan. Korta meningar. Måste gå. Ha det grymt nu i alla fall. I will. Puss på er mina pluttinuttisar. Hahaha, ja...

x x x.


Jag har spring i benen och pirr i magen. Håret sitter uppsatt på ena sidan i en side-cut, ögonen är sotade och läpparna röda. Maiden-tröjan är på och jag har lyckats åla mig in i jeansen. 37648 halsband, Beyond Retro-påsen och ärtgröna kuvärtveskan från London på det. Det var dagens EKO. Haha snacka om total waste of time för mig (men antagligen mest er) att komponera ihop det här inlägget. Ska vi göra det hela ännu mer onödigt och klämma till med att vädret är kick ass och att jag är på fantastiskt humör? To late uppenbarligen. Nu ska jag klappa katt, dra på mig mina gladiators (Åh, mer spännande fakta!) och bege mig ut på äventyr. Tudilo!

Heart shaped glasses.

Jag tror att jag har nåt en all time low hörrni. Jag har - dare I say it - glott på reprisen av kvalet till ESC hela dagen. Illa illa! Snacka om actionspäckad dag. Vad spännande ni måste finna mig. Nej men packa, tvätta och kirra cigg (dom är sjukt dyra i England) står på dagens schema och sen ska jag svira iväg och träffa gott folk. Jag har ett "jag har aldrig"-spel som måste invigas och kompisar att krama. En låda vin kanske joinar oss. Puss!

För er som undrade liksom.

Det är omöjligt att väcka mig och jag har världens sämta morgonhumör. Jag brukar slicka av sockret från godisar och lägga tillbaka dem i påsen fast alla blir tokiga på mig. När jag "blir stor" vill jag bli krönikör, författare, radiopratare, art-director, fotograf, tv-profil och tusen saker till. Kanske inte allt på samma gång dock. Jag kan texten till i princip alla låtar i hela världen. Speciellt musikallåtar. Kanel-thé och mentholcigaretter är min stora last. Och kärlek så klart. Mina favoritunderkläder kommer från Hanky Panky och är snordyra men grymt sköna att rubba punanin mot. Jag äter sömntabletter varje kväll för att kunna somna. Jag älskar läppstift.

Jag har en astråkig sarkastisk humor som ingen fattar. Jag kan inte dyka. Första gången jag drack alkohol utan mina föräldrar var jag 12 år. Jag samlar på klackar (nähä? För det gör ju ingen annan blogg-tjej i hela världen...) När jag var liten spelade hela min klass dragspel. Jag gick på musikalskola - i hela två veckor i sjunan. Jag är egentligen blond. När jag dricker dricker jag helst vodka blandat med något eftersom att jag blir minst bakis på det. Jag har nämligen en tendens att bli sjukligt bakis av en ynka 3,5:a cider, men sprit - det går la bra. Jag har haft töjar i öronen och piercing i läppen. Min parfym heter J'adore från Dior och den fick jag från Noah-babe.

Jag har fått höra av er läsare att jag är lik Katy Perry, Megan Fox och Natalia Vodianova. Mitt ego tackar och bockar. Jag tycker om att skriva mitt i natten när jag inte kan sova. Resultatet av såna texter hittar ni här. Jag är antagligen den mest opryda tjejen ni någonsin stött på. Jag har en fobi för hår och brukar tvinga noah att ansa sig lite överallt (stackars kille) Jag kan inte rodna. Jag hatar mina obefintliga ögonbryn och det finns antagligen inte en bild på mig i den här bloggen som jag inte fyllt i dem (ögonbrynsskuggan från Make Up Store kirrar biffen). "Dagen Efter" kan jag nästan bara få i mig Loka och Ramlösa. Jag hatar att sova utan min Noah.

Den senaste veckan har jag.


- Lunchat på Zanzibar med Emma och Matilda-göllet i solen.

- Emma följde med hem till mig och sov över. Vi försökte oss på årets öfrsta dopp. Det gick sådär.

- Gått på massa promenader och köpt smågodis med babe. Posat lite på vägen också. Kanske...

- Brottats med alla barn för att få klappa getterna på Skansen.

- ... och hönorna.

- Gått på promenad i regnet i en klädsel som inte lär få några awards för årets outfit.

- Och rökt i mitt fönster mitt i nätterna och försökt klura ut vad fan jag ska göra med mitt liv.

Howdy how partners! Fabulöst väder (Stockholm är fantastiskt just nu!) kombinerat med massa to-do's och ett bredband som legat nere är inte de mest ultimata förutsättningarna för ett blogg-flow. Och det lär ju inte bli bättre med tanken på att jag i övermorr'n trippar iväg till London några dagar. Livet är riktigt hårt just nu hehe. Men nu står pizza-middag, tvätt och städning på agendan. Spännande, spännande! Puss på er så hörs vi! xx


Salt hav, sandiga fötter och knöggliga tår.

Det känns lite väl löjligt att börja ett inlägg med "åh vilket väder" - men holy shit vilket väder! Jag har legat ute i solen och bläddrat i Cosmopolitan (alltså finns det någon löjligare tidning? "Uppdatera din fb-status med 'beach 2010 - here I come!' så är du redo för stranden" Jo men jag kör på den då Cosmo så får vi se hur bra det går) och försökt få lite teeny weeny färg. Min hud brukar inte vilja samarbeta när det kommer till sånt. Britter är ju inte direkt notorious för deras bronze året om. Jag blir ALDRIG brun. Det kombinerat med att mina brun utan sol-skills inte riktigt existerar brukar resultera i ett något rätt så osexigt resultat, tro det eller ej.

O'hoj!

Goddagens mina små kycklingar (haha what?). Jag är på strålande humör av någon okänd anledning men det är bara att tacka och ta emot. Ska strax kräla iväg och möta Noah-babe (han tvingar mig...) som varit iväg på grabbkväll över natten. Kan i och för sig vara bra att få lite movement på fläsket efter att ha levt uteslutande på skitmat det senaste dygnet. Beach-10 känns helt plötsligt inte så aktuellt... Men nu måste jag springa! xx

Covers.


Inte som i Hollywood.

Jag sitter och ute på altanen med en filt och en cigg och lyssnar på Georgian Waters - Inte som i Hollywood. Läskigt bra låt. En liter smoothie på mango, kiwi och passionsfrukt har jag tryckt i mig också så nu skvaplar det lite lugnt och harmoniskt om mig när jag vaggar fram. Kvällens planer är att rota fram mini-batterier till min mini-vibrator. That's it. Babe bedriver nämligen grabbkväll ikväll på annat håll och batterierna passade lägligt nog på att dö nu. Bra timing. Vad är oddsen liksom? Karma vill tydligen att jag ska avlida av total sexabstinens.

Mitt sanna jag.

Hittade precis den här på facebook. Min lillebror hade lagt upp den. Needless to say - han ska dö. DÖ! DÖ! DÖ!

Lite funderingar så här på kvällskvisten samt en fin GIF.

- Finns det någon bra teknik att raka punanin på? För grodposen alternativt ena foten så där lagom smidigt upptryckt mot väggen i huvudhöjd (jo tjena) känns inte så överdrivet tryggt när en svinvass rakhyvel befinner sig runt ens privates. Dessutom ser man ju otroligt smart ut. Eller måste man värma upp och strecha innan?

- "Have a happy period!" Eeh, what's up with that? För man är ju så jävla lycklig när man skrubbar mensfläckar ur trosorna, luktar funky och fiskar ut tamponger samtidigt som man skriker på sin stackars bf som bara försökte vara snäll och inte fattade att man ville ha apelsinkrokant, inte mintkrokant. Men jag är glad ändå...

- Varför ser tjejerna på Veet-reklamerna alltid så glatt överaskade ut när deras kompisar brottar ner dem och vaxar skiten ur deras ludna ben? Själv så skulle jag känna mig våldtagen och dirty efter en sån insident. Det gör ju skitont. Jag, intet ont vetande, har gett mig på det där ett par gånger och snacka om vilseledande reklam.

Men man ska inte klaga.

Är så här fint väder ens möjligt? Jag sitter parkerad i solstolen i bikini, hatt och solbrillor och dör sakta men säkert. Bussarna strulade (jag älskar dig med, SL) så jag fick gå den där härliga 30 minuters sträckan hem från pendeln. Vi kan ju säga så här: Jeans + 25 grader vindstilla väder är så inte en så där kick ass-kombo. Jag tog lökringar till en helt ny nivå och kröp sista biten hem. Gråtandes. Nej men det var inte långt ifrån I tell you.

Här står jag och posar i Noahs djungel med min Maidentröja.


Mycket snack om rökning. Förlåt, det är dumt.

Nämen här sitter jag och posar. Long time no se, eller vad säger ni? Jag har hunnit ha världens bästa 18-årsdag (druckit champange på Mälar Paviljongen med Mela-pela, blivit firad från alla håll och kanter och fått så fina presenter, bland annat blivit en Milano-resa. SWEET!), läst massamassa, shoppat klänningar till bröllopet i London, druckit iskall cider på T.G.I Friday's under körsbärsträden, köpt Ponyo (älskar Hayako Miyzaykis filmer. Ladda ner Spirited Away dirr!) och sett på kvällsbio med familjen. Precis vad jag behövde. Är nere i en liten svacka atm. Och inte fan blir det bättre av att jag ALDRIG får legga när jag ska köpa cigg heller. Seriöst, jag har snart skrapat ihop till en limpa cigg bara för att få flasha lite med mitt oerhört myndiga legg. Tindrar med ögonen över kassan för att ba: SNÄÄÄÄÄLLA... Men icke. Bajs-Coop. Så nu ska jag parkera arslet i Noahs trädgård och kedjeröka och skylla på Coop för det här hade aldrig hänt om dom bara hade leggat mig i tisdags så jag slapp springa ner och köpa cigg 87463 gånger om dan bara för att stolt få visa upp legget. Så det så.

GRATTIS TILL MIG SJÄLV.

Det är här ju frickin' great. Ni vet det där lilla pirret man hade i magen när man skulle fylla 6 år och inte kunde sova natten innan för man visste att imorgon skulle alla sjunga för en, man skulle få stå först i matsalskön och bestämma alla lekar på rasten. Den har jag! Eller okej, sova var det inga problem nu men för varje sms som har haglat in under morgonen och för varje grattis på facebook så känner jag mig bara... nej fan jag vet inte. 6 år igen? Det är grymt. 18 år hörrni. Stora flickan? Nu ska jag bygga ihop min tårta: vanilj och nötcréme övertäckt med smält vit choklad och pyntat med svartvita ljus och rosa frosting (orgasm? Ehh ja). Haha ja jag är världens största kontrollfreak som måste göra min egen födelsedagstårta. Men på återseende mina vänner!

Sista dagen som omyndig. Den ni.


- Glömt källa.

Ho ho! Någon här fyller 18 imorrn. Untzz, untzz, untzz! Jag har en liten önskelista på 16 A4:an (fo real) och förväntar mig att få allt. Nej men jag har high expectations för imorrn. Fika och ett glas vitt med MelaMälar Paviljongen (bara för att jag kan. Jag lär ju filma. Eller i alla fall sitta och garva åt Noah-babe som inte har åldern inne än. Aw, nutte. MOHAHA! Okej, nu gick det för långt...), fika hos mamma och sen middag slash fika ute med pappa och kompani står på schemat. Aswome. Och så lite presenter på det *ha-kåt-brud_92*

Men det är imorrn det. Idag har jag bara glamourösa saker på schemat så som grovstädning av rummet (när klädhögarna börjar kräla iväg och man misstar dammhögarna för katten är det väl dags?) och tvätt. Åh. Så. Kul. Noah-babe kommer hit lite senare så han lär ju få leka städhjälp medan jag ligger och pillar mig i naveln och bläddrar i ELLE. Ladda kamerabatteriet kanske jag också borde göra. Har behövt göra det sedan valborg men har inte orkat ta tummen ur röven än. För det är ju så jobbigt och tar mig hela... 15 sekunder? Latarsel.

Whao-how-how.

Ruggigt dåligt med updates - I know. Men jag har varit busy med två dagars videoinspelning där vi har dansat, badat, minglat, myst i en proppfull van, landat hemma i soluppgången och vaknat sådär lagom mysigt bakis. Awsooome! Lägger upp videon här så fort den är klippt och klar så får ni se mig utöva det coola jobbet som bikini-brud i en 10 grader varm pool. Det var pretty damn nippy kan jag säga er. Måste sett lagom bekvämt ut.

Och alltså ni... Jag har så jäkla mycket jag vill skriva och visa er men det går bara inte. För det första så blir det lite svårt att langa bilder eftersom att min kamera är hos babe, och sen när min hjärna går på retard-mode så blir det lite extra tricky att få till det där med orden. Här snackar vi problematik på hög nivå. Ska skärpa mig!

Nitar, läder, mintgrönt nagellack och kors.

Och awarden för årets snyggaste photo booth-bilder går ju solklart till mig! Haha nej men jag har lite lätt bråttom. Ska nämligen iväg på en videoinspelning nu. Kamerabatteriet är dött, mabilen är död och iPoden är död. Hurra! Men håll tumamrna för mig så går det här nog prima ballerina. Nu ska jag gallopera til bussen.