tidsfördriv

och istället för att leta religionsböcker har jag gjort om designen, vad tycks?

fler reasons till att slippa plugga?

jag har ett liiiitet problem... imorrn så ska jag göra mitt so prov på omprovstiden, eftersomatt jag var sjuk när alla andra gjorde provet. men jag kan inte hitta religionsboken. den är putts väck! okej, ja har letat på ett ställe i ungefär 10 sekunder, men jag orkar inte ta en runda runt huset nu. för ja är "upptagen" med att leta tepeter, sängstommar och annat najs till mitt rum. det lutar åt en lila eller guldig. lägger upp bilder sen antar jag... och så ska jag små städa lite på rummet strax, vika in tvätten i garderoben, måla om naglarna, och hitta på fler anledningar till att slippa plugga. ja, jag äger på att plugga!
i veckan ska jag kolla lite på saker till mitt hemliha projekt som jag pratade om förut. mohaha. ska bli intresant att se hur skillad jag är innom det ämnet! men måste ***** lite först.

min helg

och nu återkommer jag med min lilla update om helgen.
i fredags så var jag hos kourosh och sen så gick vi ner till gården och mötte kompaniet, men där hände det inte så mycket så jag och kourosh gick hem till mig itsället och såg på tv.
i lördags så åkte jag och kourosh in till stan för att köpa mina skor. och fanns dom i min storkel? nej självklart inte! så efter att vi gått omkring i typ 10 affärer så gav jag upp och köpte ett par som var en storlek för stora på åhlens, men dom funkar dom med. och så jäkla jobbigt att det ska vara så mycket folk när man är stressad. ish... sen så gick vi och köpte biljetter till norbit på sergel, och träffade adam som skulle på samma film. filmen var verkligen helt okej. kanske inte så rolig satt man vill se den igen, men den dög. efteråt åt vi middag på donken innan vi åkte hemmåt. vi hoppade av bussen vid willys och gick hem till mig och va med michelle och sara nån timma innan alla gick hem och jag underhöll mig själv genom att titta på några avsnitt av scrubs ur sesong 5.
idag så gick jag, sandra, bror och ullis till willys och bunkrade upp på lite onyttigheter, minst sagt. sen så satte jag och sandra oss ute i solen och svullade i oss xantal bitar choklad och annat gott. sen tog vi en liten prommis innan jag gick hem och åt middag.
och nu funderar jag på att rensa det sista på rummet. alla michelles grejjer är borta, så nu är det mitt, eller?


vår feelings

image17ska strax ut på en prommis med sandra, det vill säga om hon nu känner för att svara i telefonen! haha, men livet leker när solen skiner och det är 9 plus ute! längtar så sjukt mycket tills man kan slänga av sig jackan utan att frysa, och när allt är grönt och när man kan sitta utan för gården på skolan och sola på rasterna. giv mig vår!
men ärligt, vad fan gör människan? svara för bövulen sandra!

mer upptades om helgen kommer sen, people :)

såååå smala

Två hårdsminkade tjejer ~20 pratar med en jämnårig bratkille. De diskuterar läppförstoringar, något som tjejerna uppenbarligen har gjort.
Killen: Jaha, men hur fylliga läppar har jag då?
En kort tystnad uppstår, och tjejerna ger varandra menande blickar.
Tjej 1: Eeeh, smala?
Killen: Hur smala då?
Tjej 2: Jättesmala! Tänk dig en tjej som är född med helt normala läppar. Så smala!!

snott från tjuvlyssnat.se

döda böda

nej nu vill jag bara att natta ska komma hem satt det kan bli sommar och satt vi kan åka ner till öland. skit samma att det ligger i sverige. skit samma att det regnar hälften av tiden. ta mig till öland och gör mig till kung, säger jag bara! döda böda. nej, komsi komsi natta, det är dags att åka snart.
image16

cat, im a kittycat

idag var det väll en hyffsat normal dag. lektioner... lektioner och mera lektioner. hade huvudvärk hela dagen och var kanske inte på top, men sara donerade en twister till mig och kouorsh, thankyou :]
efter skolan så gick jag och kourosh hem till mig och skoffade i oss mackor. och sen så ringde natta från thailand och medelade att det var runt 35 grader och bara allmänt najs väder. nej nej, jag är inte ett dugg avis!
nu så ska jag fortsätta med svenska uppsatsen satt den blir klar nångång.

om man har lika dålig humor som jag så skrattar man åt dethär!
snodd från gelix.

kärlek

aah, come to me honey! i helgen blir dom mina iallfall.
image15


hur man gör en dag perfekt

jag älskar verkligen dagarna när man vaknar 20 minuter innan man börjar. och allt blir ännu bättre när alla kläder ligger i tvätten och man har noll saker att slänga på sig. sen så är det ju lite extra trevligt ifall håret ser skit ut och man inte hinner sminka sig. och allt får ett perfekt avslut när någon som man trodde var ens kompis, går på ens pojkvän utan annledning. yes, då var min dag gjord.

think happy thoughts

och ännu en gång harjag gjort couscous satt det räcker till 4 barnfamiljer. jag är verkligen sämst på att mängd-beräkna! en gång gjorde jag ett halvt kilo spagetti till mig och bror.
igår kväll gjorde jag något stort! jag, emma holden som bara haft svart, neonrosa, mörklila och rött naglelack i ett halv år, målade på 2 lager babyrosa. whota?! jag skiter i att jag fullkomligt ser ut som en fjolla, d et var faktiskt snyggt. haha.
efter att jag igår dampat på min familj åkt jag hem till kourosh och var hos han hela kvällen. han är mitt lilla lyckopiller. sen när jag kom hem så hade man helt splötsligt trägolv på rummet. najs. sen så spenderade jag 1 och en halv timma med att rensa i min sketastora bokhylla, så nu har jag 3 och en halv papperskassar med skräp som ska slängas. idag ska jag kanske våga mig på garderoben. jag kommer ha ungeför 2 plagg kvar sen när jag är klar. om nån vecka så flyttar bror!

kom ihåg:

påminn mig att jag ska adoptera bort min lillebror!


lord give me grace and dancing feet

... and the power to impress. block party - the prayer

msn har fått spunk så jag kan inte logga in. men tack gud för web-messenger! tillgängligt överallt. nevermind att jag sitter med typ första och största b versionen, i love it!
idag var jag med familjen och kourosh och spelade badminton. sporter är farliga grejer ska nu veta. jag fick 2 blåsor på mina fingrar efter en timme, så det gör bajsont att skriva på tangenbordet. tänka sig vilka uppoffringar jag gör nu. right...
sen så skulle jag styla lite på dansmatta men det gick åt helvette. är så sjukt trött. på tal om sjuk, min förkylning vägrar lägga sig, så jag får inte följa med familjen till badhuset imorrn.jag som tänkte sola, och sen ligga och steka i bubbelpoolen hela dagen. snyft.


papa roach - forever

det är farligt att gå in på topshops hemsida! kunde knappt hitta ett ända fult plagg som jag inte ville haffa på direkten, men som (o)tur är så tillåter inte min budjet det. fuck.
var hemma idag med. tänkte egentligen åka ut hit till paps redan runt halv7 tiden imorse men tänkte fuck no när jag gick upp, så pappa hämtade mig efter jobbet istället.
sara, jag vet att jag lovade att jag skulle fixa din blogg, men min data separ sig som vanligt så det får vänta. ikväll ska jag hetsäta och köra dansmatta och antagligen bli ännu sjukare än vad jag vart innan.
tuudles.

of montreal - suffer for fashion

och idag så va jag hemma hela dan. najs som fan men jobbigt med denhär jäkla förkylningen. tänkte gå till skolan bara för att göra so provet efter lunchen, men orkade verkligen inte. har legat nerkrypen i sängen med jeans och tjocktröjja istället och kollat på tv och ätit en halvkastrul couscous. gick på en minipromenad med kourosh bara för att få komma ut och sen tog jag ett bad för att plugga lite till so provet som jag antagligen för görai morrn istället om jag går till skolan, men just nu har jag feber så jag vette fan.
i helgen bär det av till paps, och när jag kommer hem hir igen så har jag sprojlans nytt trägolv. ska börja spana på färg och tapeter också, och en bamse stor säng. lyxigt värre.

so long and godnight

min motherfucker sitter just nu på ett flyg ner till thailand. kommer sakna dej som faen!

image13 image13 image13

and theres nothing i can do

det kan väll knappast vara någom som inte är glad över våren nu? hela veckan har jag struttat omkring med mina pilot brillor och bara sett allmänt löjlig ut med mitt påklistrade smajl. och idag såg jag årets första blommor. ska tvinga dit sandra sen och fråga vad det var för några. hon kan sånt.
igår efter skolan var jag hos kourosh ett tag, och sen gick jag ut på en lååång promenad med sandra i 2 och en halv timma. och jag hade maffiga skavsår från mina nya pumps som jag haft på dagen. mindre najs.
idag så har jag bara mått allänt skit hela dagen. tror att jag håller på att bli sjuk igen. gick i alla fall hem efter lunchen. och sen satt jag och kourosh på min baksida i solen, innan vi också tåg en långpromenad till åkermyntan och köpte godis.
och nu vorde jag kanske ta och plugga. so prov imorrn, vilket jag helt totalt hade glömt bort. ovanligt.
men nu ska jag allra först läsa igenom bloggarna och äta lite middag.

she is wathing the detectives

ooh, its so cool. elvis costello - watching the detectives

damn it! missade csi iallafall. somsagt, datan är ganska så farlig när man inte har någon självkontrol. ni vet, när man bara ska ta en, obs! en godis, men det slutar ändå med att man har satt i sig godispåsen på en nanosekund. känns det igen? blää, är seg som vanligt. måste ta en dusch, föna håret, måla naglarna, sortera tvätt och annat skojjigt som denhär kvällen har att erbjuda, men fuck  you måndag! för jag vill bara sova...

just nu håller vi på och lägga trägolv på hela övervåningen, och snart ska jag göra om mitt rum, för bror flyttar i början av april. och jag vet redan nu vilka vaser jag ska ha. skratt. bild snodd från ullis.


planer i april

den 29e april ska jag och ullis förövrigt gå på central badet och få massage, örtbad och en välldans god lunch bufe.

ideer

jag är så grovt rastlös. men jag håller på att funta på en liten idee.säger inget än, för det är en hemlis. men jag säger iallafall att det ska bli vitt, grått, brunt, kanske lite blått eller rött och slappt. mohaha, förvirrad? men om jag lyckas så kommer jag bli otroligt stolt över migsjälv. men jag har noll sklills innom det området så jag kommer troligen dampa och slita sönder mitt lilla projekt innom loppet av 2 minuter. men men, det återstår bara att se. men först måste jag införskaffa lite ***.

kom ihåg: csi ikväll

är precis hemkommen från momo och mofa. fick ett par ljusgula pumps av momo från 70 talet som var übertuffa. ska infärskaffa ett par ärtgröna och röda också. sen är lyckan gjord. engeslka provet som jag så duktigt ej förberett mig till gick gallant ändå. nu återstår bara so provet, plus matte provet som är nästa vecka innan jag kan andas igen. varför är jag så dålig på att plugga?

by the way så är min morfar jäkligt tuff, för han använder hord som pimp, blingbling och hoe. den du...

i left my heart open, but you didn't understand

det är farligt att vara inloggad på bloggen när man egentligen vorde börja bege sig till sängs. men jag kommer med mentala ursäkter som att jag måste läsa igenom alla favvobloggarna, måste lyssna igenom hela denhär playlistan och jag måste dricka en liter vatten innan jag stänger ner datorn. störda tvångstankar, i know. undrar vad jag har mer för sjuka tvångstankar...
nej, nu kom jag på att jag måste byta sängkläder!

jag lider med dig, käre bloggläsare!


godnatt, gott folk

kate

I practice my norwegian on poor beffudeled waitresses

image12who shake their heads completely at a loss.
of montreal - oslo in the summertime

och så var helgen slut...
igår så blev det fest iallafall. grattis rasmus, 15 år! och ja... det var väll kul antar jag. fast inte för att jag fattar varför vissa sitter och kollar på fotboll hela kvällen, menmen. plus att jag dampar loss på vissa.
idag så tog jag en låååång sovmorgon och tog en låååång dusch. sen gick jag till kourosh och såg att på museet och åt middag. och nu kom jag på att jag har engelska prov imorrn och jag har inte ens öppnat en enda sida i boken. skitbra att jag inte har dom hemma heller. antar att det blir plugg imorrn på lunchen.
men nu ska jag datanörda mig ett tag och chilla med zerox.
tuudles.

vår, någon?

dire straits - communique

härligt att vakna till vågelkvitter och solsken. börjar det snöa igen så kommer jag ärligt talat lägga mig ner på marken och börja gråta!
idag ska jag och kourosh ta en sväng till ikea, willys och net-on-net. sen så ikväll står det mellan en fest, eller mysig tv-kväll. men för min del lutar det mest åt tv-kvällen. men nu ska jag tanka in lite nu musik i ipoden och fixa mig satt vi kan åka. kanske ska göra en latte att ta med.

musíca por favor

uttråkad? well yes... men jag är iallafall snäll och donerar lite orgasmisk musik.

fall out boy - this aint a scene ( its an arms race)

block party - the prayer
razorlight - in the morning
papa roach - getting away with murder
moby - natural blues

its panic in america

åh, underbara låt! razorlight - america

image10
fredag kväll. wohooo.... jag sitter ensam hemma hos mej. wej... när jag har åldern inne kommer jag vara en välkänd stammis nere på pubben. haha, illa illa. nej men jag får väll parta loss solo med mig själv. och imorrn så skulle det tydligen vara fest. men jag vette fan. jag hade ju sett fram emot att mysa framför melodifestivalen med baby nu hela veckan. mitt underbara nerladdningsprogram separ sig så jag kan knappt ladda ner någon musik nu. make my day biatch! åh! det vorde jag trycka ner på en tshirt. hummm. märks det att jag är uttråkad? nej *klapp på låret* depeche mode, blockparty, razorlight, mika och salem... underhåll mig!

when i grow up

image8... i want to be nothing at all! mcr - the end.

och som nadja säger, shit my brit.

ska strax pallra mig upp till kajsa och socialisera mig lite med folket. och det ska bli så jäkla skönt att bara ligga och kolla på film hela tiden, eftersomatt det krävs noll skills från min sociala kompetens. (som förövrigt gått på lågvarv på sistånde)

ett superintresant inlägg från en superintresant holden (well, not!)
god fortsättning.


i min playlist

image7

30 seconds to mars - a modern myth
the strokes - you only live once

mika - greace kelly

of montreal - oslo in hte summertime

middleage - rewind
coldplay - the scientist

fall out boy - this aint a scene
hinder - lips of an angel
salem al fakir - good song
placebo - running up that hill
the racounteurs - yellow sun
saosin - 3rd mesurement in c

blev inspirerad av honeydew, ifall någon undrar :]


for me tomorrow is my first day

...so please don't tempt me in the wrong way. the strokes - electricityscape

äntligen helg, och vågar man säga äntligen vår?! najs isåfall.
idag har jag vart hemma. förkyld. men det har ändå vart skönt! vaknade halv 12 och tänkte mohaha, nu sitter min klass och har teknik. gick upp och gjorde scones till mig och bror och degade på soffan hela dagen innan kourosh kom förbi efter skolan.
ikväll så ska jag nog på filmkväll hemma hos kajsa med folket. trevlig helg gott folk!
tuudles.

middleage info

just nu går det att beställa hem middleages debut album, innan den ens släpts i affärerna! beställa gör du här, och den kommer skickas hem 2 dagar innan release datumet, som är den 21 mars. dom kommer förövrigt spelas live och unplugged på bandit 106.3 den 19e mars, så lyssna då! dom har även release fest på hardrock cafe den 30e mars så det är bara att komma dit. skivan kommer blandannat att säljas på bengans på drottninggatan.

beställ här.
för att lyssna mer på middleage, klicka här.

image5

am i to dirty, am i to flirty

... oh do i like what you like? mika - grace kelly 

jaja, då börjar man om igen då? rip my old blogg, and say hello to my new little friend. fast det känns jäkligt skit att börja om igen. buhu, alla mina inlägg är ju borta! så just nu har jag en hel del pillande framför mig för jag måste fixa hela min gammla design igen, som jag verkligen älskar. så det blir väll jag, datan och itunes som är bästisar ikväll. tack för den webblogg.se!

denhär veckan har verkligen varit ångest! jag klarar mig verkligen inte utan min precious blogg. men men, im back! jag och kourosh hade 10 månader i tisdags. vi åt middag tillsammans och tuff som jag är tog jag en alldeless egen barn-vesuvio. sen gick vi hem till mig och såg på film och myste med lite godis och sånt hela kvällen. super mysigt.
och idag hade vi beep-test. fan vad jag skäms över mig själv! 51 vändor. mohaha, precis g. efteråt låg jag och skakade i en trappa och var 3 centimeter från att svimma och spy på samma gång. dags att börja träna någon? no, nevah! men nu efteråt så har jag iallafall blivit jättesjuk. har legat och hostat på kourosh hela eftermiddan. jag misstänker att det var en smärre turn off? men jag tror att jag faktiskt ska vara hemma imorrn för just nu mår jag verkligen bajs. nej men nu ska jag fixa denhär sketna designen så att det är gjort.
tuudles.

image3 image3 image3 image3 image3 image3