Update!

Finaly helg! Imorse möttes klassen upp vid Norrtull för att knata ner till Hagaparken med hela skolan och ägna den fantastiskt regniga dagen åt samarbetsövningar. Det slutade med att jag smet. Jag var ingen trooper helt enkelt. Istället så mötte jag upp Daniella vid Hornstull och lunchade med hennes klass som var grymt najs. Sen så har vi minglat runt och köpt presenter till Adam och Hanna som har födelsedagsfest ikväll (= utgång!) och till min låtsasmamma som fyller år idag. Och som den shopaholic som jag är så lyckades jag självklart klämma till med lite smygshoping till mig själv. Bilder kommer inte. (Det här är ingen jävla modeblogg!)

Just nu sitter jag hemma hos min käre far i Kungsängen där jag ska äta födelsedagsmiddag. Sen bär det av till mr Adam. Jag har fan köpt grymma presenter! Mitt hår är otroligt vackert efter allt regn. Thank God for da plattång!

Förlåt för ett bildlöst inlägg.

På återseende!


Om mina grymma kompisar

Bild: Snodd från Ellis, föreställande Ellis.

Jag måste bara säga att jag har så grymt snygga kompisar.

Om min bajsdator och lite annat

Min dator är en slyna! Det här är första gången på 4 dagar som jag ens kunnat komma in på bloggen, och den hackar som ett luder. Inte fint nånstans!

I Fredags hade jag somsagt en asnykter klassreunion. Det var great. Tanken var sen att det skulle vara efterfest hos mig, men alla var boring och dissade mig förutom Tom, Sandra och Natta som var riktiga troopers. Det slutade dock med att jag däckade mitt i vår matlagning. Natta vaknade av att min käre bror skedade henne. Det var en lyckad kväll med andra ord.

Jobbade häcken av mig i söndags och hämtade ut lönen. Den var vacker.

Skolan har börjat komma igång nu och jag börjar ärligt talat gilla mig klass nu. Vi är 26 assköna tjejer, och 6 nästan lika grymma killar.

Korta meningar, men what the fuck. Värt att nämna att min dator crashade 3 gånger innan jag lyckades publiciera det här inlägget. Fantastiskt! Så ni kommer med andra ord inte få höra av så mycket mer av mig tills den kommer igång igen, Jag får min dator nästa vecka, så då jävlar. Sen så lär jag väl dyka upp här nån gång tills dess.

Men ni får ha det!

Katching

Löning nästa vecka! Jag har jobbat på som ett svin nu dom senaste veckorna så den här lönen kommer sitta finfint. 10 timmars pass varje dag. Jag ska dock vara töntig och ekonomisk och spara en tredjedel varje månad så jag kan åka nånstans i sommar. Skittråkigt.

Om första skoldagen



Första skoldagen idag på Mikael Elias och det gick prima balerina. Jag hamnade i sp1c där vi är 32 pers varav 6 killar. Fail. Men alla verkade helt okej och jag tror vi kommer ha det jäkligt partey tillsammans. Och mitt schema ska vi inte ens tala om. Jag älskar det! Plus att vi får gymkort, restaurangkort, egna datorer och lite annat najs. Skolan är nyrenoverad och ligger precis vid Stadshagen. Allt är fan asbra.

Efter uppropet mötte jag mamma vid banken utanför NK för att fixa lite med mitt konto. Chillade på hennes jobb och snyltade ur kaffemaskinen innan jag mötte pappa och min lillebror som också hade sin första dag idag, på Lilla Akademien. Nu har vi precis krubbat och jag jobbar på att få pappa att skjutsa hem mig på mc'n. Det känns något bättre att glida runt på den istället för i Skodan.

Imorrn så ska vi ha nån "klassens dag" så jag måste upp äckligt tidigt. Jag ska inte ta några decimeterklackor igen. Gjorde det misstaget idag och det är inte fint nånstans när man har vackra skoskav och knappt kan gå om vi ska knata runt och kolla på våra restauranger och gymmet. Men vi slutar tidigt och sen är det helg igen. Vi ska nog ha nån forna matte-no-reunion nån gång i helgen. Annars så har jag la casa för mig själv hos paps, så jag lär väl bosätta mig där.

På återseende!

Update

Min dator har crashat, därav den extrema bristen av inlägg. Men jag har inte gjort så mycket intresant heller att läsa om. Vart social, jobbat skiten ur mig och försökt att inte börja gråta eftersom att skolan börjar imorrn. Klockan 10 är det upprop på Mikael Elias. Och det är asbra att dom har dragit om min busslinje så det kommer ta en extra kvart för att komma dit = 1 kvart mindre sovmorgon. Katastrof.

Men nu börjar Tom whina över att jag bloggar på hans dator. Vi hörs så fort min dator kommit igång igen!

Vad vill ni?


Bild: Jag gillar att se dryg ut vid min nya tapet.

Jag försöker komma på något roligt att skriva men det står helt enkelt still. Och inte har jag några finfina bilder från min Canon EOS ( I wish) att daska upp heller. Jag kan inte Photoshop och inte fan kan jag Illustrator. Jag langar inte några Dagens Outfits eller tipsar om nya analkulor. Jag skriver inga djupa inlägg om hur vi ska förbättra världen, om man nu bortser från mina låt-oss-sminka-av-fjortisarna-inlägg och jag lallar inte runt på tretton modeevents i veckan.
Så varför fan läser ni om mitt extremt ointrsanta liv?! 
Det är och förblir ett mysterium för mig. Men jag måste hålla med om att det är sjukt kul att ni ändå hänger med. Och det är najs att ni bara blir fler och fler för varje dag som går. Don't ask me why.

Men när jag ändå har noll fantasi: Vad vill ni egentligen läsa om? Jag tänker inte inte inte lägga upp dagens outfits eller ens låtsas bry mig om vem Hilton-guzzen sög av senast. Glöm inte bort att jag är en omogen och sadistisk mäniska med sex-humor. Men ni kan ju hojta till om ni vill veta nåt, typ.

Indulgence of the persona


Bild: webblogg.se ♥ pixlar.

Det är ju verkligen asbra att jag har legat och spytt i ett dygn nu. Ingen Slagsmålsklubben. Ingen Ung 08. Fint. Otroligt fint! Istället så har jag legat bosatt i sängen hemma hos Tom och knarkat filmer och Guitar Hero. Men lite kinamat som middag på det och nu mår jag fan bra igen. Kunde inte jobba idag heller, så nu ligger jag lite back med cashen. Ska ändå jobba söndag-tisdag.

Ikväll... Sista fredagen på sommarlovet och jag har inte några planer alls eftersom att jag hade planerat att ligga och spy ett par veckor till så jag slipper skolstarten, men nej nej. Men nåt ska jag hitta på i alla fall. Sexmaraton känns helt okej.

Om Untold


Bild: Untold på Fryshuset

Jag kan passa på att langa lite smyreklam för gossebarnens nya låt här. Lyssna och säg va ni tycker.

18.24

Ja, det är ju skitbra att min inlägg inte laddas upp!

Jobb imorrn, och på söndag, måndag och tisdag. Sen drar skolan igång på torsdag. Mikael Elias Teoretiska. Kan inte bestämma om det ska bli kul eller inte. Jag behöver 10 veckor lov till.

1 vecka kvar till skolstarten


Bild: En nödvändig hand med mystiskt glitter på. Skitbra redigering!

Det blidde ingen bio igår. Vi träffade nämligen massa gamla kompisar på vägen som incisterade att vi skulle vara med på deras rock band-kväll. Hell no att vi tackade nej. Det var hur som helst en skön kväll med sköna kompisar som jag och Tom har känt sen 6års. Vid 2 tiden vinglade jag hemmåt med Tom i fuck me-pumpsen och det har aldrig varit så skönt att sova som då.

Idag sket vi i Slagsmålsklubben och låg inne och mös i sängen hela dagen istället. Plus att jag mår anus av någon mystiskt anledning och vart nära på att spy x-antal gånger. Nej, jag har inte varit bakis. Det blir en myskväll ikväll i alla fall. En promenad till Willys är inbokad, för jag ska ha chips.

En snabbis!


Bild: Kanske inte världens mest perfekta bild. Blixten gjorde mig onödigt shiny.

På bilen kan ni också se din finfina ringen som jag fick av Tom i 1 års-present i söndags. Jag älskar den.

Snart så ska jag trippa iväg i mina fuck me-pumps till Tom och sen ska vi in till Sergel och se Batmanfilmen. Han bjuder. Jag tackar och tar emot och är lite extra lovin' under filmen, if you know what I mean? Perfekt med andra ord. Undrar hur mycket kärlek man måste langa för att få en påse chips också.

Slagsmålsklubben imorrn!

Dagens hat


Bild: Inte alls oseriös, nej nej.

Tillåt mig att gnälla lite, på lite random saker.
För det första så måste jag antagligen ha Sveriges tråkigaste läsare. Jag vet att det är corny att sitta och hesta sina läsare till att kommentera genom att langa ett "eller vad tycker ni?" i slutet av varje inlägg, men vad fan. Ni kan väl donera lite mercy-kommentarer i alla fall. Nånting. Skriv att jag har sne näsa och är tjock om ni vill, för då vet man i alla fall att man har skriv-och-läskunniga läsare. Jag kommer nog dock hata er lite mer då i och för sig. Ni kan väl skriva något vackert istället? Låtsas tycka om mig eller nåt.

Numero dos på min irritations-lista är alla jävla bloggare som inte kan skriva med korrekt svenska. Visst, jag stavar som ett snett dyselexibarn med en penna i röven, men jag försöker i alla fall. Hur jävla svårt ska det vara att formulera ihop en någorlunda läsbar text som man faktiskt vill läsa utan att börja undra om bloggaren har alla hästarna hemma.

Och tillsist: Ge fan i att försöka ge modetips och dagens outfits om du langar bilder på en Gina Tricot kofta, ett par bikbok jeans och foppatofflor (tro mig, det finns sånna). Det är inte pretty - nånstans. Men fortsätt med videoinläggen för som är mitt dagens-skratt. Ja, jag har lite brist på liv.

Update!

1 år tillbringades inte helt otippat med Tom i söndags. Av mig fick han lite manliga filmer och småjox men han skulle självklart vara bäst på att langa presenter så av honom fick jag en otroligt fin ring som jag knappt har velat ta av mig. Äckel. Alltid ska han vara bäst.

Vi åkte hur som helst ut till min padre i Kungsängen där vi blev firade med tårta och skumpa. Inte en helt fel dag.


Idag så har jag jobbat och det har antagligen varit den bästa arbetsdagen i mitt liv! Knappt några knoddar alls och vi kom därifrån klockan 7 istället för hundra timmar senare. Orgasm!


Snart så kommer Tom hit. Han fick för sig att han skulle ut och springa i regnet nu på kvällen. Han är lite sne, jag vet. Imorrn så ska vi nog in till ung-08 eller gå på bio. Jag behöver komma ut känner jag.


Men jag ska sluta tråka ut er.


Lugg Lugg Lugg


Bild:
Ett par veckor gammal.

Bilden får demonstrera mitt extrema behov av en lugg-klippning. Just nu har jag en mindre vacker mittbena, och det är inte vackert även om man kisar och använder sig av en gnutta fantasi. Så nu vet ni det.

Grattis Hanna!


Bild: Snodd

Idag fyller Hanna år. Hon är antagligen det sötaste flickebarnet jag känner!
Grattis! Grattis! Grattis!

09-08-08


Bild: Nattas och Sandra feet Innan Emergenza (?) Älska webblogg.se's pixlighet!

Min käre bror ringde och väckte mig i morse. Det var inte uppskattat nån stans. Det slutade hur som helst med att vi åkte och fikade. Blev lite nostalgisk och köpte vaniljhjärtan som jag alltid svullade med min granny när jag var en knodd.
På tal om knoddar så var jag förbi på Lek Palatset och hämtade min precious scarf som jag lyckades glömma igår efter jobbet. Fast idag var det sjävlklart aslite kids där bara för att det var hyggligt fint väder. Så det kändes ju awsome att jag fick kriga som jag gjorde igår.
Sen så har jag vart och smiskat Tom lite, innan jag gick hem för att trycka i mig 2 middagar bestående av mozzarella pizza och sen nåt kött-jox. Jag är liiite mätt nu med andra ord.

Men nu ska jag daska på lite smink (måste täcka över mitt herpes som utväcklat sig på kinden) och titta på Saltkråkan. Ska leka med Tom ikväll, och kanske gå på nån filmkväll som vi blev halvt bjudna på av Becca.
På återseende!

Mew

 
Mew - Am I wry? Not
Mew - 156

Emma hjärta Tom


Bild: Fan den som vågar snitcha min Photoshop kreation!

Imorrn så har jag och Tom 1 år. Helt sjukt egentligen, att ett år kan gå så jävla fort. Helt sjukt att han har stått ut med mig, för tro mig, jag är inte lätt att ha att göra med nån stans. Jag dödar folk på mornarna om jag inte får mitt kaffe i tid, jag börjar gråta när jag inte kan välja skor, jag gnäller alltid om hur tjock jag har blivit och våldtar honom när han sover. Han har fått kämpa med andra ord.
Men jag kan fan inte vara mer tacksam för något. Efter all skit så fick jag äntligen honom och oss emellan- man ska fan inte klaga på hans skills i, you know... Höhö.

Lördag

Igår jobbade jag skiten ur mig från halv 10 till halv 9, you do the math. Efteråt var jag helt död efter att ha konkat så jävla mycket. Jag säger ju att jobb är satans påfund!
När jag vaknade imorse så var Tom borta. Fick för mig att han smet iväg klockan 9 för att springa. Springa!!! Ja, det är tyvärr sant. Han har blivit en "sån". En sån jävel som är nyttig och hälsosam och för oss alla normala individer att känna oss feta och misslyckade. Så min käre bror ville trösta mig så vi ska åka iväg till bageriet och köppa bullar...

Mew - Like paper cuts



Langar den här skelögda porno bilden igen. Det är ju nästan så att jag blir lite smygkåt på mig själv när jag ser den. Fast det kan ju i och för sig bero på att mina glasögon inte har blivit tvättade på ett par dagar. Allt är ett fint och harmoniskt blurr.

Lyssnar fortfarande på mew och det är helt underbart. Ska tanka iPoden full så fort jag hittar usb-kabeln. Kan passa på att leta fram lite choklad när jag ändå är i farten.

Men nu ska jag fortsättta att leka snäll flickvän och gå och möta Tom. Fan vad jag skämmer bort honom.

I don't do thursdays

Anus! Nu har jag suttit i möte i 2 timmar. Kom i alla fall fram till att jag ska jobba lördag-söndag varannan vecka, så det blir mer klirr i kassan. Sen så dissade jag laser game av nån anledning. Ångrar mig. Men jag ska hur som helst jobba imorrn så jag kanske kan köra lite innan jag slutar. Jag har en känsla av att jag kommer vara katastrof, så det kan bli intresant.

Om en timma kommer Tom och vi ska bedriva filmmaraton eftersom att jag lekte snäll flickvän idag och hyrde massa filmer. Kanske langar lite massage också, who knows?

Om en okänd låt

När jag ändå är i farten... Vad heter låten och bandet? Den är med i Shrek 2, för den som undrar.

Update: Bandet heter Eels och låten I need some sleep. Asmysiga!

Om våra snea böjelser


Kate Ryan - Ella elle l'a

Det är nästan lite pinsamt. Eller inte nästan, det ÄR. För varje gång jag och Tom slötittar på mtv, och den med Kate Ryan dyker upp så får vi små fuck me-smiles, båda två. Hur som helst så slutar det alltid med att vi sitter med varsin borste som microfon och sjunger med i refrängen fast vi inte kan ett ord franska och shejkar på min säng.
Det är ett av våra mindre stolta ögonblick.

Om den nya headern


Klicka!

Andas, headern är helt tillfällig och om inte annat sjukt mycket bättre än den gamla. Jag ska hur som helst peta ihop en riktig inom en snar framtid (eller en lång framtid, eftersom att jag fortfarande inte fattar ett piss av Photoshop). För den här ger ju också snea signaler om att detta skulle kunna vara en modeblogg. Och det är ju fel fel fel.
Fast jag har ju i och för sig en sjuklig böjelse för skor. Kalla det fetisch om du vill.

Om mitt hår


Bild: Pixligare än såhär blir det inte!

Tada! En pixlig och risig bild på mitt nyfärgade hår. Som jag skämmer bort er...
Nej men håret är risig och i extremt behov av en klippning. Jag har till och med mittbena as we speak.
Nu ska jag gå och smeka ett par nya skor.

Tom är min biatch

Sms från Tom: Får jag köpa svarta skor då?
Svar: Jaha DOM svarta! Nej men langa bild?
Sms från Tom: *Bild*
Svar: Okej då, du får det. Det är helt okej.
Sms från Tom: Fan, dom var slut i 43 :(

Tom är och shoppar - helt utan mig för första gången sedan vi blev tillsammans. Det var knappt så jag vågade släppa iväg honom, men efter 1 år tillsammans så är det dags att släppa taget lite och i alla fall låtsas lita på hans smak. Men han kan inte ens lita på den själv, haha. Men det är bra, han vet att han inte får köpa fula skor.
Jag är en hemsk diktator.

Lite random tankar

Jag är sjukt otaggad. Ska på jobbmöte klockan 7 ikväll, fast egentligen så vill jag bara kidnappa med mig Tom ut till Kungsängen där jag har la casa för mig själv och näcka i 24 timmar. Ja, inget är så lovely som att blotta sig för sina fellow grannar när man kör dansmatta med öppen altandörr. Och sen laga mat och äta framför tvn medans det öser ner ute. Sen så skulle vi bedriva ett porrmaraton hela kvällen. Men nej, nu går ju inte det eftersom att jag har detdär jävla mötet. Jag hatar mötet redan nu.

Ps: Grattis Adam!

Bloggtips

Mannen har humor.


Om min torsdag


Mew - Special

Jag har precis vart ute och snurrat med min käre mor nu ett par timmar. Kirrade lite presenter till Tom till vår 1 års dag nu på söndag. Jag är the master of presents. Så jäkla grym! Tänker dock inte säga vad det blev eftersom att jag har en nyfiken pojkvän som kommer göra allt för ta reda på vad han får, och därmed trotsa sina principer och stalka i min blogg. Just nu är han inne i stan för att köpa nåt till mig. Jag sätter en nakenbild och en dildo på att det blir sex and the city boxen! Jag har nämligen tjatat om den nu sen vi blev tillsammans.

Just nu sitter jag och lyssnar på grymma Mew och älskar livet. Jag har en grym familj, en underbar pojkvän och världens bästa och roliga kompisar. Varför har jag så jäkla lätt för att glömma det hela tiden? Ska göra post it-lappar.

Jag lever

Sorry för noll uppdatering, men jag har faktiskt ett liv - tro det eller ej.
I förrgår jobbade jag skiten ur mig på Lek Palatset och sen dess har jag legat i en sorts koma.
Men idag fyller Adam år, Hanna i helgen och jag och Tom har 1 år på söndag. Värt att fira.

Juste, förvandlade mitt hår till något vackert i går också. Bild kommer.

Om Natta


Bild: Min fucker, Natta. Asgammal bild.

Denna kvinna vid namna Nathalie, är en kvinna som jag inte har sett på evigheter. 6 veckor för att vara exakt. Men ikväll, gott folk, ikväll.

Om mitt hår


Bild: Från i våras.

Jag har lite hårångest. Just nu är det brunt, med en ännu ljusare utväxt, slingorna ser helt fuckade ut och luggen är lång som en hora och numera konstant uppsatt. Med andra ord så är det inte alls lika vackert som i våras när det var svart, stort och rakt och hade en bra samarbetsvänlig lugg. Fan vad jag älskade mitt hår förut.

Men nu till min ångest: Ska jag spara ut luggen (bild på hur fanskapet ser ut nu kommer inom en snar framtid) och låta det vara brunt, eller förvandla tillbaka det till så som det var på bilden? Jag har nämligen alltid haft någon form av lugg, så det skulle vara najs att testa något annat.

Sådär ja! Nu har jag bidragit med dagens onödigaste inlägg.

Still Remains

 
Still Remains - The worst is yet to come
Still Remains - White Walls

Bara för att det var så länge sen jag langade musiktips.

Honey, I'm home!

I'm back!
Hann inte blogga något alls innan jag åkte i torsdags, för kvällen innan hamnade jag hos forna Blondie (numera brunett) i gott sällskap och av lite kemikalien x, så dagen efter mådde jag inte så hundra, därav bristen av blogginlägg. Helgen har som sagt spenderats uppe i Dalarna med Tom. Jag hade turen att slippa den svettiga tjockisen på dit-resan, men igår när vi åkte hem så hamnade jag framför en gubbe som luktade penis (på riktigt!) när han andades. Asbra

Och nu är det så underbart att min dator har halvt krashat så att blogga går på ren viljekraft och en jäkla massa tålamod.