Snart drar jag.

Packar på som bara den. Som vanligt så lyckas jag ta med mig för mycket av allt och funderar över varför vissa plagg är spårlöst försvunna... Halv 2 åker vi!

12:44 EDIT: Färdigpackad och klar! Nu ska jag bara pussa sönder Noah.

15:38 EDIT
: NU sitter jag på Arlanda. Planet är självklart försenat... Men jag fick iallafall platsen längst fram, så jag kan inte klaga.

Looking sharp as hell.


Jag har precis gett min kropp en välbehövd renovering: Duschat, tvättat håret med inpackningar hit & dit, skrubbat, smort in mig, noppat ögonbrynen (dom var crazy...) and so on. Bara naglarna kvar som ska få sig en omgång sen är jag ready to go. Ska omfördela lite i sminkväskan också så jag slipper släpa med mig allt sen.

Check out my objektiv.



Jag har precis kommit hem från Lövstabadet. Satan i gatan vilken grymt väder det är idag! Tog bussen dit runt 1-tiden och mötte mami men vi stannade bara någon timma. För nu ska det tvättas och packas för fulla muggar. Vid den här tiden imorgon sitter jag på Arlanda(!). Resfebern börjar sakta men säkert sätta in. Och snart bär det ju av till Milano också med Noah. Fakking underbart.

Oddsen är emot mig.

Sverige - England går ju på tv nu. 3 - 3 står det och Sverige har tydligen tagit igen galet. Tror ni att det är någon idé att ringa pappa och fråga om skjuts från flygplatsen sen om England inte vinner? Pappa är ju britt och därmed patriotisk fotbollsfanatiker så jag tvekar...

Tre gånger tre.



Detta var då mitt fullt normala sätt att visa hårbandet som jag köpte i veckan på Gina Tricot för ynka 35 kr.

Tell me. Tell me.

Är lite lätt nyfiken på er så ni kan väl svara på frågorna så jag får en hum om vilka ni är.

1. Namn?
2. Ålder?
3. Bor vart?
4. Sysselsättning?
5. Har läst min blogg hur länge?
6. Hittade hit hur?
7. Egen blogg?
8. Ska göra vadå i sommar?

Lite engelskt va?


Back to my roots. Ett par nya kängor står för övrigt rätt så högt upp på min Införskaffa inom en snar framtid-lista
eftersom att jag har gått sönder mina vanliga. Får väl flörta lite med Noah och se om jag har turen med mig :)

Kings of Leon - California waiting.


Busted.



Jag kollade runt i mitt Picasa-arkiv nyss och kom in på bilderna från Noahs födelsedags när han
firades med frukost på sängen. Och ja vad är det som gömmer sig där i bakgrunden Noah lille? ;)

To do innan söndag.

- Rengöra kameran & tömma minneskortet.
- Ladda iPoden & fylla på med ny musik.
- Leta reda på alla kläder jag har hos Noah.
- TVÄTTA! TVÄTTA! TVÄTTA!
- Försöka få ihop en packning i lämplig storlek.
- Hälla över balsam och annat hårjox i mindre flaskor.
- Komma ihåg att ge Noah hemnyckeln.

Fett ointressant men jag hade inget att skriva på hemma.

Floral.






Fotade random blommor på altanen i min ensamhet och undrade varför alla bilder blev så grumliga med noll skärpa. Funderade och funderade samtidigt som jag klickade runt på alla 8974 inställningar men kom icke fram till något. En timme senare upptäckte jag att linsen var täckt med femtielva små fingeravtryck och annat mysigt kladd. Så då var den gåtan löst.

Skulle inte sitta helt fel nere i Grekland.



Wööouw, att peta ihop outfits känns så inte riktigt så "jag" men har man inget bättre för sig så... Jag hittade
den här sidan hos Gabriella där det redan finns ett arkiv med plagg så det är bara att klippa och klistra på.

Jordgubbsbild och nagellack.



Nu ska jag parkera mig på altanen med The Knife i högtalarna och måla naglarna. Jag dränkte stackarna i mandelolja förut så att dom någon gång kan få bli lite starka och inte gå sönder hela tiden. Man kan ju alltid hoppas. Tog bort nagellacket från tånaglarna gjorde jag också när jag ändå var i farten. Svart avskavt nagellack som suttit på i 4 månader är precis lika sexigt som det låter så jag tänkte Oh hell no! när jag för första gången på år och dar (eller i alla fall 4 månader) tittade lite närmare på dem.

Nej jordgubbarna hade ingenting med inlägget att göra. Taskig skärpa var det också och något skumt brunt där till höger. Men jag har inte fotat på evigheter så jag har inga spännande bilder att langa. Sorry lorry.

About the bloggers.

The Melws.
Izabella.
Tereze Kirch.
Colaburk.

No Scarlett.
Gabriella.
Sara Snuu.
Fji.

She City.
Lisa Place.
Michaela Forni.
Signe.

Egoina.
Le Love.
Modiskt.
Heygia.

Några av bloggarna jag klickar mig in på varje dag. En salig blandning av allt: foto, mode, musik, inspiration och random skitsnack. Kanske inte breaking news men någon ny hittade ni säkert. Nu är det er tur: Tipsa mig!

Ännu en dag på stranden.




Idag tog jag och Noah cyklarna till Lövstabadet och la oss där under eftermiddagen, och igår åkte vi ut till Lennartsnäsbadet (waaay ute åt helvete hos paps!) och åt middag på klipporna i kvällssolen med paps och Cissi. Herre jisses vad solen tar nu! På två dagar har jag blivit brun och det har never ever hänt förut. Jag som tack vare mina britt-gener brukar som mest bli lite lätt rödbränd alternativt skitmycket rödbränd, men nu ni!

Mami bjöd på kebabpizza nyss så nu är jag allt annat än hungrig. Jag måste börja äta nyttigare dock. Pizza två dagar i rad, random skräpmat, godis, chips, läsk, you name it... Det kommer vara en flodhäst som vaggar ur planet på Kreta. Men jag misstänker att sallad varje dag fram tills dess inte kommer göra några större underverk för magen heller. Men men. Haha, typiskt mig egentligen att noja över sånt bara för att. Bara för att man ska noja över beach-09. Är ju i the shape off my life nu!

(#/")("#/"&"%#")/")")=!)(#.


(Jag vet att jag la upp den nyss men har inga bilder på den här datorn.)

Varför har man aldrig med sig kameran när man verkligen, verkligen (!) hittar något awsome att fota?! Vattenfall omgivet av valmoblommor och prästkragar är nämligen en sån sak som man verkligen, verkligen vill fota - men icke. Kameran ligger hemma hos mamma.

Jag och Noah kravlade oss upp ur sängen 10:00 i morse. Rekord. Sen packade vi ihop lite saker och promenerade ner längs vattnet till andra sidan sjön och la oss på strandbadet och knaprade jordgubbar. Lite senare blev vi joinade av min storebror och hans flickvän och tävlade om vem som kunde få flest fjortisars nummer. Mina skabbiga sår på magen var dock inte så åtråvärda så jag höll mig undan.

Men nu ska jag och Noah dela på en pizza ute på altanen. Snacka om att passa på när solen är ute. Och lite färg har jag fått också. Men jag får nog brun-utan-sol:a lite smått innan det bär iväg till Kreta i helgen.

Emma goes Pippi.

Mobilbloggar för fulla muggar men det verkar inte komma fram. Någon som har koll på om dom har bytt nummer eller så? Any who så är jag och Babe ute hos pappa i Kungsängen nu. Vi har precis varit nere och dagit ett dopp. Eller vi och vi... han. Det är ju så kallt att nipplarna ramlar av så jag bangade på den idag. Men imorrn ska vi ner till stranden hela dagen så oddsen är ju rätt stor att jag hamnar i vattnet, vare sig jag vill eller inte.

Bilder på håret kommer sen (eller om mitt mobilblogg-inlägg dyker upp) när jag kommit hem härifrån och har tillgång till min kamera. Det blidde x-antal nyanser av rött men den är pretty damn fine i alla fall. Allt som saknas är ett gäng fräknar. Jag skulle kunna döda för lite fräknar. Har inte en enda. Men nu ska jag sluta svamla och länsa lillebrorsan chokladförråd. Han vann ett Marabou-paket på Gröna Lund i helgen, höhö.

Poke the morning.


(Använder Noahs dator så bildurvalet är ju inte direkt att hurra för.)

Sitter at the moment i Noahs säng och älskar det faktumet att om en vecka ligger jag på playan på Kreta. Lyssnar på lite random musik och gör en mental packnings-lista. Ni som hängt med här ett tag vet att jag är usel på att packa smart så jag ska börja lite lätt redan idag.

Men nu ska jag slänga mig på cykeln och åka hem. Sligning av håret står på schemat.

(FY HELVETE VAD JAG SKRIVER DÅLIGA INLÄGG NU FÖR TIDEN! FÖRLÅT, MEN JAG ORKAR BARA INTE!)

Måndag, fast tekniskt sett tisdag.

Mobilbloggade lite från stan idag men det verkar inte ha kommit fram. Ska bli spännande att se när dom får för sig att göra det. Ligger i sängen nu med Babe och ska sova strax. Kanske lyckas tigga till mig lite massage om turen är med mig. Imorrn ska det tydligen bli kick ass-väder så det blir till att jobba på brännan inför Kreta nu på söndag. Jag vill inte skrämma någon med min blekhet om vi säger så... Eller ludenhet. Note to self: Köp nya rakhyvlar! Over and out.
 
Edit: Turen var med mig!

Honey, I'm home.







P1. En del av ladan/stallet. Görfint ska ni veta! P2. Noahbabe. P3. La Midsommarstång. P4. Very important picture. Jag bodde i leggings och converse. P5. Mer lada/stall! P6. Grillat + vattenmelon + sockerdricka klingar finfint.

Riktigt taskig uppdatering på senaste men jag blev som sagt bortrövad till Dalarna i torsdags och har haft noll täckning där uppe. Vädret var ju inte direkt kick-ass men igår lagom till middan blev det frikkin fabulous så det blev grillat ute i solen. NU börjar man ana att det är sommarlov man har. Badat har jag också gjort. Någon gång måste vara den första.

Innan vi åkte upp dit frågade jag Noah hur mycket mygg det var där uppe. "Nej men det finns inga mygg där inte. Nej nej." Haha, my ass att det inte fanns. Eller det var hans ass som fick känna på att dom fanns. 5 myggbett på första timmen. Way to go.

TREVLIG MIDSOMMAR!


Idag drar jag upp till Dalarna för att fira Midsommar med Babe och den här lilla tjejen bland annat. Jag misstänker att det kommer bli en Simple Life - Brunette edition nu när jag ska med. Jag och natur är ett big no-no. Men iPoden och mobilen ligger på laddning, väskan ska packas (jag ska försöka begränsa skomedtaget så det inte blir 7 par. Omöjligt egentligen, men what to do?) och sen bär det av. Men om allt går åt helvete så kan vi ju glädja oss med att jag är hemma igen på lördag.

Jag mobilbloggar därifrån. Om inte så får ni ha en grym midsommar i regnet. PUSS!

Häst passar inte bäst på macka.

Jag och babe cyklade till mitt gamla stall idag och klappade på pållarna. Lyckades fixa in mig på en dressyrkurs imorrnbitti om jag vill. Så jäkla kul! Jag har inte ridit sen jag började 7:an för 4 år sen så det skulle vara helt awsome. Haha fett otippat att jag var en hästnörd med hundratals Min Häst-tidningar i hyllorna och hade mitt rum tapetserat med häst-affischer och som hängde i stallet när jag var mindre. Men det var jag.

Babe såg dock lite skeptisk ut när jag vägrade att sluta krama häststackarna och klagade över att jag luktade bajs sen. Hästtjejer brukar ju inte direkt ligga på top 5-listan över attraktiva ragg så jag tror jag sjönk lite där...

Dö cykel, dö.



Noah fick ett stycke mini-bmx i present för någon dag sen. Kommer ni ihåg killarna i lågstadiet och deras finger-boards? Det här är 87362 gånger värre. Det är cykeln han har ett förhållande med nu - inte mig. En pojkvän spelade WoW, en annan Guitar Hero. Failade för tredje gången alltså... Men den där cykeln alltså. När Noah minst anar det, höh.

Last night.



Var inte så pepp på att go bananas i photobooth idag. Men här har ni i alla fall håret (WEJ). 2 dm kortare och massamassa uppklippt. Jag har aldrig haft en helt smärtfri och ohatad klippsession. Igår var inget undantag. Efteråt sprang jag och köpte tofsar för att sätta upp skiten med. Precis SÅ nöjd var jag.

Noah tröstade med sushi som planerat efteråt vid Medis. Who's my biatch? Sen tvingade han mig att glo på bmx-pojkar i Björns trädgård innan vi gick på bio. Drag me to hell. Om man vill skrika och asgarva på samma gång så är det the film to see. Besatta getter och hela kittet.

Chip chop. (Inte så innovativt, but what to do?)



Otroligt onödig posebild, yes yes! By a dirty mirror, yes yes! Tänkte bara lägga upp en bild så ni får se mitt slitna hår for one last time för nu ska jag iväg och chop-chopa av det. Kommer få ta minst 2 decimeter eftersom att det är så galet trashat. Cry face. Noah kommer få hålla mig i handen och leka stöd för det hör kommer svida. Nu: Bussen.

Zero blogglust.

Blogglusten = 0. Babe ska penetrera sitt öra så jag ska följa med som moraliskt sällskap. Sen bär det nog in till la stada för lite sushi - han betalar (fast det vet han inte om än.) och bio.

(Vet att jag uppdaterar galet ofta, naaat. Men... Det går bara inte just nu. Är fullt upptagen med massa gulligull med min boyfriend och göra sånt där som man gör när man när man är nykär. Återkommer later.)

Kid Cudi VS. Crookers - Day n' night.


Lölölördag.

"Normala" 17-åringar är ute och krökar skallen av sig på lördagar. Jag och Noah sitter ensamma hemma hos paps och har lagat middag tillsammans, dragit en powernap på soffan, ätit ost och kex och druckit vin (det var under den tiden som den fantastiska drinken i inlägget nedan uppfanns!) och myst framför tv:n. Kärringvarning!

Vin och apelsin-juice funkade

MMS

Vin och apelsin-juice funkade tydligen inte lika bra som fanta-rose'. Who knew...?


Ännu en kick ass-bild. Dead by

MMS

Ännu en kick ass-bild. Dead by April!


Sushi på Söder. Ska möta Matil

MMS

Sushi på Söder. Ska möta Matilda sen innan vi drar till Grönan. Uteservering plus sol är inte helt fel.


Glasstopp at Ben & Jerry's! Na

MMS

Glasstopp at Ben & Jerry's! Nam nam nam LAKTOS.


Kick ass-bild! Fikar med Noah

MMS

Kick ass-bild! Fikar med Noah på Kofi. Sen bio (?) och Grönan. Mando Diao och Dead by April spelar!


Har varit på Medinas studentmo

MMS

Har varit på Medinas studentmotagning och nu är det drunken Guitar Hero slash Sing Star som gäller!


Life's a bitch and then you die.


Bilden har ingenting med någonting att göra.

Karma har varit en bitch idag, för det räckte tydligen inte med att jag var den enda den här morgonen. Vi missade nämligen bussen och fick gå till stationen i en halvtimma. Självklart skulle det regna också. Det regnar ju alltid när jag missar bussen. Ballerinaskor på den också. Fakking wonderbart. MIssade min vanliga buss hem från pendeln i Jakobsberg också så jag fick gå lite till i regnat. ÅH SÅ MER UNDERBART!

Och vad har vi lärt oss idag? Jo, Citodon skall icke ätas på tom mage. Tro mig.  Jag har seriöst aldrig haft så ont i min mage förut. När jag kom hem från pappa låg jag på badrumsgolvet och tjöt som ett (sätt in valfri likelse här) och såg gladeligen fram emot min framtida förlossning för det kommer troligen vara a walk in the park jämfört med det där. Och min kropp verkar inte fatta att man ska spy när man kör ner en tandborste i halsen. Note: Jag försökte spy upp tabletten - jag fick ingen bullimisväng mitt i allt också.

I will follow you into the dark.

Babe kom ut till mig hos pappa idag. Vi har svullat indian take-away & prinsesstårta och sen gick vi ut på promenad vid sjön och på landet i en rosa solnedgång. Fuck mine vad kär jag är. Töntigt, larvigt, äckligt kär.

Men nu väntar min fina boyfriend på att jag ska krypa ner i sängen med honom och kolla på web-tv. Är turen med oss så kanske jag faktiskt kan somna i natt också. Igår (tekniskt sett idag) blev det 07:00 på morgonen.

http://www.youtube.com/watch?v=j6XZsau7CSk

BMTH - Diamonds aren't forever


(Blowfish-kinder, hot) Kan int

MMS

(Blowfish-kinder, hot) Kan inte sova - som vanligt. Lyssnar på nostalgimusik och pimplar te. Borde egentligen ha vant mig med det här, men icke. Funderar nästan på att knapra på några av mina smärtstillande som jag försöker skära ner på, eftersom att dom nockar en. Jag skulle älska att vara nockad nu. Nej jag klarar helt enkelt inte av att sova själv. Noah: från och med nu är du min bitch.


Lägesstatus: Borde gå och lägga mig.


Det har antagligen gått för långt när man googlar på sig själv. Den här stigande statistiken är inte bra för mig. Hybris? Förut när jag väntade på pendeln satt ett gäng småtjejer och stirrade på mig och viskade. Det var inte långt ifrån att jag gick fram till dem och sa "Ja, det är jag" innan jag insåg att dom egentligen satt och kollade snett på mig. Den hade kunnat bli lite lätt pinsam. Jag tror inte att världen är redo för en Holden-Kissie.

Kärlekssmörja.


Le Love.


Att du finns är fantastiskt.
Men att du finns - för min skull, bara för mig - är helt mindblowing.
Att du på skrattar åt mina skämt och då menar jag på riktigt, inte bara för att vara snäll gör bara att jag blir mer och mer kär i dig. Även fast du tycker att jag är helt knäpp.
Eller att du är den enda som verkligen kan se igenom mig och som verkar kunna mig utan till.
Att du är den enda som kan få mig att rysa när du kysser mig i nacken.
Och hur liten jag ibland får känna mig när jag kryper upp i ditt knä i soffan.
Att du vill ha mig, hela mig för den jag är. Utan att vilja ändra på något.

(#/)(#¤"/"#/")#="¤=(?))?(#")(&=)(8T"#/&%"(/#/7#&¤&")"#)(#?=?)#¤%&/(

Jag hatar att det är helt omöjligt att få ner i text vad det är som gör dig så sjuktjävlabäst för inga ord gör dig rättvisa. Allt jag egentligen kan säga är att jag är så jävla kär i dig, och att jag har dig är... amazing. Puss.

Väntar på att pappa ska hämta

MMS

Väntar på att pappa ska hämta mig och började fundera: En jobbig sak med att inte ha mens är att man aldrig får pms och därmed en grym ursäkt till att go bananas vid godisdisken. Fatta jobbigt. Stackar mig som slipper mens. Men i alla fall, det skiter jag i idag. Jag har sprojlans nya laktos-piller så nu ska jag trycka en halvliter Cookie Dough. Ska det göras så ska det göras rätt!


När allt inte står helt rätt till.


Kollade igenom mitt Picasa-arkiv och... HAHA WTF?! Vad fan tänkte jag här? Lite posing by da construction site while looking retarded for no other reason. Typ så. Diggar speciellt porrblicken och satans virvellugg. Grrr!

Dagens tidsfördriv: Top Model.



Hell yeah! Catfights @ Americas Next Top Model S.12 hittar ni här.

EDIT: Är inte plus size-modellen det vackraste ni någonsin sett?!


Yesterday.



Noah fyllde år igår. Frukost på sängen, presenter, fika och allt det där. GRATTIS! GRATTIS! Men att gå upp klockan 07:30, gå på toa för första gången på 4 dagar (smärtstillande gör ju knappast underverk för magen kan jag säga er...) och ligga och kvida i soffan för att jag mådde så jävla illa gjorde knappast mig till årets sällskap.

Men jag ska kompensera ut för det nu i helgen eller när jag börjar må bättre. Han fick en Weekdays-tshirt av mig igår men se det var knappast allt, höh. Kan dock inte säga vad han mer ska få eftersom att han hänger mer på min blogg än vad jag gör. Men i alla fall: Grattis Babe! :D

Om den där.

Den där saken jag kallar för pojkvän skippade slutet av matchen för att åka iväg och köpa en tidning och lite godis till mig. Sen satt han och sa att mina fula fötter var söta under tiden som jag berdev högläsning ur Vecko Revyn och SOLO. Måste han alltid vara så jävla bra? Jag misstänker att han bara gör det för att jävlas, liksom för att vara bättre än mig, för ingen människa kan orka vara så underbar på heltid som han är. Äckelpäckel.

Och där var matchen igång.

Den här matchen kanske skulle blivit lite mer uthärdlig om man gjorde en Egoina, men att blanda alkohol och smärtstillande kan tydligen leda till att man slutar andas. Så nja, jag tror att vi hoppar den. Noll kul för mig.

Saturday.


Photobooth! Osminkad, yes yes.

Wehej! Babe har kommit hem med massa Mc Donald's mat till moí. Och bara för att han har varit så pruttsnäll mot mig så ska jag offra mig och låta honom se Sverige-Danmark matchen ikväll. Nu kan vi snacka uppoffringar. Jag HATAR fotboll! (Klämmer in det lite fint så att han ska förstå hur mycket det här svider.)

Neggotard.



(Notera bristen av piercings! Den växte igen efter operationen men jag ska få ta om den igen soon.) Babe lämnade mig ensam och överdoserad i sängen för att åka iväg och göra något så töntigt som att jobba. Så nu har jag legat och fått skitpsykiska flashbacks och bara väntat på att Tipsy ska döda mig. Tack för den liksom.

Så nu sitter jag i en av Noahs 984735 t-shirtar och pillar mig i naveln. Handikappad är jag också eftersom att dom här jävla smärtstillande gör en helt bananas så jag kan inte gå någonstans förns Babe kommer hem igen. Och nu ringde min knark-och-sov-klocka: Dags att knapra piller igen. Citodon har blivit min bästis.

And they called it puppy love.



EDIT: Herre JÄVLAR vilken stor näsa han har, hahahahahah.

Dance Gavin, Dance - Open your eyes and look north.


Känsliga läsare varnas.



P1. Bra Emma, fint fokus. P2. Där inne satt en gång i tiden en liten gallblåsa i sällskap av 25 små gallstenar.

Nej det är inget utvik jag försöker mig på. I sånna fall skulle jag skippa mina skabbiga sår och pusha upp tuttarna. Jag ville bara showa mina finfina mage, och tagen någon lämnade. Eeh...? Dropp fick jag också. Hua! Men nu går jag på smärtstillande och är lugnt och harmoniskt drogad så det är inge synd om mig.

Kärlekssnusk.



Tack babe för att du är så jäkla underbar mot mig och tar hand om mig. Du är bäst.

Mer snack om smink.




P1. At Make Up Store. P2. Cissi blir sminkad. P3. Sminket jag valde: Gelé eyeliner + sneställd pensel & Eazy Cover blue Concealer + pensel.

Gissa vem som kände sig som ett barn i en godisbutik när jag fick välja exakt vad jag ville! Tack Cissi för födelsedagspresenten. Och tack till dem som sminkade oss, de gjorde ett grymt jobb. Jag fick en bronze-sotning men lyckades inte få till någon bild på det så det får ni klara er utan.

No more gallblåsa.

Och så var man en gallblåsa fattigare. Hade operation tidigt imorse (äckligt tidigt faktiskt) och har äntligen börjat piggna till. Det var inte lite starka grejer dom gav mig. Så jag har sovit och sovit och eeh, sovit.

Men nu mår jag mucho bättre. Sitter i soffan med babe som är helt lövley och tar hand om mig. Bilderna från igår åker upp senare så ni får se sminkingen och det jag fick. GRATISSMINK! :D

Ställen jag aldrig trodde att

MMS

Ställen jag aldrig trodde att jag skulle befinna mig i: en man, och en kyrka. Jag är som synes i det sistnämda. Och jag har inte brunnit upp - ännu. Nej men lillebrorsan hade nån körsak på Östermalm så jag och Noah följde med. Sminkkurs, kinamiddag och ett stycke kyrkobesök... En helt vanlig onsdag. Bloggar när jag kommer hem.


Sitter o lunchar på Bellmans.

MMS

Sitter o lunchar på Bellmans. Min buss var bara 50 minuter försenad så ja fick ta taxi till stationen och missade min lunch-date med mamma. No hard feelings there... Ösregnet var ett fint plus. Men nu ska jag ta en kaffe på maten (dör snart utan mitt kaffe, och Bellmans gör så jäkla gott!) och springa iväg och möta Cissie på Make Up Store. Kameran hänger med. Exiting, huh?


Off I go.

Hör: Dance Gavin Dance - Suprice! I'm from Cuba.
Gör: Försöker få till håret. Det är fult.
Bör: Dra på mig skorna och springa till bussen.

Make Up Store.

Wehej! Idag har jag som sagt en sminkkurs från Make Up Store inbokad på eftermiddan tillsammans med min låtsasmamma. Det ska bli spännande att se hur många barn jag kommer lyckas skrämma på ditvägen eftersom att jag ska vara osminkad innan. Osminkad i stan. Ne...

Luncha med mamma och lämna tillbaka en bok i Stadshagen ska jag också klämma till med - osminkad. Fast däremot så ska jag ju äta middag med min låtsasnanna och fika tillsammans med Noah efteråt, antagligen rätt så översminkad, så det kompenserar väl ut hela dagen.

Viva Italia!


Den 8:e juli drar jag och Noah iväg till Italien med paps & co.! Jag hinner komma hem från Kreta, packa om och dra vidare. IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH! Milano, Rimini, Venedig och maybe rivieran. Åh. Så. Synd. (!!!) Och det bästa av allt är att jag får göra det tillsammans med min toy-boy. Så jävla bra.

EDIT: )(/¤=()"%"#&%"#&)/&#%(&"¤&"#¤"&#)(?¤()/"(&!!!

I want you exactly like I need you.


Är på neggohumör så jag ska knata iväg till Noah med Bring me the Horizon i lurarna (länge sen) och krypa ner i sängen. Fick låna tredje Twilight-boken av Varro så det blir väl till att läsa på för jag tvekar på att jag kommer få sova i natt heller. Om inte annat så kan det ju bli spännande att se vad en halv påse Fishermans friend gjort för underverk för magen...


Jag är lite tveksam.


För visst fan är dom fula? Jävligt fula.