Back on track.

Jag lever. Efter en grillmiddag med en gnutta för mycket alkohol följt av noll sömn den natten plus en 12 timmars Ålandskryssning följande dag med en gnutta för mycket alkohol igen så kan jag inte påstå att jag mår så bra. Det kanske är dags att inse att vodka-redbull inte är lika välgörande som multivitamin juice för kroppen.
 
Återkommer inom kort.

Hitler-Emma strikes again.


hedi_slimane

Idag har Noah fått bevittna en sida av mig jag aldrig hoppades skulle komma till ytan: Pre-Bjudnings-Adhd. Jag skriker och viftarna med armarna hit och dit, springer runt samtidigt som jag pratar i två telefoner, gör 3 olika såser och försöker hitta en stol som är på vift. Multitascing har aldrig varit så crazy som idag.

Fast egentligen så kanske jag överdriver lite. Det är ju bara ett 10-tal som kommer och 6 stycken jag personligen ska laga mat åt. Men jag vill att det ska smaka skitgott, att alla ska ha skitkul och att alla ska tycka att jag är skitduktig. Jävla skit. Känner alla sån här ångest?

Fast jag har ju i och för sig fortfarande ett par timmar på mig så det är lungan. Jag lär ju hinna klart med allt med hjälp av min slav, eeh jag menar pojkvän. Kanske till och med kan lyxa till det och försöka göra mig lite fin om alla har tur. Den ni! Vi hade ett litet issue om att kolen var på vift, men det löste sig. Nu: Andas.

Klimakteriebesvär nästa.

Hur många vuxenpoäng blir inte det här då: Strunta i sovmorgon, gå upp och skära/lägga kyckling i marinad i ÅTERFÖRSLUTNINGSBARA påsar (bättre för miljön, hoho!), komma ihåg att lägga grillspetten i vatten så att dom inte börjar brinna och sätter eld på hela huset (Not today you little fuckers! Det kallas att ligga steget före.), ta diskmaskinen redan nu (så får vi ett kaos mindre sen.), dammsuga och lyssna på Vinyl (inte Bandit eller något halvvettigt.) samtidigt som jag prickar av allt från min lilla to doo-lista. Och klockan slog precis 12!

Hade jag gjort som vanligt hade jag vaknat runt 3-tiden, sprungit runt i panik runt hela huset i jakt på något ätbart att bjuda på, fastnat framför något oerhört intressant på tv-shop, insett att jag spenderat 45 minuter framför det och fortfarande inte trollat fram någon mat, kommit på att man kanske borde ta och städa lite, pajat dammsugarn så att det blivitdamm över hela huset (been there, done that), slängt mig in i duschen och kommit ur den lagom till att första gästerna plingat på. Och det hade fortfarande inte funnits något ätbart. Typ.

The list i brist på annat.



Jag har insett att min senaste kyss:
Var från Noah och det ledde tyvärr inte vidare.
Jag pratar: Mycket och glatt, på engelska så har jag en spännande dialekt...
Jag tycker om: Noah-babe.
Jag avskyr när folk: Biter på naglarna eller tuggar med öppen mun. BLÄ!
Min bästa vän är: Noah, definitivt.

Min första vän heter: Becky tror jag det blir, hon bor i Malmö nu.
Kärlek är: Med Noah både det bästa och det värsta som hänt mig.
När jag borstar tänderna: Så inser jag att borde göra det oftare.
När jag lagar mat: Så blir det, tro det eller ej, riktigt gott.
Jag tänder på: Humor, charm, längd, rockig stil, musiker (som alla andra tjejer med andra ord.)

Jag är rädd för: Mörker och att vara ensam.
Den värsta känslan är: Illamående, lätt.
Den bästa känslan är: Kärlekspirret från ingenstans. Typ känslan när babe kysser mig i nacken.
Jag är bäst på: Att dra igång stämningen på fester, att bjuda på/skämma ut mig själv.
Jag är sämst på: Förutom sporter? Att erkänna att jag har fel, enligt Babe.
(Ofta? Jag har aldrig fel!)

Om jag va ett djur skulle jag vara:
En kissekatt, typ en tiger.
Min mobiltelefon är: Misshandlad, kort sagt.
När jag vaknar på morgonen: Så blir jag förundrad över att jag isf faktiskt vaknat på morgonen.
Just nu tänker jag på att: Jag har en jävla massa saker att förbereda imorrn.
Bebisar är: Söta så länge dom är tysta... Börjar bli dags att tjata till mig en från Noah kanske ;)

Ps: Jag veeeet att bilden inte är någon höjdare men jag är trött, okej?

Gatukonst från Venedig.



Jag är helt slut i armarna efter att ha burit 9487 matvarukassar från affären. Jag och Noah ska ha en liten grillmiddag imorrn för två av tjejerna från England så att dom får träffa några av mina kompisar. Storebror plus girlfriend kommer också, så imorrn blir det till att förbereda mat, städa och fixa mig i ordning. Det blir great.

Telefonsamtal mellan mig och Noah.

Noah: Men kan du plocka ur diskmaskinen?
Jag: Oj! Nu bryts det här. Hallå...?
Noah: Men Emma vad fan...
Jag: Hallå? Haaaallååå? Babe?
Noah: Emma ge dig. Plocka bara ur maskinen.
Jag: Men shit vad det bryts! Ha.... å?
Noah: Lilla gumman, vi pratar genom två fasta telefoner. Det kan inte brytas.
Jag: Fan...

Lägesstatus.



Hår: I en bad hair-day boll som ni kanske ser.
Smink: Existerar inte någonstans idag.
Luktar: Allt annat än nyduschad: hamstermat, kill-deo (min är borta) och dylikt.

Kläder:
Jeansleggings, Noahs vit/grårandiga linne och grå kofta från Weekdays herravdelning.
Till det: Två ringar jag hittade hos Noah, nitarmband, Noahs kedja och läderarmband från Kreta.
Och: Vanliga läderväskan från London och boots.

Lyssnar på: CKY - Skeletor VS Beastman. Hahaha sjukt, jag vet.
Gör: Överväger starkt att slänga ihop lite mat. Magen skriker och ryktet säger att det finns juice.
Sen: Ska jag antagligen möta upp ett stycke britter och bege mig in till stan.

Ta mig tillbaka.


Tittar ut genom fönstret och ser hur det duggar mot rutan. Blåser gör det också. Spenderade hela natten med att frysa och starkt överväga ännu ett duntäcke. Kollar igenom lite bilder från den här sommaren so far och inser att det är ett jävla skitland vi bor i som inte ens kan levereras lite solsken i slutet av juli.

Btw, kan hamstrar äta hundmat...?

Kings of Leon - Closer.



Fick ett sms från Noah imorse om att jag skulle ta diskmaskinen, tvätten och posten. Ja god morgon på dig med. Men jag börjar dagen med den här sköningen. Ute verkar vädret vara pretty crap så jag planerar att stanna här  all day. Kanske till och med göra mig en kopp kanelthé. Höstigt värre. Men det känns fan som det också.

Nighty nighty.

Noah angående mitt datoranvändande mitt i natten bredvid honom:

Noah: STÄNG AV DATORN! Det är ju din blogg. Du vet ju redan vad som finns...
Jag: Nej, jag glömmer alltid så det blir som en glad överarskning varje gång.
Noah: (sätt in diverse svordomar här.)

Så jag tror att jag kanske borde stänga av nu...?

Midnight.

Ramlade precis innanför dörren hos Noah med ännu ett par vinare i systemet. Seriösa alkisvarningar coming my way.  Hur ska det här sluta? Jag har hur som helst spenderat kvällen ute hos Paps med britterna  med en flaska vitt vid köksbordet och planerat veckan. Mysigt mysigt! Klockan är ställd på 10:00 imorrn så jag inte sover bort hela dagen. Någon gång ska väl vara den första... Men nu ligger babe och grymtar här bredvid mig om att jag ska stänga av och mysa med honom (Egentligen vill han att jag ska hålla käften och låta honom sova eftersom att han ska upp och jobba klockan 06:00 imorrn, men han är alldeles för snäll för sånt språk, så jag får bara tolka helt enkelt.) Men men, off to bed. xoxo

All we ever do is talk talk talk.

Sitter och lyssnar på Robert Pattinson och väntar på att mina kära mor ska komma hem från jobbet så jag kan få en ride ut till Kungsängen. Fat-ass Emma strikes again! Har ärligt talat inte gjort ett piss idag. Ätit, druckit, bytt om och redigerat foton. Suttit på min röv med andra ord. That's it. Jag riktigt känner hur fettet växer i mig.

Får väl försöka kompensera ut det med ett sex-marathon lite senare med Noah eller nåt. Tror ni han klagar? Nej ofta han klagar, höh. Hur många timmar var det man skulle köra på efter en chipspåse nu igen? 8?

Lägesstatus.



Knaprar på: Överkokta snabbnudlar.
Dricker: Trocadero. Det var inte igår, det!

Kläder: Jeansleggings, vit tshirt med tryck från GT.
Till det: Nitarmband & 2 läderarmband från Kreta.

Hår: En riktigt risig bulle med uppsatt lugg.
Luktar: Miss Dior Chérie.

Lyssnar på: Random vocal-covers.
Gör: Överväger om jag ska pallra mig ut till Kungsängen snart.

Un update.



Vaknade som vanligt av att Noah ringde och väckte mig från jobbet nu. Så bra gick det alltså för mig att ta mig upp tidigare på dagarna... Men det kan mycket väl ha att göra med att jag de senaste 3 kvällarna pimplat diverse alkoholhaltiga drycker in på småtimmarna. Icke bra. Jag får försöka skärpa mig lite på den fronten.

Jag har ett par must-doo's att ta tag i, t.ex. hämta laddaren och Noahs mobil hos Mami, duscha, ta bort gammalt nagellack and so on, men jag orkar inte. Och sen ska jag ta mig tillbaka ut till pappa i Kungsängens vildmarker och fortsätta vara social med mina kära britt-vänner, men ta-tag-i-saker-orken existerar inte idag.

BBQ.



P1. Varro och Noah, som leker grillmaister. P2. Och hur gott ser inte det här ut på en skala? Nom nom. 

Jag vet inte hur mysigt det var att sitta och äta grillat i kvällssolen på Varros terrass igår. Jag och babe körde på egenmarinerade kycklingspett, potatissallad och haloumiost. Så. Jävla. Gott. Det här är på väg att bli en matblogg känner jag... Any how, resten av kvällen delade vi på ett par flaskor vitt och bedrev skitsnack fram tills 1-tiden när vi kände att det var dags att börja tänka på refrengen eftersom att vi ska på grillfest hos paps idag.

What up?

Sitter med The Hot dog hos Noah och snart ska vi hem till Varro och grilla. Har en flaska vin och ett par kycklingspett som väntar på mig. Tar nog med mig badkläder också för det är frikkin' varmt. Måste ta en relativt tidig kväll för imorgon ska vi åka ut till pappa där vi har gäster från England som jag inte sett sen i våras.

Hans näsa attackerar mig.



Man är inte kaxig dagen efter kan jag säga er. Fast jag mår ändå heeelt okej för att vara jag. Inga sprinter in till badrummet än så länge. Det kan mycket väl ha och göra med den där barfotapromenade vi gjorde på väg hem från pendeln någon gång i natt. Eller min buggsession jag hade med en random granne när jag kom hem...

Last night.






P1. Utsikten från en av Matildas balkonger. P2. Me me me. Kanske borde ta och avlägsna nagellacket som suttit på i en månad nu? P3. The Hot dog! P4. Matilda var schnygg som vanligt. P5. Manligt dushparty!

Thank God it's friday!



Nu ska dom här två snyggingarna möta upp lite trevligt folk och åka hem till Matilda. IN I DIMMAN!

Dinner. Dinner. Dinner.



Sweet chili-kyckling med couscous, Fresh Islandsås och bröd. Housewifen inom mig vaknade (till Noahs lycka) till liv idag: Medans han sov på soffan efter jobbet så packade jag upp matvarorna, dukade och gjorde middag - som en duktig liten wanna-be fru... Herrejävlar, vi har hoppat fram 10 år i vårt förhållande!

Snart blir det noll sexliv, noll utekvällar och noll romance. Istället blir det diskutioner om hurvida dagens ungdom är påväg utför och tubsockor i sängen. Yfront-kallsonger och mamma-trosor över naveln. Konstant ludna ben och fin och kanske en liten införskaffning av lack och läderpiskor. Okej, jag ska aldrig laga mat igen!

Lägesstatus.

Kläder: Urtvättade svarta jeans, I ♥ London tee & converse
Hår: Gårdagens toffs med uppsatt lugg.
Musik: Emarosa, Marylin Manson & Arctic Monkeys.
Ska: Åka och storhandla med Noah. Vuxenpoäng!
Sen: Trolla ihop duglig middag till Noah och ta diskmaskinen.
Och efter det: Ska vi chippla iväg till Matilda i Vasastan.

Note to self:
Ända rosa nyansen på länkarna till mörkare.

The shins - New slang.


Se little nyckelknippa.



Hur söt är inte den här nyckelknippan som jag fyndade på Kreta? Runt 20-lappen fick jag ge för honom, medan de annars kostar nära 100 kr här hemma. Så jäkla coola! Känner att mina nycklar är i tryggt förvar nu. Om man vill köpa dem i Stockholm så vet jag att dom bl.a. finns på Mique Gamla Brogatan och Design Torget.

Cry baby.



Jag har kommit fram till att jag måste sluta sova så jäkla länge. Jag hade ett flow för ett par veckor sedan där jag somnade relativt tidigt och vaknade relativt tidigt. Visserligen utslagen av hetta, men what happened?

Gick och la mig med Noah igår vid 11 eftersom att han jobbar och ska upp tidigt, men somnade inte förens 3-tiden trots diverse insomnia-tabletter, kapitel ur min bok och myskramar från Babe. Och när jag väl lyckades somna så vaknade en gång i timmen av att jag behövde kissa/dricka/byta sida av sängen/vända på täcket.

Dessa härliga nätter leder då till att jag vaknar tidigast 1 på dagarna, vilket inte hade stört mig vidare mycket förut, men nu orkar jag inte sova bort dagarna längre. Jag hade tänkt hinna med massa housewife-grejer ju.

Jag är INTE övertygad.


(Ni som inte såg Stora Byggslaget igår kommer inte förstå.)



Ser ni stoltheten som lyser i hans ögon? Lyckan och förhoppningen man kan se i en liten pojkes blick när han kör en pinne genom en snigel alternativt lägger en jätteäcklig fis. Blicken som säger "Såg ni?!".  Ser ni den blicken i min käre pojkväns ögon? Hur nöjd (bajsnödig?) han ser ut där han står inklämd längst bak.

Tror ni han kunde sitta still igår i väntan på de där 4 sekunderna han fick vara med i tv-rutan? När man kunde skymta en del av hans bakhuvud här och var? Svaret är: Nej. Nej det kunde han inte. Så jag fick sitta och klappa honom på huvudet och säga att han är en duktig pojke och att jag är stolt över honom, precis som med den lille pojken som körde pinnen genom snigeln.

Sushi och bio med babe.



Kom precis hem från stan med Noah. Efter mycket om och bitchigheter (mest från min sida dock) så kunde vi parkera oss framför en varsin sushi innan vi spatserade till Sergel där vi såg Brüno. Jag och Noah skrattade så mycket så att vi nästan, nästan kunde känna att det blidde lite blött i byxan. Nästan. Go and se! Go and se!

Efteråt hade mina stilletos gett mig mucho skoskav så jag fick äran att låna Noahs svettiga strumpor att trippa runt i på hemvägen. Schetsnyggt! Så om ni såg någon lodis utan skor på Centralen så var det bara lilla jag.

N e r d s.


the_cobra_snake

We need se locksmiths.



Ikväll ska jag och Noah på date. Brüno. Nope, det blir inte mer romantiskt än så. Jag fick äran att boka platser till oss över sf.se. Jag  är sämst på att boka. För långt bak så ser halvblinda jag noll och kommer alltså spendera de kommande 2 timmarna med att gnälla. Fail. För långt fram så kan vi skrika "Hello nackspärr!" och så gnäller jag igen. Eller så lyckas jag alltid sätta oss bredvid den där 150 kilos individen med kroppsodörer...

Så här på kvällsfronten.

Jag: Ska jag säga när det är godast att äta?
Noah: När man bajsar? (ser jätteförväntansfull ut)
Jag: ...? Jag tänkte säga "i badet".
Noah: Aha, åh, nej det var inget...

Up and away.

Nu ska jag cyckla iväg och kolla på Stora Byggslaget tillsammans med Noah och killarna
som ska vara med. Ni glömmer väl inte att kolla på 3:an nu om 10 minuter, kl. 20:00?

Lite b, men har bråttom.



Snapshot Ring, Monika Politon. Monica Vinader Marie bracelet, Net-a-porter. Crocodile Print bracelet, YSL
MJ tribute tshirt, Rumplo. Miss LAX shoe, Peeptoe Shoes. Ormmönstrade leggings, H&M

Hur söta?


le love.

Noahs 15 minutes of fame.



Om ni slår på Stora Byggslaget på 3:an klockan 20:00 ikväll så får ni bland annat se Noah (t.v) och Per (t.h) som jury. Så för er stalkers där ute som alltid velat höra min pojkväns ljuva stäma (......), lookie-lookie!

Knepigt med el rubriko.


ru_glamour

Vaknar med något som kan liknas ett strålande humör. Lite wierd mening där kanske... Eftersom att Noah ska ta 07:01-pendeln in till stan varje dag (Ja, skadeglädjen är ett faktum. Nej, fan vad elak jag är. Måste skärpa mig. Kommer inte ha någon pojkvän snart.) så måste han lägga sig tidigt. Så jag brukar sitta uppe själv.

Men igår efter Scrubs gav jag också upp och började tänka på refrängen. Och jag hade helt totalt glömt bort hur mysigt det var att krypa ner i en varm säng där en liten pojkvän sover lugnt och harmoniskt. Bara krypa in där under duntäcket och lägga huvudet på hans arm, mot hans ansikte och känna hur otrrroligt gott han luktar. Det plus att sova ut ordentligt gjorde mig fricking ADHD-happy. Ska nog ta och göra middag åt honom(!). Eller?

Arctic Monkeys - When the sun goes down.


Sushiplåster!




Jag: Åh! Sussi-plåstej! Jag vill ha.
Noah: Skada dig!

My new lova'.



Jag kom. Jag såg. Jag... dog. Har ni någonsin sett något så vackert? Den är helt fantastisk, I tell you. Helt jävla fantastisk. Stod och provade den i en halvtimme och försökte övertala Noah att sponsra mig med den, men icke. Det hjälpte inte heller med att jag la den över huvudet och pep "Buy meee, buy meee" innifrån - han var stenhård.

Så efter mycket om och men fick Noah leda/dra mig ut ur Monki och påpeka hur löjlig jag är. För det var ju bara en kofta... Så om du har en 500 kr's sedel som ligger och skräpar (till skillnad från vissa andra. Host, host. Syftar på dig nu Noah!) så kan den bli din. Det går även mycket bra att donera denna paljettkofta till mig.

Later.

Åker in till stan och möter Noah. PUSS.

Random bilder från helgen.


God morgon.

Hör: Michael Jackson - Dirty Diana och Promoe - Svennebanan. (Vad händer med mig?!)
Gör: Laddar över bilder. Funderar på att åka in och möta Noah efter jobbet.
Bör: Borsta tänderna och klä på mig kanske? Kanske bygga ihop någon form av mat?

Skyhook.



Gissa hur glad jag blev på en skala när Noah dök upp i jobbarbrallor efter jobbet. Ni vet såna där som byggarbetare har? Höhö. Jag vet inte vad det är med mig, men jobbarbrallor är för mig vad kladdkaka är på ViktVäktarkurserna - underbara. Så numera ser jag fram emot eftermiddagarna när babe kommer hem.

Just nu har han parkerat sig i min säng och muttrar något om en tidig kväll. Ska krypa ner hos honom snart och kolla på tv. Kanske hata honom lite för att han töjde sitt andra öra på 1 minut när det tog mig 24 timmar. Tål att tänkas på... Planerar att bomba er med inlägg imorgon om ni har (o)tur så stay tuned. Puss på er.

Looking good.



En riktigt kick ass bild i Photo Booth. Checka in hakan. En sån fin haka kan du också få om du cyklar och pratar i mobilen samtidigt som du ska ta dig över en rätt så trafikerad väg. Ser ni att mina hål i öronen har växt igen också efter töjarna? Ett par månader tog det och sen var dom fina fisken. Nu ska jag telefonterra Noah på jobbet.

Update: Noterade att min överläpp ser lite suspekt ut. Hoppas på att det är reflektionerna i läppbalsamet - inget annat.

Om baksmällor.



Känner att det blivit rätt så mycket text och lite bilder på senaste. Sorry, men har oftast bloggat från Noahs dator så jag har inte direkt haft access till mina bilder. Så ni får helt enkelt stå ut med gamla eller random.

Det blidde somsagt en utgång i förrgår med Varro & co. hos Albin i Riddersvik. Tyckte att jag höll mig på mattan för en gångs skull (inga oplanerade gråtattacker eller spyor i diverse handväskor). Missade sista nattbussen så vi gick hela vägen hem till Barkarby-area igen. Ni som inte bor i Stockholm fattar antagligen ingenting nu - det är okej. En promenad på lite mer än en timma bara. Bara och bara. Landade hur som helst hemma hos mig i sällskap av Max sen över lite cola och skitsnack innan jag någon timma senare kunde stupa i säng. I jättevettig tid också: 05:00...

Så igår när Noah kom hem från Öland möttes han av en något ofräsch girlfriend som spenderat hela dagen i sängen alternativt på badrumsgolvet. Nu, två dagar senare börjar jag äntligen bli människa igen. Det här är ju löjligt. Jag fattar verkligen inte hur man kan bli så bakis som jag blir. Så mycket drack jag inte ens. Nu: Mot kylen!

Glömt källa.


Lägesstatus.

Kläder: Knallrosa Hanky Pankys och Noahs sidenmorgonrock. Grr...
Hår: Inte. Fint. En föredetta boll med uppsatt lugg. Say no more.
Smink: För en gångs skull tvättade jag bort det innan jag la mig. Yay.
Hör: Ljudet av min kurrande mage. Kanske borde göda den lite oftare.
Gör: Kravlar mig upp ur sängen och får samtal från en uttråkad Noah.

Hej.

Ber om ursäkt för osocialiteten med jag har bedrivit bakiskoma hela dagen.
Återkommer imorgon när Noah åkt till jobbet och jag inte har något bättre för mig.

Börjar dagen fint.

Min dag har än så länge börjat helt fabulöst. Sov somsagt at Noahs place inatt och när jag vaknade imorse var jag ensam hemma. La mig på soffan (OBS! Väääldigt lättklädd) för att läsa Bridget Jones Dagbok när jag hör en bil på uppfarten. Tittar ut och ser gårdagens polisbil. Helvette! Kubbar igenom hela huset (fortfarande väääldigt lättklädd) för att ta mig till Noahs rum och kunna slänga på mig något samtidigt som jag tänker diverse svordomar. Men just som jag står och drar på mig jeansleggingsen ser jag att ena polisen står och tittar in genom fönstret. #&%"! Springer ut ur rummet för att gömma mig samtidigt som det knackar på dörren. Inser att jag måste öppna. Tänker lite fler svordomar. Öppnar dörren för polisen och försöker att inte flåsa allt för mycket efter min lilla löptur runt huset, pratar med polisen och kan en stund senare efter att han har gått konstatera att nu har jag även blottat mig för Svensk Polis. God morgon.

Le Love.


Nu ska jag och min trasiga rygg, tandvärk, uppskrapade haka, huvudvärk, sömlöshet och knasiga mage i sällskap av bästa vännen iPoden traska iväg till Noahs place och chilla med hans mormor som ska sova där inatt. Tänkte att hon inte ska behöva sova själv när det har varit inbrott. Konkar med mig datorn. Måste. Skriva.

Ett litet naket minne.

Måste dela med mig av det roligaste minnet från Italien-resan nu med Noah: Det var sista kvällen (i förrgår med andra ord) som vi hade vår lägenhet så vi ville göra det bästa av kvällen. Drack lite vin, åt middag och funderade. Var inte så sugna på en utekväll eftersom att vi skulle upp tidigt dagen efter och packa. Men ville ju inte direkt sitta inne och hecka heller. Då kom jag på en helt lysande ide: Vi går till stranden och badar nakna!

Sagt och gjort, en stund senare befann vi oss båda butt naked i havet i utkanten av Rimini och hade det lite mysigt. Sametssand, persiko slash rosa-färgad solnedgång, lätta vågor, ljuma vindar och musik som spelas långt bortifrån. Kan ni se allt det där perfekta framför er? Kan ni också se en fet tysk man som springer i sin birthday-suit längs vattenbrynet - horisont till horisont? Det var i alla fall vad vi fick uppleva. Det var vi och tysken.

Michael Jackson - Dirty Diana.



Inbrott var något som Noahs hus fick smaka på idag. Kändes ju lagom kul med tanke på att jag var den sista som låste hemma hos dem imorse. Så jag har fått sitta i telefon hela dagen, åka dit och pratat med polisen. Snacka om att jag har haft lite ångest och skuldkänslor även fast det inte var mitt fel eftersom att jag faktiskt hade låst efter mig. Yada yada yada. Ska i alla fall sova där inatt och hålla koll. Hehe, Ninja-Emma.

När jag cyklade hem igen lyckades jag med årets vurpa och flög över styret och skrapade upp hela hakan. YES! Verkligen precis det jag behövde. Min rygg är helt fuckad som den är och nu är den omöjligt ääännu värre. Tackar och bockar för den. Sen passade jag på att träffa Gabriella och Finicia en snabbis men mådde allmänt snopp så jag gick hem. Är fortfarande trött efter resan, har ont på lite diverse ställen och mår illa. Oh så fint.

Justice VS. Simian - We are your friends.


Lägesstatus.

Kläder: Samma som igår på flyget. Kravlade mig bara ur sängen när mamma hämtade mig.
Känner mig: Inte helt otippad rätt så äcklig. Trött är jag också. Och lite vinsugen. Skadad?
Lyssnar på: Shower music-listan som bla. innehåller Agnes - Release me och Thong song.
Förundras över: Att jag faktiskt tycker att låtarna är bra. Typ som italienskakursen i Italien...
Gör: Laddar upp alla 700 bilder, redigerar och lägger över i mappar. Duktigt Emma Håll-den!
Borde: Ta och installera Word på min dator nån gång så jag kan komma igång och skriva

Mer random bilder.






P1. Resten av veckan bodde vi i en etagelägenhet utanför Rimini och hängde på stranden. P2. En del utgångar blev det också. Haha wtf?! P3. Somsagt. Schnygg pojkvän jag har va? P4. DUFF! Vidare ord behövs inte. P5. Chillade på flygplatsen i Milano i Noahs tshirt och drack vin i tetrapack i väntan på att få åka. Oh so hot.

Venedig.






P1. Frikkin' fint är allt jag kan säga. P2. Det såg verkligen ut som en liten tecknad saga med pastellfärgade hus, blomlådor och tvätt på tork mellan byggnaderna. P3. Ett försök till ett dramatiskt fönster. Det gick väl sådär för min del... P4. Mer hus och balkonger med färgglada fönsterluckor. P5. Tog typ 20 bilder på den här killen. 

Varning för bildregn!






P1. Från mitt flygplansönster kunde jag skåda detta när vi började närma oss Milano. Inte så lite fint va? P2. Efter en natt på hotell drog vi vidare på en cruising runt Gardasjön i Alperna. Fatta att jag har badat i alperna. Helt sinnes! P3. Ja, och så här såg det ut för den som undrade. P4. Lunchade på "stranden" med iPod-högtalare, baguetter med diverse påläg och vin. P5. Babe ser lite lost ut framför the big ass mountains.

Stress stress stress. Hejdå.



P1. Random shizz som ska med. Diggar skärpan... P2. Gömda av Liza Marklund, Bridget Jones Dagbok och Asyl av Liza Marklund. Har i och för sig läst Gömda-böckerna 9834 gånger men det var lite tomt på bokfronten.

Riktigt risiga bilder, men jag har så jäkla bråttom nu så jag orkar inte. Smart som man är så satte jag mig och målade naglarna fast jag inte packat klart och precis kom ut ur duschen och vi ska åka om cirkus 20 minuter. ASBRA PLANERING EMMA HOLDEN! Jag är bara liiiite stressad. Sminka, föna, platta, packa, åka.

Kommer inte hinna blogga något mer innan jag åker så ni får ha det så grymt så hörs vi nästa torsdag. PUSS!

På vift.



Det enda jag har gjort de senaste dagarna har varit att tvätta, sova, tvätta lite till, bedrivit kramkalas med den där saken (pojkvännen, ni vet) och packat om. I eftermiddag bär det av igen. Den här gången till Milano (plus Venedig, Rimini, Pisa and so on) med Noah! Lite wierd, kom ju hem för bara nån dag sen. Men synd att klaga!

Lägesstatus.

Känner mig: Mätt, kort sagt. Noah familj göder mig.
Måste verkligen: Tvätta! Tvätta! Tvätta! Tvätta! Tvätta!
Gillar: Faktumet att jag är brownie för en gångs skull.
Ska: Glo på Madagaskar 2 som Noah och Engla hyrt.
Och sen: Så ska jag sova. Somnade ju runt 7 i morse.

The fakking night.



Landade hemma klockan halv 6 imorse efter ännu ett 3 timmars försenat flyg. Hade årets jävla helvetes natt! Först och främst åkte jag själv. Sen hamnade jag på fel buss från hotellet (jag tyckte väl att det var lite konstigt att alla bara pratade tyska...), men det löste sig. När vi väl kom fram till flygplatsen så var det tydligen strejk och kaos så det tog en timma för att ena få komma in i byggnaden på grund av alla köer. Åh. Vad. Skönt.

När jag checkat in allt och mött upp Maria som bodde på samma hotell som mig upptäckte vi att planet var försenat. Yes! Sen fick jag en plats precis vid gången bredvid någon kärring som vägrade dela med sig av filten som hon använde som armstöd när jag frös skiten ur mig. Sov noll timmar och var allt annat än pigg och glad när planet landade 4:30 imorse. En timma senare kunde jag dock krypa ner i sängen med babe och kramas.

Lurpak - Slurpak.



Okej, ingen kommer fatta något men jag skrattade så jag grät varje gång den här kom på tv.

Agia Pilagia del 3.






P1. Ett stycke Grek-hus som vi är vana att se dem. P2. Havet. Hahah kan någon förklara vart det svarta till vänster kom från? P3. Blommor, inte helt otippat va? P4. Min diet bestod typ av Smirnoff ice's och räkor. Bra skit. P5. Läsa lite han jag också med. 4 böcker för att vara exakt. Marylin Manson-boken var förövrigt grym. LÄS!

Agia Pilagia del 2.






P1. Det var ju inte direkt långt till havet om man säger så... Stranden var så smal att vågorna åkte upp under solstolarna. P2. Lime fanns det också massa av. P3. Chillin in the ocean, typ. P4. Världens godaste räkor stod Bazaar för. (Dom var för örvrigt dom enda som skalade sina... Jag har ju lite issues med att äta något som fortfarande är helt så det blev ju lite knepigt ofta. P5. Random lampbild med solfläckar och taskig skärpa.

Agia Pilagia del 1.






P1. Var i god tid på Arlanda och det första vi möttes av var då detta: 3 timmars försening. JA! P2. Kom i alla fall fram till slut och upptäckte gröna bananer. P3. En av hotell-missarna. P4. Vädertjejerna är asbra i Grekland! Tycker att vi borde införa sånt i Sverige. P5. Tittade man ut genom mitt fönster såg man bland annat detta.

HEMMA!

Kom hem klockan 6 imorse efter diverse förseningar som verkligen uppskattades. Ska trycka i mig lite mat, packa upp, tvätta och sånt innan jag lägger upp bilderna. På återseende.