Amy Winehouse - Fuck me pumps


Dagens låt: City and Color - Coming home

Gissa vem som älskar höstlov?! Långa promenader, filmkvällar, sovmorgonar, mys och så vidare. Orgasmiskt!

Just nu sitter Toms mamma och sminkar Tom som en gubbe. Ehh... det är ju halloween idag. Och ta det lugnt, det är Toms pappa som egentligen ska ha sminkingen. Fråga inte bara hur det hamnade på Tom.

Dom senaste dagarna har varit helt lövley. Gissa vilka som vann buggtävlingen i torsdags? Yes box, we did! Så nu är vi ett par biobiljetter rikare, plus att vi fick  sovmorgon till 12 i fredags. Jag ska försöka ragga upp lite bilder så jag kan lägga upp. Min kamera dog nämligen.

I helgen så har vi varit i Skälby och hos pappa. Jag och Tom tog med min lillebror Damon till ett äventyrsbad i söndags också. Jag har inte varit på ett sånt på evigheter. Och jag kom på varför: Jag är ju livrädd för att åka sjuka vattenrutshkanor (hur det nu stavas)!

Igår så var vi hemma hos Tom och hade myskväll med hans familj. Fast jag var tvungen att slita mig från filmen x antal gånger och fortsätta med min bild som jag började på. Den är så mobbad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men det är kul att ha något att pilla på. Bild på den med kanske också kommer om ni har (o)tur.

Där har ni en liten update av mina senaste dagar. Och ett lite för tidigt nyårslöfte ska bli att bli bättre på att blogga. Jag lovar.

You go back to her, and I go back to black

Och när jag ändå är i farten: vad dåliga ni har blivit på att kommentera. Skämmes ta mig fan ;)

I tried so hard and go so far, but in the end it doesn't matter


Dagens låt:
Linking Park - In the end

Idag har jag snortat Linking Park. Det har varit en sann nostalgitripp ska ni veta. Egentligen så är dom jäkligt bra när man tänker efter. Daah, tänker ni.
Mina anusdagar fortsätter. Varje dag så är det något nytt som får mig att vilja pissa blod. Jo jag mår jättebra, tackar som frågar. Nej men egentligen så ska jag inte gnälla. Det är bara att acceptera att livet är en slyna för det mesta.
Life's a bitch, so fuck it - visdoms ord av Natta.

Jag hade förövrigt utvecklingssamtal i skolan nyss, vilket gick gallant. Jag är nog lite för bra för mitt eget bästa ibland. Haha, ibland är jag nästan lite för rolig, va? Nej men ärligt talat så känns det jäkligt najs nu i min nya klass. Matte-no får lajf. Dom är så söta så.

Om en timma så ska jag möta Hanna, Sandra och Ellis i skolan, för vi ska iväg till Viksjö där det är dendär danskvällen som jag pratade om igår. Hejja! Bugg, vals och foxtrot. Jag tar med kameran så ni får se hur grymma vi är. Vi kommer antagligen smeka så hårt att kvällen kommer spenderas på ett par bänkar i väntan på bättre tider.

Aja, jag ska sluta negga och hoppa in i duschen.

He left no time to regret , kept his dick wet

7
Bild: Ur akrivet.

Jag har kommit fram till att det är stor dags att rensa bland mina skor. Det ligger x antal par utspridda över hela huset, vilket inte uppskattas överdrivet mycket av min käre mor. Men ni ska veta lyckan man känner när hon ropar att det står 7 par innanför dörren, igen. Gratisnöjen is the shit.
Och på tal om gratisnöjen (stavas det med ett eller två J'n?) så har jag hittat det bästa: pussar! Jag har blivit beroende igen. Funderar på att ta en promenad hem till Tom bara för att ge honom en puss. Men å andra sidan är det snorkallt ute, så det kanske får vara...

Domhär senaste dagarna har sugit stjärt av någon anledning. Eller egentligen så har dom varit helt okej. Jag verkar faktiskt inte kunna bestämma mig, så dom får duga. Jag har pluggat som ett djur inför spanskaprovet som vi hade idag, och "glömt" bort att plugga till matteprovet som vi har imorrn. Det är bara att inse, matte är helt enkelt inte mitt ämne. Hum, kan det bero på att jag aldrig pluggar?

Imorgon så är det en gemensam danskväll för alla skolor här. Gissa vem som ska gå samt tvinga med sig sin arma pojkvän. Men jag tror ändå att det blir kul för jag får sovmorgon till 12 på fredag!

Men nu ska jag leka social och ringa Tom. 

Your rolled up sleeves in your skull t-shirt

 
Amy Winehouse - Back to black
Amy Winehouse - You know I'm no good

Åh, du vackra, vackra kvinna!

You talk way to much

4
Bild: Caroline Lidman

Jamen det är bara att tacka :)
(Och ni får jättegjärna sätta ett finger eller något över mitt ansikte!)

It was so inviting it hurt my bones

image1290
Bild: Bellas blogg.
(Fler bilder hittar ni här och här)

På lördagskvällen tog jag pendeln till Sumpan, och bytte till blåa linjen och hoppade av vid Fridhemsplan. Min plan var att ta tunnelbanan över allt och inte gå så att jag slapp virra bort mig på Kungsplan. Jag lyckades gå vilse två gånger. Det underlättade ju inte att det var mörkt, och att jag har ett lokalsinne som en förbunden kossa. Men jag lyckades ändå möta Bella och hennes kompisar utan att dö så mycket på vägen. Efter att Bella hade fått min blommor, som var rosa såklart, så gick vi vidare till en spansk restaurang som hette Caliente. Så jäkla mysig! Middagen var skitrolig. God mat, coola tjejer och härliga samtalsämnen om allt från man-boobs, till sex, till bloggar. Men efter 11 tiden så började jag röra mig tillbaka eftersom att jag skulle sova hos Tom. Adam var grymt snäll och hämtade mig från Sumpan och när jag kom hem till Tom så däckade jag på 3 sekunder.

Och gårdagen spenderades i sängen. Det bästa som finns är att sova bort en hel dag. Tom var också lycklig eftersom att han äntligen fick chansen att spela lite PS3. Lite senare på kvällen så gick vi hem till mig och åt middag med min familj. Sen så bestämde vi oss för att vara extra tjocka och gick och köpte massa godis, läsk och choklad och la oss i sängen för resten av kvällen.

Där har ni min helg! Minus fredag i och för sig, men det bloggade jag väll om förut? hur som helst så kanske jag vorde ta och klä på mig. Kanske.

And for you I'd keep my legs apart

Jesus vad kallt det var att bli hämtad med moppe från Sumpan. Att jag bara hade lacktights på mig (okej, lite annat kanske jag också hade på mig) gjorde inte saken bättre.
Men nu så ska jag krypa upp i soffan med Tom och äga honom på Skate.
Bloggar mer imorrn.

There is love burning beneath the skies

puss
Dagens låt: Circa survive - Handshakes at sunrise

Och som vanligt så har det gått ännu en vecka utan några livstecken från mig. Men jag lever. Och det blir väldigt svårt att peta ner några rader i bloggen eftersom att jag har en tibia nördande bror som bosatt sig vid datorn.
Men denhär veckan har spenderats i sällskap med matteböckerna och Tom. Jag massakerar helst det förstnämnda. Mohahaha!

Igår så hade jag och Tom Idolkväll hemma hos Tom med hans familj, vilket som vanligt var snormysigt. Sen gick vi ner till Gården och socialiserade lite, innan vi träffade lite folk på vägen hem. Helvette vad kallt det ska vara ute!

Idag så tog vi en lång sovmorgon, och sedan åkte vi för att köpa en present till Bella. Jag ska ju på hennes födelsedagsmiddag ikväll. Temat var från början maskerad, och jag bestämde ju mig för att vara djävul, men nu så är det inget tema längre. Fuck that, jag ska ändå vara djuväl :) Och Bella ska vara Barbie, så jag slipper skämmas i min ensamhet. Vi ska mötas vid fridhemsplan kvart i 8, så jag får väll börja fixa mig snart. Tänkte lyxa till det och raka benen som har blivigt way out of order! Ush.

Men men, kanske hinner med lite bloggning innan jag åker.
Vad ska ni göra ikväll?

Oh well now mama, we all gonna die!


Dagens låt: Promise divine - This time
(Den låten ger mäktiga flashbacks från sommaren -06!)

Oj, vad kul att så många svarade på det förra inlägget! Och ni får ta och ursäkta att det blev lite snett med följden av siffrorna på frågorna. Jag skyller på att jag var i ett något bakis tillstånd.
I lördagskväll så stod jag mellan två val: antingen lägga mig klockan 9 och sova mig till bättre tider, eller fixa till mig lite och dra hem till Adam där det var fest. Jag valde alternativ nummero dos. Så klädd i lacktights och annat som lätt kan asociariseras till en porrskådis så begav jag mig till Adam. Och Henke var så snäll och hämtade mig på sin moppe eftersom att det var så kallt. Tack! Men jag var duktig och drack bara vatten och fanta hela kvällen. Det var nog bäst så. Och så var jag duktig en än gång och gick hem tidigt och sov.

Igår så kom Tom förbi mig på morgonen och vi låg och degade i min säng hela förmiddagen. Sedan åkte vi med mamma och kompani och fikade hos bror. Dom har världens galnaste katt. Jag tror jag är kär i den lilla fuckern!
Sen så ägnade jag min kväll åt att rensa på rummet, och Tom fick leka arbetskraft och lyfta in kartonger i förådet. Så nu är mitt rum i alla fall inte ett lika stort bombnedslag. Sånt händer inte ofta!

Men nu så måste jag springa och fixa mig innan skolan. Juste, studiedag imorgon!

Personlig påminnelse: Elevrådsmöte 9.20 i bibblan.

I want to know whats goin on in that pretty little head of yours

?
1. Hur hittade du hit till min blogg? Länk, tips från någon kompis eller annat.
2. Hur länge har du läst min blogg?
3. Varför läser du min blogg?
5. Vad borde jag skriva mer om? Ni kan glömma modetips och dylikt.
6. Har du också blogg? Länka omdelbart isånnafall!

Lite halvtråkiga frågor, men alltid kul att veta.

And they found you on the bathroom floor

lacktights
Bild: En liten del av min maskeradoutfit tills på lördag.

Kolla kolla vad jag äntligen hittade igår! Ja, ni får bortse från nitarmbandet som har varit my secret lover denhär hösten. Hur som helst så hittade jag lacktightsen på H&M för 199 kr. Så nu har jag nästan hela min maskeradoutfit. Jag har en vecka på mig att hitta någon halvsnygg svart top att ha till tightsen, men det lär väll lösa sig.
Igår så åkte jag och Tom ut till Kungsängen för att fira bror och pappa som precis har fyllt år. Det slutade med att jag, bror, Ullis och Tom hade shot-race. Det slutade inte bra med andra ord. Så idag har man verkligen inte legat på top. Minst sagt. Men vid 2 tiden så åkte jag och Tom till Sumpan, för han skulle köpa Skate till sitt PS3. Ni som också har tvspels nördande pojkvänner, lid med mig för nu är det bye bye social life. Nästan.
Men nu så ska jag knarka en karta Alvedon och försöka sova någon timma eller nått.

We all know that you'r a beautiful girl in this horrible world


Dagens låt: Chiodos - Baby

Gammal bild från i våras, I think. Men ni får lida med den.
Äntligen fredag, precious fredag! Men jag har bara haft 3 lektioner idag, så jag ska inte ägna ett helt inlägg åt att klaga om hur mycket jag hatar skolan, för en gångs skull. Jag fick tillbaka mitt engelskaprov där jag precis hade fått MVG, och igår fick jag tillbaka mitt HHK-projekt. MVG där med. Matte-no verkar ha bra effekter på mig.
Men nu så måste jag packa, för jag ska möta Tom om 10 minuter, och så ska jag fixa Alex och pappas födelsedagspresenter. Well, well. Jag kanske ger några livstecken lite senare istället.

Running, always running


Bild: Sandra och Natta och KSE trumpinne!

Och jag kan nu, mot alla odds, meddela att mitt internet fungerar igen. Det var tydligen bara en sladd som inte satt i modemet. Men är man teknisk så är man...

Juste, jag måste bara passa på att hata Sandra och Natta som var på Killswitch Engage i tisdags, och fick en fucking jäkla trumpinne! Nej jag är inte alls lite avis. Nej, nej. Och jag är absolut inte avis på Arvid och kompani som fick träffa bandet och som blev intrevjuade för mtv. Inte alls!


It's not a fashionstatement, it's a fucking deathwish

robbie
Bild: ur arkivet

Hej hej, jag lever faktiskt. Denhär gången skyller jag bloggtorkan på mitt sepe-hor-bredband som tagit självmord. Hata! Så nu sitter jag och smygbloggar i datasalen i skolan.
Vad har jag gjort på senaste då...? Hälsat på mormor och morfar, firat 2 månader med Tom, bakat utan att elda upp hela köket (hör och häpna!) och skitit totalt i att plugga.
Juste, efter orienteringen förra fredagen, så tog jag tydligen i så hårt att jag överansträngt min hälsena och måste gå med lindad fot nu i några dagar. Never mind att jag och Sandra praktiskt taget gick hela vägen. 7 kilometer var tydligen aldeless för mycket för mig.

Men nu så ska jag dra mig tillbaka till mina HKK-böcker och fortsätta med mina instuderingsfrågor om konsumentekonomi. Vist blir man avis när man läser sånt? Det är nästan så att jag knappt kan bärga mig...

So sick and tired of all the needless beatings

229489-408
Dagens låt: My chemical romance - I dont love you

"So baby get out
 Baby get out
 while you can.

 When you go
 would you even turn to say
 I dont love you
 like I did yesterday"

Have you heard the news that you'r dead?



Säga vad man vill, men kvinnan vet hur man gör mig lycklig. Och för er som inte förstår, försök inte ens. Dethär är mellan oss musikbögar.

I dont love you, like I loved you yesterday

the wave
Bild: thewave.se (Jag med lugg och vitt linne i mitten)

Okej, jag ska vara helt ärlig nu: Hemskare bild på mig får ni leta efter! Det är precis sånna här bilder man vill mötas av på morgonen. Det är sånna här bilder som ger barn mardrömmar. Det är sånna här bilder som gör folk mörkrädda. Det är med andra ord ingen vidare vacker syn som jag möttes av nu.

Men nu till något mycket roligare: Tom kommer hem ikväll. Gissa vem som har saknat honom ;)
Och en annan lite halvrolig sak är att jag numera ligger 10a på listan över de mest aktiva bloggarna.

You better run like the devil 'couse they are never gonna leave you alone

filmkväll
Bild: Tagen av mig. Jag är i mitten högst upp, med luggen.

Efter mycket irrande, så hamnade alla slutligen hemma hos Adam där vi såg på en grymt bra skräckfilm, vars namn jag självklart inte kommer ihåg bara för det. Adam bjöd på festisar också, som ni kanske noterade av bilden...? Hur som helst så var det kul, men synd att det slutade så tidigt. Så nu så ska jag kanske passa på att bädda rent i min säng, eftersom att jag sov utan sängklader igår natt. Det var något obekvämt kan jag meddela.
Och så kan jag välla kolla ifall det är något halvbra på tv kanske.

Och tillsist så tänkte jag dela med mig om att jag har haft ett lock för ena hörat hela kvällen. Det har vart något irriterande.

Well, I think I'm gonna burn in hell

 
Dagens låt:
My Chemical Romance - House of Wolves

Vad falls?! Seriösa bilder? Inte för att dom var något vidare vackra,
men det är inte varje dag jag bjuder på sånna bilder, ska ni veta!

Men nu så måste jag fixa mig, för jag och Natta ska ut och göra stan.
Trevlig kväll, gott folk!

She's not bleeding on the ballroom floor, just for the attention

 
The strokes - Heart in a cage
The strokes - Reptilia

What's the worst that I can say? Things are better if I stay. So long and goodnight

blogg toplista

Än en gång så är jag med på listan över de mest aktiva bloggarn, på 17:e plats om jag inte räknat fel. Hahah, nästan så att man blir lite stolt. Nästan så att det är dags att börja bli kändis och börja gömma sig för alla paparazis (hur det nu stavas) och nästan dags för att lansera min aldeless egna parfym.
Nej men skämt och sido, nu är det dags att bli paraniod! Jag blir det när tanken slår mig om att helt okända mäniskor sitter och läser all strunt som jag matar ut på denhär bloggen.

they gave us two shots in the back of our heads

image311
Bild: Mulheres Barbadas

Godmorgon! Eller egentligen har jag varit vaken i en timma, så man kanske inte får säga så?
I alla fall så är dethär den första dagen på över två månader som jag fått sova till en normal tid = klockan 2. Annars så har jag vaknat vid 9, 10 tiden av att Tom ska upp och fixa något eller av att han ligger och tittar på mig. Egentligen så vorde jag tycka att det är guligt och romantiskt, men jag blir nästan lite rädd. Men i alla fall, så ville jag bara komma fram till hur skönt det är att få sova ut, äntligen! (Inte för att jag inte gillar sovsällskap, men jag har ett mordiskt morgonhumör som man bör akta sig för.)

Och för den som inte märkte det så har jag bytt bakgrund. Det är en illustration av Mulheres Barbadas, om någon undrade. Jag funderar på att fixa och trixa lite mer med min design. Vill byta profilbild och header, men jag har inga roliga bilder eftersom att min kamera somsagt ej är med oss längre, och mammas suger. Plus att mitt Photoshop har valt att sluta fungera. Vad är det med tekniska saker och vägra samarbeta med mig?

Ps: min dator fuckade ur helt totalt så det tog mig en timma att publicera dethär.

Over the edge and over your fire

blaj
 
Klicka för förstoring.

Jag börjar undra om det ens finns några seriösa bilder på mig.
Äh, man ska våga bjuda på sig själv ;)

Ikväll så åt Natta middag här, och efteråt åkte vi och köpte Ben & Jerry's glass, och mörk choklad. Orgasmiskt! Så vi hade en liten tjejstund. Ja, för det tar oss ungefär tre nano sekunder att äta upp en halv liter glass. 
Lite senare så ringe vi Adam och Sara som extraknäckte som DJ's på ett knodd-disco i närheten, så vi åkte dit och dansade tryckare ett tag. Jag tror att vi skrämde iväg barnen.
Sen åkte vi iväg till Gården där det var allmänt trevligt. Vi spelade Guitar Hero, Dansmatta och Sing Star. Självklart så var jag bäst på allt. Nej här skryter vi inte alls!

Och innan Adam skjutsade hem mig, så hade jag, Ludde och Adam grabbkväll hos Adam i någon timma. Så kort samanfattat så kan man säga att jag har lekt Mister Social denhär kvällen.

Men nu så ska jag kräla upp till sängen och dunka iPoden och fortsätta läsa på mig bok. Jag längtar verkligen tills min träningsverk kommer imorgon! Orientering + klackar en hel kväll + 15 låtar dansmatta är inte en bra kombination för mina muskelpumpade ben.

God natt!

come in to my world and make me fall, fall, fall

glassplayansarre

Jag ville bara passa på att bli lite nostalgisk och säga att jag saknar tiden
där nere på Böda-sand i sommras.
Jag och Natta smekte så jäkla hårt.
 Någon mer som var där vecka 30 - 31? Hojta till i så fall.

"I'm a barbie girl, in a barbie world"

Bild: paintad av mig.

Och nu kommer ännu en släng av mitt dagliga damp:
Vad fan är det med alla jävla fjortisar?
Varför sminkar ni er som ni gör? Tycker ni verkligen att det är snyggt att vara oranga och fläckiga  i ansiktet, och måla morrhår i nyllet?
Och varför tuperar ni erat hår så att det ser ut som ett skatbo? Det ser bara riktigt skabbigt ut, och jag vet få som tycker att det ser bra ut. Riktigt få.
Varför gömmer ni er under alla mjukiskläder? Vad är det ni är rädda för? Varför vågar ni inte visa upp er själv, så som ni egentligen ser ut?
Varför snackar ni skit om allt och alla, och ser så äckligt dryga ut så fort man går förbi er? Vad får er att tro att ni är bättre än någon annan?
Varför skriver ni eran playahead på era armar?

För mig har det alltid varit något negativt att blivit kallad för fortis, men alla fjortisar  verkar verkligen vara stolta över det. Jag skulle skämmas.

Jag menar verkligen inte att såra någon nu, men kan någon "fjååwrtiz" förklara för mig varför ni ser ut och beter er som ni gör?

We could take it to the highway


Dagens låt: My Chemical Romance - Demolition Lovers

Dom senaste dagarna har hitils varit anus för mig! Allt har verkligen gått åt helvette känns det som.

I onsdags så vägrade moppen att starta när jag skulle iväg och spela badminton med klassen så jag fick gå (ja, GÅ!) och när jag väl kommer fram till hallen där vi ska spela, så är det låst och alla vägrar att öppna. Det var inte kul.
Senare så satt jag med min hemkunskap mellan 3 och 9 och pluggade som ett jävla aber för att kunna lämna in mitt projekt i tid. Det var inte heller kul.

I går så åkte jag in till stan med Tom för att klippa mig och byta piercing. Det blidde en mindre, svart piercing och den är fan underbar! Men håret blev dock inte liiika underbart. Kvinnan klippte av aldeless för mycket, och klippte upp det aldeless för lite. Plus att hon klömde klippa en del av mitt hår som jag själv fick klippa av sen! Och för att göra det hela lite roligare så fönade hon det som en kärring. Men Tom var i alla fall snäll som stod ut med mina internationella svordommar som jag upprepade som ett mantra, och bjöd mig på bullar påvägen hem. När jag kom hem så medelade min käre mor att jag hade ringt samtal på hemtelefonen för samanlagt 1000 kr som hon kommer dra från mig. Åååh var jag blev härligt självmordsbenägen då.
Men sen så sov Tom över hos mig. Det var i alla fall liiiite roligare än resten av min pissdag.

Och idag så hade vi orientering. Men det underbara började innan vi ens kommit dit eftersom att vi missade bussen och fick gå en bra bit till nästa station. Jag och Sandra, som dom gamla vapendragarna vi är, orienterade tillsammans. Nåja, vi gick tillsammans med spanskalärarna som hade något bättre lokalsinne än vad vi har, så vi gick bara vilse 3 gånger, och fick G tid.
Sen så kände man ju sig sååå gullig när man tillslut kom in i mål, usrvettig och blöt. Great.

Och för att förstöra denhär veckan ytterligare, så var tom tvungen Tom åka iväg till sitt land i Dalarna över helgen.
Livet älskar verkligen mig just nu!

Ja, jag vet att dethär inlägget är oerhört positivt men... Blä!

Ps: om någon undrar varför det är ett rött kors framför mitt ansikte, så är det inte någon släng av herpes. Jag var osminkad och tänkte bespara er den synen.


Let's cut the motherfuckers who killed my robot!

glasses
Dagens låt: Myspace.com/Lydia

Än en gång har jag varit totalt osocial via bloggen, men nu tänkte jag faktiskt passa på och säga Hej, jag lever. Även fast man ibland kan undra...
Denhär helgen har spenderats bland annat ute i Kungsängen hos paps, och självklart med Tom. Vi åkte och spelade biljard med min brorsa och hans flickvän Ullis också. Jag sög! Det gjorde då där emot inte Tom. Svin!
Jag är så stolt över spektaklet som klarade ut Guitar Hero II på expert! (Ni som också har Guitar Hero nördande pojkvänner vet vad jag snackar om, right?)

Idag så ska jag och Ellis plugga till vårt Musik projekt som vi ska ha redovisning på imorrn. Jey, 5 minuter om... nu ska vi se här... *trumvirvel*... Gospel! Nej jag är inte alls lite avundsjuk på dom andra grupperna som bland annat fick punk och hårdrock.

Men nu så ska jag försöka mig på att bygga en frukost bestående av kaffe och mackor. Vi får väll se hur det går med det.