Ser jäkligt sad-face ut



Bilden är inte Guds gåva till kvinnan och jag har onödigt skrynklig hals men jag ville demonstrera att jag bytte piercing igår till ringen.

Nu är det speed-cleaning som gäller! Ska springa iväg på diverse äventyr innan middagen och sen är det la casa de Nathalie som gäller ikväll.

Så GOTT NYTT ÅR på er om vi inte hörs.

Om jag kunde dröma



Jag har inte lämnat sängen på hela dagen och det kan mycket väl ha varit det skönaste jag gjort på länge. Började på Twilight-boken och är helt hooked. Att ligga utslagen under täcket med en bra bok och med Suecide Season i lurarna är grymt underskattat. Funderar dock på om jag än en gång ska göra världen en tjänst och ta en dusch. Det tål att tänkas på.

Är bara lite sugen


Bring me the Horizon - Chelsea Smile


 
"I've got a secret.
It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs.
And I'm gonna keep it.
I know something you don't know.

I may look happy, but honestly dear,
the only way I'll really smile is if you cut me ear to ear."

N i t ar


Låt oss bortse från mina ludna armar.

Kirrade två nya armband från Ur & Penn. Det vänsta gick loss på 30 pix och det högra 50. Det i mitten hade jag från innan, för den som nu undrade. Jag börjar undra om jag har en liten thing för nitar. Fint är det i alla fall.


Åkte in till Kista med Varro


Jag var casual tisdag. Notera: Noll utväxt (!!)

Det gick inte att ta en bild på Varro utan att hon garvade. Det är okej, jag gillar henne ändå.

Indisk mat of course.

Kirrade ett nytt läppstift. Det är galet fint.

Jag vet att du läser


Jag känner mig lite väl isolerad just nu. Att städa rummet verkar till och med mer lockande än att ligga kvar i sängen och göra ingenitng. Det är nästan så att jag ångrar att jag inte skrev upp mig för att jobba under lovet - men bara nästan. Då är det illa, när 10 timmars jobb i sällskap av hysteriska barn verkar roligare än att gömma sig under täcket.

Är dessutom oerhört opepp på nyår. Eller allmänt opepp på allt över huvudtaget. FAN.

The utväxt is no more



Hur snygg är inte jag på en skala nu liksom? Ofta man bangar.

Och ja, det kallar ironi.

22:42:45

1 timme, 40 minuter och 47 sekunder i telefonen har inte gjort mig klokare någonstans. Tvärtom. Så bra, så bra.

Nu sitter jag i alla fall med färg i utväxten och om en kvart ska jag daska i färg i resten av håret. Har för första gången lyckats utan att spruta färg överallt så det ser ut som att hela badrummet har fått herpes så mamma lär väl bli glad i alla fall.

Ja så det blir färgning, bad, bok och en jäkla massa tea esta noche. Låter onödigt gay men det är precis vad jag behöver. Eller fan, jag vet inte. När jag gör sånna grejer börjar jag bara tänka på allt. Bajs.


Lovikavantar, minusgrader och fanta


Sandra gillar att bita i okända paket.

Efter mycket om och men fick jag äntligen tag i Sandra, men solen började redan gå ner så det blidde inget fotande. Istället så begav vi oss till affären för att införskaffa lite (o)nyttigheter. Sen landade vi hemma hos mig framför 10 orsaker att hata dig och en back julmust.

Vad har vi lärt oss idag? Jo, en kofta utan jacka är inte en great ut-och-gå-outfit när det är minusgrader ute. Bättre sent än aldrig liksom. Men nu är det dags för mitt andra försök med färgningen. Den här gången ska jag INTE hälla i fel flaska. Eller?

You're everything I dreamed would die

Två dagar kvar på år 2008. Jag kan inte precis säga att jag lyckats åstakomma något speciellt i år men än att hamna på ruta 1 igen. Har däremot lyckats gå på sjukligt många spelningar, lärt känna sköna människor och i alla fall haft en grym sommar. Så jag ska inte klaga.

Men nu ska jag försöka få tag i Sandra så vi kan trippa ut på en photo-shoot när det fortfarande är ljust.

Och för den som undrade hur det gick för Noah med Mikas så ska han dit den 8e januari för att skriva på kontraktet och ta lite foton. Snacka om att glida in på ett bananskal!

City and Colour - Sleeping Sickness


Bra jobbat Emma



Man vet att man har lyckats här i livet när man häller i efterbehandlingen istället för färgen i flaskan när man ska färga håret. Ännu bättre är det när man tar färgningsmedlet istället för efterbehandlingen sen när man ska skölja ur allt. Så inte fan blidde håret något mörkare.

Blev jag förvånad? Nej. Less? Oja. Fast sen så är jag ju blond egentligen.

I will rap your arms around me



Det är någon ABBA-dokumentär på tvn som jag av någon helt oförklarbar anledning sitter och kollar på. Det är nästan så att jag börjar bli rädd för mig själv. Mitt rum är inte helt otippat ett bombnedslag och jag har fortfarande träningsverk från jobbet igår. Att göra latte's i 10 timmar verkar ta ordentligt i vaderna.

Nu ska jag äntligen färga utväxten och trycka i mig resten av knäcken.

Designkrux

Håller på och ändrar i designen så allt kommer se lite snett ut framöver.

Update: Ja, allt är vitt och skittråkigt. Lugn, bara lugn - det blir bättre.

Noah blidde ett fotooffer


Friday


Bild: Noah, blivande string-modell?

Åkte in på mellandagsrean med Sandra, Noah och hans syster Alva-Li i fredags. Gjorde en great success på Weekdays och fyndade jeans för 150 riksdaler och en kofta från herravdelningen för 200. Noah däremot ska alltid vara värst. Han blev nämligen uppraggat av en modell-seeker från Mikas som ville ha honom. Gissa hur stort hans ego var på en skala sen.

C a n o n

Det blidde en Canon EOS 1000d och jag är helt beyond nöjd. Sen så kanske inte bilderna blir så fabulösa som dom kunnat bli, men det beror nog mer på mina bristande fotoskills dock. Ska sätta mig ner och gå igenom hela instruktionsboken (fy fan vad tråkigt) så jag lär mig skiten. Så härmed så slipper ni mina fina, pixliga bilder. Awsome.

Tillbakakaka

Fantastisk bloggtorka hela helgen. Men att jobba, äta och klappa på nya kameran tar sin lilla tid. Att ladda in alla inställningarna på datorn tar också en halv evighet. Återkommer inom kort.

Juldagen

Med x-antal extra kilo på min kroppshydda så kan jag konstatera att det varit en bra jul. Firade hos mamma igår, och idag hos pappa. Det är det som är det fina med att vara halvengelsk: Man får två dagar jul.

Och imorrn så ska jag och pappa åka och köpa *trumvirvel* min nya kamera! Jag offrade mig att gå upp äckligt tidigt, men det är det oh så värt. Sen blir det mellandagsrea och eventuellt middag hos paps.

Jag är äckligt tråkig just nu. Ska skeda upp fettokissen och börja på Twilight-boken jag fick av min lillebror idag.

G O D J U L


Bild: Natta och Daniella at my place igår

Ni är så jäkla söta hörrni! Under hela natten så har det droppat in söta mejl och sms från er. Tack!

Julklappsutdelning var det igår hos mig som sagt. Jag börjar ana ett tema på våra presenter: Trosor. Alla fick trosor. Och jag fick shot-glas med sexställningar på. Skittuffa! En liten promenad blidde det också.

Nu är det ju som bekant Julafton. Jag fick tvinga mig upp ur sängen för att slå in de sista paketen och daska på lite smink så man inte skrämmer släkten. Har en extremt bad hair-day och naglarna spricker. Det börjar inte bra med andra ord. Om en halvtimma blir det fullt hus och jag planerar att fly fältet efter julklappsöpnningen. Det finns gränser för hur mycket jultjaffs jag tål.

Men hoppas ni får en mysig dag i alla fall.

När allt inte är på top



Jag vet inte vad ni gör när ni är ledsna, men jag brukar rita eller skriva. Det spelar ingen roll om det blir bra egentligen, det är bara skönt att slippa tänka för en gångs skull och fokusera på annat. Att mina kreativa skills verkligen inte är Guds gåva till mänskligheten har ingenting med saken att göra. Ibland kan det vara skönt att läsa gamla texter och minnas hur det var just då.

Och nu är det tekniskt sett jul, så GOD JUL på er.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Att ständigt dras tillbaka till ruta noll är ansträngade. Att aldrig kunna uppskatta lyckan på allvar för att man vet att man snart kommer förlora den är verkligen hemskt. Jag trodde att jag betydde något för någon, men gud så fel jag hade. Jag trodde att jag var värdig nog att visas med respekt, men nej. Förstår ni?

Jag ska sluta tro så jävla mycket helt enkelt för jag orkar inte bli sviken fler gånger. Jag orkar inte börja om på nytt hela tiden. Jag är less på att gråta hysteriskt på min matta tills jag inte får någon mer luft och undra om allt någonsin kommer bli bra igen. Undra vem nästa person som ska såra mig kommer vara.

Behöver verkligen piggas upp. Skriv något roligt som händer i era liv, skicka en fin bild (oh-gosh@hot...) eller lid bara allmänt med mig. PUSS.

Mer julsnack :(



Jäklar vad jag langar jul nu! Men jag kan meddela er att Operation Julklappshandel här med är avklarad. Pihuw! Har flängt runt med mor min hela förmiddagen och sen mötte jag upp Tutt-Natta i stan för att handla julklappar.

Och för en gångs skull så kan jag faktiskt konstatera att jag är jäkligt nöjd med allt jag köpt. Slagit in det relativt fint har jag fan också lyckats med. Creds till mig!

Men snart så kommer Natta, Sandra och Daniella över på mer julklappsutdelning så för deras skull så borde jag kanske ge rummet en omgång med dammsugaren.

Årets första julklapp


Igår var jag på julklappsutdelning med några av tjejkompisarna hos fina Ellis. Glögg, knäck, töntig julmusik och vackra flickebarn blev en föga förvånatsvärt bra kombo och jag hade skitkul.

Av Sandra fick jag den finaste presenten någonsin. På omslagspappret hade hon skrivit hela texten till en av mina favoritlåtar (MCR - Demolition Lovers. Ni kan lyssna på den i mini-iPoden i menyn) och ord kan inte beskriva hur mycket det betyder för mig. I presenten låg det massa hårvårdsprodukter från Lee Stafford som luktar nostalgi från för hundra år sedan. Tack!

Fantastisk låt



Jag fick det här av Sandra nyss och ja... Jag skrattar så mycket att jag antagligen kissade på mig lite. Men sen är ju vi som vi är...

Bra med respekten

Vad snällt att någon har gjort inbrott hos min storebror och snott alla julklappar och smycken. Lite God Jul på den liksom.

Bara 5 julklappar kvar


Bild: Det blir inte vackrare än så här, people 

Haha, det gick lika bra att köpa julklappar som att ta bilden. Åt helvete med andra ord. Men jag försökte verkligen. Satte mig själv på bussen till närmsta galleria (Jakobsberg) och trippade runt. 45 minuter senare gav jag upp efter att ha pratat i telefon med Natta hela tiden som moraliskt stöd. Hittade i alla fall presenter till ena brorsan och min extrapappa. Men det blir ett till försök imorrn.

Åkte hem istället och daskade ihop världens godaste kyckling-tortillas med mina skills that kills. Gjorde mamma Holden lycklig och städade också. Hämnades genom att ge fettokissen massa knäck vilket jag strängt blivit tillsagt att jag absolut inte under några som helst omständigheter får göra.

10:40

Jag HATAR att stresshandla julklappar dagarna innan jul, men det är precis vad jag ska ägna mig åt idag. Ensam också eftersom att jag är den enda som är sjuk nog att vara vaken vid den här tiden. Så jag ska lida idag, det kan jag lova er. :(

1256



Slapp är ordet. Och lite lätt bakis är jag fortfarande. Livet samarbetar inte alls idag. Att humöret är lika med piss är också fint. Mensverk på det. Helt fabulous...

Sitter och kollar på Populärmusik från Vitulla på 5an och känner att mitt beroende för julmust och juice inte ligger på hälsosamma nivåer längre. Skärpning Emma Holden! Måste fixa de sista julklapparna, eller det kan ju vara en idé i alla fall.

Nej det blir nog en tidig kväll för min del. Imorrn blir det som sagt julklappsshopping och sen julklappsutdelning med tjejerna hos bästaste Sandra. Ska försöka hinna med en date med Matilda som finaly kommit hem från España.

Robert Pattinson - Let me sign


I want to know


Alla bloggare verkar ha så söta läsare. Ni är lite osociala av er, kära ni, så er har jag egentligen ingen uppfattning om. Men kan ni inte berätta något? Hur funkar livet? Är ni kära? Har ni något grymt raggningstips eller någon skön fyllehistoria? Jag behöver lite warmth.

Önskelistan



Ja här har vi alltså årets mest patetiska önskelista. Kameran vet jag redan att jag ska få och sen fick jag lite små kreativa hinder och har inte kunnat komma på något mer att önska mig alls. Billigt och bra för mamma alltså. Väldigt ekonomiskt.

Emma filosiferar



Det är fantastiskt vad klok man blir när man är bakis. Jag har nämligen gjort revolutionerande upptäckter idag på min resa från dimman:

Julmust är icke ett bra anti-bakismedel. Pizza är, och kommer alltid att vara oavsett vad alla säger, den enda lösningen till alla problem. Gårdagens Tequila-race kanske inte var det bästa för hälsan. Singstar bör inte sjungas onyktert och verkligen inte spelas in. Att spendera dagen ute i Sveriges tropiska värme endast iklädd skinnjacka är egentligen inte en så bra idé och slutligen - pälsvantar på fötterna är bra skit om man vill behålla sina tår utan frostskador.

Jag vet, det är helt galet vad smart jag har varit idag. Det märks att jag gick i matte-no-klass där ett år.

God morgon

Varför vaknar man alltid så tidigt när man varit igång kvällen innan? Sminket ligger en decimeter för långt ner, jag har dregglat ner hela kudden, när jag sväljer får jag en suspekt smak av vodka-redbull och jag är tre millimeter från att kissa på mig.

Igår var jag på middag hos mina kära storebror i gott sällskap. Drinkar, Singstar och minnesluckor på det och det blev en great kväll. Vaknade i alla fall hemma, så den tackar vi för. Vet inte riktigt hur dock, med tanke på att det är en timmas gång avstånd mellan oss. Och så älskar jag att kolla vilka man har ringt och alla finfina sms man frälst världen med.

Men nu blir det en liter juice och tv!


När jag inte orkar med mig själv


Bild: Mig hittar ni längst till vänster med den mystiska underläppen

Ibland blir jag så less på mig själv. Jag ser verkligen i mitt liv i svart eller vitt: antingen är det fantastisk eller så är jag sneppet från att på allvar vilja dö. Vissa dagar tycker jag att jag är den vackraste människan på hela jorden medan jag andra dagar inte ens står ut med att se mig själv i spegeln. Jag kan gå från att älska mig själv till att hata allt på en nanosekund. Kanske en aning schizofren?

Och det värsta är att jag aldrig vet med mig sjäv. Jag vet aldrig vart jag har mig själv eller vad det är jag vill. Jag vet bara att jag inte borde, men jag fortsätter...

Vart är min julkänsla?

Jullov. Lunch på Bellmans med mamma. Julklappsshopping med Noah. Pirates-filmerna och mensverk. Där har ni en fin samanfattning av min senaste 24 timmar.

Ärligt talat. Jag är så jäkla less på bloggen nu.


Untold went iPhone



Min mobil langar fabulösa filmer med underbar kvalité! Filmerna är från någon helg sen efter en av Untolds (klicka här) spelningar när gossebarnen upptäckte att man kan spela gitarr på en iPhone. Fantastiskt!

The perfect crime


Bild: Catfat's

Av någon anledning så publiceras inte alla era kommentarer. Mystiskt. Nu ska jag ninja mig ner till köket och snitcha julmusten. Mor min har nämligen satt julmustförbud på mig men med en obevakad kyl så är det the perfect crime, hah!

Una updata

Jag känner att jag verkligen (inte) skämmer bort er med uppdateringen just nu. Men jag har haft en sån där äcklig dag när man är ledig och bara sover. Stackars mig. Krälade mig dock ur sängen runt 5 tiden för att hålla bästaste Noah sällskap när han sålde julgranar i Bromma. Jag var till och med så snäll att ett stycke vaniljbullar och julmust fick sällskapa från Pressbyrån. Men sen... Jag har upplevt mysigare saker om man säger så. Att stå ute i skinnjacka när det blåser som en slyna klingar inte så fint i mina öron.

Imorgon vankas det avslutning vid 11. Sen blir det lunch och julklappsshopping. Måste måste måste bli klar.

En början i alla fall



Inga mer lektioner för det här året? Check! Fy fan vad najs det känns. Efter skolan var det operation Julklapps-shopping som stod på schemat. Det gick faktiskt förvånatsvärt bra och på bara ett par timmar blev jag klar med alla paket till samtilga flickebarn. Däremot så har jag 6 killar kvar att köpa till. Jag hatar att köpa till killar.

Ett litet present tips till er Stockholmare är underklädesbutiken på PUB 03. Allt från underkläder till lite småporriga böcker till piskor. Jag gillar den skarpt. Troddde till och med att dom var så coola att dom instalerat ett vattenfall från taket, men icke. Det var en mega-vattenläcka. Bra att jag har koll.

Efter min lilla vistelse i stan skulle jag bara lägga mig i sängen för att kolla på Project Runway en snabbis. Ja fet risk att det blev en snabbis. Jag somnade i 3 timmar och missade middagen men det var det värt. Ska byta om strax och köpa med mig mat någonstan istället.

Snart är det jullov även för en lärare

Första gången man får skriva en blogg... Kul! Emma min duktiga elev och alla andra mina elever i SP 1C. Ha nu ett super skönt jullov och så ses vi när ni är riktigt utvilade och har samlat en massa energi!

God Jul och Gott nytt år

p.s. Emma får inte blogga på historielektionen...

T I T A N I C

Tillåt mig att bli lite lätt töntig, men Titanic är en utav mina absoluta favoritfilmer of all times. The car-scene, höh. Så just nu ligger jag inte helt otippat och kollar på Titanic i sängen. Det är scenen när han ritar av henne. Den är så galet fin. Jag planerar att börja gråta inom den närmsta timmen. Jag är så jäkla blödig.

Imorrn har jag hur som helst bara två lektioner. Jag är allt annat än sugen på att ha en tre timmar lång lunch för att sedan sjunga spanska julsånger och göra julkort på spanskan, yay! Så jag hoppar den. Ska försöka införskaffa lite julklappar.

Och härmed så har jag lyckats leverera årets inlägg.


Jag undrar...



... om jag kanske borde klämma till med en städning av rummet. Det tål att tänkas på.

Livemusik skulle sitta fint


Bild: Flood of red (?) på Moshpit Open

Det känns som att det var hundra år sedan jag var på en spelning (om man nu bortser från 2 helger sen, och helgen innan det höhö) så nu börjar det blir dags igen. Har ni koll på några bra band som kommer inom en snar framtid? Coldplay är inte ett acceptabelt tips.

Jag skrattar så jag gråter!


Ja tack!



Nja, det är inte riktigt tänkt att vara något ihoppysslat "dagens-önske-outfit-collage". Svängde nämligen förbi Monki efter skolan och blev lite lagom kär i vissa saker. Det är farligt när man har kortet på sig, så jag fick tvinga mig därifrån. Lyckades där emot kirra årets första julklappar. Ett paraply också. Creds till mig!!!

När man ligger i

Nu har jag varit grym! Har hunnit peta ihop 3 A4:an om träning, läst på massa om miljöpartiet så jag kan debattera imorgon OCH hunnit med ett bad. Hur bra är inte jag på en skala liksom? Helt galet är vad det är.

Men nu blir det en välförtjänt paus i form av promenad till affären med Sandra. Mr PMS kom på besök idag och jag är i ett sjukligt behov av chips. Sen så blir det mer idrottsplugg och förhoppningsvis en tidig kväll. Kanske... Det är ju Scrubs :)

Rewind



Då: Glögg. Drinkar. Dans. Skratt. Womanizers. Lussebullar. Tyllklänningar.
Nu: Amerikanska revolutionen. SL. Plugg. Flagande nagellack. Hej ångest.


L U N E S



DÖD ÅT MÅNDAGAR! DÖD ÅT MÅNDAGAR! DÖD ÅT MÅNDAGAR! DÖD ÅT MÅNDAGAR!

När jag säger att jag hatar måndagar så är det ingen överdrift. Att gå upp 7 och inte komma hem förns 5 är allt annat än mysigt efter en helg. Och att veta att hela kvällen kommer få spenderas till plugg känns inte heller så överdrivet lockande. Att SL dragit om sina tidtabeller gjorde hela mitt liv perfekt. Helt perfekt.

Jag är medveten om att jag är lite väl negativ just nu men serious... Jag orkar inte mer. 100 timmar sömn, en semester och massa kramar skulle lösa alla problem känns det som.

Fler mentala pungsparkar

Till imorgon har jag: 

  • Idrottsprov
  • Idrottsinlämning
  • Matteprov
  • Samhällsdebatt

Har jag börjat på något? Nej. Erkänn att ni vill vara mig.

Update: Inga mer prov för i år! Lyckan är ett faktum.


Var det fest igår eller?





Alla bilder är tagna av grymma Kajsa.

Efter den här helgen är jag allt annat än på top. Men den har varit grymt rolig! Igår begav jag mig i mjukiskläder till Sandra för att fixa mig. Det blidde en svart klänning med nitbälde, svarta stay-ups, kängor och hela kittet. Jag var grymt snygg, höhö.

Sen vid 7-tiden landade vi hos Ellis där vi minglade runt med alla 30 (!!!) tjejer innan vi spelade Våghals. Det var galet. Vi lät som kåta gorillor, borttappade sälar, visade sexställningar på varandra och ritade av våra punanis. Dans och dricka på det och kvällen var fullbordad. Vid 2-tiden spatserade en trött och sliten Emma hem och däckade med kläderna på.

Tack Ellis och Emelie för en otrolig kväll!

Sunday morning

Jag har precis lyckats kräla mig upp ur sängen. Gårdagen var galen. Ska försöka ragga upp lite bilder och berätta allt sen. Men nu blir det lite Saosin och juice. :)


Trosskydd ♥



Igår började min piercing blöda helt random. Vi hittade inget papper så jag fick köra på trosskydd istället. Om man var där så var det jäkligt kul. Ännu roligare var det när jag kastade det på min lillebror som trodde att han precis hade fått bevittna sin första mens.

Plötsligt slog det mig...



...Vad fan ska jag ha på mig ikväll? Svart, guldig eller grön klänning? Ett fancy paljett-linne kanske? Med eller utan leggings eller go all in och köra på stay-ups? Och inte för att tala om skorna. Jag har nog lite för många för mitt eget bästa. Svarta, röda, lila eller vita naglar? Rakt eller lockigt hår? Så många frågor... HJÄLP!

Anna Bergendahl - Have a heart



När hon sjöng den igår i pausen. Det var galet!

El final de Idol


Bild: Robin, lillebror och jag innan Idol

Och igår var det som sagt Idol-finalen. Det var ärligt talat riktigt bra, beyond mina förväntningar. Men att klämma in 15000 fjortisar i Globen och sen ta fram Johan Palm kanske inte var det bästa för allas öron.

Efter det bar det av till min käre far och vi satt uppe och samtalade hela natten - vilket ledde till att jag är allt annat än på topp idag. Ska nog dra en powernap innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag iväg till Sandra där vi ska föra och fixa oss, för ikväll vankas det en muy grande tjej-fest. Det kommer bli grymt.

Idol-final!

Gah, stress! Om en kvart ska jag åka och möta min lillebror vid Odenplan för att gå på Idol-finalen och jag står i underkläder...

Hoppas ni får en great kväll. PUSS!

Operation Barbarossa


Bild: Noah och Bobbe

Jag har fått reda på att mitt största fan är en man vid namn Bobbe, som ni även ser till höger i bild. Så för att ära dig, käre Bobbe, så tillägnar jag ett helt inlägg till dig. Jag kan ju trycka ett par rosa Team Holdens-tröjor till dig också för att öka din glory.

Nighty nighty

Vissa människor får en verkligen på ett så bra humör. Tack!

Och med en skrikande fettokisse i knät så kan jag hälsa er
Over and Out.
Nu blir det sängen!


Hur gör singlar?



Paint och webblogg.se är en slående kombination om det är pixliga bilder man vill ha! Men skämt åsido, jag har haft den bästa torsdagen på länge. Somnade halv 12 och sov tills halv 5. Dom är 5 timmarna satt mer än fint. Skulle gentligen vilja somna om nu men då lär jag väl vakna runt 11-tiden och inte kunna somna om. Och att vara vaken och ensam på nätterna är seriöst det värsta jag vet.

Att inte ha något att göra nu heller känns inte heller så grymt. Som vanligt så behöver jag plugga (vilket jag i och för sig aldrig gör) men brist på böcker gör detta omöjligt. Nej. Vad. Synd. Men ärligt talat: Vad gör singlar hela dagarna? Jag kommer börja klättra på väggarna snart för att jag är så jäkla uttråkad. Haha, nu låter det som att jag inte har några kompisar.

Update: Hittade choklad från igår. Kvällen är räddad!

111208

God morgon världen! Eller för min del blir det god natt för jag har redan slutat för dagen så nu ska jag gå och lägga mig igen. Ibland har man det bra. Och imorrn har jag bara två lektioner, sen är det helg! Då vankas det Idol-final med lillebror och min låtsas mamma plus en muy grande tjejfest på lördag. Ska försöka klämma in några timmar sömn på det också för det är löjligt vad trött jag är hela tiden.

Men ja, sängen var det somsagt.

PS! Idag är det exakt ett år sedan jag var på The Black Crusade.

I brist på annat


Bild: Från i somras skulle jag tro

Hittade den här listan hos Gelix och tänkte dela med mig lite av mig själv till alla er nya läsare. So here goes:

Vad heter du? Emma Patricia Holden
Vilken årgång är du? 1992
Vart bor du? Barkarby precis utanför Stockholm
Vad pluggar du? Sam-sam på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium på Kungsholmen
Vad sysslar du med annars? Jobbar extra på helgerna på ett café, går på massa spelningar, träffar kompisar och allt det gamla vanliga.
Hur lång är du? 170 stolta centimeter
Hur mycket väger du? 50-55 kilo
Har du några piercingar/tatueringar? Två töjar i öronen på 8 resp.5mm + en vanlig och en stav i läppen
Favorit ämne i skolan? Bild, svenska och historia
Vad använder du just nu för skor? Svarta heels, kängor eller blommiga lågskor
Favoritaffärer? Monki, Weekdays och New Look
Äger du en iPod? Sí, sí. En slemgrön. Den är min räddare i nöden
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag är sjukt ego och älskar att vara med på bild. Men att fota är ändå helt okej det med.

Tycker du att du är attraktiv? Ja för det mesta i alla fall. Vi har väl alla våra dagar
Vilken är din favorit drink? Krossade jordgubbar med vodka alternativt Schrepes med vodka


Kväll med xaxax


Bild: Fina Daniella

Kvällen har spenderats med denna kvinna. Det blidde promenad, införskaffning av choklad och juice (man måste ha juice!) och thé-pimpling hemma at my place. Prat om allt från Enskildas brist på humor till leopardpjuks. Great kväll med andra ord.

Men nu då? Egentligen borde jag ha pluggat matte hela dagen med tanke på att jag har prov imorrn, men icke. Hej IG.

The dress



Klänningen är från urban Outfiters och den fick jag av Natta i födelsedagspresent för ett halvår sedan. Nu fick jag för första gången igen den. Ja, det är lite pinsamt. Men det känns mer än okej att kunna briljera med att jag med lite våld och vaceline lyckades klämma in mig i min UO-klänning i storlek XS för över 1000 dinarer. (Den var på rea. Så mycket älskar inte Natta mig.)

Men aja, bättre sent än aldrig liksom

U p d a t e

Naglarna spricker, håret ser ut som ett helvete, vågen samarbetar inte och jag är blekare än någonsin. Lägg till enorm skolstress, håriga ben och tjaffs med exet så kanske ni förstår varför det inte varit så mycket bloggande på sistånde. But I´ll be back!

Paramore - Decode


Mornin'

Stannade hemma idag. Hade sjukt ont i magen i natt och kunde inte sova. Jag känner mig inte lite ensam på en skala just nu. Är så himla van att ha en person att ringa som kommer direkt och håller mig sällskap, men inte nu längre. Jag har inte den där personen jag kan ringa mitt i natten när jag inte kan sova eller gnälla hos när allt inte är som det ska. Just det saknar jag otroligt mycket.


Om den nya piercingen


Bild: Snea tjockisläppar och Da Piercing

Ja, där har vi den alltså. 500 kr kostade det att göra den på Plain Pain Piercing på Gamla Brogatan i Stockholm (den över Blue Fox). Det var grymma Simon som tog den och han satte den så att jag kan ha ring också om jag nu skulle känna för det. Läkningstiden är cirkus 4 veckor så då ska jag kirra en svart stav för ringar har jag redan från när jag hade piercing på sidan av läppen förra året.

Och damn, jag hade glömt hur ont det gjorde att få en nål körd genom läppen bara sådär. Att jag var bakis underlättade inte så mycket heller antar jag. Men det var värt det.

Äckligt snygga människa


Bild: Fashiontoast

Jag skulle kunna offra min glädjestav för att få vara i hennes garderob i en dag. Nu snackar vi en huge uppoffring!

Stressmage är tydligen något jag lider av. Och den är så välkommen så. Precis vad jag behövde! Så jag gick hem en timma tidigare idag. Tänkte att jag skulle försöka mig på att plugga lite för en gångs skull.

Thinking about the way he loved me



Ja, jag la upp den där bilden för typ 3 inlägg sen. Och ja, jag vet att mitt hår ser sjukt skarrigt ut men det är blött god damn it.

Och så blev det måndag. Jag har precis tryckt i mig den obligatoriska thai-lunchen och nu fortsätter jag och Matilda våra måndags-rutiner genom att blogga. Kvinnan åker till Canarie Öarna på lördag så jag sitter och hatar henne lite i smyg.

Inte blir det bättre av att jag känner mig så där lagom ful heller. Lyckades nämligen glömma min plattång hos Noah efter att jag hade plattat alla syskonen Gustafssons hår (sjukt roligt!). Jag får bara bita ihop och se allmänt oglammig ut helt enkelt. Det är ju måndag.

Hatt


Bild: Untold på HUS1, tagen av Bloggfji

Jag har haft en grymt skön helg! Var ledig i fredags. Bara den ni! Kvällen började på HUS1 i Jakan med Matilda och hennes kompis Karin där vi bevittnade lite livemusik i sin renaste form. Är dock lite smått tveksam till om flickebarnen uppskattade musiken så överdrivet mycket... Hur som helst så fortsatte kvällen hemma hos bröderna Köhl där det bjöds på massa massa vin. Det blidde dock lite för mycket av det goda märkte jag morgonen efter. Bra kväll.

I lördags så blev det en sväng förbi hemma för en dusch. Tro mig, där gjorde jag världen en tjänst. Sedan mötte jag Noah i stan för att *trumvirvel* pierca mig! Det blev sjukt snyggt. En stav i mitten av läppen. Kan väl langa en bild i framtiden. Tog en fika också innan jag blev bjuden på middag hemma hos honom.

Ring ring ring bananphone

Vad är det med killar och deras okompetens att ha mobilen laddad när man ska träffas? Och så är dom grymma på att ha den på ljudlös i fickan. Bra grabbar! Fint jobbat!


Middleage - Proof of honesty



Nämen är det inte en Holden-näsa man ser precis i början? Jo då. Jag och Sandra var nämligen med i deras musikvideo för 3 år sedan när jag var som vackrast i mitt liv. Men ärligt talat, spana in videon för jag dyker upp lite här och var i randig tröja och blont fluff. Nostalgi är vad det är.

Mitt hår är blött, inte smutsigt


Små irritations moment

Varje morgon på väg till skolan så möts jag av samma 4 irriterande fenomen:

1. Folk som trycker på stoppknappen på bussen innan slutstationen - Tror dom ärligt talat att bussen inte kommer stanna bara för att dom inte trycker på knappen? Få saker är så irriterande som det varje morgon. Nästa gång blir det smisk.

2. Tanter - Gnäller, hostar en i nacken och är bara allmänt dryga. Sura blir dom också fast man langar sin egen plats till dom så dom slipper stå. Och är man snabbare än dom in på tunnelbanan så får man en armbåge i tutten. Inte ok.

3. Dagisgrupper - Behöver jag ens förklara mig?

4. Fjortisar - Att diskutera sina highscore på Quadra pop är kanske inte det mest lämpliga ämnet att ta upp halv 8 på morgonen och att bedriva allmän ringsignals-konsert är inte heller så överdrivet uppskattat.

Otroligt att det verkligen är VARJE morgon också.

Black magic woman


Takida - Handlake Village

Det där badet satt mer än fint. Det var nästan så att min skagenmacka inte kunde toppa det, men bara nästan. Nej fy fan vad god den var.

Nu är jag en black magick woman: Svarta leggings, svart skjorta, svarta naglar och nitbältet. Har till och med svarta panties. Skulle vara en grym hardcore-ninja idag med andra ord.

Men nu blir det till att städa. Mamma Holden tyckte att det var onödigt att mina saker täckte trappan så det inte går att förflytta sig i den. Det är hon som är onödig.

Och så blev det helg



Ja ni kanske kan lista ut vart jag kommer spendera dom kommande timmarna? För vissa av oss slutade 10 idag och är lediga imorrn. Det är fritt fram att hata mig.

Ska lyssna på lite sköna Salem Al Fakir-hits varvat med Veronica Maggio, för den som undrade.

Tribute till mina norska läsare

Jag älskar norrmän, så är det bara. Dom låter ju så jäkla glada hela tiden. Man blir lycklig i själen liksom. Och sen så är det ju jäkligt najs att jag har en hel del norska läsare också. Jag diggar er skarpt ska ni veta!

Om promenader, orgasmer och glädjestavar


Bild: Ännu en sån där utfyllnadssak, ni vet

I went hurtig girl_92 och begav mig på en timmas promenad med Smashing Pumkins i lurarna. Det plus en dusch kan mycket väl ha varit det närmsta jag kommit till en orgasm på länge.

Ärligt talat, tänk att gå från att få massa humpin' dagligen till det här. Och lådan som min käre glädjestav ligger i är trasig så jag får inte upp den. Lid med mig för bövulen! På riktigt, det är fan synd om mig.

I shoot people


Bild: Canon EOS 400d

En liten fågel (pappa) viskade i mitt öra att någon (jag) ska få en valfri systemkamera i julklapp. Den gillar vi! Men nu till el problemo: Jag är helt lost när det kommer till tekniska påfund. Det blir en Canon, så långt är jag med men sen då? EOS hit och ISO dit. Jag fattar verkligen nada.

Så ni är mer än välkomna att langa tips och sån skit.

Jag är så gay gay gay

En lektion i morgon och sen är det helg för min del. Det känns helt okej. Något som däremot inte är helt okej är mina jäkla moodswings jag gått omkring med den senaste veckan. Jag vet inte om det beror på p-staven eller allt som händer, men det här börjar ju bli löjligt. Bölar och  har mig som ett jag vet inte vad. Otroligt ometal är vad det är.

Onsdagströjan



Idag är det Onsdags-tröjan som gäller. Bra att ha om man skulle glömma bort vilken dag det är, typ.

Är redan hemma, fast jag vanligtvis inte brukar komma hem förns 5 på onsdagar. Fast jag blev så jäkla pissed off att jag var tvungen att dra efter lunchen. Tro mig, jag var nära på att döda en viss person av väl valda anledningar...

Så nu sitter jag med ena fettokissen i knät och kollar på Desperate Housewives-repriser. Ska gå på jakt efter kallorier strax. Sen blir det det en powerwalk. Ja, jag är psykiskt störd.

Jag saknar dig med


Bild: Le Love

Promise Divine - This time


Ny matta var det här!



Jag fick precis en matta bara sådär. Den tackar vi för. Har för örvigt kommit till insikt till att jag definitivt borde tvätta håret snarast efter att ha sett den här bilden. Och dammsuga rummet efter att ha krälat runt på golvet. Fast mattan är grymt skön. Jag vet en fettokisse som kommer sova lyckligt i natt.

Well she's not bleeding on the floor just for the attention


Bild: Tyckte väl att jag var fin eller något.

Och så har jag hämtat alla mina saker som jag hade hos Tom. Allt. Eller fan också, jag glömde maidenfilmen från Ullevi -05 men den får jag ta i framtiden. Skumt och tomt är väl adjektiven jag skulle vilja använda mig av i det här fallet. Nu börjar det verkligen sjunka in att man är singel. Fast jag saknar honom som fan. Jag orkar inte med alla känslor just nu. Penis.

Och vad ska jag göra nu då? Försöka ta tag i mitt liv kanske? Eller tröstäta lite låter mer lockande just nu faktiskt.

LIVE från badet, part two

Nej man känner sig inte lite tjock när man bloggar från badet och trycker i sig munkar och cola. Men det är ju tisdag. Två dagar kvar till helgen för min del för vi har studiedag på fredag. Lyx i sin allra renaste form.

Sigur Rós, som du lyssnar på här, är för övrigt grymt underbara och takes me way back to the good old days.


"Min dildo är typ paj..."


Bild: Är lite sådär lagom sammanbiten idag.

Av någon anledning så publiceras inte mina inlägg. Skärpning webblogg.se!

Jag hade fabulösa planer för dagen men dom sket sig. Ska ta ett bad istället och dunka gamla Promise Divine-dängor. Fina grejer det. Sen då? Ja säg det. Har oändligt mycket plugg men det är ju inte roligt. Jag behöver action!

Martes


Bild: Gatukonst.se

Att gå upp 6:30 var inte det bästa jag varit med om i mitt liv. Att det har regnat hela morgonen gjorde inte saken bättre precis. Efter skolan blir det la stada. Fika och julklappsshopping. Good shit. 

Blöö

Hej. jag är bäst!
/Therese

Jag tror Therese försökte säga mig något...

Call it carma

Nu kära världen blir det sängen och My name is Earl. Sandra och jag har ägnat kvällen åt skitsnack, lussebullar, musik, töjning och godisätning. 5mm'ern sitter snart där den ska. Grym kväll med andra ord.

Great success


39 onödiga sanningar om mig

1. Jag är halvengelsk. Min padre kommer nämligen från Gillingham, Kent.
2. Bananer är bland det äckligaste jag vet. Speciellt ljudet när någon äter dem...
3. Och jag gillar inte grönsaker heller. Eller råa duger i krig. Ibland.
4. I våras så åt jag en hamburgare med sallad på för första gången.
5. Jag är lite halvt laktosintolerant. Fast glass kan jag äta utan problem.
6. Jag kan inte dyka.
7. Amor Amor och Girl by Tomy Hilfiger är mina favoritparfymer.
8. Jag umgås mycket hellre med killar än tjejer. Hata catfights.
9. Fast mina närmsta tjejkompisar är rätt så brutala dom med.
10. I min klass är vi 26 grymma tjejer och 6 killar. Dom klagar inte.
11. Riktigt jävla sepestark-mat är bland det bästa som finns.
12. Att somna till Death Metal gör mig lycklig.
13. Piercade eller tatuerade män gör mig ännu lyckligare.
14. Jag töjer på båda öronen. 8 mm är målet.
15. Jag har 5 syskon. Inte äkta dock.
16. Sexdrömmar är något jag drömmer oroväckade ofta.
17. Jag älskar moshpits, wall of deaths och tornados.
18. Konserter över huvudtaget är orgasm och i år har jag sett över 25 band.
19. Gitarrskills är något jag faller alldeles för lätt för.
20. När jag var liten så bröt jah lårbenet. Kvar har jag 2 djupa små ärr.
21. Jag är asgayoch gråter till allt från Lejon Kungen till Extreme Home Makeover.
22. jag jobbar i ett café på helgerna och jag hatar det.
23. Barn måste vara satans påfund.
24. Jag är en riktig hejjare på speed-typing när det kommer till sms.
25. Oliver Sykes från Bring me the Horizon har stagedivat rakt på MIG :)
26. När jag var mindre grät jag när jag träffade Darin.
27. Jag tycker att det är skitkul att rita i paint.
28. Jag äger närmare 30 par skor. Låt oss kalla det för en fetisch.
29. Jag sökte till Idol i våras med min käre bror. Vi var inte så bra som vi trodde.
30. Apelsinjuice är bland det godaste som finns. Eller bara juice i allmänhet.
31. Historia, bild och svenska är mina favoritämnen.
32. Och jag hatar matte.
33. Jag blir kär på tok för lätt.
34. Ridning är något jag ägnade mig åt i nästan 9 år.
35. Jag är livrädd för äckelpäckel maneter.
36. Nästa år planerar jag att åka på Arvikafestivalen, om gott sällskap utlovas.
37. Jag har en sjuklig böjelse för zombie-filmer och har sett i princip alla.
38. Vodka + Schrepes lime är en av mina favorit "drinkar".
39. I våras blev jag, Natta och Sandra uppraggade på efterfest av Suicide Silence.

Mer om mina jävla töjar


Bild: Pixlig och fin. Det tackar vi webblogg.se för

Jag har shoppat! Tunnlarna är på 8mm och staven 5mm. Har ju 8 på vänstra men bara 3 på högra så den lille jäveln ska fan töjas! Och min lilla secret får jag ta imorgon efter skolan istället. Tro mig, ni kommer bli mighty impressed.

Om en halvtimma kommer Sandra hit så jag kan ta hennes töj-oskuld. Hon ska nämligen få min 3mm. Spännande fakta.

Död åt måndagar

Att hoppa ut ur fönstret och hoppas på ett någorlunda dödligt och smärtfritt fall har aldrig varit så lockande som nu. Skolan är verkligen inte min grej just nu. Jag och Matilda sitter och smygläser bloggar på historian och jag taggar tills later. Hon ska choppa lugg och jag ska... Nej jag håller på den ett tag till så får vi se om jag bangar eller inte. Erkänn att ni i alla fall är liiite nyfikna.

Och det är ju fantastisk att jag har dragit i mig en och en halv liter Loka Päron så jag håller på att pissa ner mig. For your information liksom.

Update: Bra att min historia-lärare hittade till min blogg, hah! Ehm, hej Jennie.

Hejdå bloggpaus



Bloggpausen är härmed över people! Jag kan ju inte påstå någonstans att jag tagit tag i mitt liv och allt är fortfarande en berg och dal-bana men det är sånt man får ta. Man kan ju inte få allt.

Första advent var det igår ja. Fika, mys och mer mys. Jäkligt bra skit. Helgen har haft sina ups and downs, minst sagt men den slutade fint i alla fall. För er som undrade liksom. Att vissa personer kan få en så jäkla glad.

Ny vecka, nya tag. Jag och Matilda har great planes som ni kan få beskåda senare ikväll om det går vägen. Impulsryck så det skriker om det. En färgning och införskaffning av nya töjar står också på listan över saker som ska göras. Skolan är för vanlighetens skull långt ifrån prio-ett. Bra Emma.