Happy new year motherfuckers

happy new year

När jag ändå är i farten så kan jag berätta om en mystisk sak som hände igår.
När vi var inne på H&M i Kista så såg jag den. Klänningen alltså. Den hängde där och såg alldeles, alldeles underbar ut. Den skulle jag ha! Så jag tog en 34a och en 36a och drog med mig Tom in i omklädningsrummet. Ehh, endast som smakråd såklart...

Hur som helst så sa den minsta storleken ifrån direkt och ville inte alls gå upp över låren. Nej det sved inte alls i hjärtat att jag inte kunde komma in i min vanliga storlek. Men men, jag testade 36an istället. Men inte fan ville den heller sammarbeta med mig. Tom frågade om han skulle hämta en större. Hell no! Jag skulle in i 36an, och med lite våld och vaselin så satt den som en smäck! Vi fick dra, slita, bita, svära och hota men tillslut så gick det. Och den är perfet!

She wouldn't let me be aywhere but inside

Just nu väntar jag på att kvällens planer ska bestämmas. Det blir antagligen katastrof eftersom att risken finns att jag inte kommer få vara med Tom.
Undertiden så kan jag ju tråka ut er med en lista som jag tjyvade från Denice.

Årets bästa grupp: Så många! Arch Enemy, 30 seconds to mars, Alexisonfire mm.
Årets bästa kvinnliga soloartist: Amy Winehouse alternativt Angela i Arch Enemy.
Årets bästa manliga soloartist: Jared Leto i 30 seconds to mars.
Årets bästa låt: Damn, eehh... Typ allt när dom skriker och sjunger om mord. (Posetivt va?)
Årets bästa godis: Allt som är så surt att ens mun snörper ihop sig till ett litet an*s.
Årets bästa TV-program: Girls of the Playboy mansion
Årets bästa sommarminne: Helgen i Dalarna med Tom.
Årets bästa film: Resident Evil numero dos. (Jag älskar zombies)
Årets snyggaste kille: Tom såklart.
Årets bästa konsert: Oj, The Black Crusade tror jag.
Årets fjortis: Valfri person i min skola.
Årets tidning: Slitz.
Årets tal: Mitt fylletal jag höll för pappa förra nyår.
Årets bus: Busrigningar såklart.
Årets klantigaste: Kanske när jag nästan ramlade på en potatis i matsalen. 
Årets fulaste klädmärke: G-star!!!
Årets resa: London med Bella i juni.
Årets största händelse: Fick min tönt till lillebror att gilla metal.
Årets sämsta händelse: Pass.
Årets sämsta låt: All fjååårtizZzdunk!
Årets sämsta människa:  Jag nämner inga namn...

Don't be scared, it's a nice song.

hej

Om någon undrar över bilden, så ville jag bara visa att jag har klippt mig...

Okej, hur ska man summera domhär dagrna? Tom har kommit hem från Småland och jag har bott hos honom. Dom har förövrigt köpt en snorsöt kattunge som heter Isa som jag har utnämnt till min nya bästis. Jag har blivit pinsamt dålig på Guitar Hero så Tom har tvingat mig att öva i flera timmar under bombhot.

Min julklapp från Tom ska förövrigt bli en heldag i stan med fika i kaknästornet, middag, bio och en överraskning hemma. Så jag måste leka tönt och börja leta redan nu efter något att ha på mig.

Och på tal om att hitta något att ha på mig så var jag i Kista igår för att köpa en present till min lillebror, och hittade en svart nyårsklänning till ikväll. Så det blir den, guldpumps och massa guldsmycken. Very bling-bling. Så nu har alla modebloggare där ute som läser det här fått sin dagliga dos av onödigt klädsnack.

Det här blev ett jävligt segt och onödigt inlägg. Förlåt. Jag får väll återkomma när jag inte är lika tråkig.

I'm not o-fucking-kay!

apa
Bild: Monki leggings, julklapp från Natta.

Jag är helt slut. Av någon mystisk anledning så kan jag inte somna på kvällarna. Hur som helst så är jag något trött efter att ha vart hos Sandra igår med Dobo och Nima och tittat på när dom körde Guitar Hero 3 - i fem timmar mitt i natten igår. Aja, det var kul och jag fick äran att briljera med mina obefintliga Guitar Hero-skills. 

Och vet ni vad som händer idag? Tom kommer hem, om bara någon timme!!! Så jag ska gallopera hem till honom med hans julklapp och krama sönder gossebarnet. Kanke ge honom lite smisk också, så att han lär sig att aldrig åka ifrån mig igen! Undrar var jag får av honom i julklapp... Han har nämligen varit välldigt lurig på den fronten.

Sex pistols - God save the queen

god jul
Dagens låt: Something that never ends - Untold

Ta inte bilden på allt stort allvar för det gör inte jag.

Nu har jag hur som helst haft min första julklappsöppning. Jag har fått nya hörlurar till iPoden, nya jeans, presentkort, biobiljetter och lite annat smått och gott. Om några timmar så ska jag hem till pappa och leka talliban och terrorisera sönder deras jul med. Alex och Ullis har varnat mig om att jag ska få en något... speciell present av pappa. Vet inte om jag ens vågar öppna fanskapet. Men jag misstänker att det kommer vara en dildo, trosor utan gren eller handklovar eller alternativt glidmedel med choklad smak. Jag har en mycket normal familj, I know.

På tal om det så måst jag berätta om en jävligt kul sak som hände för några månader sen när jag och Tom var hos pappa. Efter middagen så skulle Damon, min lillebror på snart 11 år, ge en present till Tom. Den fagra presenten var ett paket kondomer. Motiveringen var att Tom inte ska ge mig aids. Ma måste nästan ha varit där men jag hr aldrig sett Tom så röd. Jag var nog den som skrattade mest åt honom. Stackarn.

Well well, fortsatt trevlig jul på er!

Alla som inte dansar är våldtäcksmän

tom <3
Bild: I övermorgon! I övermorgon!

Så var det jul igen. Jag ska hoppa snacket om att jag lider av totalt brist av justämning. Sånt kan ni läsa om i andra bloggar. Istället så ska jag berätta att jag redan har öppnat två paket som jag fick av Toms familj. Jag kunde inte hålla mig så slå mig inte! Hur som helst så fick jag en prenumeration på 9 nummer från Vecko Revyn och en pärlplatta av Bill. Jag tror jag blev mest glad över pärlplattan. Dethär är inte bra! Snart är jag tillbaka på mina banor där jag gråter till Extreme home-makeover och andra fjolliga program. Jag måste börja umgås med mitt grabbgäng igen och knarka testosteron. Jag måste bli en riktig karl med hår på bröstet!

Hur som helst så blir det julfirande hela dagen. Klockan 12 får vi gäster här hos mamma och sen framåt kvällen så ska jag till pappa och fira. Men det jag ser fram emot mest är när Tom ska ringa. Han har nämligen ingen täckning ute i dom hemska Smålänska skogarna, stackarn, så han ska kapa hemtelefonen och ringa.

Aja, God Jul på er - antar jag.

Arch enemy - Ravenous

betygsvänner <3
Bild: Sandra, Ellis och Hanna. Jätteseriösa.

Jag ville bara säga att jag kommer sakna Ellis grovt mycket nu när hon åker till Sydafrika över nyår och fram tills skolstarten. Så denhär gången dränker jag mina sorger i knäck...

Alexisonfire - Rough hands

paket

Och som jag förutspått så sög det dase att sova själv utan Tom. Men jag vaknade tidigt och gick upp och åt gröt med familjen. Sen vid halv 12 så mötte jag upp skåningarna för att åka in till stan. Vi gick omkring där och jag visade dom massa ställen att spana in under mellandagsreorna. Sen så åt vi lunch på Bellmans, som jag också hade förutspått.

Vad tycker ni försästen om mitt paket på bilden? Jag har slagit in alla mina paket med det pappret som förövrigt bara kostar en tia på Eden på Drottninggatan. Själv så tycker jag att det är så jäkla tufft. Lite anti-jul, men det är jag med för tillfället. Ingen snö, nada julstämning och ingen Tom att krama sönder. Livet suger lite smått just nu.

Ikväll så ska jag träffa Natta och Daniella, och så ska dom få sina paket av mig. Fast vad vi hittar på sen har jag ingen aning om. Jag är på grovt festhumör. Undrar om Skälby delar den känslan med mig.

Oh it's such a shame for us to part

pälskling

Jag har kommit fram till att dethär är första lördagen på evigheter som jag sover utan Tom. Det kommer kännas äckligt tomt, för jag saknar honom som fan redan nu. Så för att dämpa min ångest så har jag en spa-kväll med mig själv nu och dränker mina sorger i vin. Inte riktigt då, men det lät bra i alla.

Hur som helst så frunderar jag på att ta en tidigt kväll. Ska dra på på slaffsig film och sova mig till bättre tider. Dom bättre tiderna kommer ju somsagt redan imorrn när jag ska in till stan med skåningarna, som jag härmed har döpt dom till. Det blir nog en fika på Bellmans också. Och på tal om Bellmans så ska jag nog söka jobb där i vår. Men vi får väll se hur det blir med det. Men nu så ska jag sluta svamla och bege mig mot sängen.

Sweet miss Blue, how do you do?



Denhär kvällen har varit, trots mina förväntingar, great bananas! Mina barndoms kompisar, Becky och Christine (stvavning?) kom och hälsade på från Malmö. Och eftersom att jag är kär i skånska så var bara dialekten mysig. Dessutom så är det lite skitsamma att vi inte har träffats sen vi var 10 år, för efter några xider så är det precis som förut. Ja, nu är det fritt fram för alla att hacka på mig om dubbelmoral och annat trevligt som nämts i min Fjortis Guide. Bring it on.

Hur som helst så kom vi fram till att jag ska ta med dom in till stan imorrn och visa dom lite affärer att satsa på inför mellandags-reorna. Och så ska jag lära dom lite fler 08-uttryck i utbyte mot lite skånska.

Jag har dessutom kommigt fram till att  det inte är så smart att blogga i halvlulligt tillstånd så vi slutar här helt enkelt.
Ha en fortsatt trevlig kväll på er!

It goes likethis, the fourth, the fith

smeg

Och så tycks det ännu en gång ha gått en evighet sedan man visade några vitala tecken, men än en gång så kan jag stolt medela att jag lever. Även om det känns som att jag är döende. Jag har nämligen gjort det enorma misstaget att vänta med att köpa alla julklappar före helgen innan jul. Det misstaget verkade tydligen några tusen andra stockholmare också ha gjort igår eftersom att det tog mig och Tom 6 timamr att plöja igenom alla affärer. Så nu lider jag av förslitningsskador i form av träningsverk i hela kroppen från att ha burit alla klassar samt en söt liten blåsa på lilltån. Jag har aldrig varit så aktiv som igår!

Men annars så har jag äntligen fått mitt älskade, underbara lov. Jag fick dessutom den stora äran att sjunga Santa Clause (stavning?) is coming to town, under pistolhot av en viss Arvid på skolavslutningen. Men det var kul.

Dagarna fram tills jul kommer att spenderas hos pappa, vilket känns kul eftersom att jag knappt hunnit vara med honom det senaste halvåret känns det som. Och så ska jag försöka vara liiiite snäll mot min lillebror också. Eller kanske bara om han har tur.

Och tillsist så kan jag medela att Tom har åkt ner till småland för att fira jul med släkten. Jag har aldrig känt mig så gay som när vi skulle säga hejdå till varandra idag. Jag grät redan imorse när vi vaknade och fram tills nu i princip. Manligt va? Men den goda nyheten är i alla fall att jag kommer kunna blogga under några dagar för en gångs skull.

It was so inviting it hurt my bones

jeans
Bild: Ehhm, resultatet av en smidig Emma.

Okej, dags att summera en hel vecka där sjukt mycket har hänt. Och jag har... en kvart på mig. Great.

Men jag kan väll börja med att berätta om hur det var på The Black Crusade förra tisdagen. Det ägde getsnopp! Vi åkte in efter skolan och köade (vilket i och för sig var jävligt onödigt kom vi på efter hand) tills insläppet som var efter 6 har jag för mig. Det var jag, och 15 grabbar. Jag säger ju att jag bara börja bli mer och mer manlig. Ta en titt på mina ludna ben så förstår ni. Men hur som helst så hamnade vi ganska så långt fram vilket jag tyckte var sketbra. Tills dom drog igång... Shadows Fall far första bandet och efter första tonen så var moshen igång. Mjo det gjorde något ont men man ska inte klaga. Shadows Fall var hur som helst grymma! Andra bandet var Arch Enemy, älskade Arch Enemy. Men pussy som jag är så blev jag ner moshad och svimmade i mitten på andra låten så Tom fick bära ut mig. Jag hatar mig själv för det eftersom att jag missade nästan hela Arch Enemy. Sen så spelade Dragon Force och Trivium också och behöver jag säga att även dom smekte på scen? Men när Machine Head kom så var alla något slitna, plus att deras ljud sög så vi drog hem lite tidigare och jag sov hemma hos Tom.

På onsdagen så hade vi genrep på Luciatåget. Gissa hur vacker jag lät efter 5 timmar i en moshpit plus att jag var dunderförkyld. Det lät med andra ord bajs...

...Så på torsdagen så fick jag mima hela Luciatåget i princip. Jag gjorde alla en stor tjänst om man säger så... Och kan ni gissa vem som blev Lucia i år? Första "emo"-Lucian någonsin, som jag fick höra efteråt. Men det blev jag som var Lucia om ni inte har förstått det. Det var hur som helst ganska kul, men det var mindre kul att slita ur 3 meter stearin ur håret efteråt.

I fredags så tänkte jag njuta åt min helg men istället så spenderade jag kvällen till att lubba från 20 stycken fotbollshulliganer. Ja, jag sprang. Och sen när jag skulle hoppa lite halvsmidigt över ett staket så sprack mina jeans, därav den vackra bilden. Jag skulle med andra ord aldrig bli en bra ninja.

Annars så tog jag det ganska lungt denhär helgen. Myskväll hos Tom och filmkväll hos Adam. Och jag är fortfarande sjuk, för den som undrar. Är inne på min femte vecka nu, om någon undrade det med.

Orkar verkligen inte komma på någon bra titel

Jag lever, jag lovar. Men jag har verkligen inte orkat ge några livstecken den här veckan. Just nu sitter jag hos Adam och väntar på att Sandra och kompani ska komma. Och någon gång innom en snar framtid så ska jag dela med mig om hur underbart det var på The Black Crusade, hur kul det var att vara Lucia och få stearin i hela håret, om att jag har ätit något för mycket pepparkaksdeg idag och om hur det var att bli jagad av 20 fotbolls hulliganer. Men det tar vi som sagt någon annan gång.


But you make me smile pleas stay for a while



Morrn Morrn! Idag är jag sådär sexigt sjuk. Det är verkligen sketmysigt att ligga och hosta hela natten. Det ska verkligen bli sketmysigt att köa några timmar i regn för att sedan stå och svettas mitt i en moshpit i 6 timmar. Det ska verkligen bli sketmysigt att få min planerade lunginflamation dagen efter och det ska bli sketmysigt att låta som en halt skata på luciatågt på torsdag. Men det är så jävla värt det! Så jävla värt det!

Men hur som helst så är jag lite busig just nu som sitter hemma och bloggar istället för att gå på svenskan och redovisa om min diktanalys. Men jag orkade helt enkelt inte så jag tar en sovmorgon till kvart över tio. Sen har jag bara 4 lektioner som inte är allt för hemska innan jag åker in med Tom och Loppe och köar med alla andra.

På återseende!

You tell the fucking punchline before you've told the joke


Bild: Cory Kennedy.

Och så var var mina älskade skoldagar igång igen. Som jag har längtat. Eller inte.

Dagen började med att jag fick gå omkring i några klasser för att rösta fram årets skoltyck på skoltröjorna. Det lutar mot ett KSSS wanna-be tryck. Inte så kul. Och på byxornas rumpa så kommer det stå BJÖRKEBY. Det är inte heller så kul. Märks det att det går lite för mycket fjortisar på min skola?

Och så hade vi ett trevligt litet Lucia-rep där man gång på gång kan fastställa att vi suger onödigt mycket. Men det gör inget. Jag tror vi har kul ändå. Ska bli intresant att se hur det låter på torsdag.

Jag smet lite tidigare från spanskan för att åka på ett möte på Träffen med Denice. Vi ka vara med i RTR, Rock Tv Radio. Vi ska hur om hest sätta ihop en dokumentärfilm om småband i Järfälla. Vårt jobb ska bli att vidoeblogga, blogga på hemsidan, skriva i lokaltidningen och att sälja in oss hos tv-bolagen. Jag är grymt taggad!

Och jag är sjukt taggad inför The Black Crusade imorrn! Men nu så ska jag fortsätta på min tjockis mozarellapizza. Sen så har jag ett so-prov att plugga till, pus en diktanalys att göra och lucialåtar att nöta in.

Här har vi en riktig kvinna med hår på bröstet

 

Arch Enemy - We will rise
Arch Enemy - Burning angel

En annan sång får en helt ny text. En äcklig röst om billigt sex


Bild: På väg hem från Alex. Juni?

Och så har ännu en helg speedat förbi och jag undrar varför dom måste gå så jäkla snabbt till skillnad från alla anus-skoldagar. Men nu är det inte ens 2 veckor kvar. Jag har bara något prov kvar eftersom att jag klarade av dom fyra proven jag hade förra veckan. Nej jag fuskade inte alls på tre av fyra. Vem? Jag? Med andra ord så är livet inte alls så hemskt.

I fredags så repade jag, Tom, Teddan och Adam nere på Gården. Tyvärr så glömde jag att filma vårt mästerverk, för det lät anus, rent ut sagt. Eller tekniskt sett så var det inget fel på killarna, men min sång var inte att leka med efter flera veckors förkylning. Jag tycker väldigt synd om vår framtida publik. Och jag tycker väldigt synd om dom som ska lyssna på vårt Luciatåg för det låter också förjävligt. Jag är en stor och bidragande effekt till det, I know. Men än en gång så skyller jag på min förkylning som förövrigt kommit tillbaka för att haunta min röv. Lövley, just lövley.

Annars så har jag legat inne och tagit det lungt hela helgen vilket jag inte ångrar det minsta. Att vara säng-bebodd en helg helg hos Tom är till och med bättre än en halvliter Ben & Jerry's, och då är det underbart!

För tillfället så sitter jag och knarkar Arch Enemy och taggar inför tisdag. The Black Crusade!!! Någon annan som ska gå? Lämna ett Pet i sånna fall så kanske vi ses där.

Men nu så ska jag bege mig ner till Willys och köpa lite godis trots att jag är så mätt att jag inte kan röra mig. Jag får rulla helt enkelt. Juste, 666 kommentarer!

Arch enemy - We will rise

Nu ska jag roa mig med Kemi-boken. Jag funderar på att dränka den. Jag älskar det faktumet att vi har prov imorrn och att jag har missat alla genomgångar dom senaste två veckorna.
Om vi har riktigt tur så återkommer jag innom en snar framtid...

Hur man blir tjock på 2 minuter

deg

Om du är livrädd för kalorier så bör du sluta läsa nu. Men jag har ett great tips som Ellis lärde mig. Ni vet när man blir riktigt PMS-socker sugen och skulle kunna döda får något med en kalorihalt över 250? Ja ni vet. Och självklart så har man ingenting hemma. Det är icke att befara! Nu kommer din räddare i nöden:
Börja med att smälta lite smör i en skål i micron. (En liten klick lär väll inte ta mer än en minut på full sprutt.) När det är klart så rör du i lagom med mjöl så att det blir en deg av allt och till sist så häller du i socker tills det blir hyffsat ätbart. Klart!
Och vad kan det ta att göra det här? 2 minuter kanske, och jag garanterar att det är snorgott!

Om jag fick chansen så skulle jag döda dig


Bild: Nacho Alegre

Känns morgondagens matte-prov tillräckligt viktigt för att plugga till? Oja. Problemet är bara att jag känner mig själv. Eller det är ju i sig inget problem alls, utan det riktiga problemet är att i och med det faktumet att jag känner mig själv, så vet jag med ett välanvänt facit i handen att det skulle krävas ett riktigt jävla mirakel för att jag frivilligt ska sätta mig ner framför matteboken och plugga. Jag ska vara ärlig nu, gott folk.
Jag hatar matteboken av hela mitt härta. Jag drömmer drömmar om att jag styckmördar fanskapet, att jag eldar upp den eller att jag låter låter håriga karlar våldta den. Skadeglädje är den ända rätta glädjen sägs det.
Och jag skulle bli så lycklig att jag skulle dra fyra bakåtvolter om jag fick reda på att jag hädan efter skulle få slippamatte i skolan. Tro mig, för de tär en jävla bedrift att bara få mig att gå upp för trapporna i skolan utan att få träningsverk eller sträcka något.
Om ni inte har märkt det än så hatar jag matte. Och om ni inte har märkt det så svamlar jag mycket när jag är trött.

Head like a hole, black as your soul. I'd rather die then give you control

 
Ryan Star - Head like a hole
VS.
Nine inch nails - Head like a hole

I am not afraid to bleed and fuck and fight

haj
Bild: Se där, en Holden!

Idag var en såndär gullig dag när man gick till halv 5 på grund av Lucia-övningarna. Men jag smet lite tidgare. Busigt va? Jag kände mig som en riktig kriminell man med tatueringar, nät-linne och hår på bröstet. Som en riktig karl med andra ord medan jg sprang för kung och fosterland från aulan. Och vad kommer härnäst? Att jag blir bankrånre? Seriemördde? Jag kanske till och med blir den nya HIV-mannen?!

På el español så fick vi tillbaka våra prov och jag hade för första gången i världshistorien bästa resultat i hela gruppen! Eller ja, jag hade det tills Ana-Louisa tog tillbaka det och sa att jag var näst-bäst. Aja, jag fick vara lycklig i två minuter i alla fall.

Jag har fortfarande ett underbart matte-prov samt ett gulligt kemi-prov att längta efter. Plus ett historia-prov nästa vecka. Jag älskar skolan sååå mycket just nu. Jag får inte alls impulser att leka hobby-pyroman och bränna upp skiten. Absolut inte!

FjortisGuiden

Fjortisar. Ibland kan man undra hur dom lyckas att se ut som dom gör. Därför har jag satt ihop en liten guide så att vi lättare ska kunna förstå oss på dessa missanpassande varelser. Se och njut...

Del 6. Avslutning.
Det svider verkligen i hjärtat att behöva säga att det här är den sista och avslutande delen av vår älskade FjortisGuide. Det kommer nog fällas många tårar av saknad men jag tror nog att om vi alla är tillräckligt starka, så kan vi klara det tillsammans.
Men mina nyblivna fjortisar, säg mig, hur har det gått? Känner ni nu att ni är fullfjädrade fjortisar ute i den stora världen?
Låt oss dra en liten check: Går det inte att dra en borste igenom håret utan att den fastnar så att du blit tvungen att såga bort den? Om du drar ett finger över ansiktet, får du då orange slem på fingret? Om du sätter en penna mellan tuttarna, fastnar den då där så du får be tre personer att slita bort den med våld och vaselin? Om du svarat ja på dessa frågor så ska du veta att jag är riktigt stolt över dig, flicka lilla!
Mn sista uppgift till dig är nu att bege dig till nästa Elverket-disco (även kallat Strulverket) och hångla med minst 11 stycken. (Därav namnet Strulverket omdu inte förstod det.) Och så vill jag att du lär dig alla dina nya bekanskapers pa-namn. Kan du göra det för mig?
Jag är nu ärad och oerhört stolt att kunna meddela att det är dags att sträcka ut dina vingar och bege dig på resan av ditt nya liv. Glöm inte: Fjortismakt, Emoslakt!
fjortis - slut

Would you be my thousand fucks?


Dagens låt: The Used - I'm a fake. Bara för att texten är så grym!

Fysikprovet idag var faktiskt inte såå hemskt som jag först hade trott. Jag dog i alla fall inte om vi nu säger så. På lucian röstade vi fram vem sm skulle var årets Lucia. Jag ska inte avslöja vinnaren, men det måste nog vara den ända rätta. Snyggare person får man nog leta efter. Eller man får i alla fall leta efte en lite mer ödmjuk person kanske?

Och så har jag ju turen att å hänga med på The Black Crusade på tisdag (?). Det var nämligen så att LuddeLudd inte kunde gå, så jag snor hans biljett i stället. Då blir det blir jag och grabbarna-grus.

Craving for love in a lapdance, and paying in naivity

Chalk
Bild: Julie Blackmon

Idag har jag äntligen fått en liten sovmorgon till kvart över 10. Det är ren lyx ska ni veta. Att börja runt 8 och gå till 4 känns inte så roligt längre. Inte för att jag kan minnas att det någonsin kännts kul. Men nu måste jag peta in mig i duschen. Tuudles.

If I could be like that I would give everything just to live one more day with you

älskar dig, plutt
Jag älskar dig Tom. Varje sekund spenderad med dig är underbar. Allt du gör är perfekt. Du gör mig lycklig, så jävla lycklig!


Let's kill ourselves a son

Damon
Bild: Min charmiga lillebror.

Den här helgen har varit en riktig familje-helg. I fredags firade vi ju somsagt Toms lillebror, Bill som fyllde 5 år och då träffade jag deras mormor och morfar plus lite grannar. 6 bullar, 2 äppelpajs bitar, 1 tårtbit och 2 chokladbollar blev mina nya bästisar. Kvinnor kan också äta! Men jag ska inte ljuga och säga att jag inte fick en aning ångest efteråt...

I lördags så åkte jag och Tom ut till pappa över natten. Vi hade tv-spels turnering i sällskap av gidis, läsk, chips och dipp. Ja, jag börjar känna mig lite tjock.

I går så var vi bjudna på adventsfika hos Alex och Ullis, så då blev det ännu mer tjockis mat. Dagens avslutades med fika hemma hos Tom. Bill hade nämligen haft kalas så vi var ju "tvugna" att äta upp resterna. Barnen måste ju vara seriöst störda som lämnade tårta efter sig! Påminn mig att inte gå nära en våg under den kommande framtiden.

Och idag så var det skola igen. Joy. Nej men det känns faktiskt inte så hemskt länre. Knappt 3 veckor kvar tills jullovet. På tal om det så måste jag börja julklapps-shoppa. Nej jag är absolut ingen sista minuten mäniska. Nej nej.
Jag har för övrigt 4 underbara prov att se fram emot den här veckan. Älska livet!

FjortisGuiden

Fjortisar. Ibland kan man undra hur dom lyckas att se ut som dom gör. Därför har jag satt ihop en liten guide så att vi lättare ska kunna förstå oss på dessa missanpassande varelser. Se och njut...

Del 5. Fjortisen och det sociala livet.
Vi har ju redan fastställt att fjortisens sociala liv för det mesta inte sker i den reela världen, utan via internet. Och vi har ju dessutom fastställt att du behöver en bra playahead för att klara dig i den vilda chat-världen. Har du lite svårt att hänga med nu? Ja men då tycker jag att vi tar en paus och går tillbaka till Del 4 och läser om just hur din playahead-användare ska vara. Klar? Great bananas!
Men om du nu mot förmodan skulle våga dig ut i den riktiga världen och leka social på riktig så finns det några få grundregler som du definitivt bör lägga på minnet med det samma:
Träffar du en ny person så ska du alltid fråga efter dennes playahead. (Det är på playahead.se som ert sociala liv kommer att fortsätta.)
Var beredd på att få skumma blickar, alternativt en "emo"-kommentar om du säger något djupt eller meningsfullt.
Ha inget svart på dig! (Du vill ju inte bli förknippad med något äckligt emo!)
Se till att alltid ha med dig en hårspray samt foundation så att du kan förbättra din spackelkaka och ditt skatbo till hår.
Följer du dessa simpla regler så kommer du snart vara en legend bland fjortisarna. Eller kanske inte. Nej för du måste först och främst införskaffa en mp3-mobil också så att du kan spela upp den senaste dunka-dunk låten för dina nya vänner. Det är extra bra ifall det är en smurf som sjunger i låten. Och glöm för all del inte bort att när musiken är på, då pratas det icke! Och om du mot förmodan skulle känna för att bli slaktad så ska du absolut säga att My Chemical Romance är ditt favorit band. Eller nej förästen, hoppa den.
När du nu umgås med dina nya vänner så måste du ju se till att annordna någon sorts sammankomst. Vad kan då passa bättre än en äkta FjååårtiZz Fyylllaaaaa?! Välj en trevlig liten lekpark alternativt en skogsglänta (att driva omkring i Kungsträdgården i Stockholm fungerar också utmärkt). Be alla ta med egen dricka. Häxblandningar eller billig vodka är det som gäller! Det ultimata är ju om det skulle räcka med en och en halv folköl för att du ska bli "sååå full!". Det viktiga är ju inte att du blir full på riktigt, utan den viktiga är att du får alla att tro de. Vingla runt lite och låtsas tillsist spy i något dike senare mot kvällen så blir allt prima ballerina! Du behöver inte oroa dig för att någon ska upptäcka att du fejkar, för alla andra är ändå fullt upptagna med att fejka sin egen fylla. 
Ett big no-no är att glömma att pussa på alla dina tjej-kompisar utan att fota det! För kvällen ska ju samanställas i bilder på allas playahead efter helgen och då behövs minst 7 bilder där du pussar på olika tjejer. Här är en cigarett en oerhört bra accessoar att ha i handen när kameran tas fram.
Hoppas att du har lärt dig massa nu, för nästa del är den avslutande.

fjort - socialt

Your tuch makes it hard to breath, I feel so much stronger now

tomtom

Nu ska jag och denhär blogghatande mannen bege oss till pappa i Kungsängen. Jag sitter alltså och bloggar i smyg hos honom om någon undrar. Om jag är död imorgon så vet ni varför...
Så det lär nog inte bli så mycket bloggande i helgen.

Del 5 på FjortisGuiden lär nog dyka upp innom en snar framtid. Typ imorrn eller nått om ni har extra mycket tur.

Men nu måste jag springa till bussen. Trevlig helg på er!