Snabbresumé.

In Flames i torsdag var helt okej, men kanske inte den bästa spelningen jag vart på. Allt blev helt enkelt lite fööör överskattat men grabbarna levererade och det var en lycklig Emma som spatserade hand i hand med Tom hela vägen från Djurgården till Centralen.

Tanken var ju somsagt att vi skulle till Ludvika nu i helgen men det blev inställt i sista sekund så jag och Tom var "lediga" igår ändå. Det spenderade jag på bästa vis genom att sova hela dagen. Great! På kvällen som kom bror och Ullis förbi och jag lekte social med dom innan jag var hos Adam i gott sällskap resten av kvällen.

Idag så gick jag och köpte en biljett till Emergenzafinalen ikväll och sen så blidde det glass i solen. Somnade på soffan i någon timma och nu så måste jag fixa mig för ikväll. Finalen hålls på Debaser Medis och jag håller stenhårt på Untold! Ska möte Sandra och Natta om 45 minuter så jag borde nog skynda mig nu...

690.

Det blidde inget Ludvika :(

689.


Bild: Snodd från Hanna. Från spexet med en sexig min!

Nu bör det av till In Flames! Kommer antagligen inte hinna blogga innan jag åker till Ludvika, eftersom att tåger går klockan 9 imorrn från centralen. Hejja... Men jag slipper skola i alla fall...

Hoppas ni också får en grym helg!

Spex.


Bild: Snodd från Hanna. Jag är längst upp till höger

Vår söta matte-no klass hade spex igår. Vi var nördar, som ni kanske ser bara för att driva lite eftersom att alla tror att vi automatiskt är geeks bara för att vi har en extra matte och no-lektion i veckan. Självklart så har vi våra söta geeks också, men dom kan vi strunta i just nu.

Nu sitter jag hemma på min lunch för jag måste packa inför Ludvika imorrn, och komma på hur jag ska göra med jacka och väska och allt sånt ikväll på In Flames. Jag slutar en timma tidigare idag så jag åker antagligen in runt 2. Det är ju så sjukt najs väder så jag känner för att leka hobby naturist och streaka men så kul ska vi inte ha det. Jeans, converce och linne blir det!

Melodifestivalen är gay

 
Teräsbetoni - Missä miehet ratsastaa (Finland)
Elnur & Samir - Day (Aserbaijan)

Men domhär var så jäkla metal så dom duger i krig... Speciellt det sista klippet, hahah!

686.


Bild: Milk

Jag har sepestörda moodswings och dampar på det mesta. Speciellt Tom nu, utan någon egentlig anledning. Blev typ sur när han inte var så pepp på att göra min matteläxa. Knasigt. Sen så slutar det alltid med att jag smiter iväg från vad det nu är vi bråkar om och sätter mig i stället i min lilla ensamhet och tjurar och hat-smsar honom. Tillslut, när jag har slutat leka biatch, så kommer han och är äckligt snäll och klargör att jag inte alls är tjock/ful/sne och får mig att inse att jag har världens bästa pojkvän. Jag hatar att han alltid ska vara så jäkla underbar. Han kompenserar helt enkelt ut min brist på att vara någorlunda bra i ett förhållande.

In Flames på grönan



Är det någon mer som ska på In Flames på Grönan nu på torsdag?

SEPE SEPE SEPE!

Jag har lyckats ta sönder min tredje kamera på 3 år, så det lär bli lite brist på bilder inom den närmsta framtiden. Fan vad jag ska ha talanger för att sabba saker...

Vi hade friluftsdag idag. Ellis var grym och vann på 60 meter. Jag var grym på att gömma mig hela dan. Var istället med på lite vattenkrig och passade på att bränna mig i solen. Det svider harmoniskt i ansiktet nu. Sen så hämtade jag ut min elevrådströjja innan jag och Tom gick hem till mig där jag langade en trendig powernap på 2 timmar. Det känns som att jag har lyckats med mitt liv!

I helgen så bär det antagligen av till Ludvika. Jag och Tom ska smita från skolan på fredag och placera oss på ett tåg ut till landet. Jag brukar inte vara så mycket på landet (mer än i Kungsängen) så det ska bli intresant. Sist när jag åkte dit i somras så hamnade jag bredvid ett hindu-gäng som satt och mediterade konstant i 2 timmar i sina organga lakan samtidigt som jag hade extrem rökabsistens. Det var... en upplevelse.
Hur är det där uppe? Är det nån som bor i där i närheten som läser som har tips på saker man kan göra? Det enda vi gjorde var att spela minigolf. Värt att nämna att jag totalägde Tom.

Punkt

Dagens mest meningslösa fenomen måste ju antagligen vara alla fjortis-modebloggar. No offence mot brudarna i sig, men deras bloggar... what the fuck?!

I want you to burn first

hellu

Har precis kommit hem efter 7 timmar på lekpalatset. Jag har varit oerhört pedagogisk och snäll mot barnen idag och har bara velat slå 2. Jag gör framsteg!

Men nu så vankas det grillat, och sen så bär det eventuellt iväg till klipporna. Är grovt sugen på att bada.

Älskar dig, plutt

älskar dig, plutt
Bild: Typ den första jag fick på Tom i somras. Låt oss mobba hans hår!

Jag är helt slut. Har fått en underbart skönt träningsvärk i benen efter att ha stått upp konstant i 7 timmar idag. Jag har insett nu att jag är sjukligt klen.

Inom en snar framtid så kommer Tom och joinar mig, förhoppningsvis i sällskap av chips och andra onyttigheter eftersom att jag PMS:ar, trots att jag jag inte ens har mens. Mycket logiskt.

Jag tackade nej till att leka social med mitt kompani. Vill bara sova, vilket jag inte kommer få eftersom att jag somsagt jobbar imorrn. Anus...

We used to have it perfect

nyfärgad
Bild: Jag langar pixlig bild på mitt nyfärgade hår.

Jag har vart snål med inläggen nu ett par dag men har haft fullt upp:
Torsdagens filmkväll hos Adam resulterade i någon form av chillkväll hos Henke. Henkes käre bror var också där. Har inte sett han och hans håriga penis (jag driver inte) sen i somras när vi körde bastu-race i sällskap av beers. Det var mysiga kvällar det. Hur som helst så slutade kvällen med att jag däckade på Toms soffa i 3 timmar mitt i natten och orkade inte gå hem.

Igår så åkte jag och Natta in till Hamamrbyhöjden sepetidigt eftersom att hennes syrra skulle få den stora äran att klippa och slinga mitt hår. Och efter lite sushi och glass... så satt vi på hennes salong i 6 timmar. Mitt hår var en hora och samarbetade inte alls med slingorna så först blev det orange, sen gult och tillsist någorlunda blont. Ska köra en sista blekning om någon månad så det blir så vitt som jag vill ha det men mitt hår blev lite suicidal efter 3 omgångar med blekning så jag tänkte vara snäll och låta det vila. Passade också på att chop-chopa mitt hår. Det blev asnajs! Inte för att man ser någon större skillnad med hon tunnade ut det sepemycket eftersom att det är så tjock så nu är det gundra gånger lättare att fixa det. Kom på att man knappt ser slingorna på bilden (bara två små svarta slingor som spretar harmoniskt) eftersom att väggen också är ljus, men jag kan garantera er att dom finns någonstans där emellan och bidrar till en vacker volym.

Efteråt så var både jag och Natta trött-2000, men jag krigade mig ändå iväg till Henke där det var bbq-kväll i gott sällskap. Stannade dock inte så länge, för jag, Tom och Adam luffade iväg till Gården någon timma innan jag och Tom gick hem till mig och sov. Passade på att hata mor min ett par gånger också. Hon är inte alltid så samarbetsvillig. Bajs på henne.

Idag så skulle jag vara på jobbet 9, eftersom att jag ska bli cafébiträde istället för at ta hand om kalasen. Najs! Var dock sepestressigt så jag gick efter 7 timmar. 4 timmars sömn kan inte kompensera ut 7 timmar i barn-sällskap, kände jag så jag smet. Ska ändå jobba imorrn hela dagen. Jag får intala mig själv att min brist av sömn kompenseras ut i cash...

Proof of honesty


Bild: Fredde på Emergenza förra året.

Middleages nya singel Proof of honesty finns uppe på myspace nu. Asnajs om jag får säga det själv! Jag och Sandra är ju med i den gamla versionen, alltså musikvideon. För 3 år sen var man inte vacker... Det är jag med kaptenkrok näsan som man ser lite överallt, blond med lockigt hår och svart-och-vit randigt linne. Very foxy!

Dom ska förövrigt spela in en ny video den 6e juni, tror jag att det var så hör av er till mig om ni vill vara med!


Movie night

Ikväll vankas det filmkväll hos min gode vän Adam. Tanken är att vi ska ha en nostalgikväll, eftersom att alla vi i princip bodde hos Adam i somras. Sweetchili-chips, skräckfilmer, moppeavgaser och sommarnätter är 4 ord som summerar dom kvällarna på något oerhört logiskt vis...

Hey good looking

jkfhdkh

den här sidan så kan man ladda upp en bild på sig själv och sedan låta andra kommentera den för att se vad folk tycker och tror om en, utifrån bilden. Hur som helst, så här uppfattade andra mig:

Allmänt: Kåt, grym, emotionell, terrorist, kramgo, wierd, blödig
Ålder: Runt 18, men en del trodde på runt 24 år, hur jag nu ska tolka det.
Intelligens: Lite efter... Hahah! What the fuck?
Vikt: Normal/smal
Utseende: Hot stuff, söt, emo, fjortis, thé-handduksgoth...

Traitors never play hangman

sepe
Bild: Jag står för dagens mest seriösa bild. Titta vilka vackra sepe-fingrar jag fick!

Det var orgasmiskt att sluta halv 1 idag, istället för halv 4. Jag och Tom chipplade hem till mig där jag briljerade med mina matlagningskunskaper och lyckades få ihop lite potatisbullar i ugnen. Han var mäkta imponerad må jag säga. Sen så har jag tvingat honom att se på diverse kvinliga program i form av Project Runway och Sjunde Himlen.

Nu sitter jag och försöker få ihop min power-point presentation som jag ska hålla imorrn om globala kroppsideal. Visst låter det spännande...? Mamma var precis och kapade glassbilen så nu har vi glass-flow.

Chemical Vocation

  
Chemical Vocation - Unspeciton
Chemical Vocation - Dispatch

Do you remeber when we met? You said it gets harder. Well it did

moshpit open
Bild: Intohimo på Moshpit Open

Om någon undrar så är jag stolt fotograf av alla Moshpit Open bilderna. Det förklarar också varför dom ser ut som kattbajs.

Är precis hemkommen från en mycket harmonisk långpromenad med Natta och Daniella. Natta har dessutom fixat en klipptid åt mig och Sandra på fredag. Ska klippa mig, färga om håret och lägga in ljusa slingor. Det kommer bli oerhört vackert ska jag säga er. Men det är dock mindre najs att vi har tid klockan 12 (?) så jag måste upp sepetidigt på min precious studiedag för att komma in till Hammarbyhöjden.

Imorrn så blir det en grymt skön dag eftersom att jag bara har 4 lektioner och slutar runt halv 1.  Jag ville bara skryta lite om det, bara så att ni vet.

Varannan vatten!

palinen
Bild: En nykter en på Palinen från i fredags

Se och lär nu barn, för man ska alltid ta varannan vatten. Detta tycker jag att Palinen demonstrerar på ett mycket vackert sätt. Sen så kanske han inte var så bra på att hålla sig till just varannan vatten, men det hör absolut inte hit. I've made my point.

Underoath - A love so pure

<3
Bild: Sepegammal från i vintras

Massor har frågat och undrat om jag och Tom är tillsammans igen och svaret på den frågan är: yes box! Vi firade förörvigt 9 månader förra lördagen och har det så bra tillsammans som man kan ha. Vilket betyder att han under milt pistolhot alltid tvingas massera mig, köpa godis och konstant försäkra mig om hur fin jag är. Men jag kan ärligt talat säga att ingen gör mig så glad som han gör och att det är ett mirakel att han ens står ut med mig. Fan vad jag älskar den håriga mannen!

Intohimo

 
Intohimo
- Oh Sherwood
Intohimo - The difference between bitterness and good memories

I put some new shoes on

new shoes
Bild: Nån random och onödig sak på Nattas och Sandras näsor. Inte skor.

Nu har jag äntligen lyckats peta in all musik på iPoden och lagt över alla bilder från helgen. Av 100 så var det typ 8 som blev bra. Great success! Har lyckats peta lite på mina uppsatser också men orkar inte avsluta någon. Mañana.

Jag och Tom har givande msn-konversationer och ritar sprutande penisar. Värt att nämna att båda har MVG i bild, så det är sprutande penisar med klass som ritas ska ja säga er!

Jag är uttråkad, därav den enorma mängden inlägg som jag skämt bort er med idag. Jag behöver med andra en redig käftsmäll och att någon gömmer min blogg för mig. Mitt för tillfället tråkiga liv ska inte behöver gå ut över er. Förlåt!

Tillsisst så kan jag meddela alla ni Bring me the horizon fans där ute att Oliver Sykes penis är till allas förhoppningar, i alla fall om man ska tro Natta och Sandra.

We will never rest. The rest is for the dead

moshpit open
Bild: Moshpit Open.

"Keyboard error. Keyboard not present. Press F1 to continue" - min dator är oerhört logisk ibland. Min mor är däremot ett geni som fixade fanskapet genom att slå den och dra ut sladden. Hennes tekniska skills har gått i arv. Hon är dessutom dagens hjälte som köpte en ny skinnjacka till mig, eftersom att jag glömde min förra på Moshpit Open i lördags.

Jag har pluggat som ett äkta matte-no barn nu i 3 timmar, men inte kommit någonstans. Ska tydligen hålla en power pont-presentation imorrn på so'n om kroppsideal i världen och lämna in en rapport på det. Skitbra!

Och på tal om mamma så tycker hon att mina centimeterfeta leverpastejsskivor är för tjocka och att jag slösar. Whaaat?! Nu sjönk hon lite i mina ögon igen...

Your face down now

moshpit open
Bild: Jag tror det var Chemical Vocation

Det är ju verkligen jättekul att jag är sjuk igen. Jag börjar misstänka att jag har AIDS. Fick höra av min gympalärare att jag gar haft frånvaro på 11 lektioner den här terminen. Det är ju starkt jobbat. Fick också höra att det inte är någon ide att jag gör allt extra arbete eftersom att jag ändå bara kommer få G. Det känns ju också underbart!

Jag sitter hur som helst hemma nu och laddar ner bajsmycket musik. Ska försöka mig på att plöja igenom mitt hår strax eftersom att det ser ut som att en skata har nestat där nu. Egentligen så skulle jag klippa mig och förga håret idag men har lite ont om cash så det får vänta till helgen.

Har hundra läxor och inlämningar som jag egentligen borde ha gjort för evigheter sen, men jag orkar verkligen inte börja geeka nu. Jag har viktigare prioriteringar just nu. Som att till exempel leta fram filmen på min svarta glädjestav som dansar. Eller smeka mina vackra band tshirts.

Igår var jag tydligen aktiv

aktiv

Suicide Silence på Klubben 22/4

suicide silence
Bild: Från nåns bdb, men jag ville bara uppmärksamma alla om hur långt fram jag var.

Ja, jag är medveten om att alla bilder på denhär bloggen är i form av konsertbilder eller fjortisliknande bilder på mig. Men jag har ingen fräsig systemkamera och jag tänker inte rulla i gräs för att fota blommor och insekter. Så därför tycker jag att mina bilder är skitbra. Men jag är nog ensam om att stå för den åsikten. Fler konsertbilder lär förövrigt komma eftersom att jag fotade hundra igår.

Mina inlägg är dock mindre skitbra eftersom att jag är sepetrött just nu. Ska nog börja bege mig mot sängen men måste leta fram ett örhänge som jag lyckades tappa bort idag först.

Moshpit Open

  
Bring me the horizon - Wall of death
Intohimo - Miss Grace and her kiss on my cheek

En till bild på mitt nyfärgade hår



Jag måste dock klippa luggen eftersom att den har blivit sepelång.


We will never sleep. The sleep is for the weak

flood of red
Bild: Jag och Flood of red. Grymt sexig bild på alla.

bring me the horizon
Bild: Vi stod på näst längst fram och bevittnade Bring me the horizon. Need to say anymore?!

Någon annan som var där?

Never take wierd liquids from strangers

ja o hanna
Bild: En pixlig en på mig och Hanna hos Palinen i fredags.

Hanna och Ellis joinade mig hos Palinen i fredags där det vankades en chillig fest. Kvällen var oerhört najs, även om colombianskt hembränt på 80+ är läskigt och något som var flicka bör hålla sig långt borta ifrån! Har hört att sprit på över 80% klassas som knark i Sverige. Ja, bakis blev jag i alla fall kan jag säga er. Och inte lite heller.
Vi tog hur som helst sista tåget hem i sällskap av trevligt folk eftersom att alla behövde ta en tidig kväll.


sandra och jag
Bild: Efter att ha moshat i ösregn är man inte vacker. Detta demonstrerar jag och Sandra på ett fint sätt.

Lördagen... Ja, den började inte najs i alla fall. Klockan 9 var jag tvungen att kriga mig upp i sängen eftersom att bussen gick 10. Den där läskiga colombianska bumbibärssaften hade mystiska effekter på mig och fick mig att må riktigt, riktigt anus. Vilket förövrigt resulterade i lite mindre trevliga insidenter på Centralen och Södertälje station. Låt oss säga att stämningen inte låg på top då. Saken blev inte bättre när några randoms spelade Amy Dimond och Avril Lavine (stavning?) på tåget, och någon ful unge satt och hängde över min stol och glodde på mig när jag försökte sova. Jag gillar inte barn...

Men när vi kom dit så blev allt i alla fall hundra bättre! Det gör inget att det ösregnade till och från och att mina vita converce aldrig kommer bli sig själva igen. Det gör inget att jag glömde kvar min skinnjacka, att jag såg ut som ett sepe och hade vart bakis halva dagen. För jag fick Oli från Bring me the horizon över mig! Han stadge divade och lyckades landa pladask på mig. Lyckan var total när han klämde fram ett "hi" och när jag klämde gossebarnets stjärt. Värt att nämna att Natta och Sandra fick klämma hans leguan. En annan halvtrevlig sak är att Sandra fick deras trumpinne. Bajskorv... Jag blev förövrigt 4 tshirts rikare också.
Sandra och jag moshade tappert till det mesta och klämde även in oss på en wall of death. Vi var sjukt metal.

Nu återstår bara In Flames på Circus 29/5, Untold på Emergenza 31/5, Metal Town 27-28/6 och Iron Maiden 16/7. Najs!

Hej

image505

Blä, är allt annat än pigg från igår. Men snart ska jag som sagt bege mig till Nykvarn och mosha för kung och fosterland i Moshpit Open!

Jag har grova paintskills

banan

Eargasm

ulala

Palinen langade en mörk men o så vacker bild från Gårdsfestivalen i höstas när jag joinade deras band och sjöng Wonderwall. Om man kisar riktigt noga så kan man kanske se mig längst till höger.

Män som gör oss lite extra pilska


Job for a cowboy - The rising tide (Vocal Cover)
Bring me the horizon - Pray for plagues (Vocal Cover)

Andra klippet! Shit pommes...

If you could just close your eyes I'll help you pull the trigger

sepe

Kanske inte Sveriges vackraste bild, men jag ville demonstrera mitt nyfärgade hår. Måste dock klippa mig eftersom att min lugg börjar bli sepe lång, som ni kanske noterade. Har också tagit två nya hål i öronen. Bild på det lär väl komma. Ska pierca läppen igen också, i mitten vad det nu heter. Men ska bara ha stav den här gången. Måste bara övertyga min käre mor eftersom att hon har gått och blivit mycket skeptiskt på sistånde.

Ikväll så ska jag, Ellis och Hanna bege oss till Palinen i Kungsängen där det vankas fest. Det lär nog bli en ganska tidig kväll eftersom att jag, Sandra och Natta måste kriga oss iväg till Nykvarn i morgonbitti för att njuta av Moshpit Open.

På återseende inom kort!

Sne statistik

statistik
Min statistik har gått och blivit sne och hoppar och har sig. Detta är mycket mystiskt, gott folk! Men det roliga är att den går upp när jag inte skriver och tvärt om. Mystiskt, som sagt...

Slaves masturbate to one single key


Moshpit Open imorrn! Moshpit Open imorrn! Moshpit Open imorrn! Moshpit Open!

Jag är bara liiiite lycklig, om någon undrar... Nej men det ska bli najs, riktigt najs. Jag har una problema bara: jag funderar nämligen på att pierca mig idag, vilket kanske inte är det bästa om man ska stå i en mosh dan efter? Så jag får väl helt enkelt vänta en dag eller två. Ska också färga och klippa mig. Svart med vita slingor. Det kommer bli sjukt mycket snyggare än vad det låter!

Juste, Metal Town 27-28/6!!! Yes, jag och Sandra ska i sälskap av Adam och Noah kriga oss ner till ett främmande Göteborg i 3 dagar och dö för Killswitch Engage och Bullet for my Valentine! För jag kommmer ärligt talat dö. Sen så blir det ju lite extra mysigt eftersom att vi ska parta på ett hotellrum, vilket betyder att jag och Sandra kommer vara tvugna att dela säng. Grr...

Men nnu borde jag kanske klä på mig och bege mig till min fagra skola.

Dead by april

  
Dead by april - Falling behind
Dead by april - My savior

Lite småfjolliga men man måste ju tagga till Moshpit Open och Metaltown!

There is no turning back now, It's just the way it's gonna be

Ack så fel jag hade! Jag hittade nämligen ett litet ynkligt kakpaket som min käre mor försökt gömma från mig. Fail mamma! Hon borde ha insett nu efter 16 år att det inte går att gömma något som innehåller socker och med en kalorihalt över 100 från mig. Inte ens i grönsakslådan, som hon troligen misstänkte att jag aldrig skulle kolla i (vilket hon måste få lite creds för, för det brukar jag aldrig göra men nu var jag desperat!)

God natt!


This night walk the dead in a solitary style

isa
Bild: Tagen av Teddan

6 jäkla timmar har jag suttit och pluggat! 6!!! Ja, självklart med undantag för fikapauser och liknande nödvändigheter. Jag är inte pigg i huvudet nu ska ni veta. Men lyckades ändå knåpa ihop en bajslång svenska-uppsats, ett projektarbete i syslöjden och ett halvt so-prov. Ska göra klart so-provet och plugga till spanskaprovet som en slemmig liten padda imorrn. Eller juste, då ska jag till pappa och bli firad.
Bra Tom! Bra att du ringde mig och sa ifall du skulle äta med oss imorrn eller inte. Nu tänker jag ta din tårtbit som gisslan och... äta den!

Ja, jag är extremt tråkig men försök vara någorlunda underhållande när kakorna tog slut efter 2 timmars plugg. Dom där sista 4 timmarna gick på ren och skär viljekraft! Men nu så ska jag försöka ragga upp filmen på min glädjestav som dansar och sen så blir det My Name Is Earl!

Ett ufo gör entré

Jag har suttit i en timma och kommit jäkligt långt på min svenskauppsats. Och jag har därmed kommit så långt att jag starkt överväger självmord för att få slippa göra mer. Jag orkar inte!!!!!!!!11!!!!ETT
Jag hatar skolan! Jag hatar att jag är i riskzonen för att sänkas i massa ämnen ifall jag inte lämnar in alla uppgifter. Jag hatar att det är grymt najs väder som jag är sugen att springa ut och leka pang pang i. Jag hatar att det inte finns tillräckligt med tårta så jag kan tröstäta konstant hela kvällen...

Sandra, du kan få låna min glädjestav en kvart för varje A4 du skriver.

I'm not o-fucking-kay!

mychem
Bild: My Chemical Romance vintern -06. Sjukt najs!

Jag har kommit fram till att alla mina lärare är sadister som njuter av att daska sjukt mycket arbete på mig och se mig lida som en spräckt katt. Ja, låt mig dela med mig av vad jag ska roa mig med nu under dom kommande timmarna: Hem-prov i SO om andra världskriget som skulle vart inlämnat i vintrar, bokresention (hur stavas det förästen) som också skulle vara inlämnat runt då nångång, slöjdarbete som skulle vart inne idag och ett sexigt spanska prov på torsdag som jag inte kan ett anus av eftersom att jag inte har varit på en enda spanskalektion på 2 veckor. Har dessutom lovat Tom att hjälpa honom med hans religionsuppsats och städa mitt rum eftersom att det är lite halvt kaos! Hejja!
Märks det att jag har en tendens till att skjuta upp saker?

Jag kände att det var länge sen jag gnällde en gnutta av skolan, därav detta vackra inlägg! Så om du också har lika mycket fräsigt skolarbete som bara väntar på att brännas upp så kan jag dela den glädjen med dig. Men nu så ska det här dunkas Middleage och pluggas! Let the magic begin...

Sigur Rós

  
Sigur Rós - Saeglopur
Sigur Rós - Svefn-g-englar

Jag satt nämligen förut och läste vad jag gjorde för ett år sen och hittade massa najs musik som jag glömt bort, bland annat underunderunderbara Sigur Rós! Inte för att jag fattar ett ord av vad mäniskan piper fram, men mannen har grymma skills på fiol-pinne på elgitarren må jag säga.

Nu ska jag smygäta lite retarded (efterbliven) tårta och försöka hitta något vettigare att göra. Troligen inviga mina nya kuddar som jag fick idag.

Grattis till mig själv!

hola

För exakt 16 år sen (exakt nu!!!) ploppade jag ut ur min käre mor.
Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis!Grattis! Grattis!

Juste, tack för alla grymma sms under dagen, och tar alla ni brudar som kom igår för att fira mig och Natta. Vi hade det sjukt najs! Glödjestaven var förövrigt också najs. Den kan ju dansa och allt...

"... efteråt så njöt jag av lite b&j"

Inte för att vara petig men förkortningen på Ben & Jerry's (b&j) måste vara den roligaste någonsin! Jag skrattar så jag squirtar varje gång nån ska vara allmänt cool och schtekig och berätta att dom chillat och njutit av lite b&j. Eller ja, squirta var kanske lite att ta i, men roligt är det!

Och för den efterblivne så kan jag meddela att b&j är förtkortningen för blow job, alltså avsugning. Men jag hoppas att mina käre läsare är tillräckligt pedo för att ha fattat det.

You said it gets harder. Well it did

tjejmiddag

Tjejmiddan igår var grymt najs och alla var skitsnygga! Det var sjukt kul att alla offrade sig och målade naglarna svarta och drog på sig band t-shirts. Fick även en hel del vackra presenter i form av svarta glädjestavar och dyligt. Very nice! Efteråt så drog vi till Varro där vi även mötte boysen som var på glatt partyyyy-humör. 10 sekunder över 12 så medelade Fröken Ur att jag egentligen fyllde år så då sjöng alla för kung och fosterland för mig. Vi blev doch utslängda vid 1 så då gick jag och Tom hem till mig och tjockade oss i left overs.


Idag så kom min käre bror och Ullis förbi vid 2 och fikade och jag fick mina presenter = jag blev very happy!  Höhö...


In your head they're dying

image365
Bild: En  very foxy Ellis, från hennes blogg.

Stressigt som fan är det. Men jag är mitt uppe i världens mysdag! Jag och Natta har ju somsagt vår tjejmiddag ikväll, så imorse åkte vi och handlade all mat och sen åkte vi in till La Stada där vi mötte Ellis, Hanna, Sandra och Ruben - som för övrigt var ett mycket trevligt gossebarn. Jag och Natta passade på att köpa varandras presenter, och eftersom att vi är så jävla dåliga på sånt så fick hon välja vad hon ville ha och tvärtom. Everybody wins, typ...
Sen så mötte vi upp resten av vårt kompani och satte oss i Kungsan och solade och fikade i någon timme och det var så skönt att jag tror jag fick en orgasm. Något annat som jag fick var en jättefin Eva Longoria kalender. Ååh.. tack!

Sen så chipplade jag och Natta iväg och köpte något att ha på oss ikväll innan vi drog hem. Nu har jag precis gjort världen en stor tjänst och duschat. Natta kommer snart så jag måste fixa mig och sen så ska vi duka och leka housewifes dom kommande timmarna.  Ja, för tjejmiddag var det ju somsagt. Rocktema! Skitnajs. Det ska bli grymt kul att se mina fellow hip-hopar kompisar i lacktights, nitar och läder.
Det lutar mot efterfest hemma hos Varro sen. har jag hört.

Seriös så det skriker om det!



Sepe fingers. Och om någon har missat det så har vi haft föreställning idag. Jag brukar inte vara såhär snygg annars.

Foxxxxxy

barock

Vist är jag foxy? Har vart tvungen att gå omkring sådär hela dagen i skolan eftersom att vi har haft föreställningar hela förmiddan. I matsalen kollade folk lite snett på mig. Jag undrar varför. Kan det ha berott på min reversed-fjortis sminkning? Skitmycket vitt istället för bajsbrunt. Nej nu var jag nästan elak, mohaha...

Jag är extremt tråkigt just nu, och extremt förkyld! Kan knappt öppna ögonen och snorar mer än hela min matte-no klass tillsammans. Mysigt va? Ja vet ärligt talat inte om jag klarar av den sista föreställningen ikväll. Ska sjunga och ha två redovisningar men får försöka få någon annan att offra sig för jag är seriöst talat inte najs just nu.

HAJ

HAJ

Om en halvtimma ska jag vara i skolan, för att fixa iordning det sista inför vår beloved Barock-föreställning. Jag är ungefär lika pigg och glad som en daddel just nu. Är nämligen inte så sugen på att stå framför hela skolan i någon wierd blå klänning, med uppsatt hår och sminkad och sjunga en italiensk opera. Min hals är ändå inte bra än.

En annan mystisk sak är varför vissa bloggare alltid ska foto deras frukost. Jag fattar verkligen inte. Ett glas juice, en skål fil med müsli och en macka. Skulle man fota min frukost skulle den för det första oftast inte existera, eller idag så skulle man se en kopp thé och en näve gele-björnar.

Men men, jag måste packa ihop alla saker nu. Tror jag tar med kameran så kan vi alla ha oss ett trevligt litet skratt sen. Det blir bra, verkligen skitbra.

Weeble and Bob

 

The ground folds

natta
Bild: Snodd från hennes bdb

TuttNatta är påväg ner till mig så vi kan smida våra grymma planer inför vår födelsedagsmiddag på lördag. Natta är sämst på att behålla hemligheter och har redan avslöjat att jag ska få en piercing i present. Ska nämligen pierca tungan tillsammans med Varro innom en snar framtid.
Men vi ska hur som helst bestämma vart vi ska vara, vilka som ska komma och vad vi ska äta samt ifall bumbibärssaft ska ingå eller inte under kvällen. Det ska bli najs.

Imorrn så ska min käre klass ha en Barock-föreställning för hela skolan. Jag ska vara iklädd en jättevacker blå kläning som kliar som könsherpes, ha vackert uppsatt hår, vara vitsminkad och sjunga en vacker italiensk opera med min vackra förkyld ahals. Det kommer bli... vackert.

En episk valborgbild

valborg

Skitbra bild, verkligen! Det är nästan så att man kan se mig bakom något random glas, men ville demonstrera lite av vår homosexuella kväll som förövrigt var jäkligt mysig. Tycker dock inte att jag har lyckats med mitt försök, så jag får väl leta upp lite fler bilder.

Profilbildsbyte

Bytte min profilbild nyss. Mja, inte för att det blev någon större skillnad mot den förra, bara en annan bild, nytt typsnitt på texten och typ ett halvt nytt ord. Men var less på den förra och bilden var sepe gammal.


Eyes set to kill

 
Eyes set to kill - Liar in the glass
Eyes set to kill - Reach

Jag brukar normalt sett vara lite anti tjejsångare, men dom här är faktiskt helt okej. Kan ju i och för sig bero på att mannens growl kompenserar ut allt lite halvnajs. Har för mig att det var Luddet som skickade någon låt förut, så creds till dig Luddet!

I cut myself to sleep

jkfhdkh

Hade mitt precious nationellaprov i matte, del C idag. Det gick rent utsagt åt helvette. Fan vad jag hatar matte! Jag skulle kunna ägna 13 A4-papper till en beskrvining om hur vi på det mest brutala och hemskaste sättet ska styckmörda alla mattelärare och bränna deras böcker, men jag sparar nog det.

Funderar för övrigt på att göra en ny Guide, om hur man står ut med tv-spels geekande pojkvänner. Tro mig, jag är expert innom ämnet...

Jag gick hur som helst hem efter provet eftersom att jag fortfarande inte mår helt hundra. Kollade på Linas Kvällsbok istället på Canal + i min lilla ensamhet. Den var seriöst talat bra!

Men nu måste jag kila och hämta ut min lön eftersom att jag fortfarande inte har gjort det. Jag och TuttNatta måste nämligen köpa massa saker till vår tjejmiddag på lördag. Hon fyller år på fredag, och jag på söndag så lördag kändes ganska logisk att ha en middag på.

Högstatiet var ändå rätt najs

Har somsagt hittat ett usb-minne med alla mina gammla bilder från svunna tider. Så nu langar jag världens troligast sämsta summering av min 3 år i Björkeby. Känsliga läsare varnas för hemska bilder, och mina små kompisar kommer antagligen kutta mig för bilderna på dom. (Vet inte varför dom ligger huller om buller och varför vissa fick lila ramar men ni får lida med det)

Klicka på alla bilder för förstoring.

   
2005: Allt började lite snett, eftersom att jag var blond och inte ens hade hört Killswitch Engage, vilket självklart var en ren katastrof bara det. Sen så blev det ju inte bättre av att jag tyckte att NRJ spelade bra musik, hade utsvängda jeans och tyckte att piercingar och growl var läskigt. Jag var mentalt störd med andra ord.

   
2006: Ja, det året blev ju lite mer dugligt eftersom att jag började svänga över till rocken (Tack Sandra!) Började också blogga på den här bloggen. Umgicks stört mycket med Sara och kompani hemma hos Varro, blev tillsammans med Kourosh och hade världens myssommar i Turkiet. Gick dessutom på underbara My Chemical Romance med Sandra, och på Maiden med Natta. Vi får ju inte heller glömma att min hemska "blondhet" förvandlades till brunhet. Skum mening det där...

   
  
  
 
2007: Förra året var brutalt najs. Musik gick från fjollrock till damp-screamo och jag tror att jag hade bland dom mysigaste sommarkvällarna i mitt liv. Jag och Kourosh gjorde dock slut vid påsk, efter 11 månader tillsammans, så jag passade på att leka crazy singel hela våren/sommaren. Ja, det var tills jag och Tom fick upp vår kontakt igen. I augusti så blev det vi två och jag tror aldrig att jag har varit så lycklig som med honom. Klämde in en hel del najs resor också, bland annat min och Bellas Londontripp, och veckan nere på Öland med TuttNatta. Skaffade mig dessutom en söt liten piercing, men som tyvärr försvann vid juletid.

     
2008: Än så länge så har allt varit great bananas. Ja, bortsett från att jag är extremt skoltrött och sjuk konstant sen The Black Crusade förra året, men det är najs. Har vart på en hel del mysiga dansbandsspelningar i form av Untold och Parkway Drive. Har numera svart hår, och är riktigt metal, höhö. En månad kvar till skolavslutningen!

Despised Icon

 
Despised Icon - The sunset will vever charm us
Despised Icon - In the arms of perdition

Tvångsinlägg

idol
Bild: Jonte, Alex och jag längst till höger. Snodd från idols bdb.

Bered er på ett sepelångt inlägg!

Mamma måste verkligen hata mig. Hon har nämligen smittat mig med sin dunder förkylning/influensa. Tack mamma. Skitbra att jag ska sjunga på vår klass barock-föreställning på onsdag. En italiensk opera... Min röst låter ju så där underbart! Ska dessutom vara klädd i en foxy barock-klänning och vara sminkad sådär sexigt som dom var då. Jag längtar.

Juste, Valborg var det ja. Började med grillmiddag runt 6-tiden hemma hos Varro i gott sälskap och med god bumbibärssaft i form av mohitos. Sen så blev vi joinade av fler innan vi begav oss upp till den fagra brasan. Mina decimetersklackar var verkligen ett underbart val för kvällen. Suveräna i sne terräng och med en viss promillehalt i blodet. Var bara nära på att stuka fötterna 2 gånger! Jag och Wisse gjorde vår kära allmänhet lite lyckligare genom att sjunga den omtalade fishmåous-låten.
Efter vår korta vistelse uppe vid brasan så gick vi tillbaka till Varro och hade det trevligt trevligt. Dock med undantag för lite manliga catfights och sällskap av vår käre polis som sägs ha varit dryg och mycket falsk. Inte snällt! Smet iväg någon timma och träffade Ellis och kompani som vid tillfället var vi någon random skog. Visst låter det classy? Men Ellis var glad i hatten, Lollo med, höhöh.
Tog dock en tidig kväll så jag och Tom gick hem till mig och däckade redan runt 1. Jag kände att mina skor hade gjort sitt för kvällen.

Torsdagen är inte så värd att nämna. Sov bort hela dagen och var bakis som ett djur. Låg i soffan hela dagen med Tom och kollade på Madicken med mamma.

På fredagen blev det krök igen hos söta lilla Varro. Tog det dock lite lugnare än vad vi gjorde på valborg, även om Rasen fick för sig att leka cliff-hanger och hänga från badrumsfönstret på andra våningen. Jag och Tompa sov dessutom över hos Varro i sällskap av Wisse, Rasen och Henke (som förövrigt fick sova på golvet vilket han inte var sen med att gnälla om dagen efter. Pussy!) Vi hittade Varros glädjestav med inbyggd lampa som vi studerade en stund. Det sägs att vissa passade på att möblera om på övervåningen mitt i natten. Mystiskt...

Eftersom att vi ändå varit hos Varro hela helgen så stannade vi på lördagen också. Hon hade världens high-tech dusch så den var vi tvugna att prova! Sen lite senare på kvällen så drog jag till den Brutale Kalle Ojala i yttre rymden (Barkarby) där det var ännu mer krök. Nima var en riktig gentle man som kom och mötte mig och följde mig en bit hem sen.

Söndagen gick åt till att sova bort hela dagen, äta äppelpaj hos Adam och lyssna på TuttNattas vackra gitarrspelande. En underbar dag helt enkelt!

Så, nu slipper jag få ångest över att jag inte skrivit nåt och nu har TuttNatta äntligen något trevligt att läsa.

Heroes get remembered, legends never die

ölan -07
Bild: Från Böda Sand förra sommaren.

Har en fet summering om valborg att daska in, men orkar inte nu. Framtiden, gott folk! framtiden.