FjortisGuiden

Fjortisar. Ibland kan man undra hur dom lyckas att se ut som dom gör. Därför har jag satt ihop en liten guide så att vi lättare ska kunna förstå oss på dessa missanpassande varelser. Se och njut...

Del 4. Fjortisens språk.
Nu har vi fixat hela din style, så nu tycker jag faktiskt att vi övergår till din image. (Notera dom fräsiga engelska uttrycken!) För det räcker ju inte med att du ser ut som en riktig fjortis, du måste bete dig som en också. Att prata, skriva och föra dig som en äkta fjortis är aboslut inte det lättaste. Det kommer krävas blod svett och tårar och oerhört mycket tid men om det är en uppoffring som du är värd att göra, så kommer det att ge oanade resultat. Vist är du riktigt nyfiken på att höra hur du ska gå tillväga? Jag med!
Till att börja med så måste du observera andra fjortisar för att se hur dom gör. Tro mig, det underlättar. Dra på dig din finaste ninjadräkt så att du enkelt kan smälta in i omgivningen. Lägg på minnet hur dom andra gullegull-fjortisarna gör när dom pratar och rör sig. Härma! Vid dagens slut är du förhoppningsvis full av intryck och nya lärdommar.
Då är det dags att börja öva. Det kan du göra framför badrumsspegeln, på tåget eller vart du än vill. Det viktiga är att du putar med läpparna och petar i håret(!!!). Vad du än gör och vad som än händer så får du asolut inte släppa håret. Handen ska alltid sitta klistrad i ditt skatbo, redo att fluffa upp minsta lilla brist på volym. När som helst. Detta är livsviktiga råd som jag nu ger dig, så lägg det på minnet. Men nu till själva språket.
Fjortisarnas språk ligger helt i en klass för sig. Om du blandar en hobbyturk med en Lidingö-bo och en 5 åring så har du nästan fått något som kan likna "fjortiska". Alltså, dra ut dina i-n, säg aboo i varannan mening och ha överlag en pipig och mesig röst. Och glöm för guds skull inte att fnissa. Skratta är också något som du kan göra, men bara om det låter högt och fullt. Ett tips är att öva mycket på ditt skratt så att du får till detdär riktigt sönderrökta skrattet. Det hjälper att röka mycket, men det tar vi upp lite senare.
Om du vill förolämpa en annan fjortis så är "emo" det värsta du kan kalla en fjortis för. (Fjortisar, jag hoppas att ni antecknar nu!)
En annan viktig sak som du måste komma ihåg är att fjortisar egentligen inte är så sociala på riktgt, utan det sociala livet sker via playahead.se och msn. Har du inte en pa (playahahead, för den som precis krälat ut från under en sten) så bör du skaffa en med bums! Utan en pa så existerar du inte. Men välj ett bra namn, för det kommer troligen vara ditt framtida smeknamn. Välj gärna ett adjektiv som du lägger til ett o i början av. Vet du inte vad ett adjektiv är så kan vi passa på att lära oss den enkla ramsan:
adjektiven lätt oss lär, hurudana tingen är.
Men exempel på sånna pa-namn är otrygg, osocial och onaturlig. Ditt namn ska med andra ord låta väldigt deprimerande. Eller så drar du ut vokalerna i ditt namn och lägger till ett -ish på slutet. Liiinneish, Emeliiish, Saaandrish etc.
Men chat-språket är ett svårt språk. Hur ska du klara dig? Det är icke att befara! Jag ger dig hjälpen du alltid behövt.
Börja med att förkorta alla ord genom att ta bort alla vokaler (e y u i o å a ö ä). Exempel: Mycket = mkt. I alla fall = iaf. Och så vidare = osv. När du lärt dig det enkla steget så kan vi gå vidare.
Ibland kan det dyka upp ord som är svåra att förstå. Inte konstigt lilla du, eftersom att dom inte ens hör till svenska språket ibland. Expempel på dessa ord är bland annat ordet "gött" som för dom flesta Göteborgare beteyder att något är bra, men inte i det här fallet! Gött betyder rumpa, och ingenting annat.
En annan sak dumåste komma ihåg är att dra ut alla vokaler om du mot förmodan skulle använda dom. Älskar dig kan helt pötsligt stavas som Äääälskar diiig!
Till sist så får du ju givetvis inte glömma att daska in ett w mitt i alla ord. Puss blir puwss. Asså blir assow. Ja du förtår väll?

fjortis - språk

But if we carry on this way, things are better if I stayIgår var jag på öppet hus på Odenplan. Skolan var awsome! Ska söka till deras sam-estet linje och sam-humanistiska. Och ja tänker inte säga vilken skola det var, för den är min bara min!

Efteråt åt jag och Tom är näringsrik middag på donken. Tom försökte få mig att dricka fanta samtidigt som jag tittade i kors. Därav den något skumma filmen om någon undrade. Jag tyckte i alla fall att de var kul.

Ikväll så ska jag hem till Tom och fira hans lillebror Bill som fyller 5 år idag. Jag planerar även på att tjocka i mig lite fika. Jag är nämligen grym på sånt.

Idag var jag förövrigt i skolan för första gången på evigheter.

Help me out understanding, why do we reject these hungry needs?

länge sen
Bild: Ur arkivet

Jag behöver inte ens skriva att jag är hemma och sjuk idag. Det börjar bli lite av en rutin numera. Och jag hostar som en åsneröv fast jag druckigt en halv flaska hostmedicin. Ta det lungt, jag drack inte all på samma gång som en viss Sandra trodde.

Och för den som undrar hur jag hade det igår så kan jag säga att... det var kul fast vi inte blev insläppta. Jag fick däremot tonvis med skumma blickar för att jag lallade omkring med ett paraply. Jag skyller på att jag inte ville att mitt hår skulle bli lockigt. Men jag, Olle och Luddet drog ganska tidigt eftersom att vi skulle hem och plugga. Men blev det något plugg för min del? Självklart inte.

Men nu så måste jag rita del 4 till FjortisGuiden. Vad det handlar om bli en hemlis.

Nobody's cryin, it's just you fault.

Jag måste passa på att be om ursäkt för alla stavfel som finnsi princip överallt här. Det är mitt tangentbord, inte jag, som har damp. Eller vi säger så i alla fall...

Fuck yeah, I'm such a nerd

nerd
Dagens låt: Alexisonfire - To a friend

Snart så ska jag springa i väg till bussen för att möta några från klassen i Barkarby. Vi ska se lite livemusik och sånt är ju alltid trevligt. Min förkylning kn dra åt helvette för nu ska jag låtsas vara social!

Ps: Jätteseriös bild!

Until you crash until you burn. Until you lie until you learn

 
30 seconds to mars  - The  Kill  (acoustic)
30 seconds to mars - The Story (acoustic)
 

FjortisGuiden

Fjortisar. Ibland kan man undra hur dom lyckas att se ut som dom gör. Därför har jag satt ihop en liten guide så att vi lättare ska kunna förstå oss på dessa missanpassande varelser. Se och njut...

Del 3. Fjortisens klädsel.
Stil och klädsel är ett kluvet ämne när det kommer till fjortisar. En del klär sig endast i mjukisläder medan vissa leker wanna-be modenördar och daskar på sig allt som dom tror är mode. Men det finns i alla fall några grundregler som vi kan hålla oss till. Är du beredd? Då kör vi.
Börja med att leta fram en BH med läskigt mycket push-up. Här spelar storleken på tuttarna inte alls någon roll, bara dom sitter strax under hakan. Får du svårt att andas för att tuttarna täcker för dina näsborrar? Finner du vissa svårighteratt se över dina bröst? Duktig flicka! Då har du gjort helt rätt.
Sen så tycker jag att vi letar fram ett linne som gärna är lite exta genomsinligt så att hela världen kan se dina tuttar. Det spelar absolut ingen roll hur det ser ut i dethär fallet. Huvudsaken är somsagt att man ser dina tuttar! När det kommer till att välja tröja så är ju SSS tröjan det självkara valet. En marinblå, vit eller en röd. Oh så stylish! Skit samma att halva Stockholm har en. Matcha det med ett par SSS mjukisbyxor eller ett par 96-jeans (G-star jeans för den efteblivne). Än en gång så skiter vi i att halva Stockholm har ett par.
Men nu i vintertid så måste man ju självklart ha en stor och varm jacka och vad passar inte bättre än den ökända Fällräven-jackan? Välj en blå eller röd. Mossgrön fungerar också. Up to you honey. Och så väljer du självkart en i storlek XXL så att lilla du försvinner i jack-helvettet. Men en fällräven jacka är en dyr historia så det är bäst att låta pappa betala. Såklart. Eller om pappan din är fattig  så kan du sno en helt egen. Valet är ditt.
Väskan ska självklart komma från Friis & company och var stor. Så stor at hela du ska kunna få plats i den om du skulle få tanken.
Avluta klädseln med en svea mössa i valfri färg och din oerhört stilfulla outfit är klar!
fjortis - kläder

Your such a killer so shoot me down again

lövsta
Bild: Älska hans ankfötter, mohahaha!

Gissa vem som är helt frisk nu och "äntligen" kan gå tillbaka till skolan? Nej inte fan är det jag i alla fall. Kul. Men jag ska dit om en stund i alla fall och hämta böcker. Så nu vet ni det.

Igår hade mamma rymt från en konferens ute i skärrgården, så vi var tjocka och åt kebab till middag. Och jag är stolt att säga att jag lyckades äta en hel kebabtallrik själv, ja minus grönsakerna såklart. Det var en kväll att minnas!

Men blä! Jag känner mig isolerad. Snart kommer jag lalla omkring här hemma och hugga yxor genom väggarna och skrika "Heeeeeres Emma!". Bara för skojs skull så klart. Till och med katten börjar tycka om mig, och då har det gått för långt.

Del 3 på FjortisGuiden lär dyka upp någon gång under dagen. Bara så att ni vet...

I keep bleeding I keep, keep bleeding

rumpapumpa
Mr. monkeybutt kommer troligen döda mig nu...

Why change now, we're so naive

näsa
Bild:
Såhär sexig är man när man är sjuk!

Jag älskar mina icke-existerande ögon som kisar mot er med en blick fylld med ... Äsch jag kom inte på något. Jag ville bara säga att idag är första gången på snart två veckor som jag är nogorlunda fixad. Där, nu fick jag det sagt!
God natt.

Your not real. Stay away from me!

önskelista
Jag är grymt medveten om att dethär antagligen är blogghistoriens tråkigaste önskelista. Men jag har ingen aning om vad jag vill ha, för det känns som att jag redan har allt i princip. Men ja, ett nytt Photoshop skulle inte skada, konsertbiljetter, kläder, nya hörlurar och så vidare... En Baileys skulle inte heller skada när jag tänker efter.

FjortisGuiden

Fjortisar. Ibland kan man undra hur dom lyckas att se ut som dom gör. Därför har jag satt ihop en liten guide så att vi lättare ska kunna förstå oss på dessa missanpassande varelser. Se och njut...

Del 2.  Fjortisens smink.
Fjortisens sminkvanor är ett ytterst intresant fenomen eftersom att dom på något vis alltid lyckas få allt att se så fel ut. Men det är en konst ska ni veta, gott folk! Att få en såndär riktig sminkkaka kräver sin kvinna, minst sagt.
Börja med att gallopera ner till närmsta affär och köp en foundation (även kallad bruncréme, välj själv). Här är inte pris eller kvalitet det viktiga utan det viktigaste är att den är mörk som natten och får dig att se ut som en morot eller alternativt en solbränd kärring i ansiktet (än en gång, välj själv). Sen smetar du ut ett centimetertjockt lager i hela ansiktet. Om du ser att ditt ansikte har fått en helt annan färg än den du har på halsen så har du gjort helt rätt. Och om du vill avancera det hela så ska du ju självklart inte glömma att lämna en mörk rand längs hela käkpartiet och fläcka till det lite här och var.
När det kommer till rouget så är det olika från fjortis till fjortis. Men i dethär fallet utgår vi från att du vill ha rouge. Här spelar inte heller pris eller kvalitet någon roll.. Huvudsaken är att den är röd, orange eller brun och inte passar färgmässigt ihop med ditt övriga smink. Ta en stor borste och vispa runt i rouget en sisådär 17 gånger tills du känner att nu, nu har du tillräckligt för att måla ett helt dagis till påskkärrinar. Känner du så? Bra! Gnugga då in borsten på måfå någonstans på dina kinder. Det gör inget om du blundar så att det hamnar lite snett. Det blir så mycket roligare då!
Nu är din grund klar, så nu övergår vi till ögonen. Börja med att rita på massis med kajal runt ögonen. Det är inte så viktigt att det ser snyggt ut. Sen kan du också smeta på vit kajal på insidan av undre ögonfransraden så att du påminner läskigt mycket om en clown. Sen då? Använd någon ögonskugga om du vill Här är färgen helt upp till dig flicka lilla. Avsluta med att kleta på tillräckligt med mascara för att dina ögonfransar ska klumpa ihop sig till två par.
Nu skulle du kunna tro att du är klar, men icke sa nicke! Du får ju för guds skull inte glömma att smeta på foundation på dina läppar. Idomin fungerar precis lika bra. Bara läpparna blir fina och... missfärgade.
Vid festliga tillfällen så får du gärna rita två kajalsträck på dina kinder också, som ser ut som morrhår. Då blir du en riktig "katt".
Nu är du nästan redo att bemöta världen och skrämma små barn me din nuna.

Tips: tvätta inte bort sminket vid slutet av dagen! Då blir det mycket lättare att få ett fläckigt resultat nästa dag. Skit samma om du får lite finnar...
fjortis - smink

It wont hurt when the killing is done by a friend

gammal
Bild: Maj (?) hos pappa.

Jag är fortfarande sjuk så världen tycks fortfarande hata mig. Men det verkar däremot inte min ex-ärkefiende göra. Min katt alltså. Vi har slutit fred så nu ligger hon här i mitt knä och slickar på mina armar vilket i och för sig känns lagom ofräscht. Men man ska inte klaga. Vi behöver inte nämna att jag mutade henne med en skinka för att få henne att visa lite loving.

Idag var jag hemmafrån skolan - igen. Och imorgon har jag ett såntdär gulligt matteprov att se fram emot så jag kanske, bara kanske, fortsätter att vara sjuk då.

Annars då? Jag sitter och lyssnar på youtube länkar som Natta matar mig med. Och så ska jag fortsätta med min FjortisGuide. Ni verkade gilla den vad jag förstår. Kul med lite kommentarer i alla fall. Ni har blivit snåla med sånna. Skärping läsare!

Why are we begging for more?

i skolan
Fotograf: Daniella (augsti, täck för ansiket för guds skull!)

Tillägnat till Urvut.
Min gode kamrat Uvut sitter nämligen och hetsar mig till att blogga mer så nu ska du fan vara nöjd kvinna! Och när jag ändå är i farten så kan jag passa på att berätta om mitt tangentbord. Under dom gånga året så har vi haft en sorts hat-kärlek till varandra, tangentbordet och jag. Men nu för tiden så samarbetar detta djävulens-sattyg inte alls med mig! Vill jag ha ett mellanrum så får jag inget om jag inte trycker ner knappen med en stor dos våld. Vill jag ha ett R så får jag ett Q. Eller så får jag inga bokstäver alls. Mystiskt...

En annan lite halv-hemsk sak är att jag har två prov nu i veckan. Ett i matte (jublar definitivt inte) och ett i español (spanska för den mindre språkkunnige). Matte och jag går nämligen inte så bra ihop. Vi känner ingen hat-kärlektill varandra. Vi känner bara rent och ondskefullt hat mot varandra. Skriver jag att svaret blir 16 hästar på en fråga, så är 4.3 bajamajor rätt svar. Så det ska bli ytterst intresant och se vad jag ska lyckas åstakomma på provet.

FjortisGuiden

Fjortisar. Ibland kan man undra hur dom lyckas att se ut som dom gör. Därför har jag satt ihop en liten guide så att vi lättare ska kunna förstå oss på dessa missanpassande varelser. Se och njut...

Del 1. Fjortisens hår.
För fjortisen är håret bland det viktigaste som finns. Rätta mig om jag har fel, fjortisar! Utan ett riktigt fult hår så är man en no-body. Och det är ju fjortisens störst skräck, inte sant? Så hur gör man då för att få en såndär riktigt hemsk fjortisfrisyr? Frukta icke, för nu kommer hjälpen ni alla väntat på:
Till och börja med så kan du ju självklart inte behålla din naturliga hårfärg. Så välj antingen en gul, vit eller mörk hårfärg. Huvudsaken är att den inte passar dig. Men för att få det där riktigt slitna och skabbiga (kan man verkligen kalla det hår?) håret, så måste man först och främst tänka: skatbo. Ett skatbo är nämligen ett ypperligt exempel på hur ett fjårtisruffs ska se ut. Men hur går man då tillväga? Jo, greppa tag om närmsta kam och tuppera! Tuppera för kung och fosterland! Tuppera, tuppera, tuppera! Och när du tror att du tupperat klart, tuppera lite till för säkerhets skull. Vi skulle ju verkligen inte vilja se några platta frisyrer här inte! Sen då? Köp en ny hårspray för den kommer under den närmaste tiden vara din nya bästis. Spraya sedan halva flaskans innehåll i ditt fagra skatbo till hår och tada! Du har numera ett äkta fjårtisruffs. Men glöm inte att alltid bära med dig din hårspray för att minst var femte minut kunna spraya på lite extra. "Volym is the shit" är ditt motto.
fjortis- hår

I bet your face is as mean as your life has been


Bild: Hedi Slimane

Och än en gång så är min älskade helg slut. Inte för att den har varit så älskad denhär gången. Jag har snorat upp papper för en hel regnskog. Minst.

Igår var jag död, men lyckades börja leva sen på kvällen. Men då var jag och Tom smarta för en gångs skull och stanade inne och hade filmkväll helt ensamma. Ensamma plus lite chips så klart. Aldrig utan mina chips! Jag har nämligen tallanger för att kunna länsa en hel chipspåse själv under 5 minuter. Så lämna aldrig din chipspåse obevakad med mig!

Idag åkte jag, Tom, Sandra och Arvid hem till min brorsa och Ullis för att hjälpa henne med hennes projekt till skolan. Det var superenkelt: Bara att sitta och spela PS2  två timmar medan hon antecknade det vi gjorde och sa. Men när jag spelar tv-spel förvandlas jag till någon jag inte riktigt känner igen. Jag blir mordisk. Så självklart tog jag allt på största allvar och lyckades därmed kamma hem segern på vår bilspels-turnering. Det blidde segerdanser, segersånger, lite glädjetårar samt x-antal "in your face"-kommentarer till övriga medspelare. Jag är nöjd med min insats,men jag börjar misstänka att dom andra är rädda för mig nu...

Ingenting. Först kom ingenting. Sen kom ingenting. Sen kom ingenting.


Bild: Bajs redigering, än en gång. Gammal dock.

Jag tror att jag är döende. Igår gjorde jag nämligen misstaget att trotsa min förskylning och gå ut. I ballerina skor. Jag skulle ju somsagt på ett möte klockan åtta, men eftersom att bussarna strulade så mycket så var jag tvungen att avboka det. Istället så var jagpå Gården i någon timma och socialiserade mig med lite gammalt och nytt folk. Efter det så gick vi hem till mig en snabbis, innan jag gick hem till Tom.

Och i natt har jag sovit nada. Jag hostar, snorar och tårarna bara rinner. Mysig beskrivning va? Så jag och Tom har varit sängliggande och sett Hostel 2 som för övrigt sög apsnopp.

Videoblogg: Hur man dansar som en myra


Tanken slog mig just att ni aldrig sett något videoinlägg med mig!

Och viskar till mig: Du är värd att dö för

i skolan
Dagens låt:
Kent - pärlor

Ja, man måste se dryg ut när man är i skolan (syftar på bilden). Ska jag dela med mig av vad som hänt dom senaste timmarna? Ja låt oss!
Iklädd i mjukisbyxor och en extremt bad hairday så trotsade jag min förkylning som våldtagit mig den senaste veckan, och mötte Natta. Tillsammans så parkerade vi oss på pizzerian och delade på en kebab tallrik. Ingen ångest alls för det. Nej, nej. Inte alls så mycket ångest att vi bestämde oss för att gå på en långpromenad.
Sen så gick v förbi Gården en snabbis och jag bokade in mig på ett möte imorrn på kvällen. Kan berätta mer sen. Bli inte allt för nyfikna bara.

Kvällen har spenderats med Mr. Monkey But (Tom) och jag har försökt mig på lite tv-spel. Det är ingen vacker syn.

Forgive my lack of empathy. Oooh, I just love watching you bleed

Psst! Jag bytte äntligen tillbaka till min förra bakgrund, och bytte profilfoto. Bara så at ni vet.

I told you I'm trubble, yea I'm no good

mk
Bild: MaryKate, Nylon. (Den har ni aldrig sett förut va?)

Och så sitter jag fortfarande hemma och avlider sakta men säkert. Kent har varit min bästis idag. Underbara musik!

Innom en snar framtid så ska jag och Natta bege oss ut på en otrolig hälsosam promenad mot pizzerian. Kvinnan har nämligen också varit hemma hela veckan, så vi tänkte lida lite tillsammans. För jag lider i alla fall när jag måste beträda allmäna platser iklädd mjukisbyxor (jag hatar mjukisbyxor!) men mina snortighta stuprör känns fakitskt inte så lockande en dag som denna. Och så känner man sig så grovt sexig med smutsigt hår inknögglat i en boll någonstans på huvudet och med avskavt svart nagellack. Man är aldrig så fräsch som när man är sjuk!

Innom en snar framtid tänkte jag göra ett litet repotage om hur man blir en riktig fjortis. Ska be Natta att assistera.

Oh how wrong we were to think that imortalety never ment dying

image329
Bild: Mitt fatso, Zerox.

Idag lekte min huvudvärk terrorattentat med mig. Jag har bara sovit ett par timmar eftersom att jag inte kan sluta hosta. Det känns som att någon har rakbladsmassakerat min hals och jag låter som en kåt arab när jag pratar. Trots det så pallrade jag mig till skolan imorse. Det var dumt, för jag gick ändå hem efter 3 lektioner. Så nu har min käre mor tvingat mig att vara hemma resten av veckan också. Och eftersom att jag är ett så troget matte-no barn så gråter jag innombords och längtar tillbaka till mina fysik och matte böcker. Nej inte riktigt.

För nu ska jag leta fram någonting ätbart och begrava mig i soffan med mitt fetto. Kanske videobloggar senare.


You cut me open, but I left your dick bent and broken

Idag har jag upplevt min helt egna gratisfylla. Dock var den inte så trevlig eftersom att den egentligen bara var lite feber-yra. Och så har jag äntligen bytt ringsignal på min mobil. Det tog bara 9 månader. Så nu har jag You know what they do to guys like us in prison. Jag förväntar mig att ni som också är My Chem nördar åstakommer små glädjeskutt nu!

Men denhär kvällen har jag spenderat i sängen tillsammans med Tom. Och nej, vi har inte ägnat oss åt familjeekonomi,. Vi har knarkat halstabletter, och tv-program på 5an. Tisdagar är helt fantastiska på så sätt!

Jag måste nog pallra mitt platta arsle till skolan imorrn. Jag kan inte missa fler lektioner.

Grattis till mig själv! Jag har härmed åstakommit det mest ointrasanta och meningslösa blogginlägget so far. Den skålar på. Nej, god natt!

Videoblogg: Hur man går som en kärring med en krycka


Och när jag ändå är i farten så kan jag ju ladda upp denhär filmen från i vintras när Daniella hade brutit foten. Hon såg ut som en kärring när hon hoppade omkring på en krycka. De tyckte vi var kul, och det var ännu roligare att mobba henne för det.

Videoblogg: Hur man retar Tom


Tada, mitt allra första videobloggsinlägg!
Jag demonstrerar hur man på bästa sätt retar Tom när han spelar PS3. Och jag kan rekomendera att ni stänger av ljuder, eftersom att jag inte låter så vacker. Och bild kvaliteten är underbar från min mobl.

And if it's the last thing I ever do, I'M GONNA GET YOU!

tv
Bild: Snodd från Popart på playahead.se
Dagens låt: Stone Sour - Bother

Förästen hur går det med mina musiklänkar? Funkar dom för er? Tanken är nämligen att ni bara ska behöva klicka på den för att få höra lite orgasmisk musik.

Jag har legat och hostat som en lama hela natten, så jag sjukskrev mig från skolan idag igen. Jag känner mig verkligen sådär överdrivet jetset-fräsch, kan jag meddela! Men mamsen lovade att köpa hem några kilo halstabletter och thé så jag slipper ligga hemma och dö.
Och så kom jag på att jag missade andra luciarepet igår, och bilden idag. Fuck så trevligt!

Men nu måste jag hitta något sätt att underhålla mig själv på i två timmar tills Tom slutar. Hade jag haft ett fungerande Photoshop som inte hatar mig så hade väll det antagligen varit ett alternativ. Ett annat är att leka crazy cat-lady och tvinga dom att vara sociala med mig. Vi får väll se vad jag hittar på...

And you can sleep in a coffin

sommarn äger med dig
Bild: Jag och Natta på Öland -05. Inte alls fjortisar...

Kommer ni ihåg att jag lovade att lägga upp ett inlägg ur min gamla dagbok? Well here goes:

25 januari -05
Jag har gjort det! Asså int det, men jag har varit på min första fyllefest. Jag åkte dit med Bella och hennes kompis Carro. Det var ganska kul. Jag kände typ ingen där. Det var nyårsafton.
Den 7e januari var jag på musikaluttagningen till Hässelbygårdsskolan. Det gick åt helvette. Men men...
Jag har fått en större BH-storlek! Annars så har inte så mycket hänt. Eller jo, jag har färgat håret lite mörkare men det syns inte. Haha, jag är snygg i alla fall.

Ja, jag var med andra ord lite störd på den tiden. Fyllefest när man är 12 år. Så stolt jag måste ha varit. Men var ändå vänliga att mobba på, tack!

Best swedish act: Neverstore


Neverstore - L.Y.D (så snuskigt bra!)
Neverstore - So much of not enough

I can't clean the blood off the sheets in my bed


Bild: Denhär tjejen blev nog mest kär i Tom.

Fuck! Jag hade skrivit ett sepelångt inlägg om förra veckan men lyckades, blond som jag egentligen är, att radera det. Kul, verkligen jättekul!
Men men, jag kan ju försöka summera det till något i alla fall.

Förra veckan när det var prao så bodde jag hemma hos Tom. Och något enastående har hänt! Jag hatar inte barn längre, utan är numera en snäll barn älskande tant. Nej nu ska vi inte överdriva. Men jag hatar dom i alla fall inte. Mitt liv har tagit en ny vänding!
Jag fick vara i klass 2a, och Tom var gympalärare. Kidsen älskade honom. Eller i alla fal ltjejerna, kanske lite väl mycket. Alla blev dunderkära i honom. Jag fick nöja mig med att bli allas nya bästis.
Praoen avslutades med att Toms mamma bjöd oss på fika. Det var ju hon som hade fixat praoen åt oss, så det kändes lite fel att snylta på hennes resurser sådär. Men vi kompenserade det med en chokladkväll.

I fredags så var det bandkväll på Gården. Jag fick den stora äran att stå i garderoben, men smet efter halva kvällen. Jag ville inte missa alla band. Shit pommes (som Natta brukar säga) vad bra alla var! Jag satt på högtalarna och fick porrblickar av vissa. Jag förstod absolut inte varför, tills jag kom på att dom hade fri insyn i min urigning. Great!
Sen så satt vi i reprummen och hade sin-a-long i sällskap av några liter cola.
Vid 1tiden var jag mätt på cola och hes av allt sjungande, så jag spatserade hem till en förkyld Tom och sov.

... och jag forsatte att sova hela lördagen tills halv 5. Jag blev också förkyld om någon undrar. På kvällen så lagade jag, Tom och Ted middag tillsammans. Eller dom lagade mat och jag hejjade på. Sen så avslutade vi kvällen med film och massa onyttigheter.

Men idag så är jag hemma och sjuk. Men Tom kom förbi i morse och pussade lite på mig, så livet suger inte lika mycket längre.

Juste, tagga inför Maiden! Vilka ska dit?

The kind of dirty where the water never cleans off the clothes


Dagens låt: Iron Maiden - The Trooper


Jag är inte död och jag har inte blivit kidnappad eller något liknande. Jag har bara varit extremt upptagen den senaste veckan. Och jag börjar fundera på att sluta blogga. Jag har gått på mina personliga AB-möten (anonyma bloggare) i smyg och känner numera att jag inte alls är lika beroende. Förut var det mest: Bara ett inlägg till. Jag kan sluta, men jag vill inte. Så bara ett inlägg till.
Men nu så blir det ändå ett inlägg till. Kanske fler om ni har tur.

Ps: Jag vet att jag är minder fager på den bilden, men det får ni lida med.

It's not for the fame, it's just for the glory honey

paint
Bild: Ur arkivet. Paintad av mig. (Det ska föreställa mig)

Just nu har jag smitit in på på MVG-gruppens spanskalektion och sitter och smygbloggar. Jag och Sandra hade eneglska redovisning om My Chemical Romance nyss. Oväntat va? Men allt gick anus och vi fick "bara" VG+ för att vi klämde in lite svenska då och då. Bajs!

Men nu så är det helg i alla fall och jag ska inviga den med att sova, eller nått. Nästa vecka så är det prao, och jag ska vara på Backlura skolan, i en tvåa. Jag som verkligen älskar barn sådär jättemycket!
Hur som helst är kvällens planer på att åka ut till papps och leka social i 24 timmar. Jag har nästan saknat min hemska lillebror.

Men nu så ska jag gå och störa Tom på bästa möjliga sätt. Att slicka honom i ansiktet när han minst anar det brukar göra tricket. Eller att äga honom på något tv-spel...

But this time I think you'll know

Viste du att... Länk.

I Arizona så får man upp till 25 års fängelse om man hugger ner en kaktus,
och det är bara tillåtet med två glädjestavar (dildosar) per hushåll?

Fan, Natta där förstördes ju våra framtidsplaner om att åka till Arizona och hugga ner kaktusar med vår dildoarmé! (Om någon undrar så sitter jag i datasalen och har extremt tråkigt)

Will you still love me tomorrow?

image303
Bild: Silverskor

Alexisonfire - Rough hands
Amy Winehouse - Fucke me pumps
The strokes - You only live once
Middleage - Fire
Mika - Relax, take it easy
Nine inch Nails - Hurt
Of Montreal - Oslo in the summertime

Musik som knarkats idag.

War all of the time


En lite halvrolig utmaning som jag hittade i Bellas blogg förut. Man ska lista 7 sanningar om mig själv. Jag utmanar alla som läser. Länka i kommentarerna sen.
  1. Jag är extremt bollrädd och är med andra ord urusel på alla former av bollsporter eftersom att jag slänger mig ifrån bollen när den kommer. Speciellt basketbollar ligger högst upp på min hat-lista.
  2. Jag tror på spöken.
  3. Jag älskar zombiefilmer, och tycker att zombies är sketsöta!
  4. Jag vill bli journalist eller psykolog.
  5. Att gå upp i vikt verkar vara en omöjlighet för mig, eftersom att jag kan trycka i mig hur mycket godis och sådant som helst utan att gå upp i vikt. Så det är klart att jag passar på nu medans jag kan! Avis?
  6. Dom bästa tjejerna i mitt liv heter Nathalie och Sandra, och dom är mina fuckers oavsett vad. Tillsammans så knarkar vi musik och andra härligheter.
  7. Mina naglar har en förmåga att aldrig vilja samarbeta med mig, och går sönder efter 2 millimeter. Efter 8 års sparande har jag gett upp och har numera alltid svarta, korta.

Your dick is made of donuts

old
Bild: Gammal som jag hittade nyss. Luder redigering.

Det är kul att kolla igenom gamla bilder! Jag hittade bilder på mig för något år sedan, när jag fortfarande var blond och lussnade på dunka dunka musik. Det var dåliga tider, det. Och så hittade jag lite bilder från Iron Maiden konserten, och från My Chemical Romance i vintras. Tonvis med bilder från alla fester.
Och när jag ändå är mitt inne i en nostalgitripp så kan jag meddela att jag hittade min gamla dagbok från 2005, alltså när jag slutade 6an och precis hade börjat 7an. Jag skäms över mig själv. Någon gång kanske jag kan lyxa till det och daska upp ett inlägg här, men bara om ni lovar att mobba mig lika mycket som jag själv gjort.Come with your arms raised high


Dagens låt: The strokes - Trying your luck

Och för första gången på evigheter så har jag faktiskt tid att sitta ner och andas vid datorn. Annars så har jag fått peta ner ett inlägg i förbifarten för att slippa få ångest och skuldkänslor över min extremt osynliga uppdatering. Men jag får väll låtsas att jag har ett socialt liv och skylla allt på det antar jag.

Dethär lovet har verkligen varit som i en extremt fjollig tjejfilm. Ni vet, tjej och pojkvän på långa höstpromenader, middagar tillsammans, bio, snöbollskrig (Ja, det fanns ju snö en dag), sovmorgornar och så vidare. Men jag har älskat varenda sekund av det. Älskat det så mycket att jag har totalt förträngt denhär anusveckan som jag precis har börjat på. Provinlämning i religion, prov i konsumentkunskap plus muntlig redovisning imorrn på engelskan. Kul! Så ni får jättegjärna få mig att känna mig lite bättre och säga att ni har femtielva gånger mer läxor denhär veckan. Det är helt okej, jag lovar.

Men allt började inte så dåligt i alla fall. Jag fick MVG på spanskaprovet, och 60/69 på biologin. Jag börjar med andra ord platsa mer och mer i Matte-no. Inte för att jag vet om det ska vara något posetivt. No offence mot er som går i klassen, men ni vet själva att en del är lite... speciella.

Juste, Coheed and Cambria spelar på Debaser i februari! Så jag, Natta och Sandra ska ragga upp några biljetter har jag bestämt. Jag har inte varit på någon spelning sen... Middleage på klubben i våras? Shame on me! Och när jag ändå är i farten så kan jag passa på att påminna mig själv om att jag måste bränna ner lite skivor att snorta uppe på rummet.

Här har vi inte alls snortat något!


Amy Winehouse - Back to Black @ EMA

It's the perfect time of night, to be loosing you clothes now

pälskling
Dagens låt: Ryan Star - Back of your car

Jag tror att jag är kär i mitt höstlov! Jag kommer aldrig tröttna på långa promenader, filmkvällar och alla sånnadär gayiga saker. Synd att det bara är en helg kvar på mitt lov bara...

Igår så var det ju EMA galan på MTV. Gissa vem som satt slickad mot tv-rutan när mcr uppträdde med Teenagers. Tro mig, det var vackert! Dom är männen i mitt liv, minst sagt.

Ikväll så ska jag och Tom (suprice!) se på bio. Fast först så måste vi kommma överens om någon bra film. Det kommer bli en blodig fight misstänker jag. Jag kommer självklart vinna! Tom gjorde nämligen misstaget att dissa My Chemical Romance franför mig, vilket resulterade i tre köttiga rivmärken på hans arm. Hämd!

Men nu så ska jag pilla i mig lite middag.