Over and out.

Hör: Lydia - Smile you've won. (Ni MÅSTE lyssna!!!)
Gör: Ligger nerbäddad bredvid en butt-naked Noah.
Bör: Släcka ner och pussas. Försöka somna kanske?

Tea time.



Sitter och pimplar kanel-thé i soffan hos Noah och ska precis se en Wallanderrulle med hans familj. En halvpåse Vicks har jag också smällt i mig så det ska bli spännande att se hur fint magen mår sen. Men den här förkylningen ska döden dö. En tidig kväll och lite MYSPYS på det hahah. Nu: Dricka upp innan det svalnar.

Kängor by H&M.



Det är roligt det där när man ska fota någonting. Man vill ju försöka göra något halvsnyggt av det, i alla fall jag, och inget mainstream som man kan hitta i alla andra bloggar. Å andra sidan är alla bra idéer slash poser  redan tagna så man står alltid mellan att vara mainstream eller copycat. Frustrerande? ja. Vid det här laget brukar jag i alla fall ge upp och bara ta bildjäveln, redigera den lite lätt och daska upp den  här i bloggen - ruskigt onöjd med hur icke kreativ jag är. Se bilden ovan för exempel.

Fast sen kan man ju tänka outside the box, och då kan det bli så här. Jag tänker ta patent på den där posen.

Mr. Nasty.

När man är sjuk är det okej att inte ha tvättat håret på 4 dagar och beställa chickenbits till lunch. Det är också fullt okej att ligga på soffan och läsa bloggar/kolla på gamla tv-repriser en hel dag i sin bf's kalsonger. Så, nu har vi rett ut det. Planer för resten av dagen ser ut så här: SOFFA! Kanske, kaaanske ett bad också.

Jag lever! Typ.



Sorry för crappy update men jag är fullt upptagen med att dö just nu. Igår trotsade jag dock min sjukdom och åkte och grattade storebrors flickvän som hade fika. Bullar tackar man aldrig nej till - döende eller ej. Fast efteråt var jag så trött att jag däckade på Noahs soffa i ett par timmar. Det har varit mycket sovande på soffor den här helgen. Svinflue? - kan man fråga sig? Nej, bara jäkligt taskigt klädval när det är snorkallt ute en fredagsnatt. Smittat Noah har jag också gjort så ni ligger vi här och dör tillsammans. Btw, hej new readers!

Många paranteser i ett inlägg.

Idag har jag varit världens bästa flickvän, om man ser positivt på allt. Titta bara: Jag har gått omkring i princip naken (i urtvättade hotpants och hans thsirt), jag har varit naturligt och ofixad (fast med gårdagens smink och extremt risigt hår) och jag har låtit han välja program på tv'n (jag sov...). Man ska se allt på den ljusa sidan helt enkelt. Nu sitter jag i alla fall på att han ska sluta sälja bmx-delar och komma hit och mysa med mig. Vi ska tydligen se Sagan om de två tornen som går på tv. Åh. Vad. Kul. Jag får seriöst komplex av den där filmen. Alla har alltid skrattat åt deras små håriga fötter. Jag har små och håriga fötter. Alltså inte hårig som en iranie-rumpa (no offence, har lite brist på fantasi bara), men visst är mina stortår lite lätt ludna. Och bäst för honom att han tar med sig något nom nom till stackars sjuka mig, hehehe. En trocadero och guldnougat typ. 

Jag känner att det är lite väl mycket crap talk från mina sida så jag slutar här. Later.


En sån där lista.

DAGENS
Mående: Snopp. My throat is killing me.
Sysselsättning: Sova!
Outfit: Hotpants och Noahs tshirt.
Tanke: "Grymt orättvist att jag alltid ska må så jäkla illa dagen efter - fast jag knappt drack."
Planer: Disneydags, godisätning, colaförtäring och mys med Babe när han kommer.

Ja, ni får skjuta mig för den här bilden.



Visst är det jäkligt irri när man har stått och fixat sig och ser sådär KADAM!-snygg ut och sen när man ska dra så regnar det och man missar bussen så man får springa till pendeln. Och när man väl har kommit fram så har man årets glugglugg och smink ner till knäna, typ. Så var det i alla fall igår. Jag var snygg faktiskt, ett tag.

Sen undrar jag också en sak: What's the deal med alla fylle-poser? Inte för att någon var speciellt dragen när den här bilden togs, men ändå. Vi ser ju förjävliga ut. Peace-tecken, zoom upp i näsan, dubbelhakor som egentligen inte existerar och porrblickar. Grrr! Fast annars så är dom snyggast i hela världen, min klass alltså ;)


Last night.


the_cobrasnake

Det var skitmysigt igår på Söder, men det spårade mot slutet. Och jag hatar att åka nattbuss med alla mysiga individer som sitter och smygsuper rent ur en Kosken och försöker ragga på en. Halv 5 imorse ramlade vi hur som helst innanför dörren och 3 sekunder senare sov jag. Och sov. och sov. Jag lyckades nämligen åka på en dunderförkylning efter att ha traskat runt i min fodralkjol, jeansjacka och trasiga leggings så jag har bara legat på soffan och sovit hela dagen. Hoho, vad kul! Vågar fan inte gå och kolla mig i spegeln nu...


And off I go.

Här skulle en bild på mig sitta fint. Jag är fett snygg just nu, hahah. Any how, jag ska svänga förbi hos Noah en snabbis och sen ska vi in till Söder och möta några från min klass. Kameran och jellyshotsen hänger med.

PUSS!

Haha förlåt för alla listor. Jag ska sluta. Snart.



OM MIG.
Namn:
Emma Patricia Holden.
Ålder: 17.
Smeknamn: Emma Håll-den.
Sysselsättning: Pluggar och fotar, typ?
Bra egenskaper: Ja-a du... Jag är rätt så förstående och får folk att skratta.
Dåliga egenskaper: Jag har typ damp. Eller konstant PMS i alla fall.

KLÄDSEL.
Vad har du på dig idag:
Ljusa jeansleggings, vit tshirt med grått tryck, grå kofta.
Vad använder du just nu för skor: Dr. Martens wanna-be´s från H&M.
Favoritfärg på kläder: Err, svart, vitt, grått? Sen färglada saker som man kan variera med.

SENASTE.
Låt du hörde:
Kattsmiddy - Set it off like napalm, vocal cover. Erik gör den grymt bra.
Kram: Tror att Gabriel i klassen stod för den senaste hejdå-kramen.
Puss: Noah-babe.
Fest: Errr, riktig fest var nog i början av månaden när vi hade middag hos noah. Men krök var senast i lördags.
Gången du sov: Ja i natt förslagsvis?
Saken du köpte:
Jelly Bellys från The EnglishshopMedis, hahaha!

All those photos on the wall.




Idag kom mina bilder med posten, wihu! Så nu sitter dom där dom ska sitta: På väggen där alla kan se dem istället för i något album som står och dammar i hyllan. Bilder på mig, Noah, fester, semestrar, mat och annat random. 5 små polarioder blidde det också. Och därmed var mitt färglösa rum inte så färglöst längre. Nice.

Smygblogg.



Sitter på Historian i datasalen och är oerhört produktiv. Heheh, not. Jag har en liten countdown med mig själv tills när vi slutar om 8 minuter och 32 sekunder - men vem räknar? Sen är det helg. Funderar på att åka in till City och luncha med mami. Kanske kan flörta till mig den där rosa rislampan från Urban Outfitters.

Ett jäkligt random inlägg.

Jag försöker verkligen komma på något bra att skriva men... det går inte. Fingrarna galloperar helt enkelt inte över tangenterna som vanligt. Samma sak är det med kameran. Jag har inte tagit ett seriöst foto på veckor. Det bara ligger där och dammar och ger mig skuldkänslor för att min hjärna inte är kreativ någon stans atm.

What to do? Skriva om hur fantastiskt det känns att promenera runt bland mysiga små fik i Vasastan hand i hand med Babe och älska varje sekund av det? Hur mycket jag kommer sakna att kunna sitta på gräset i en park och känna solen hetta mot ryggen och ångra att jag tog den där jackan istället för tunna koftan på morgonen? Eller kanske om att jag för första gången på... nej jag vet inte hur länge, som jag faktiskt ärligt talat känner mig så sjukt jävla snygg? För jag är verkligen skitsnygg just nu. Fast sminket är borta, nagellacket flagnar och håret hänger lite som det vill så är jag fin. Fast hush,hush - sånt får man inte tycka om sig själv.

EDIT: Having that said, så såg jag precis att på 30 inlägg så finns det inte en enda seriös bild på mig som kan bekräfta det jag precis skrev. Att jag är fett snygg alltså. Så ni får väl bara ta mig på orden helt enkelt.

Kors i taket.


PS. I love you.



(Failade rejält med skärpan där - I know.)

Jag är helt slut efter att gå upp så här tidigt på dagarna. 6 varje morgon och jag dör lite innombords för varje dag. Fast idag slutade jag innan 11 så jag ska inte klaga. Så jag passade på att umgås lite med några från klassen. Vi åkte till Gamla stan och spatserade runt lite innan vi parkerade oss i Kungsan i gräset. So nice.

Nu ska jag försöka slänga ihop något ätbart och pussa på min underbara pojkvän som av någon anledning är extra fantastisk idag. Planer för helgen ska också smidas och lösningar på hur man får ut gelén ur flaskan som är kvar efter våra geléhallon-shots förra helgen. Alltså det har stelnat till jelly i flaskan...

Uppe med tuppen.

Sovmorgon my ass. Jag har ändå gått upp snortidigt och varit ute och gått. Nu ska jag slänga mig in iduschen och ta en lååång dusch. Skönt att ha extra tid på sig. I eftermiddag har jag min första idrottslektion. Det ska ju bli... kul? Regna ska det tydligen också göra, wehej! Mitt hår älskar verkligen regn. Krull krull krull.

UPDATE: Sitter på Digital Bild och har redan lyckats crasha en dator. Det börjar bra.

Sovmorgon imorrn.


This hole you put me in wasn't deep enough.

Kläder: Nån tshirt och jeans i storlek enorm. Riktigt stora.
Gör: Pustar ut efter kvällens jobb och surplar rabarber-thé.
Borde: Skrapa bort sminket och dra en tidig kväll kanske.
Cravings: Sushi. Suprice, suprice. Eller chili-räkor med toast.
Want's: Ett Family Guy-marathon och nya grymma böcker.

&"¤)%"#/%!


src_unkown

Nämen hej telefonräkning från Grekland! Ja visst ska du ta 1000 kr från mig, det blir så trevligt så. JÄVLA SNOPP HELVETE! Varför ska jag alltid lyckas skrapa ihop dom här fantastiska räkningarna? *Happy place, happy place* Behöver jobb, pronto! Telefonhora? Dom tjänar fint har jag hört. Donkenkassan - vad som helst!

TIPS!

Tänkta bara tipsa er om att det är halva priset på allt hos extrafilm.se om man anger koden extra16. Så nu ska jag passa på att skicka in mina bilder så jag äntligen får något att sätta upp på mina väggar. Wiho!

EDIT: Sådär ja! Nu är 100 bilder på väg hem till moí. Upp på väggarna och in i album ska dem.

Uno, dos, tres.





Värt att nämna att dessa trosor befann sig på mitt ovetande huvud när jag öppnade för ugnsleverantörerna.

Klappa magen.



Jag sitter at the moment och väntar på att vår nya ugn ska dyka upp. Eller det är ju inte ugnen i sig som dyker upp utan mannen med ugnen. Den här gången är jag förberedd och påklädd. Någon gång ska väl vara den första. Ni kanske minns att jag har haft en tendens att vara så nära naken man kan komma när grannar/poliser/reperatörer/you name it knackar på. De har en grym timing helt enkelt.

Nya skor har jag också. Ett par wanna-be Dr. Martens från H&M som de praktiskt taget gav bort gratis. Jag ÄLSKAR dem! Um har jag också hunnit med, och hälsat på i min gamla högstadieskola. Jag saknar mina gamla lärare fett mycket och blev rätt så lack när jag såg att deras nya klass var en riktig pain in the ass. Var inte långt ifrån att gå in och skrika på dem, hahahah. Jag skulle i alla fall bli rätt tyst om någon random kom in och skrek på min lektion, men det kanske bara är jag? Aja, enough said nu ska jag kolla runt i bloggarna.

Lökigt.



Kanske borde ta och hoppa in i duschen eftersom att mina ben är ludnare än någonsin och mina hålor luktar lite exotiskt. Testa att gå omkring i en svart kofta i hundra grader sol mitt på dagen och se hur fint ni luktar. Jag kunde inte hitta min deo imorse när jag stressade runt och höll ärligt talat på att dö sen i skolan. Satt och drömde om något frätande starkt att dra på hålorna och sakta men säkert förgifta sönder varende por som kan bidra till mindre trevliga odörer. Nu är jag i alla fall hemma i tryggt sällskap av min super-deo som innehåller typ 100% alkohol och aluminium. Inga lökar imorrn inte! Haha och nu insåg jag att jag precis ägnat ett helt inlägg om svett och deodoranter. Så bra gick det med mitt försök till att bli en bättre bloggare.

Anonyma Bloggare - finns det?

Jag har kommit fram till en sak: att jag har blivit en sån där. En... bloggare. GAH! En sån som skriver om pisstråkiga saker och har noll humor eller en sån som updaterar om skitonödiga saker (typ att man har städat) och fotar sin middag. Hujeda mig! Jag har ju alltid skrattat åt dem och sagt att se en sån kommer jag aldrig bli. Nu har det gått så långt att mitt liv halvt kretsar kring mentala inlägg och att jag gör små önskeoutfits.

Förut kunde jag läsa igenom min blogg och småfnissa för mig själv och tycka att jag är helt genialisk. Nej jag är inte alls lite självkär. Men nu... nu skäms jag nästan. What have I become?! Snart lägger jag upp dagens outfits och diskuterar Gossip Girl och The City. Nej skärpning nu Emma Håll-den! Jag lovar att bättra mig.

Img från Venedig.



Mood: Trötter och mätter. Kanske lite huvudvärk om jag verkligen känner efter.
Kläder: Leggins, linne från WEEKDAYs herravdelning, svart kofta & boots.
Cravings: Chirre & dirre och sushi. Hallonsoda också! Helst allt samtidigt.
Vill: Bli lite inspirerad och plocka upp kameran. Den ligger och dammar atm.

The Shins - Pink bullets.


Det är måndag och så här tycker jag om det.



Ooh så kul det var att kravla sig ur sängen klockan 6 imorse. Ännu skönare var det att stå och vänta på bussen i kylan en timma senare i min ensamhet. Jag hatar att åka själv till skolan! Jag hade hur som helst bara två lektioner och slutade 12 (går halvdagar) så efteråt satte jag mig vid Observatorielunden i solen med några från klassen. Mötte upp Noah-babe lite senare och kollade runt lite i City. Jag är på spaning efter en ny skinnjacka och nya boots. Imorrn trillar pengarna in på kontot så då smäller det.

Nu ska jag njuta av min mat-koma och dra en powernap så jag orkar gå upp imorgon också. Dom tog bort min enda sovmorgon så imorgon börjar jag 08:00 igen. HURRAY! Fast slutar ju tidigt, hehe.

En lista.

FAVORITER:
Färg: Svart, gul, orange. Mat: Starkt! Sushi, thai och indiskt funkar alltid. Älskar nudlar och räkor också. Band: BMTH, Maiden, MCR, The shins mm. Film: Allt från Disney till slaffs-slaffs. Bok: Självbiografier. Typ Jenna Jameson, Marilyn Manson och Mötley crüe. Serie: Allt från talkshows till realityserier och mode-shower. Sport: HAHAHAHAH! Årstid: Alla. Varma sommarnätter, ljusa vårdagar, mysiga höstkvällar och julmys på vintern. Veckodag: Lördagar! Sovmorgon och ingen ångest över att man måste upp tidigt dagen efter. Glassmak: Oj! Typ alla utom jordgubbssmak. Blä! Tid på dygnet: ja inte morgonen i alla fall.

FÖR TILLFÄLLET:
Humör: Ja du... Lite småhungrig kanske. Smak: läppbalsam med chokladkakssmak. Kläder: Svarta leggins och Noahs Weekdays-tshirt. Bakgrund: På datorn? Ett collage jag gjorde till Noah med mina bilder, teckningar och foton på mig. Nagellack: Avskavt rosa. Tid: 18:04. Omgivning: Familjen Gustafssons/Gisbergs vardagsrum med öppen spis. Irritationsobjekt: Inget. Är rätt så nöjd och harmonisk atm.

HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner: Japp, Noah. Bästa jag någonsin gjort :). Brutit mot lagen: I små mängder skulle jag tro. Blivit arresterad: Nope. Badat naken: Nej sånt gör man inte på mitt kloster. Klart jag har! Varit med på TV: En glimt i Idol-kön, Rapport och ABC-nyheter. Ni kanske får se mig i höst... Kysst någon du inte känner: yes box.

PERSONER:
Du kan berätta allt för: Noah, Varro, Korvo och storebror. Du tycker om: Jag är rätt easy-going så de flesta. Du inte gillar: Tänker inte direkt dra några namn men jag tror dom har rätt så bra koll själva ;).

VAL:
Kaffe eller te: Omöjligt! Kaffe på morgonen, kanelte på kvällen. Vår eller höst: Men svarade inte jag nyss på den?

Hittad hos Melinda.

Noah-spöket.


Hahahah varför har ingen upplyst mig om att en Noah gömmer sig bakom mig på min profilbild? Det ser ju helt stört ut. Kan man photoshopa bort honom eller nåt? Och till min andra fråga: Varför är han genomskinlig...?

Help me out.



Att klippa eller inte klippa av ärmarna - det är frågan. Jag känner att min jeansjacka skulle bli grymt fin som väst.  Passa även på att spana in nitarna på fickorna som jag pillade dit för någon vecka sen. More to come.

Och ja, jag är grymt snygg idag.

Något enkelt i brist på annat.


Fodral, Dorothy Perkins, 164 kr. Jeansjacka, ae.com, 350 kr.
Kängor, Dr Martens, 580 kr. Ring, net-a-porter, 920 kr. Halsduk, H&M, ?

Ett titellöst inlägg.

Förlåt för usel update den här helgen, men jag har inte orkat helt enkelt. Igår var jag full på kräftor och polkagrisshotar och idag har jag och Noah bara legat och degat hela dagen. Vi ska sätta oss och plugga lite nu så vi får det gjort. Sen ska jag kolla runt och planera vad jag ska köpa till hösten. Yep, planera. No more impulsköp varje dag och funderingar om varför saldot står på 34,50 kr tre dagar efter studiebidraget.

Justice - D.A.N.C.E.



Tanken var först att jag skulle ha paljettlinnet och fodralkjolen men det slutade med jeans, scarf och herrkofta. Jag kommer frysa arslet av mig annars. Springer nog in och byter om om vi ska vidare sen. Och vi får ju hålla tumamrna för att vårat lilla drinkexperiment smakar vägen. Och för att mitt psyke ska klara av att skala räkor och kräftar. Jag är ju som bekant lite känslig för att bryta upp små djur.

Pinky-winky.



Jag och Noah håller på och skapar. En med poklagrisar, och en med geléhallon. Vi ska på kräftskiva hos mami och var inte så sugna på nubbar så vi tänkte köra på eget istället. Eller ja, ni fattar. Så nu står det i vattenbad och jag ska slänga på lite smink och byta om. Bloggar mer snart! 

Onödiga konversationer, del 1.

Jag rapar.

Jag: Hmm, det smakar tacos...
Noah: Ja det var ju lite konstigt.
Jag: Ja-a, det var det.

EDIT: Noah rapar.

Noah: Men det smakade ju tacos!

Haha förlåt men jag tyckte att det var stört roligt.

För att dina ögon är så fina.



Untold - Unsung.
Adele - Hometown glory.
Lady Gaga - Love game.

(Nu blev det lite random med Noahs multifärgade ögon och musiklänkar. Så det kan bli.)

Jag har klippt lugg om någon undrar.



En aning för mycket fritid + en kamera + en Emma och så får du detta. Nu ska jag googla på drinkrecept.

Lägg ner med spamen.

Men vad fan? NEJ jag vill inte följa er via blogglovin eller spana in era tävlingar. Leave me alone!

Önskeoutfit.



Jeans, Top Shop. Jimi Hendrix-tshirt, wetseal.com. Jeansväst, miss selfridge.
Skor, H&M. Läderarmband, lagarconne.com. Armband, net-a-porter. Väska, avelle.com.

När humorn inte är på top.


Moí je joue.



Nu är jag nyduschad och luktar polkagris. Jag har en liten thing för tvålarna från LUSH och vet inte hur många jag har, men idag blidde det den gröna som luktar mint. Sitter och lyssnar på Brigitte Bardot också. Very nice.  

Men nu ska jag gräva fram något att ha på mig, föna håret och försöka få in ena fettokissen som är ute och springer i orkanvindarna, typ. Är lite småpirrig inför frissan. Jag har haft ett spara ut luggen eller inte-dilemma (stavning?) hela sommaren men efter tjat från diverse håll (Noah...) så ska den klippas idag. Nöjd nu Babe?

Så jävla bra.

MINUS
- Jag däckade 5 timmar igår på eftermiddan/kvällen hos Noah.
- Vi var tvugna att gå hem till mig eftersom att jag inte hade något rent hos honom.
- Jag har 3 små vänner på kinden och hakan som MÅSTE täckas om jag ska visa mig in public.
- Jag kunde inte helt otippat somna om när vi väl lagt oss hos mig och höll honom vaken.

PLUS
- Solen skiner och termometern visar 20 grader(!).
- Jag är trots gårdagens skitkväll/natt otroligt glad.
- Min mage har gått bananas av allt kärlekspirr. Hur kan det rymmas så mycket kärlek i min kropp?
- Klipptid i eftermiddag.
- Träffa storebror en snabbis efter det.

Om Kate Moss är snygg? Ja.


hedi_slimane

För varje dag som går så gillar jag min klass mer och mer. Jag har hookat upp med en tjej som också heter Emma. Inte lite förvirrande. Vi satte oss hur som helst ute i solen vid Observatorielunden efter att vi hade slutat och pratade. Så otroligt sjukt jäkla skönt. Jag dör när jag tänker på att det är höst snart. Vill inte! Vill inte!

När Noah hade slutat och Emma åkt hem så promenerade vi runt Odenplan och svängde förbi Glasshuset i Birkastan. Det suger att vara laktosintolerant. Noah valde polkagris och äppelpajssmak och jag fick sitta med min sorbet, som visserligen var jäkligt god - men ändå. Sen svängde vi förbi frisören på vägen hem så nu är en klipptid inbokad imorrn efter skolan. Så imorrn har jag två lektioner, klippning och sen är det helg. Älskar vi livet just nu? Ja! Solsken, bra skola, amazing pojkvän och helg och klipptid imorrn. Bra skit. Mycket bra skit.

Random saker i min hylla.



Jag, Noah och hans syster, Alva-Li drog en tripp till IKEA nu på eftermiddan. Det är crazy vad det kliar i fingrarna för att få spendera lite cash och köpa nytt. När jag blir rik... Jag passade på att skrämma Noah och titta drömmande på alla spjälsängar och diskutera val av babykläder och barnvagnar hela vägen hem från bussen. Och vad är egentligen bäst? Amning eller modersmjölkersättning? Hmm... Hur som helst: Han. Blev. Rädd.

I never told you what they do to guys like us in prison.


last_nights_party

Vi fick sluta efter Digital bild idag kl. 11:20 istället för runt 4 tiden. Synd att klaga. Noah-babe slutade samtidigt så vi sällskapade hem. Det är frikkin nice väder så vi ska försöka ta och hitta på nåt. Sen ska jag sova. Jag lyckades hålla Noah vaken halva natten igen så idag är vi båda helt döda. Powernap it is.

Sen funderar jag över varför jag har gått och blivit så jäkla tråkig? Dags att börja trycka upp tuttarna och provocera lite. Kanske starta ett nytt bloggbråk. Melws, är du på? Nej men skämt åsido, jag ska skärpa mig.

Dagens happening, not.

Hahaha, orka att nån liten fjortis har snott min bild och gett den till Kissie. Gulligt att flickebarnet ifråga också satte den som header i hennes blogg.Om man ska skicka in en idolbild, borde den inte vara i alla fall lite lik då? Hårfärgen går jag med på men sen tog det stop. Så grattis skitunge - fler besökare till dig!

Tack till dagens insiders, Melws och Gabriella ;)

We like the bj's.

Jag och Noah krigade oss genom regnet till affären. Nu sitter vi parkerade i soffan med varsin kopp thé och ska njuta av massa bj. Hahahahha, fritt att tolka hur man vill. Fast i det här fallet är det faktiskt Ben and Jerry's vi talar om. Strawberry Cheesecake till och med. Sen ska jag skrapa bort sminket, lägga mig på spikmattan och försöka dra en tidig kväll. Imorrn börjar jag 9. Ååh vilket skön sovmorgon det blir. Bara vakna kl. 07:00...

Lägesstatus.


(Hittade den här bilden från min och Noahs grill i somras... Haha jag och min bror är så fina!)

Kläder: Svarta jeans, vitt slappt linne, cremefärgad kofta och vita converse.
Till det: Guldpannband, kedjor och ringar i öronen a la hippie.

Hår: Vågat med plattången. Eller numera åt helvete efter dagens regn.
Luktar: Amor-amor.

Lyssnar på: Untold och Surviving the Charade.
Funderar över: Varför jag pinar er med dom här listorna... :/

A long, long update.



Och så var första skoldagen avklarad. Det var så jävla jobbigt att gå upp imorse att jag bara ville lägga mig ner och gråta, men så kul skulle jag inte få ha det så det var bara att bita ihop och kleta på sminket. Sällskapade med mami en bit på pendeln och hittade skolan direkt sen. Klassen verkar helt okej och lokalerna är jättefina (kommer man från SAM-Gymnasiet är ju i och för sig en hög med hästbajs fint i jämförelse...) så det här kommer nog gå fint. Som sagt, det kan ju inte bli värre. Älskar läget på skolan!

Efteråt åkte jag in till City och lunchade med mami och Noah på Bellmans. Sen spatserade jag och Noah-boy runt och kollade i affärer. Jag är ruggigt sugen på att flytta hemifrån så jag glodde mest på blommiga diskborstar och kylskåpsmagneter. Misstänker att Noah inte direkt älskade dagens fönstershopping. Köpte i alla fall med mig 6 glasunderlägg med Marilyn Monroe-tryck för 6 kr till moí (begränsade mig lite där) och ett läppbalsam som ser ut som en liten glassburk och smakar Cream and cookies till mami för att hon är så söt.

Nu sitter jag och glor på Project Runway och bläddrar i IKEA-katalogen och H&M's interiör. Pretty nice stuff. Ska ta och tvätta glasögonen eller vad man ska säga. Jag ser bättre utan dom än med atm. Intressant va? 

Note to self:
Lägg kamerabatteriet på laddning!


From my hometown.


Sitter med en handduk i håret och laddar ner musik till iPoden. För det kommer antagligen bli rätt mycket mp3-lyssnande för min del på mornarna. Förut tog det bara 5 minuter till SAM-Gymnasiet. Så kul ska vi inte ha det nu. So new music it is! Adele, Regina Spector, Maskinen och Promoe. En salig blandning där.

Ett lager nagellack har jag hunnit med under tiden som jag skrivit och när det torkat ska håret få sig en omgång med fönen. Sen är the straight off to bed. Jag kommer inte ihåg senast jag la mig tidigt och jag kommer verkligen inte ihåg senast jag gick upp kl. 07:00. Det kommer svida... I går (eller tekniskt sett imorse) somnade runt halv 5-tiden på morgonen för jag är ju så jäkla bra på att aldrig kunna somna. Ändring på den!

Kylskåpsdörrar och nagellack.



P1. anna_kubel. P2. the_cobra_snake

Bleed the dream - Broken wings.



Jag känner mig så jäkla äcklig efter att ha krälat runt i allt damm idag så nu blir det ett långt, lååångt bad. Ska försöka få med mig Noah-babe också, även om det blir sjukt trångt i mitt lilla badkar. Sen blir det till att köra på lite grooming. Imorgon börjar jag om skolan efter 4 månaders uppehåll och jag är inte så pepp på att dyka upp med smutsigt hår och dålig hy, luden som jag är. Och det är en brand new skola också. Schpännande!

Fatta hur sjukt det känns för mig: 4 månaders nada och sen tillbaka till skolan. Och innan dom där 4 månaderna så var jag ju nästan ändå aldrig i skolan (för er som inte hängt med så länge så var jag sjuk och opererades i våras på grund av mina gallstenar.). Crazy är vad det är. Så jag ska bada, raka, skrubba, peela, noppa, fixa håret, göra en quick facial och allt det där. Tänk om jag kunde anstränga mig lika mycket för Noah...

Förlåt för mina tacky collage.


Okej, om man bortser från röran så ser det väl inte såå farligt ut va? FEL! Damm, katthår och kladd har legat och grott ända sedan nyår då jag grovstädade senast (så gross, jag vet!) så jag kände att det var dags...


Efter timmar av dammsugning, rensning, dammtorkning, tvätt och byte av sängkläder så kan vi nu konstatera att det inte längre är en hälsofara att beträda mitt rum. Det känns bara lite tomt utan allt skräp som jag slängde. Men det är verkligen dags att köpa vita förvaringsboxar att ha i hyllan och ta tag i allt som jag vill göra med mitt rum.

BJ = Blowjob.

HAHAHAHAH! Okej jag vet att min humor inte ligger på den högsta nivån, men hur roligt är det inte när man läser i bloggar "Åååh jag ska nog ta mig en bj nu." eller "...är så sugen på en bj."? Jag dööör. Hoho, så kul är det!

Good morning starshine.


gemma w. / italian_vogue

Efter en lång sovmorgon och frukost ute i solen så har jag kommit fram till att livet är pretty damn fine. Sitter at the moment i Noahs kalsoner och tshirt och kollar mejlen. Sminket ligger hundra meter snett, nagellacket är avskavt och sovbollen är en historia för sig men det är najs. Idag ska jag mysa, mysa, mysa!

Bmx-jam.





P1. Jag, för den som undrade. P2. Sushilunch! P3. Elias plus people. P4. Min pöjk och glada män.

Idag har jag varit ute och flängt. Jag mötte nämligen upp Noah-babe i Skogås där det var nån årlig bmx-tävling. Noah shoppade loss på cykeldelar och jag fotade loss på bmx-boys. Kallt var det också. Känner mig lite tom på ord så jag tror att vi stannar där. Nu ska jag och Noah trolla ihop middag och parkera oss framför Family Guy.

Familjen - Det snurrar i min skalle.


Lägesstatus.



Hår: Risigt, utborstat självfall.
Kläder: Noah-babes tshirt of course plus slitna jeansshorts.
Till det: Glasögon, läderarmband från Kreta och nitarmband från VR.
Gör: Tittar på The Tyra Show samtidigt som jag dammsuger och bloggar. Multitascing!
Sen: Är det Top Model-repriser och tills Noah-babe kommer :)

Så otroligt vackra! Jag dör.



P1. jacques_magazine P2. last_nights_party

Fast riktigt så glammig är jag inte nu.



Armband, net-a-porter. Glasögon, Luis Aviaroma.
Linne, 25park.com. Hot pants, Calypso. Sockor, GAP.

With that picture of you.



Min plan var idag att gå upp kl. 10:00. Det gick lite sådär med det eftersom att jag vaknade nu. Men det var skönt att slippa vakna 06:30 som jag gjort annars. Idag ska jag försöka vara lite produktiv: Städa rummet, fixa med tvätt och dammsuga. Saker krälar atm omkring för sig själva på mitt golv så jag kände att det kanske var dags.

Idag är det för örvigt Noahs sista arbetsdag (!!!) eftersom att skolan drar igång nästa vecka, så ikväll skall det mysas för kung och fosterland! Är lite sugen på att hyra film. Eller så ska jag ta med spektaklet och fota.

Nom nom nom.



... men dom är slut :(

Emma och Noah goes kulturella.



Dessa två muppar kunde idag beskådas utanför Stadsteatern. Vi var nämligen och såg Jag är din flickvän nu, en modern och humoristisk skildring av feminismen. Den var faktiskt förvånansvärt bra, även om medelpersonen var en 40+ feministisk kvinna med ett alldeles för högt skratt. Innan var Noah fabulous och försåg mig med sushi från vårt favoritplace at Medis. Kommer inte ihåg var stället heter, men sushi kan dom!

Vad lyssnar ni på i duschen?



Min Shower music-spellista! Det går inte att duscha utan musik, så för min familjs skull så satte jag ihop en spellista i iTunes så dom slipper höra mig sjunga. Allt från metal till skaka-rumpan-musik och The thong song.

Put on those heels.




last_nights_party

Trendsetter.

Ni vet mina "lägesstatusar" som jag gör lite då och då som utfyllnad (typ som den här)? Nu hittar man dom hur som helst lite överallt. Typ här och här. Alltså jag fattar ju att folk skriver såna hela tiden, men det jag menar är att dom se exakt ut som mina. Lite kul, höhö. Och det är verkligen inte meningen att låta ego eller Hallå, varför snor ni mina ideer? Varför? VARFÖR?! och börja hata alla andra. Nej men ni fattar va? ;)

Den där någon.




Någon har varit vaken sen halv 7 imorse. Någon kunde inte somna om eftersom att någons pojkvän skulle till jobbet istället för att ligga kvar och mysa. Någon har alltså bara fått 3,5 timmars sömn i natt. Någon upptäckt 3 små vänner på näsan. Någon glädjer sig verkligen åt det. Någon uppskattar inte att det är skinande sol men bara 13 grader ute. Någon ska på teater ikväll följt av Familjen i Kungsträdgården. Någon sitter i sin pojkväns nya WEEKDAYS-tshirt (som om han behövde fler...) och drar in hans doft och önskar att han inte behövde åka ifrån henne varje morgon. Men nu ska någon ta och sluta gnälla och försöka få något gjort istället.


Glamrock.


Nagellack, Nars. Ring 1, fantasyjewelerybox.com. Ring 2, misselfridge.com. Ring 3, Mod Cloth.
Band-tshirt, Iron Maiden. Stentvättade shorts, Top Shop. Ankelboots, Chickdowntown.com.

Män vi gillar.



Från en fjortiscrush på Darin till en på Oliver Sykes från Bring me the Horizon som har följt med mig i något år. And what not to love? Tattoos? Yes. Mörkt hår? Yes. Piercings? Yes. Sångare i äckligt jävla bra band? Yes.

Förra året såg jag dom spela på Moshpit Open och hamnade i princip längst fram (bildbevis!) och mitt i allt drar han en stage-dive och hamnar på *trumvirvel* mig! Det är kanske inte lika najs som att bli upphånglad av Robert Pattinson eller få klämma diverse het karls leguan, men det räckte kort och gott för mig. Hehehehehe.

Make Up Store.



Eazy cover, Blue. Tri brow color. Duo créme blush, Glow. Blush, Sugarpink.
Gel eyeliner, Black. Eyedust, Morning breeze. Eyedust, Panic.
Sneställd borste # 110. Concealerborste # 206.

Jag har en tendens att tappa och förstöra mitt smink, vilket alltid är lika roligt när man har lagt ut drygt 200 spänn på ett rouge. Men här har ni mina favoriter i sminkväskan: Concealern målar man på med borsten nederst i bild och ljusar upp mörka ringar - grymt för mig som alltid får för lite sömn. Ögonbrynsskuggan är jag helt beroende av eftersom att mina bryn är glesa, blonda och tunna. Plus att det är perfekt att man får tre färger i en eftersom att jag färgar håret hit och dit hela tiden. Rougen är också kick-ass, sitter verkligen stenhårt.

Gel eyelinern målar man på med den sneställda borsten och sitter som berget och eftersom att man målar på den med en lååång borste så är det omöjligt att inte få det bra. Och till sist så har vi lösskuggorna som är perfekta att sota med eller ha som high lighter. Visst att Make Up Store kanske kostar en gnutta mer, men det är så jäkla värt det! Sminket sitter verkligen hela dagen och det är livstids garanti på borstarna om man är snäll.

(Ögonbrynsskuggan är dock lånad av Carro eftersom att min ser ut så här just nu...)

Ni ville ha video-updates. (HÖJ VOLYMEN!)

 

(Dålig kvalitet.) Hahah hur rolig ser inte freeze-screenen ut? Men ja, ni ville som sagt ha mer video-updates. Så nu får ni nya viewers se vilken störd människas blogg det är ni sitter läser och en titt på håret. Färgen alltså.

Ska lägga till att mitt rum fortfarande är under construction och har varit det under x-antal år. Foton ska upp på väggarna, lampor ska bytas ut, hyllan ska kapas och fler saker ska upp på väggarna and so on. När jag blir rik.

Hooked på mode-tv.



Hur bra är inte The Rachel Zoe Project som går på 3an på söndagar? Jag blev helt hooked efter första avsnittet men eftersom att Noah inte har 3an så har jag missat typ alla så nu blir det till att ladda ner season 1. Jag satt och kollade på Oprah idag och fick se en sneek-a-peek på dokumentären om Valentino. Så sjukt intressant att följa hans liv och se hur en haute coutureklänning tillverkas. Måste ladda ner den också, höhö.

Make over.


Jag gav precis mitt hår en inte så lite välbehövlig make over. Ni anar inte hur skönt det är att ha mörkt hår igen. Egentligen är jag ju le blonde men har färgat mörkt i cirkus 3 år nu så det känns mer rätt att ha mörkt. Och mörkt blidde det. Inte svart men almost. Ska se vad Noah säger sen, han har nämligen en thing för brunetter ;)

Lägesstatus.

Kläder: Rosa hotpants och Noahs tshirt.
Hår: Sovbollen med uppsatt lugg.
Smink: Utkletad mascara under ögonen och black nails.

Gör: Sitter i Noahs soffa och försöker få ork till att göra nånting.
Ska: Gå hem och färga håret. Det blev aldrig av igår.
Sen: ska jag slänga ihop något ätbart och se på tv-repriser.

My Chemical Romance - Helena.



Blev happy när jag hittade detta hos Melwsen imorse. När jag gick i åttan var det här bandet det bästa som hänt mig. Helena, Cemetery Drive, The jetset life is gonna kill you och så vidare. Jag är egentligen fortfarande en MCR-nörd i hjärtat. Och en The Used/Saosin/Alesana-nörd. Ni som hängd med ett tag i bloggen minns säkert? Sen blev det lite brutalare saker (Suicide Silence, Bring me the Horizon, Parkway Drive etc.) och nu är det... Lady Gaga? Hahah sjukt hur snabbt man kan ändra musiksmak. Fast MCR hänger alltid kvar. Omöjligt att lessna på.

Ash Olsen.


src_unkown

Det blev till att bara ligga och dega hemma at Mamis place idag. Knaprade på min poklagrisstång och kollade på Project Runway, The Tyra Show och Top Model-repriser. Bra skit. Byggde ihop en middag bestående av sweet chili-stekta kycklingbitar på toast med aoli på. Nom nom nom. Sen svängde Noah förbi en stund efter jobbet och joinade mig när jag skulle köpa hårfärg. Sen gick vi förbi posten och hämtat ut våra Junkyard-skärp.

Men nu ska jag transformera mitt hår. Lägger väl upp en bild inom en snar framtid så ni slipper undra. As if.

Today?

God morgon. Kulturveckan, Ung 08, Modeveckan eller bara sitta hemma och fixa massa post? Många to doo's. Ska se om jag får tag i fucking jävla um också. Tredje veckan gillt!

Edit: Ringde um och fick reda på att jag inte inte behövde boka tid utan bara dyka upp. Fan vad bra att jag suttit och försökt få tag i en tid helt i onödan i 3 veckor då. Känns verkligen helt fabulöst.

Lite vill ha-begär.



1. Shoes & Handbags. 2. Top Shop. 3. Bikersweden.com.

Noahs syster Alva-Li har en liten collection.


Mycket snack om tuttar.



Eeeh, jaha? tänker ni nu. Men jag ville bara visa hur små tuttar ser ut egentligen. I slappa och tighta kläder. Dom sitter faktiskt inte strax under hakan naturligt (såvida dom har plussats på med 6 inlägg i bh'n och banden spänts åt utav helvete.) utan sitter egentligen någon decimeter under nyckelbenen, tro det eller ej. En bh är inte till för att göra tuttarna större eller förflytta dom en halvmeter uppåt, den är till för att ge brösten stöd och bättre form om man så vill och är egentligen onödig om man inte har det behovet. Hör ni det tjejer?

Och varför säger jag det här? Jag har helt enkelt blivit så jävla less på alla småbrudar som trycker upp sin halva a-kupa i sin blogg och tror att det gör dom snyggare och mognare för det. Jag fattar att man är jävligt osäker på sig själv när man är i den åldern, men det kanske är dags att inse att man inte blir snyggare för att tuttarna helt plötsligt blev liiiite större. Visst, killar på 14 år tycker visserligen i allmänhet om stora bröst, men dom tycker också om att se hur många gånger man kan runka på en dag och att bli fulla på folköl. Värt att impa på?

Om man nu gör det för att få killar så är man helt ute och cyklar. Om jag vore kille skulle ärligt talat bli lite lack om jag raggat på en tjej som verkar ha stora bröst och sedan när bh'n ramlat av visat sig vara platt som en pannkaka. Inte för att jag skulle bli överdrivet besviken på just det, utan för att jag i sånna fall hamnat med en tjej som är så jävla osäker med sin kropp att hon måste fejka fram något som inte är äkta. Tänk er själva hur ni skulle reagera om ni hamnade i säng med en kille som visade sig ha en tubsocka innanför kalsongerna.

Jag ville också ha stora bröst när jag började högstadiet och fattade inte varför jag inte fick en d-kupa när jag var 13 år. Sen fattade ju jag också att bröst inte ploppar upp under en natt och tänkte att fine, jag får väl bara vänta. Jag blev 14, 15, 16 och 17 och mina d-kupor kom fortfarande inte. Det blev helt enkelt till att gilla läget. Och shit vad skönt det har blivit, att acceptera sig själv alltså. Jag slipper dra åt mina bh-band och ha supertighta linnen så att dom kanske kan se lite, lite större ut. Jag slipper ligga och skämmas när min pojkvän tar på mig utan tar istället åt mig när han säger att dom är sjukt jävla fina. För det är dom verkligen.

Och nu älskar jag mina små tuttar. Dom är runda och fina och sitter där dom ska. Jag slipper ryggproblem och hängtuttar (man kan ju önskedrömma) när jag blir äldre. Jag kan ha på mig i princip vad som helst utan att se vulgär ut och slipper köpa dyra bh'ar. Det finns till och med plats för en iPod i bh'n (Jag driiiver, syftar mest på den översta bilden där jag av någon anledning hade min mp3 i bh'n.). Jag ser alltså inget negativt med att ha små bröst., för det är inte i brösten som kvinligheten sitter i. Vad tycker ni?

Lägesstatus.



Hår: Au natural. Självtorkat plus några drag med plattången.
Smink: Ja, hör och häpna! Eyeliner, rosiga kinder och klet på läpparna.

Luktar:
Girl by Tommy Hilfiger.
Kläder: Jeansshorts och Noahs linne från Weekdays. Noll accesoarer so far.

Lyssnar på: Lady Gaga - Paparazzi. (Klicka för att se den fulla versionen.)
Gör: Letar efter nya inspirerande bloggar. Tips uppskattas starkt.

Ännu mer död åt ungdomsmottagningen.

Och så hade ungdomsmottaggningen inga telefontider den här veckan heller. Skitbra, verkligen asbra! /&%#"& Jävla snoppmottagning. Tänk om jag gick på p-piller och dom tog slut. Då skulle jag nog vara ganska så på smällen nu. Typ. Och det skulle ju i och för sig inte vara så överdrivet bra. Nu: Sluta gnälla och trycka i mig mat.

Parkway Drive - Romance is dead.



(Det här är för övrigt ett av de bästa framföranden jag sett live.)

Värt att kapa en fot eller två för.


Blazer, Top Shop. Brosch, My Wardrobe. Linne, Net-a-Porter. Halsband, YSL. Leggings, H&M.
Läppstift # Crazed, Chanel. Armband, girlprops.com. Armband, Miss Selfridge. Boot, intermixonline.com.

Sömnen satt fint.



Morrn, morrn! I natt drog jag en sån där 13 timmar's så nu mår jag prima igen. Har dock noll planes för idag. Blogga och knapra på polkagrisstången jag fick av Noahs familj igår maybe. Ladda ner ny musik till iPoden skulle i och för sig också behövas. Jätteintressant för er att veta, huh? Nej men nu ska jag ta och ringa Babe.

Helt plötsligt blev livet lite bättre.



YES! Jag fick en kaloribomb i form av choklad precis. PMS-cellerna i mig hoppar runt av lycka. Så at the moment är det choklad, blogg och London Ink. Bra shizz. Nyduschad är jag också och en aning bränd på näsan. schnyggt va? Mina ögonbryn är inte heller helt hundra. Nej, dags att göda kaggen som skriker efter något onyttigt.

Lägesstatus.

Kläder: Jeansshorts och Noahs tshirt (ovanligt...)
Hår: Så sjukt äckligt jäkla smutsigt! Om jag tar ut toffsen ur min boll så sitter håret fortfarande kvar.
Smink: Inte haft på en vecka. Däremot så skulle mina naglar behöva sig en omgång.

Mår: Inte helt hundra. Huvudvärk, hungrig, trött, fortfarande lite bakis. Fabulöst.
Hör: Radiobrus och skrammel från Noahs kök.
Ska: Äta, duscha (!) och försöka hålla mig vaken tills Noah kommer hem från bion.

(Är inne i en liten fantasisvacka. Vad vill ni läsa om? Mer/mindre bilder? Vill ni ha blogg och inspirationstips eller kanske ett videobloggsinlägg? Mer personligt? Ja ni fattar. Skulle vara najs om ni berättade.)

The Notebook.


Weekend at Varros place.






P1. Nere på båtbryggan. Man skymtar stugorna. P2. Vid blå lagunerna. Kia ville också bada. P3. Varro försökte sätta en ny trend. P4. Mitt i natten hittade vi en liten båt och tog oss en liten tur. P5. Obligatoriska fotbilden.

Jag har haft det så sjukt jävla underbart ute på Ekerö med Varro! Awsome väder, god mat och gott att dricka varje dag.  Båtturer hit och dit, The Notebook och PS. I love you på kvällarna. Sista kvällen kom Noah och Korvo ut och joinade oss så det blidde vindrickande nere på båtbryggan i kvällssolen med kluckande vatten i bakgrunden, vindrickande på klipporna, vindrickande till maten, vindrickande i en bastu mitt ute i ingenstans natten (det var förörvigt där vi fyndade flytbåten). Vi kan alltså samanfatta det till att det blev en hel del.

Det känns idag. Det känns jävligt mycket faktiskt. Men efter att vi hade åkt en tur med båten och badat så släpptes jag och Noah-babe av vid Görvälnbadet och åkte hem därifrån. Nu är han på bio med sin lillasyster och ser nya Harry Potter och jag ska in i duschen. Dusch var något som inte existerade ute på Ekerö och jag har inte tvättat håret på typ en vecka så jag lär väl hitta något nytt och spännande i det. Något att se fram emot.

Hejdå.

Åker helt spontant iväg med Varro till hennes lantställe. Vi hörs i slutet av helgen. PUSS

About the tshirts.



Det bästa med pojkvänner är att man kan sno deras tshirt's. Det bästa med Noah är att han har grymt snygga tshirt's - och många. I like very mucho. Så när han frågar "Emma, 9 av mina tshirts är borta. Har du dom nu igen?" så tindrar jag bara lite vackert med ögonen och säger att klädmonstret åt upp dom och att jag såg det med mina egna ögon. True story liksom. Fast dom brukar ha en tendens att dyka upp någon vecka senare i min mighty klädhög och då blir det ju lite jobbigt att förklara sig. Så nu ska jag, mina avklippta CM's och Noahs tshirt bege oss till affären. Noahs family kommer hem ikväll så vi ska laga middag åt dem och städa big, big time.

Aah juste, ansiktsmasken. För det är en ansiktsmask jag har i fejjan.

Jag är grymt sugen på berlocker.


1 & 4, modcloth.com. 2, shopplasticland.com. 3, thischarminggirl.com.

Le blog.

Le Love.
Le Fashion.
Le Smoking.

Liten lista sådär.


french_vogue

PLUS
- Nudlar till lunch för 16:e gången på 3 veckor, typ.
- Sola på baksidan i bara Hanky Panky's. (Grannarna gillar't!)
- Hitta bortglömda bullar i fryser.
- Giant underground-finne äntligen död.
- Kondomprenumeration. Hur bra? 10 st. gratis och sen kan man avsäga sig.

MINUS
- Möglig fruktskål.
- Mjölk och dylikt i kylen som gick ut waaay long time ago.
- Ta disken och dammsuga.
- Glassen är slut.
- Avskaft rött nagellack. Ser lite väääl trash ut.
- Babe svarar inte i telefonen. Kan det vara så att dammsugarna på jobbet ätit upp honom?

Photo booth-bilder är inte att leka med.



Jag har börjat den här dagen ute i solen i ett försök till att bättra på brännan lite. Glömde dock min kirurgtejp hos Mami så jag undrar hur mycket mina ärr kommer älska mig efter den här dagen (ärren från min gallblåse-removal i juni). Fast det skulle i och för sig vara skönt att sola bort dom där fyra vita fyrkanterna jag fått efter tejpen lite här och där på min mage. Not so hot. Men nu ska jag slänga ihop något ätbart och parkera mig ute.

Angående bilden: Jag är icke naken utan har en sån där bandeu-bikini (stavning?). Nakenchock är nästa steg.

Jag är inte på laga mat-humör.

GIF animations generator gifup.com

Just nu befinner jag mig i el kitchen del Noah. Vi lagar mat och så här tycker jag om det.
Kycklingspett, vårrullar, wookade nudlar med kyckling och räkor. Risig är jag också :(

Dom kommer kliva på dig igen.




Jag är mitt uppe i en äcklig jag-orkar-inte-dag. Ni vet en sån dag som man bara känner sig ful och inte orkar göra något. Så det är precis vad jag ska göra idag: ingenting. Inte fixa mig, inte fota, inte träffa någon. Bara kräla ner under mitt täcke och skita i att jag luktar road kill och stanna där. Nu: The Tyra Show!

We will never sleep. The sleep is for the weak.



Av någon ytterst skum anledning somnade inte jag om när Noah-babe åkte till jobbet runt 7 imorse. Så sen dess har jag legat i soffan, invirad i täcket framför gamla repriser av Top Model. Kan inte somna om. Jävla skit.

Fat ass-problem.

En utgång ikväll, eller icke? Det är frågan. Jag är sjukt seg efter att ha sovit sepe-dåligt igår natt och skulle älska att bara chilla hemma ikväll, men det skulle ändå vara rätt najs att dra ut och träffa lite folk. El problemo är dock att min dricka inte befinner sig här atm vilket betyder att jag måste och hämta den (nooo way!) och sen så skulle jag vara tvungen att slänga på mig något halvfint, fixa håret och daska på mer smink. Åhh.

Edit: Jag drog på med sotade ögon och rosa läppstift, satte upp håret i en slarvig toffs och kände: Neee, jag orkar inte. Så jag ska lägga mig i ett bad med Noah-babe istället. Efter förra veckan så trot jag att min kropp skulle uppskatta ett par lugna kvällar. Fast å andra sidan så kanske jag ångrar mig lite senare. Who knows?