Dagen min storebror förlovade sig.


♥ Att jag har dig.


- src unk.

Jag vaknade av att babe langade frukost på sängen (mackor, apelsin & jordgubbsjuice och chokladmousse) Blev fett skeptisk och undrade om han ville ligga eller något men då blev han sur och muttrade att jag är sjukt okänslig och att man kan väl bara vara snäll utan några vidare intentions. Så där har vi det: Min bf är bara allmänt grym helt enkelt. Ska se om jag kan lyckas få med honom på en cigg-införskaffar-promenad i solen.


Kallt som satan var det ute - om någon undrade.


Annars så sitter jag i soffan med Fanta-Pineapple (kan mycket väl vara världens godaste läsk) kluckandes i magen och funtar på om jag verkligen klarar av att bara ta ETT chips ur chipspåsen som ligger och glor  oroväckande mycket inbjudande på mig. Jag tror inte det. Eller vad fan, jag VET att det inte går. Det är typ lika omöjligt som att flyga eller som om jag skulle lyckas utveckla en penis över natten. Totalt omöjligt helt enkelt.

Jag blir rädd, jag blir rädd för mig själv.


Jag har varit på vift dom senaste dagarna. Har hängt i kollektivet och haft rom/jäger/röka på balkongen-kväll med grabbarna och totalvänt på mitt dygn (somnat 6 på morgonen och sovit bort hela dagen. Vaknade liksom 16:30 idag och ba: yessss...) så jag är lite slut i huvudet. Ska dra med mig babe på en promenad i kvällssolen kanske och fota lite. Har inte rört en systemkamera sen min blev snodd så nu ni lär det bli sentimentalt.

Kuvert & hjärtan i html.

Den här kvällen har spenderats åt hemmagjorda köttbullar till middag följt av äppelpaj, rensa sminkväskan och tvätta penslar, städa + dammsuga, måla tånaglarna svarta och pilla i designen (intresseklubben verkligen DÖR av info-overload) Babe är borta på äventyr så i natt är jag ensam tjej *bubu* Men nu ska jag plöja igenom bloggar för kung och fosterland så om ni har något awsome blogg-tips som ni sitter och trycker på så hollaaaa!

Ensamheten är inte ensam.


För er som legat sömnlösa på nätterna och undrat.

- by tumblr.

Alltså FAN att jag är kameralös! Jag är så jäkla snygg nu att det inte är sant och tänkte langa bildbevis. Utslagen är putsväck och har lämnat mitt face smooth and clear as a babys behind så nu är jag hot tamale (Mest ego utlåtandet ever, sorry.) Annars så hade jag faktiskt inte så mycket mer spännande på hjärtat. Tänkte bespara er gnället om städning (plötsligt händer det!) och yada yada. Så det här var helt enkelt totalt onödigt. xx

Rosie Huntington.


Ull och guld.


Räddare i nöden.


- Crémerouge, Glow från Make Up Store. Fungerar som rouge, highlighter, färg på läpparna och ögonskugga - och det sitter för kung och fosterland. En grym multifunktionell produkt helt enkelt som alltid får hänga med.

- Mascara, Diorshow från Dior. Langar monsterfransar utan dess like.

- Concealer, Touche Éclat från YSL. Min bästis dagen efter. Döljer och ljusar upp mörka ringar och finnar way bättre än någon annan concealer jag någonsin provat och har en highlighting-effekt. Det gillas mucho starkt.

Ser lagom bright ut.



Kläder: "Ridbyxeleggings", Noahs linne och marinblå kofta från Zara i Milano.
Till det: Min tweed-cape från London, snorhöga boots och korsörhängen.
Smink: En sjujäkla massa gick det åt för att sminka över utslagen.
Hår: Självfall över ena axeln (Någon frågade förut, och nope, jag har inga clips.)
To do: Åka med babe och hämta ut medicin, kirra färg till utväxten och bjuda på fika.

Tur att jag har dig.


- by we heart it.

Spanade precis in No Scarlett's blogg, intet ont anande och så plötsligt... bilderna! "Noah! Nu kittlar det i äggstockarna igen!" Men alltså... KOLLA in bebben. Blir typ fett sentimental och blödig eftersom att jag hängt med i bloggen sen waaay before bebben kom på tal, sett en mage växa och nu lilla, lilla Elle. Alltså - jag DÖR. Men som tur är så la Noah precis världens äckligaste fis och förstörde the moment. Skönt att veta att jag alltid kan lita på att han räddar mig ur såna här läskiga situationer, annars hade det här kunnat sluta riktigt illa.

Ps: Lilla kissemissen! Jag avlider av cuteness-overload!!!

Ser ut som att jag ska äta upp dig.


Hej min små kycklingar! Jag har gått och blivit döende. Eller nej nu tog jag i lite men min hy är i uppror och jag har fått utslag över hela kroppen/ansiktet. Precis så här snygg är jag i skrivades stund. Notera gärna hur uppsvullen jag är kring ögonen och att prickarna i mitt ansikte inte är finnar utan utslag. Jag är flammig ÖVERALLT. Så där lagom hot om ni frågar mig och inget hokus-pokus eller salvor verkar hjälpa så imorrn är blir det nog vårdcentralen för min del. Kan passa på att hämta ut min ADD-medicin som jag äntligen fått utskriven, så nu kanske jag kan bli lite lugn och harmonisk. Men nog med ordbajs för den här gången.  På återseende.

Det var jäkligt kallt i vattnet ska ni veta.


Och DÄR var videon uppe! Mig skymtar ni lite här och var (antagligen som bruden i vattnet i leopardbikini som ser ut som ett retard) och Franco är en av the cool guys som blir dissad först. Men videon turned out pretty damn fine om ni frågar mig och det var ett par stört roliga dagar som jag kommer minnas (eller...?) ett bra tag.

Happy girl_92.

Jag tror att min kropp är inställd på att söndagar är lika med bakiskoma samt depp, för nu jävlar tar jag ångest till en helt ny nivå. På ren rutin liksom. Sitter ensam på golvet i mitt stökiga rum och gör en regnbåge av Jelly Beans. Fatta hur otroligt spännande mitt liv är just nu. Rösta har jag dock gjort (i sista minuten som allt annat i mitt liv) men jag känner att jag kunde ha läst på en aning mer innan för nu blundade jag bara och kryssade i helt random, typ. Känns betryggande va? Nej men nu ni, nu ska jag fortsätta med mitt otroligt spännande liv här med Jelly Beans-regnbågen och pilla mig i naveln. Erkänn att ni vill vara mig rätt så mycket. Puss.

HALLO!


Hahah alltid så jäkla smarta! Men nu blir det till att tämja manen (den är mighty idag ska ni veta!) och slänga på mig normala kläder för vi får finbesök á la Franco ikväll. Får se om jag vågar trotsa vädret och köpa något ätbart till senare fast njaä, skulle inte tro det va? Det får väl bli nötter och en müsli-bar (hua!) På återseende!

Pixlar, dpi & levels.


Sitter på Foto A och dör långsamt. Jag har verkligen noll inspiration så istället för att fota har jag suttit och kedjerökt och glott på regnet. Jag känner hur skolan verkligen äter upp my soul. Är helt enkelt sååååå -wait for it- åååå trött. Myste med Noah-babe och Franco i stan igår. Sen åkte vi hem till babe och trollade ihop pizzor och det hela slutade med en sleep-over i kollektivet skedandes med mina karlar. Bristen av syre var dock inte att leka med så det blidde inte någon amazing sömn för min del. Men nu ska jag hem och knapra Jelly Beans!


Sånt som inte skadar.

Primer, Smashbox. Nagellack Mistral, CHANEL. Mascara, Dior. Bubbelbit Marsmallow, LUSH.

It never ends.

- Kvällen jag hookade up med Charaden första gången i vintras.

Det är ju så grymt tråkigt att blogga utan några bilder, och att slänga upp gamla ur arkivet känns ju också något lame så därför har det blivit lite tomt på update-fronten. Men kameran är i alla fall stöldanmäld så förhoppningsvis kan jag hämta ut en ny in a not to distant future. Funtar dock på att upgradera till en med videofunktion också. Vill gå över till live band-foto och det skulle vara kul att fånga lite på film när jag ändå är i farten. Har ni några tips på en bra Canon systemkamera med videofunktion som inte ruinerar mig totalt.

Och speaking of nothing, I must say I'm looking pretty damn sharp atm. Lockade håret idag och borstade ut lockarna så nu har jag det perfekta Olsen-twins håret. Ni vet, halvvågigt och ruffsigt i mittbena och sen i kombo med sotiga ögon och persikor-läppar. Blir ju nästan lite harrny bara av att titta på mig själv. Men nog med bla bla för min del, nu ska jag joina my man som står i duschen. Ska dock spara håret i en boll for later, aiight ;)

Åh, en lista...


FAVORITER
Färg:
Svart, grått, rosa. Sistnämnda kombinerat är sketasnyggt!
Mat: Stark mat (alltså fräta-bort-tungan-starkt), så mycket indiskt och thai.
Band: Spana in min untz untz-lista och addera lite Iron Maiden på det.
Film: Alla Disney-filmer, zombie-filmer i allmänhet och musikaler. Hair i mitt hjärta.
Bok: Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson + Niel Straus, Marilyn Mansons självbiografi.
Sport: HAHAHHAHAHAHHAHA! Nej men nu ska vi se här... Hahahah!!! Jo tjena!
Årstid: Försommar, sista veckorna i december, första vårdagarna, när hösten är som finast and so on.
Veckodag: Lördagar  (total ledighet!) alternativt onsdagar (Lillördag!)
Glassmak: På Glasshuset i Birkastan har dom Danish Apple Pie-glass!!!
TV-serie: How I met your mother, South Park, Top Model, Sex Education and so on.
Tid på dygnet: 00:00 - 05:00. Då är det bara jag och total tystnad.

FÖR TILLFÄLLET
Humör: Omänskligt seg och trött efter att ha gråtit konstant i 2 dygn.
Smak: Mjölkchoklad, soon to be mackor med skagenröra och ägg.
Kläder: Wanna-be kashmir-mjukisar från London & vit tshirt.
Bakgrund: Underoath, Top Model, brak från köket + kattjam.
Nagellack: Avskavt nude-lack och gammal mörkrött på tårna.
Tid: 12:02.
Omgivning: Soffan i vardagsrummet omgiven av en miljon kuddar och filtar.
Irritationsobjekt: Mig själv, typ?

 

 

HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Noah-babe var en av mina bästa vänner, så ja.
Brutit mot lagen: Ja men typ err, sex in public? Druckit alkohol på allmän plats och blablabla.
Blivit arresterad: Haha nej tack och lov!
Badat naken: Ja oddsen är ju liksom med en när man bor vid en sjö.
Varit med på TV: Min armbåge (read it: armbåge) var med i ett reportage om min klass i 3/4:an.
Kysst någon du inte känner: Ja-a då.

 

2 VAL
Kaffe eller te: Latte med pepparkakssmak (rekomenderas!)  eller kanel-thé.
Vår eller höst: Som tidigare?


Snodd från ma homegirl Bella. (Hahah, måste sluta glo på Tyra-program)

Här älskar vi livet.


- by thathipsterporn.

Den här dagen är en sån dag när livet inte samarbetar. ALLT blir bara fel. Fuck my life *buhu* för jag orkar inte just nu. Sitter fortfarande kvar i skolan och jag är 3 millimeter ifrån att få ett psykbryt på grund av allt plugg som jag sitter och trycker på. Jag ska ut och dra i mig en cigg nu och sen hem till Jessi och kramas med mina honor. Ikväll är det HOFFMAESTRO, dunka-dunk och förhoppnings en cider eller 14 som gäller. Vi kör all in. xx


Titta och förlora 1:18 minuter av er liv.


Godernatter.


Gör: Lyssnar på min untz untz-lista och dricker hemmagjord jordgubb/blåbär-smoothie.
Och: Undrar om Ben & Jerry's blivit otrendigt i bloggvärlden nu. Vart är alla BJ-rapporter?
Ska: Get butt naked och hoppa in i duschen, ta ett glas vin (eller två?) och somna. PUSS!

Satans magtröja.

Det är lite sjukt att ett plagg som man älskade så himla myckt i affären och lovade sig själv att typ bo i senare kan ge en så jäkla mycket ångest. För egentligen så är jag verkligen nöjd med min kropp men så fort det där jäkla maglinnet åker på så kollar jag i spegeln och ba: heeeell no! Och börjar undra analysera minsta lilla smula jag ätit de senaste dagarna. FETT ONÖDIGT!!! Så sjukt att ett plagg kan göra att jag får för mig att vara fet fast jag snarare brukar drömma om mer junk in the trunk, större lår och bigger boobs. Nej, imorrn åker det på!

When you wasn't famous.

Har precis tryckt i mig en chipspåse bara sådär. What's up with that liksom? Det blir till att shejka bort allt till imorrn till HOFFMAESTROGrönan. Ni ska väl dit? Är så otroligt rastlös och vill ha helg nu nu nu. Problemet med att bo här ute hos pappa är att jag känner typ 2 och en halv personer så att spontanhitta på något är liksom inte så aktuellt. Det får bli ett bad istället med mig själv och min chokladtvål. Fett skönt i och för sig.

Edit: Hahah alltså vad fan? Jag får typ ångest av att läsa ovanstående text. Hur är det ens möjligt att få ihop så mycket skitsnack på så få rader? Jag har riktigt grova talanger för sånt helt enkelt. Men men, nu: Mat!

Ge mig nåt som tar mig någonstans.

Nu slog en impuls till och jag sitter och kollar efter utbytesprogram i Nya Zeeland, Australien, Japan och Sydafrika. Är så löjligt sugen på att åka iväg, lååångt bort och göra något helt annat. Mitt main prablem är dock att det ekar i plånboken. Får helt enkelt ge mig fan på modellandet (det snackades som att eventuellt skicka mig till Asien i våras) och hålla tummarna alternativt ragga stipendium. Annars får jag väl volontärarbeta som lejonklappare någonstans. Ridskola för mentalt handikappade i Sydafrika klingar ju liksom jättefint det med.

Walls and pictures.

- Min svarta fondvägg hos mamma.

Behöver lite hjälp från er! Jag håller sakta men säkert på att göra om mitt rum här hemma hos pappa. Tanken är att jag ska ha kritvita väggar men det skulle vara najs med en fondvägg eller något. Vill dock ha något annorlunda, typ en spegelvägg (men fatta hur awkward det skulle kännas när jag ska get jiggy...) eller ett väggmotiv. Tips på idéer, hemsidor, bloggar eller annat inspirerande som inte är snordyrt uppskattas starkt.

Without my wings I feel so small.

Goddagens! Sitter hemma i soffan och pillar mig i naveln och väntar på The Tyra Show + Top Model *mest spännande happening i bloggvärlden ever!* Försöker hitta en tändare också men alla verkar ha flytt. Hittar verkligen inte en endaste ynka liten tändare. Eller jo, EN, men den var självklart slut. Besvikelsen = ENORM.

Annars så ägnar jag mig åt att småfnissa åt den här videon. Flickebarnet ser ju så jäkla awkward ut att jag själv skäms lite för hennes skull. Btw, passa på att lyssna på Paige's nya låt (videon som jag medverkade i släpps senare i år) om ni vill ha en jäkel till refräng som kommer plantera sig i era huvuden och aldrig försvinna.

Sleep with one eye open.


Lyssnar på: Bring me the Hoizon - Sleep with one eye open (Tek-one remix)
Gör: Untaggar en miljon bilder på mig själv från facebook och väntar på mat.
Kläder: Noahs gråa farfars-tröja och jeansshorts.

MOSHPIT OPEN.


- by flickr.

Har äntligen en lugn och harmonisk stund efter helgen på Moshpit Open. Jag har jobbat konstant sen fredags till sent igår - men det har varit gött. Grymma (och då menar jag GRYMMA) band, skön stämning och mysiga gäster. För er intresserade så täntke jag langa en sammanfattning av helgen, för er andra så är det bara att scrolla vidare. Det blir dock ett bildlöst inlägg.

FREDAG: Jag och Noah sätter oss på pendeln för att 2,5 timmar senare komma fram till festivalområdet. Det är mörkt, svinkallt och stressigt. Instrument saknas, utrustning har inte anlänt, scener ska riggas, tält ska upp och om 12 timmar är det tänkt att första bandet ska stå på scen. Jag lever på kaffe, Monster som festivalen blivit sponsrade av och cigg. Kl. 2 blir vi beordrade att gå och lägga oss av Franco (som också är en av arrangörerna) att gå och lägga oss så vi ligger 5 pers i ett teeny-weeny rum och flåsar.


- by tumblr.

LÖRDAG: Går upp kl. 5 och pallrar mig tillbaka till festivalområdet med noll timmars sömn i kroppen och försöker hjälpa till, 6 timmar kvar till insläppet. Vid 8-tiden dyker alla funktionärer upp och får sina uppgifter, CREW-tröjor och eventuella All Area Access-pass. Den tredje scenen har fortfarande inte dykt upp, ett band har missat sitt flyg, personer saknas och allt är bara allmänt stressigt. Vid 9 är det tänkt att första bandet ska dyka upp och soundchecka - dom kommer halv 11. Jag hjälper till vid incheckningen (där man tar emot alla band/managers som kommer) och delar ut deras AAA-pass och hänvisar dom till deras louger. Insläppet ska vara kl. 11 och första bandet (Surviving the Charade) ska upp 11.30, men allt blir försenat av diverse anledningar. Bandet får helt enkelt börja spela trots att inga har släppts in än och avslutar sin spelning framför drygt 15 åskådare. Stämningen är inte på topp. Men fler och fler band droppar in och med tiden är det fullt ös på alla 3 scener. Jag har ett photo/AAA-pass och galloperar fram och tillbaka mellan scenerna och backstage-området för att försöka hinna med att fota alla band. Efter ett par timmar tar jag en paus med STC-killarna i solen i form av några grovt välbehövda iskalla cider. Timmarna flyter på, jag har inte ätit eller sovit på över 24 timmar, men allt går bra. Banden är trevliga, lirar bra och verkar ha kul samtidigt som jag klättrar runt på och framför scenen för att knäppa bilder. Självklart så håller vissa band i sann rocker-anda på att trasha logerna och smuggla in och ut folk (Adept-sångarn, Robert, slog nytt rekord genom att bli utslängd 4-5 gånger men lyckades ändå ta sig in gång på gång. Imponerande!) men allt flyter på. Älskar mina raster när jag kan hänga med banden, backstage eller bakom banden på scen. Äter min första måltid för dagen kl. 8 på kvällen. Det börjar bli mörkt och snorkallt och min kropp pallar inte mer av stressen och sömnlösheten. Dessutom så har mitt kamerabatteri dött och jag är på allmänt dåligt humör. Vid 9 tackar jag för mig och drar med mig Noah till huset där vi sov natten innan. Jag somnar dirr.


- by flickr.

SÖNDAG:
Vid 10-tiden är vi tillbaka på festivalområdet. Tanken är att vi ska säga hejdå till alla som är kvar och åka hem men vi stannar kvar och hjälper till med att rigga ner scenerna och montera ihop tälten. Upptäcker till min lycka att min kamera med ALLA bilder från gårdagen har blivit snodd. Orkar inte ens reagera. Sätter mig mina sista 3 cigg och lyssnar på spännande konversationer som förs av arbetarna via kom-radion.  Hälften går iväg för att äta och ta med sig cigg tillbaka till mig men kommer inte tillbaka på ett par timmar. Stämningen är inte på topp. Sen är det vår tur att äta och tro mig, den pizzan var en orgasm i min mun. Alltså jag hade nästan kunnat äta bajs (nej nu var jag äcklig) och älskat det eftersom att jag var så hungrig. Sörjer kameran och mina bilder. Men sen är det tillbaka till festivalområdet som gäller. Vet inte hur, men tiden flyter på. Vid 9 på kvällen packar vi ihop vårt och sällskapar hem med Franco. Alla är helt slut, luktar alkishörn, ser ut som stryk, och killarna drömmer om att få raka pungen. 2 timmar senare landar vi hemma hos Noah, scrubbar oss i duschen och däckar RENA i en TOM säng i ett TYST rum UTAN dunka-dunka från någon festival.

På återseende.


Sådär ja! Jag är packad och klar så nu åker jag till festivalområdet och sover över med dom andra arbetarna så att jag slipper åka snortidigt imorrnbitti. Bloggar och langar bilder på söndag eller något när jag är tillbaka. Om det är någon av er som ska dit så kom fram och hälsa! Puss på er så länge så hörs vi xx

Carma, work with me pretty please.

- src unkown.

Febern har lagt sig och jag mår på det hela pretty damn good, förutom cancerhostan då. Den är rätt så imponerande. Men jag håller tummarna stenhårt att jag ska må bättre tills imorrn så jag kan dra på Moshpit Open. Jag ska jobba hela dagen där och det är samling 8 på morgonen så det blir varma kläder och halsduk. Sol utlovas, den ni! Och alltså moshpit... Jag var där när kalaset var igång för två och ett halvt år sen och det var typ det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Besvikelsen - om jag inte kan gå imorgon - kan inte beskrivas i ord.

(Bild)bombs away.

- Mina honor: Pillis och Jessi.
- Runt 6-tiden en onsdagmorgon på ett folktomt Hötorget.
- Fika innan skolan med Noah-babe.
- Rökpaus efter shopping. Tröjan snodde jag av Noah.
- 40 års-kalas för min låtsasmamma.

Glad tjej_92.

Men BRA att jag har dragit på mig årets förkylning. Har precis varit på vårdcentralen och kirrat meduciner och har fått ordinationer om att jag inte får gå ut/antstränga mig tills nästa vecka. Så BRA att jag missar spelningen ikväll och Moshpit Open i Södertälje på lördag som jag taggat för i månader. Hurray! Skjut mig.