ORANGE/BLACK/WHITE


Ni kanske undrar över hur min nagel ser ut. Det gör jag också. Igår tog jag mig i kragen och åkte hem rätt så tidigt från da club för att hinna spoona lite extra med babe som varit iväg på grabbhäng. Sagt och gjort: kom hem, tvättade bort sminket (!), bäddade rent i sängen och drog igång Hair. Men icke ett pojkvasker så långt ögat kunde nå. Cirkus en timme senare ringde min mobil och en skakig bf berättade att han och Semir kört av vägen men var okej. Så i väntan på att han skulle ta sig hem från Kunsgängens vildmarker mitt i natten så underhöll jag mig med att måla naglarna i fula mönster. Tånaglarna fick en omgång också. Så nu vet ni det.

I skrivandes stund sitter jag och iakttar min babe som bygger ihop en sen middag bestående av baconlindade kycklingfiléer med couscous och örtsås med Joan Baez i bakgrunden. Han vet hur jag ska tas! Men nu verkar allt sköta sig själv så jag ska röva bort honom på en cigg och lite hångel på altanen. Så nu vet ni det med.



Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

Glad påsk alla glada små kycklingar (:

2011-04-23 08:47:37
http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: lina

sv: haha vad sjukt! flen är verkligen min stora hatkärlek! jag tror jag vet var ditt lantställe är! typ i alla fall! har hängt ganska mycket i skebokvarn i mina dagar eftersom min bästis bodde där när jag var mindre ;) japp, violen är det! tyvärr börjar flen mer och mer likna en spökstad.. allt går i konkurs :(

2011-04-26 19:36:59
http://ramlad.blogspot.com

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback