1. WHEN DID YOU START PUTTING ON MAKEUP?

Jag tänkte ta och köra Killer Colours 30 day challange, i hopp om att få upp blogg-lusten en teeny weeny bit för hoppningsvis. Kul för mig att skriva och förhoppningsvis roligt för er att läsa, so here goes:

Eftersom att jag var en riktig girly-girl när jag var liten så fick jag varje jul/födelsedag diverse små sminkkitt med mer eller mindre cancerframkallande klet att daska på ögon och läppar. Inte för att jag använde smink alls då, utan jag tyckte bara att det var kul att kleta och ha mig lite då och då. Sen i mellanstadiet introducerades jag för fredags-disco på skolan så då åkte glittertuberna och hårmascaran fram! Vi brukade gå hem till en kompis direkt efter skolan på fredagarna och stå timmar framför spegeln för att få H&M's limegröna skugga från en blandpallet för 49,90 ;- att sitta extra snyggt. Ja H&M var väl det enda sminket jag ägde plus/minus något jag fått från mamma och ja dom där hokus pokus-glittergrejerna som jag tror alla ägde.

Sen kom högstadiet, emo-core och metal in i mitt liv. Håret färgades svart och kajalen åkte på. Röda läppar hade jag en thing för och jag brukade köra lite på Snövit-looken. Men annars så körde jag nog mest på rätt så enkelt smink med en fin bas och sotade ögon, typ som här i 9an. Fast jag såg nog mest ut så här genom hela högstadiet. Redan då låg Make Up Store och deras Tri Brow Colour mig varmt om hjärtat och så minns jag att jag älskade Juicy Tubes från Lancôme som jag hade i några färger och Kat Von D var min stora stil & smink-förebild.

Cool tjej på 15/16 år.
KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback