TRUE STORY


- by tumblr.

Igår hände något mystiskt. Något jag aldrig varit med om förut och som troligen aldrig kommer inträffa igen: Jag blev inte oförskämt drunk trots mängden vin jag hinkade i mig hos Pillis innan utgång. Om vi backar några timmar så hämtade Pillis upp mig med bilen efter jobbet och vi untzz untzz untzz:ade iväg till affären/systemet för att införskaffa en låda vitt, sprite och cigg. En rätt så oslagbar fredags-kombination om ni frågar mig.

Väl hemma hos henne droppade vår tredje vapendragare Jessie in och sen så var det bögig tjejförkrök som stod på agendan. Fixa smink, pilla med kläder, gnälla över tuttar som sitter snett och ja... you know the drill. Men tiden rann iväg och det var bara en timma kvar tills vi skulle ta bussen till da club (notera: Jag är fattig atm så det är mucho viktigt att vara där innan 23:00 då det råder gratis inträde och happy hour) Detta betydde att det var hög tid att grunda fint med vin om jag skulle vilja vara det minsta rund om fötterna kvällen till ära.

Så vi spelade lite ölspel, snackade skit och hinkade i oss vinet fort som satan. Sen på vingliga 15 cm-klackar trippade vi iväg till bussen och stegade in på klubben. Inte. Det. Minsta. Drunk. Hur är det ens fysiskt möjligt?! Hade det varit en vanlig kväll hade jag fått ligga och skeda med toan och skrika: Goodbye cruel world! (Jag blir alltid lite överdramatisk på fyllan.) Men icke. Så ja, nu har ni fått ta del av min fjortismentalitet som råder.
KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback