INDIAN-PUSSAR FRÅN KONTORET


- Mongo gif. från arkivet.

Har tänkt knåpa ihop ett inlägg i flera dagar nu men har bara fått prestationsångest och glömt skiten. Men nu kände jag att det var dags att dra ur tummen ur röven och författa en fabulös text. Har saknat det rätt så mycket faktiskt och fått massa kli i fingrarna efter att dela med mig av mina mer eller mindre kloka funderingar.

Hur som! I skrivandes stund sitter jag på kontoret med en is-chai från Espresso House som ligger på andra sidan torget här i Kista Science City (låter fancy, huh?). Nu kan vi snacka om nedräkning. Tre kvart kvar till helg. Älskar faktumet att jag prick kl 17 varje dag klickar ner datorn fort som satan och galloperar ut genom porten innan någon hinner stoppa mig. Hög arbetsmoral var det här! Närå, jag är skitduktig på jobbet. Faktiskt. Det går framåt och jag har lärt mig sjukt mycket, men jag tänker inte tråka ut er med jobbsnack, för sånt är boring.

Men för att få igång skrivandet så behöver jag lite inspo från er. Vi har ju inte hörts på hela sommaren så vad vill ni läsa om? Jag är ju inte den som är den, så langa en kommentar eller fjorton om några önskemål så ska jag se till att styra upp det. Jag har så mycket på kläm men vet bara inte hur jag ska få ner allt i skrift.
Postat av: matilda

Emmis! skriv om vad du gjort i sommar, vad du gör på jobbet, om noah, och allt annat som du är så bra på!

Kram

2011-10-16 23:28:56
http://matildamartens.devote.se
Postat av: fanny.

Jättefin blogg! Kan säga som så att du har en ny följare på bloglovin'. :D Fastnade direkt när jag tittade in.

2011-10-17 13:35:48
http://tomblands.blogg.se/
Postat av: Anonym

videobloggaar!

2011-10-17 17:28:50
Postat av: Jana

schmink, dina roliga´"vardagliga" texter, tips ( städtips tack ), favoriter ( foundations, tomatsåser, borstar, strumpor, lakan, shampo, filmer you name it ), hmmm.............. inredning? (jagkommerintepåmer.se) mat? kärlek? stress? beroene ( facebook, choklad, pussar y.n.i ) 5 " jag klarar mig inte utan" (okej nu kommer ja faktiskt inte på mer! ) KRAM

2011-10-17 23:33:18
Postat av: Frank

Like your blog at

http://letmebeffrank.blogspot.com/


KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback